|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Cytat:
Nie wydaje mi się, żeby na dzień dzisiejszy koleś był wstanie zagrać z naszą reprezentacją na wysokim poziomie i nie podoba mi się wpychanie go do kadry w tym momencie, na eliminacje MŚ2010 może, podkreślam może, ale nie teraz. Awansu nie wywalczył z całą resztą, a psychologiczny aspekty grupy też jest ważny, wszyscy widzieli co się działo przed poprzednimi wielkimi imprezami, kiedy atmosfera siadała a poza tym, chociaż nie śledzę na bieżąco meczów Legii, to po tym co widziałam ostatnio nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co Roger miałby wnieść do naszej gry A jeszcze bardziej drażni mnie ta cała sprawa, kiedy pomyślę, ze polscy utalentowani chłopcy, którzy w młodym wieku grają już na wysokim poziomie, którzy mogą stanowić o przyszłości naszej reprezentacji, są traktowani jak śmieci (patrz Szetela) i nikt nie chce z nimi rozmawiać. Paranoja jakaś, Polaków nie chcą do reprezentacji, bo "mamy takich dwustu", ale Brazylijczyka owszem, takie rzeczy to tylko w PZPNie ![]() ale spostrzegawcza jestem, nie ma co, dopiero teraz się zorientowałam, że jest tutaj przedstawiciel płci męskiej
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym jeszcze podyskutowała ale co tam Ola dobrze podsumowała więc proponuję zmianę tematyki na mniej 'kontrowersyjną' :P
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
o nie uprzedził mnie
musze jednak po raz kolejny zaprotestować, bo nie sądze, że kolejność naszych postow świadczy o wyższości intelektualniej Croakera ;pi rowniez zamierzam skonczyc z tą dyskusja, bo jestem przekonana, że mogloby sie to ciagnac w nieskonczonosc. ja nadal nie zgadzam się z tym co pisze C. i oczywiście widze, ze on nie zgadza sie ze mną. do jego ostatniego posta rowniez mam wiele zastrzezen i nie uwazam, ze chociazby udowodnil mi swoja slusznosc dot. Goerlitz. ale skoro koniec to koniec. jednak nie sądzę, żeby na dłuższą metę nasza wspólna obecność tu przyniosła coś dobrego ;p negatywne zabarwienie (w moim odczuciu) początku nie wróży niczego dobrego. tak więc moi drodzy (ehem, moje drogie) wiecie gdzie mnie szukać
|
|
#154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pozdrawiam PS. Zeby nie bylo lukrowo: W Monachium tylko TSV !!! :P |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przynajmniej nie na tym wątku
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Magda zawsze mozesz wklepac ignora
![]() A tak btw Croaker to tutaj jest damskie KWA
|
|
|
|
#157 | |
|
BAN stały
|
Alez ja nie prowokuje, tylko stwierdzam fakty. Kibice Bayernu pochodza z calej Bawarii, natomiast w samym miescie dominuje TSV. Zreszta kibice Bayernu pojawili sie pozno, dopiero w latach 60tych, gdy klub ten zaczal awans sportowy. Nieco analogiczne to do LKSu i Widzewa w Lodzi, z tym ze Widzewa jest chyba wiecej w Lodzi niz Bayernu w samym Monachium. Ot taka ciekawostka dropsa, ze Bayern czy Juventus sa mniejszoscia w miescie pomimo ze stoja na duzo wyzszym poziomie sportowym niz odpowiednio TSV i AC Torino.
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie jestes bardzo spokojny. |
|
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
A co mam powiedziec
? Zalozony przez irlandzkich emigrantow, konflikt z Rangersami na tle religjnym, ktore to tlo sie nieco zaciera, choc jest wciaz widoczne. Konotacje niestety lewackie, co sie wyraza w takich "kwiatkach" jak flagi z Che na trybunach Aha, stwierdzenia odnosnie Monachium i Turynu nie mialy na celu prowokowanie nikogo. Czy gdybym napisal, ze historycznie tlo kibicowania z jednej strony FC Barcelonie, a z drugiej Espanolowi bylo gleboko polityczne, tez bym kogos prowokowal ?---- No jestem bardzo spokojny Na internecie niestety czasem mam znieksztalcony obraz charakteru, ale ogolnie to dusza czlowiek
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Pakiet kosztuje 13.90. Są to 4 kanały: Polsat Sport Extra, ESPN, Extreme Sports i Eurosport 2. Kiedyś się dowiadywałam jak to aktywować, ale już nie pamiętam..
