|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5431 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
dziewczynki idę od komputera żeby odpoczął troszkę
![]() dobrej nocki Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5433 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny postanowione! Jutro wracam na plaże! Mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście
![]()
![]() |
#5434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5435 | |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór wszystkim, u mnie pasmo porażek, zbliżają sie te dni i jakos tak ciężko sie powstrzymać od podjadania. Od jutra biorę sie w garść, tak na 100%. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocy.paaaaaa
Cytat:
![]() edit Ostatnimi czasy kondycja moich paznokci nie jest najlepsza, znacie jakas godna polecenia odżywke? Myśałam o nail teku ale sama nie wiem...Z góry dziękuję za wskazówki
![]() |
#5436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() wskakuj, rozkładaj kocyk. słońce ładnie praży i na plaże. ![]() Cytat:
![]() ![]() a krem, to taki najzwyklejszy. co do konkretnych odżywek, to nie mam pojęcia. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5437 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale jak bardzo chcesz zobaczyc jak wygladam to zapraszam na moja fotke.pl (lubię się w to bawic:P) Cytat:
![]() grubasek jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam serdecznie za tyle odpowiedzi. Kurczę powiem tak- pójście na studia bez wiedzy na co i co chcę robic jest dla mnie głupie.. ale z drugiej strony racją też jest tym, że po roku może będzie ciężko mi się zmobilizowac aby wrócic do nauki, ale wątpię gdyż wiadomo, że w dzisiejszych czasach trzeba iśc na studia aby coś w życiu osiągnąc. Po samym liceum to ja g*** mogę. a nuż poduczę się języka i tam pójdę na studia? Z drugiej strony bardzo się boję takiego wyjazdu, (oczywiscie bede tam miała internet i wiżaz hihi) że nie dam rady tam sama, nie nikogo nie poznam, że będę sama jak palec ![]() Szkoda mi zostawiac rodziny i przyjaciół .. ale chyba w końcu trzeba zacząc myślec przyszłościowo i zrobic cos dla siebie? Dzieci lubię, nie jest to dla mnie problemem ale jak trafię na jakas nienormalną rodzinę? Jest tego tyle plusów i minusów ![]() Szczegolnie że jak podpiszę umowę to będę musiała tam spędzic rok, mam w tym tylko dwa tygodnie płatnego urlopu. Oraz pytanie czy 100 euo na tydzien to dobra stawka? (za wyżywienie i mieszkanie nie płacę, za kursy językowe też nie, to jest po prostu dla mnie) kocham Was ![]() Cytat:
Wracaj !!!!!! ja niestety dzisiaj wypiłam 300ml wody truskawkowej nestle ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wodą sie nie przejmuj ![]() ![]() póki co marzenka idzie lulu, bo zaraz przyrąbie głową w klawiaturę :P dobranoc kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5439 |
Wtajemniczenie
|
Hej słonka moje
ale tragedia żywieniowa dziś. To menu które opisałam wam wczesnym popołudniem... nie zmieniło się bo do końca dnia już nic nie jadłam ![]() ![]() ![]() ale koniec użalania Nedda nie gniewaj sie ale choć nie znam Twojego TZta to poprostu serce mi peka jak piszesz co on Ci wyprawia. Myśle ze pozbawiony jest uczuć, bo jeśli sie jest 3 lata z kimś to należy sie tej drugiej osobie szczerość. Mam nadzieje że sie myle...Jakkolwiek to sie skończy tule Cie kochana ![]() Blondyneczką witaj na plazy ponownie Ahcak co żes zmajstrowała. Chyba coś love story sie posuwa? Zmykam do łazienki i lulu bo za 6 godzin budzik zadzwoni... ![]() ![]()
#5440 |
Zadomowienie
|
Hej Ahcak ![]() ![]() My zaczynamy 4 tydzien (2 tydzien fazy II).Powoli wprowadzamy wegle na sniadanie i owoc tez,raczej wczesnie w ciagu dnia.Na razie szamie jablka i suszone morele,ktorych ponoc mozna zjesc az 15 ![]() ![]() Dla zainteresowanych dziewczyn mam troche przepisow na fajne desery SB na I faze,ale to na PW moge podac jakby co,bo tutaj one gina w gaszczu innych postow....
03.29---60 Edytowane przez sunapee Czas edycji: 2008-04-19 o 17:26 Powód: Zmienilam zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#5441 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#5442 |
Zadomowienie
|
Hej kochane moje! dzis 33 dzień SB.
