|
|
#4981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Dzień doberek
Szybkiego powrotu do zdrowia dziewczynki. U mnie niby katar się już nie leje ale co chwilę nos mi zapycha i kaszel mam taki odrywający :/ u mnie niestety lekarka tylko o inhalacjach mówi więc tyle robię i taki efekt. Synek też podobnie tylko na szczęście bez kaszlu. Glassball ja slyszalam o warunkach w Twoim szpitalu ale ze az 7osobowe sale to nie wiedzialam z jednej strony moze i znajdzie sie chociaz jedna z ktora da sie pogadac i czas szybciej zleci a z drugiej w takiej grupie to i jakis "element Mohnkowy" trafić łatwiej. Sen z począkującą gwiazdą filmów dla dorosłych jak to ladnie ujęte po prostu rozwalil mnie na lopatki :co jest: Bunnybe mimo kolejnej ciąży zawsze już będziemy wspominały nasze aniołkowe maluszki. Mój miał się urodzić 26.04 na męża urodziny A tych dawcow, bo rodzicami nazwac nie mozna, od tego 2miesiecznego maluszka to bym za jaja i kudły powiesiła :/ Ja dziś znowu nie do życia chyba przez tą pogodę :/ ciemno i leje :/ wypiłam kawkę chociaż coś mi ostatnio nie wchodzi i nawet nie dopiłam do końca. Chyba wstawię ostatnie pranie czyli recznik przescieradla i chuste do karmienia. Bedzie z glowy. Torby tez juz mam wyprane i moze je spakuje. Myslicie ze jakbym je wrzucila do samochodu to bylby kiepski pomysl na tyle czasu? Bo przy tym odwiecznym remoncie nie bardzo mam na nie miejsce :| Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4982 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7314593 6]Ja już po położnej mała jest baaaardzo nisko więc powinnam już rodzić
Niskie ciśnienie ma bardzo bo 90/54 właśnie pije latte w mc ![]() Jeżeli do terminu nie urodze to w 40+4 mam masaż szyjki, kolejny 3 dni później a jak nie to w 41+5 kładę się w szpitalu na wywołanie ![]() Tz od dziś działa żeby Maya się ruszyła więc w końcu się "poprzytulamy" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Do 41+5 jeszcze duzo czasu takze no stress 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
.... Boże patrzę na Agatke i nie wierze 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka
|
|
#4983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4984 |
|
Rozeznanie
|
Misja, mysle, ze spoko, moj maz wysprzatal samochod i wrzucilam tam torby jak bylam w 37,0 tc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
Efffpe mcdonald zaczyna mi sie kojarzyć tylko z Tobą
|
#4986 |
|
Rozeznanie
|
Mamosmerfuni tak jutro cesarka tylko nie wiem o której. Powiedzieli, że cięcia od 8 i zależy od sytuacji.
Misja "element Mohnkowy" hahahah 😀 narazie żadnego nie zauważyłam. Na szczęście 2 dziewczyny wyszły i jesteśmy we 4 😉. Ale te co są wydają się być spoko. Mój mąż jak zobaczył sale to mowi: ale fajnie tu macie, jak na kolonii 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Glassball - kolonie pełną parą, hehe
stresujesz się?
|
|
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
Stres jest, ale gorzej było rano. Przy przyjęciu normalnie się trzeslam dosłownie ze strachu. Teraz trochę lepiej ale ja ogólnie wchodząc do szpitala nawet w odwiedziny to odrazu się czuje chora
ale dowiedziałam się właśnie ze mąż może być ze mną na cesarce i mi dużo lepiej a i zdecydowaliśmy się jednak na pobranie krwi i sznura pepowiny, pamietam, że temat się przewijał...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeczytałam Mohnki opis na fejsie i czytałam na bezdechu, taka podekscytowana, a z drugiej strony tak okropnie sie boję tego bólu...
|
|
#4990 |
|
Zadomowienie
|
Glassball powodzenia jutro!
![]() Effpe a konieczne są te masaże szyjki? Podobno są bolesne i niebezpieczne ![]() Właśnie się pakuję i czuję stresssss
|
|
|
|
#4991 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a Mohenka odezwie sie i tu? Albo zapytacie czy mozecie przekopiowac jej opis, czy nie ma nic przeciwko? Mam nadzieje, ze wroci do nas tez na forum.
Glassball, to kciuki za jutro! Musialo mi to gdzies umknac jesli pisalas na forum, dziwne, bo czytam i nadrabiam zawsze wszystko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Glassball - super, że mąż będzie mógł być z Wami
|
|
|
|
#4993 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4994 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Rozeznanie
|
Ja się bardzo cieszę... przy pierwszej cesarce tak się trzeslam, że cała latalam, prosiłam anastezjolog, żeby mnie potrzymala za rękę, żebym się mogła uspokoić, a ona powiedziała, że nie może mnie dotykać