W każdym bądź razie trzeba płacąc doliczyć to 13,90 i chyba do nich zadzwonić. Jak się dowiem jak to zrobić to Cię poinformuję
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tzn ja nie mam cyfrowego polsatu, ale nie wiem czemu mam PS |
|||
|
|
|
#165 | |
|
BAN stały
|
A coz to za osobiste pytania :P
Nie powiem no, wstydze sie :P Wiecej niz 15, mniej niz 50, zgaduj ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
Nie, niezbyt czuly punkt tak po prawdzie. Motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle.
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
Hehe
Widze ze prowadzimy zabawe w ciuciubabke. Oleczko, tak czy siak nie napisze tutaj ile mam lat; jesli chodzi o wyjawianie Twoich motywow to to "motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle", nie bylo zaproszeniem do transakcji wymiennej, ani zadna kokieteria, tylko stwierdzeniem faktu - jesli chcesz, to sie pytaj, jesli chcesz to pisz dlaczego - tymniemniej nie sadze zebym swoj wiek napisal. Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
Olka - agresor?
Take it eeeeaaasyyy!!
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec odpowiadam. Inaczej sie konwersuje z rowiesnikiem, inaczej z osoba starsza o 5lat a jeszcze inaczej z osoba starsza o lat 15, mam nadzieje ze teraz rozumiesz. Kokieteria?No prosze Ciebie Tak to odebrales? Aska ja i agresor? No co Ty Ja tu lece zeby sie wyspac bo jutro testy. Trzymac kciuki!
|
|
|
|
|
#174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No tak odebralem, ze to co napisalem odebralas jako kokieterie. |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie na wizazu, bo np. ja nie czuje sie tutaj do konca anonimowa (patrz avatar)Kazdy czlowiek jest inny. Ja inaczej rozmawiam ze znajomymi a inaczej np. z sasiadka. Nie wiem ile masz lat. Nie chcesz powiedziec to trudno nie bede nalegac. Kurde juz sie pogubilam.Wiec sprostowanie, nie odebralam tego jako kokieterie tylko zwykla konwersacje
|
|
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem ze nie czujesz sie do konca anonimowa, ale to Twoj wlasny wybor zeby wkleic do awatara (awataru?) zdjecie. Ja po prostu pozostane tajemniczy i niedostepny hehe Pozdrawiam. Skonczmy juz rozmywanie, bo bedzie bieda
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak. Pasuje mi, ze mam to zdjecie w avatarze a co za tym idzie pewnych rzeczy pisac na forum nie bede. A jezeli Ty chcesz byc "tajemniczy i niedostepny" to prosze bardzo ![]() no tak bo sie przeciaga a ja mialam isc spac! Dobranoc |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
Kolorowych snow, niech Ci sie przysnij jak polski Repa rozklepuje Niemcow na Euro :0
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Hej, do EURO jeszcze trochę, ale postanowiłam już teraz zaklepać sobie miejsce w tym wątku
. Przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę (leń ze mnie . Witam wszystkich uczestników wątku, z racji braku kwalifikacji Anglii do EURO będę kibicować tylko ojczyźnie, do boju POLSKA!!!
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Croaker, cóż za liczba postów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

a poza tym, chociaż nie śledzę na bieżąco meczów Legii, to po tym co widziałam ostatnio nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co Roger miałby wnieść do naszej gry

musze jednak po raz kolejny zaprotestować, bo nie sądze, że kolejność naszych postow świadczy o wyższości intelektualniej Croakera ;p
? Zalozony przez irlandzkich emigrantow, konflikt z Rangersami na tle religjnym, ktore to tlo sie nieco zaciera, choc jest wciaz widoczne. Konotacje niestety lewackie, co sie wyraza w takich "kwiatkach" jak flagi z Che na trybunach