Pije zielona herbatke i zaraz bedzie omlet ![]() Bylam wczoraj na Vacu Well i musze Wam powiedziec, ze bardzo mi sie spodobalo, bo po pierwsze - pierwszy trening mialam gratis ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym dzis siedze i kuje... i pewnie do konca czerwca bede praktycznie tylko to robic... Niefajnie ale coz . W tej sesji laczac oba kierunki mam az 9 egzaminow ;( Buziaki siostrzyczki moje ![]()
#5443 | |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
![]() Ważyłam sie dzis i waże 52kg. czyli tak jak było tak jest. Czyli nie jestem załamana i nawet sie ciesze ze nic mi nie wraca. Ale mogłoby cos spaść jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5444 | |||
Raczkowanie
|
Ah jak fajnie dziewczyny znowu z Wami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj kochane będę wpadała tylko na troszkę, ponieważ dzisiaj wielka powtórka do egzaminu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5446 |
Zakorzenienie
|
tutaj teliku
![]() otóż tak, jak miało być, tak jest. wiem, że podczas okresu mozna ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości ![]() weszłam na wagę, złapałam za centymetr.. moje statystyki... było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg brzuszek było: 86 cm jest: 82 cm udo było: 58cm jest: 54 cm i umieram i tak.. z radości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5447 |
Rozeznanie
|
Marzeniatko gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5448 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, mam na imię Kama i jestem niepokorną plażowiczką.
Ostatnio zawsze cos mi staje na drodze, ze nie moge jesc dokladnie wg zasad SB :/ A to wyjazd, a to uczelnia, a dzisiaj urodziny "teściowej". Wątpię, żeby tam bylo cokolwiek zgodnego z dietką ![]() Muszę jeszcze jej dokupić jakiś prezencik do tej bluzki od TZta. Co można kupić 50letniej nauczycielce w-fu ? I dopiero wstalam, bo mialam sen, że musialam uciekać, bo ścigała nas "Firma" i jakieś Agencje rządowe, więc Beyonce zapakowala nas do osobowego kombajnu i tak jechalismy kilka dni, poki drogi nie zagrodzila nam armia ludzi jak z matrixa, bo nie wyłączyłam komorki i ktoś nas namierzył. Głupi gupol ze mnie. Nie wiem co zjem na śniadanie, nie wiem co na obiad a o kolacji nie wspomnę. Nedda jeżeli tak bardzo chcesz się odezwać, nie możesz wytrzymać i ciężko Ci to znieść, to postaw mu ultimatum tak jak radziły inne wizażanki. Niech TZ przestanie grać na zwłokę tylko stanie się odpowidzialny. Tu chodzi o życie nie tylko jego, ale i Twoje. Ale jeżeli on nawet nie pomyślał o Tobie przez tydzień, to chyba nie jest najlepiej ![]() edit: edit Marzeniątko : gratuluję ![]() ![]() Dimi, tiara: ja mam coprawda na 2 kierunkach tylko 3 egzaminy w czerwcu, bo jeden po oraz pierwszy w życiu przełożyłam na wrzesień (z cywila, próg 80-100% na dst a jak chce wyzej to pisze kolejny egzamin), ale nauczenie się na pamięć kodeksu z przecinkami i zdawalność w tamtym roku mnie przeraża (kilkanascie os. na 200 zdalo w pierwszym terminie). Więc pewnie będę od pon. mniej czasu spędzać na wizazu ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2008-04-19 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#5449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak apropo, mi wcale tak nie lecą, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5450 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko, takie wyniki już po 9-ciu dniach ? gratuluję
![]() ![]() Ja jestem właśnie po pierwszym śniadanku s-b metodą podpatrzoną na wizażu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5451 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do prezentu to ja bym Kochana kupiła na Twoim miejscu bukiet kwiatów. I tak będziesz pewnie dawala prezent z Tżtem więc on da bluzeczkę a Ty kwiaty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5452 |
Zakorzenienie
|
blondyneczko problem tkwi w tym, że oni (tzn. rodzice TZta) mają szklarnie z kwiatami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 29 kwietnia, się znowu ważę ![]() mam nadzieję, że ujrzę moją "6" z przodu.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*bilety do teatru *może książkę? *zestaw naprawdę miłych kosmetyków (coś w rodzaju domowego SPA?) *Może jakieś ładne pióro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5456 | ||
Wtajemniczenie
|
No wkoncu siosty...
telik tesknił Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziwczyny nie narzekajcie na nadmiar egzaminów... Najgorsze jest już chyba nie mieć egzaminów. Telik od roku mgr jest i to wcale nie jest takie fajne ![]()
![]() |
#5457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5458 |
Zakorzenienie
|
carmelova - dziękuję
![]() telik - my też tęskniłyśmy, przecie. ![]() ![]() ught. nie mogłam pogrubienia wyłączyć. ! ![]() edit: wyłączyłam ! haha. ![]() a ja mam pytanko. wybieram się na zakupy. poproszę o niezbędnik zakupów, zeby marzenka ładnie jadła w ciągu tygodnia ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-04-19 o 09:21 Powód: wyłączenie pogrubienia. :D |
![]() ![]() |
![]() |
#5459 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziekuje wam za wszystkie slowa,bardzo mi pomogly... Kocham Was mocno ![]()
![]() |
#5460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.