![]() |
#3961 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mogę ostatnio zagadać chipsy, zagryzac ciastem i poprawić hamburgerem ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi dzisiaj baby w pracy ciśnienie podnoszą aż mnie głowa boli. A tak fajnie było na urlopie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
Co do piw 0% to jest jeszcze Bavaria. Jest zwykła, która smakuje prawie jak normalne piwo. Są tez chyba jakieś smakowe.
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O bavarii wyczytałam na jakimś wątku mamusiowym ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Raczkowanie
|
Na bakterie w moczu polecam zuravit i urosept ewentualnie furagin dozwolone w ciąży bez recepty, dużo pic i unikać cukru. Niestety mam duże doświadczenie w zapaleniu pęcherza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Konto usunięte
|
Fakt, wsparcie jest super
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
Karmi, bawarki to bzdury jeśli chodzi o pobudzenie laktacji.
Jedyny sposób na rozhulanie - przystawiac dziecko, przytawiac, przytawiac... Itakinie- jak idzie z odstawieniem starszaka |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zadomowienie
|
Aczka5 nie zgodzę się w kwestii laktacji. Wszystko się zgadza jak masz bezproblemowo ssącego małego ssaka. Ja nie miałam tego szczęścia. Trzeba było dużo więcej kombinacji niż tylko przystawianie. Ale było warto. 2.5 roku kp w sumie 😊 jednakże na początku miałam ochotę wystrzelić w kosmos te wszystkie rady z serii "wystarczy przystawiać". Na szczęście można znaleźć również fachową pomoc i konkretne porady dla ciężkich przypadków 😉
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Dziewczyny i tak dla przestrogi - nie kupujcie tych koszul do karmienia na guziczki co się rozpina przy piersiach tak na skos. Nie wiem kto to wymyślił. Pierś trzeba móc szybko wyjąć a te guziczki nie ułatwiają sprawy 😜
#3974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
No i od razu mi się włącza lampeczka że nawet jak coś mi się podoba to ile w tym pochodzę. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() |
#3975 |
Konto usunięte
|
Leżę tak sobie i myślę że jeszcze chwila i niektóre z nas będą już w połowie ciazy (za 4-5tygodni)
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dzisiaj wrażenie że brzuszek mi zaczyna się wypychać delikatnie.. wprawdzie ja mam warstwę tłuszczyku i ciężko wychwycić czy to brzuszek ciążowy czy nie, ale czuję się taka wydeta o.O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3977 |
Konto usunięte
|
Ja czekam niecierpliwie na ten brzuszek, co ranek dotykam myślę może już cos chociaż trochę haha
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Emma, ja tez miałam nieciekawy początek - płaskie brodawki, śpiocha któremu się nie chcialo i 2 tyg w szpitalu po porodzie. Z czego tydzień bez syna. Więc całą dobę co 2 h przez tydzień pobudzalam laktacje laktatorem.
Chodziło mi bardziej o te eliksiry na laktacje ![]() A karmię do dziś ![]() Fakt, za chwilę połowa za nami... |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Karmi i piw wszelakich (bezalko) - u mnie działało, miałam zdecydowanie więcej mleka, musiałam odciągać nieraz w nocy, bo wydawało się, że eksploduję. Dobrze sprawdzał się też femaltiker. Mój synek miał krótkie wędzidełko i tez na początku wisiał na mnie praktycznie cały czas. Dopiero po podcięciu było czuć różnicę - raz, że się najadał dużo szybciej, dwa laktacja ruszyła. Mam nadzieję, że teraz uda mi się karmić dłużnej niż te 11,5 miesiąca. Choć jakąś wielką fanką długiego karmienia nie jestem.
![]() |
#3980 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za kilka stron lektury na wieczór
![]() W końcu witam i ja w 2 trymestrze! Mi czas się wlecze okrutnie mimo pracy i innych zajęć. Brzuch wciąż mały, chociaż widzę, że trochę odstaje, ale nie na tyle, by ktoś niewtajemniczony zauważył ciążę. Ja czuję, że u mnie jest dziewczynka i jestem strasznie ciekawa, czy mam rację ![]() Moje IQ też niestety spadło, ostatnio nie mogłam sobie przypomnieć nr telefonu mojego męża... . Co do alkoholi to czasami czuję chęć na ciemne piwo miodowe, albo lampkę wina ale oczywiście nie zamierzam upijać nawet kropelki! PPPatinka, ja miałam bakterie w moczu, ale dużo więcej od ciebie, ponad 20 tys! Bez żadnych objawów zapalenia. Musiałam brać antybiotyk, na szczęście pomógł, obecnie wyniki mam bardzo dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta! Tak wpadłam się pochwalić- Dzieć był dla mamusi na tyle łaskawy, że natłukłam dzisiaj 30 stron magisterki
![]() ![]() Brakuje mi tylko wstępu i zakończenia, ale będę je pisać jak mi promotorka sprawdzi, czy pasują jej rozdziały, bo jak nie to nie chce mi się dwa razy pisać wniosków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
Nadezhda brawo! Mnie mąż katuje grą o tron. Masakra, nie wiem, jak można to oglądać, jak ja nawet słuchać głosów nie mogę 🙄
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziobun
![]() Mnie mąż swego czasu tak katowal Dexterem (wtedy to jeszcze nie był nawet kandydat na narzeczonego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie skończyłam pierwszy sezon Twin Peaks. Trzeba sobie przypomnieć skoro 21 maja trzeci sezon dadzą (ekstaza w domu).
Jak naprawdę rzadko piję alkohol, raz na 2-3 miesiące gin z tonikiem albo cydr, tak odkąd zaciążyłam to mnie nosi na piwo. Oczywiście nie zamierzam się temu poddać, ale chęć mocna jest. Niby już prawie połowa, mi brzuch już trochę wystaje ciążowo, ale dalej jakoś ciążę mam bardziej w głowie na logikę, znaczy się wiem że jestem, ale w sumie tego nie czuję. Szczególnie jak symptomy pierwszego trymestru odeszły. Mam nadzieję że to się zmieni jak Bąbelek zacznie kopać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3985 |
Konto usunięte
|
Spac nie moge tak mi sie wszystko na dole rozciąga... czuje to w taki dziwny sposób jakby dziecko rosło i się pchalo
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zadomowienie
|
1.30 w nocy a ja czytam ciężarówką przez 9 miesięcy. Mąż usnął przed tv i tą grą o tron a ja się dokształcam o prenatalnych. To już za parę godzin...
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Nowy sezon gry o tron rusza wyjątkowo późno 16.07.17
![]() ![]() Co do brzuszka to ja rano mam całkowicie płaski, wieczorem wzdęcia wiec wychodzi mocno ale ja Zawsze tak miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.