wiec wiem teraz, że mąż mi się przyda, chociaż się zdziwiłam bo myślałam, że takie rzeczy to nie w Polsce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4996 |
|
Zadomowienie
|
MamoSmerfuni Mohnka ma problem z haslem do wizazu
Kochana a Ty czemu nie chcesz dołączyć do nas na fb?
|
#4997 | |
|
Konto usunięte
|
To chyba nie jest powód do dumy
![]() Cytat:
ale mam nadzieję że do terminu coś się ruszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4998 |
|
Zadomowienie
|
Misja, Incognito, Camomile, Glassball Was tez sie to tyczy, nikogo nie zmuszamy ale mysle ze z czasem na bieżąco info bedzie szlo na fb a nie tu bo tam jest po prostu szybciej i intymniej jednak
|
#4999 |
|
Rozeznanie
|
Ja chętnie do Was dołączę jeśli nie macie nic przeciwko
nie chciałam się narzucać bo nie jestem z Wami od początku niestety.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
Bunnybe, nie dolaczylam na poczatku, bo nie chcialam zeby moi znajomi czy rodzina dowiedzieli sie z fb, ze jestem w ciazy, poza tym ja na fb nic nie mam, nie mam nawet nazwiska podanego, zadnych zdjec wiec nie wiem czy byscie mnie chcialy taka anonimowa.
|
|
|
#5001 |
|
Rozeznanie
|
Chuba nam się wątek skończył
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5002 |
|
Rozeznanie
|
U mnie się dziś objawił kalafior ciążowy.
Tż mówi do mnie podaj mi miotłę. Ja tak patrzę na niego i z takim przekonaniem mówię "ale my nie mamy miotły" Tż patrzy czy ja mówię serio czy żartuję, a ja dalej "no przecież nie mamy miotły!" i dopiero jak mi Tż wytłumaczył gdzie jest miotła to mnie olśniło, że faktycznie ją mamy
|
|
|
|
#5003 |
|
Rozeznanie
|
Ktoras z dziewczyn sie deklarowa, ze chce zalozyc nastepna czesc, ale nie pamietam kto to byl...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5004 | |
|
Zadomowienie
|
Misja grupa na fb jest dla osob ktore udzielają sie od jakiegos czasu i daly sie poznac, sprawdzilam ze piszesz z nami od lutego, mysle ze nie bedzie problemu, napisz do BlackSanctum ona jest nasza szefowa na fb i poinstruuje Cie co i jak
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
zdjec tez nie musisz miec, wystarczy ze sie ujawnisz i wrzucisz nam jakies w grupie bo to jednak milo wiedziec z kim sie rozmawia pisz do Black
|
|
#5005 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam podobnie na fb jak MamaSmerfuni, nazwisko i paru znajomych mam, ale zdjęć nie dodaje, tylko takie co ktos dodal mam i mało tam zaglądam, ale jak z takim kontem mnie przyjmiecie, to chętnie 😉
|
|
|
#5006 |
|
Rozeznanie
|
To napiszę do BlackSanctum
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
Hormony mi tal buzuja, ze nawet pogoda mnie denerwuje. Po prostu szalu dostaje jak po chwili slonca znow pada deszcz. Mlody sie wierci od wczoraj, boli mnie podbrzusze strasznie. Ledwo moge sie podniesc. Tylko w lezacej pozycji jest ok.
Dobrze, ze wczoraj chociaz kolezanka zrobila mi odrosty. Straszne to bylo! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-23 o 15:22 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5008 |
|
Raczkowanie
|
Glassball trzymam kciuki, ja będę miała taki dzień jak Twój dzisiejszy 03/05.
Dziewczyny myślicie, że ktoś może się zagłębiać w nasze opisy tutaj na wizażu ? Może Mohnka odnajdzie hasło i co nieco opisze i tu na forum. Pozdrawiam niedzielnie |
|
|
|
#5009 |
|
Zadomowienie
|
Effpe na pewno się ruszy!
kciuki ![]() Magnificence mi też brakuje paru rzeczy, np szczoteczki do zębów (używamy elektrycznej więc muszę zwykłą kupić ) kilku kosmetyków i przekąsek i ciągle się rodzi coś nowego :/ Dziewczyny od kiedy zaczynacie spać na podkładzie ??? Bunny bierzesz całe duże opakowanie chusteczek nawilżanych czy kupujesz jakieś mniejsze do szpitala? |
|
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
Ja póki co śpię bez podkładu, może po wtorkowej wizycie zacznę używać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

mimo kolejnej ciąży zawsze już będziemy wspominały nasze aniołkowe maluszki. Mój miał się urodzić 26.04 na męża urodziny

ale dowiedziałam się właśnie ze mąż może być ze mną na cesarce i mi dużo lepiej
a i zdecydowaliśmy się jednak na pobranie krwi i sznura pepowiny, pamietam, że temat się przewijał...

wiec wiem teraz, że mąż mi się przyda, chociaż się zdziwiłam bo myślałam, że takie rzeczy to nie w Polsce
Kochana a Ty czemu nie chcesz dołączyć do nas na fb?