|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
No nic, trzeba zabić w głowie te głupie myśli o R. Krytia, dziękuję. W ogóle dziękuję Wam dziewczyny, już nie mogłam wytrzymać, biłam się z myślami, a wszyscy w moim otoczeniu mają mnie dosyć. ;p
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko żadne R! |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcę zdjęcia: neska_gold@poczta.fm Wysyłajcie wszystkie, Brzydotko, Ty też Krytia, Nikita - doszły moje?
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie doszły
ale może za chwile dojdą. A teraz zjeść już nie mam siły. I planuje dodać jutro 600 ? więcej na razie nie dam rady bo mam skurczony żołądek . Czy jak 2000 zjem jutro to będzie dobrze czy nadal za mało?A iza_wiosenna skomentowałabyś mi dzisiejszy jadłospis na NCJ? a i dziękuje ci bo twój post wreszcie dodał mi odwagi. Takiego kopa na jutro i na przyszłość.
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przy takiej wadze wahanie się = samobójstwo i głupota. skomentuję, skomentuję. a powiedz jedno: czy przy takim odżywianiu tyjesz? aha, U przy takiej wadze to też głupota niestety... co to znaczy, że nie masz siły zjeść ? to nie wymaga zbyt wiele wysiłku ![]() nikita, podasz jeszcze raz maila?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
A mi dziewczyny smutno... bardzo smutno
( sama siebie ograniczam.. i na pytatnie taty czy pojezdze z nim na rowerze mówie nie... bo boje sie ze schudne... PARANOjAAAAAAAAAA ;( Iza... zazdroszcze Ci podjeścia takiego do życia ja chyba nigdy nie wyzdrowieje
|
|
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam takie intymne pytanko.. czy jak siedzicie to zwisa wam tluszcz na brzuchu? Moze to smieszne, ale mnie to nurtuje..
U mnie lepiej znow jest U, zobaczymy jak dlugo wytrwam. Ta R to jedna wielka klapa byla. Ale i tak nadal siebie nie akceptuje. Dobrze ze w maju do psychologa, wytrzymam tyle, nawet nie wiecie jak sie ciesze. Dzis pierwszy spokojny wieczor od uhuhu.. Chociaz jeszcze sie nie skonczyl, "nie chwal dnia przed zachodem slonca". A taki psycholog to jak rozmawia? Czego mozna sie spodziewac na wizycie? Jak to jest z nauka jedzenia? Akceptacja? Docenianiem tego co sie ma? I czy dolki znikna? Jak to jest, ze znow mozna czuc sie szczesliwym? Bo ja troche w to nie wierze.
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No na początku brzmiały ostro, ale dały mi takiego małego kopa w mój pokłóty tyłek . Dzisiaj waga pokazała 33-33,1, ale nie wiem czy to wahania wagi czy co . Nie mam siły bo kolacje zjadłam i nie moge już więcej. Według mnie to ty chudziutka jesteś <i kto to mówi> i na dodatek ładna. Też chciałabym taka być! Jeśli moge zapytać ile masz wzrostu i ile ważysz <nie no moja ciekawość nie zna granic >
|
|
|
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem Twojego ED - jakieś... w drugą stronę. strach przed schudnięciem. Skoro tak łatwo chudniesz, musisz mieć za*ebisty metabolizm, więc nie rozumiem strachu przed np. gumą do żucia. Cytat:
co do psychologa, nie planuj nic. odpowiadaj spontanicznie i tak dalej. A jeśli trafisz na złą osobę, której nie zaufasz itp, nie wahaj się - zmieniaj! terapia nie ma sensu u osoby takowej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi Cię szkoda, wierz lub nie.
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 g - tyle ile chudy twaróg na przykład. Pomyśl logicznie i wyciągnij wnioski ![]() widzę, że dostałaś zdjęcia. Ja - ładna? śmieszny żart ![]() ale dziękuję. mam 166 lub 167, ważę 45/46 kg
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
A kto powiedział że sie boje gumy do żuciaaaa?!!??!!??!! :|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Iza - trzymały mnie wyniki w nauce, teraz się z nauką sypie...
Jezuuu, jak tak patrzę - ma tu kto normalne BMI, czy wszyscy oprócz mnie wychudzoni ?
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to ostrzeżenie musi zostać? Obiecuję, że się poprawię. |
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4758 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
enex ja mam normalne , juz dawno minęły lata kiedy wazyłam po 30 kg
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest żart. No niby normalny człowiek nie przejąłby się a ja - tak średnio. Czyli co ile mam się ważyć? No to ważysz mało według mnie. A i jeszcze jedno masz mieśnie a ja to tak nie wiem czy to mięśnie czy woda
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie też do mnie wysłać zdjęcia: daggerka@interia.pl
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się Aralko, że rozumiesz. I wiesz, nie chodzi mi o to, żebyś tu kłamała, oszukiwała samą siebie. Jeśli masz głupie myśli, żeby następnego dnia zjeść znów mniej, możesz oczywiście o tym napisać, ale nie w takim tonie.
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Iza to po części prawda, że nie do końca się należy sugerować samą wagę, ale to BMI nie wymyślili tak dla żartu, powinnaś przecież ważyć minimum jakieś 50kg
.
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co prawda kolacja już zjedzona, ale w takim razie raczej spróbuje pochrupać coś jeszcze. ![]() [quote=plameczka;7363969] Mam takie intymne pytanko.. czy jak siedzicie to zwisa wam tluszcz na brzuchu? Moze to smieszne, ale mnie to nurtuje.. no mówiąc szczerze to tak. robi mi sie taka "zwisająca" fałdka która przy ciasnych spodniach górą wychodzi. Ale z tego co podpatrzyłam u innych dziewczyn, one też tak mają. Nawet te szczuplutkie. Więc to chyba normalne ![]() U mnie lepiej znow jest U, zobaczymy jak dlugo wytrwam. Ta R to jedna wielka klapa byla. Ale i tak nadal siebie nie akceptuje. Kochana, pora to zmienić. Jak dobrze słyszeć że u Ciebie ok! I jutro wezme się w garść. Też będzie spooooro łażenia, ale i zjem więcej.
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam gdzies jakos 19,8, bo ostatnio prztylam kolejne 2 kg
![]() iza no ja tez mam taka nadzieje, ale chyba nie uda mi sie, bo do tego potrzebna jest akceptacja. Teraz tez zaluje, ze 2 godziny temu dosc duzo zjadlam. Ale bede sie starala i wyrzucala te mysli. I bede cwiczyla, zeby wymodelowac sylwetke, bo przeciez nie jestem otyla. Dzieki ze masz do mnie cierpliwosc, bo nawet ja ja do siebie stracilam ![]() A ja sie wlasnie zastanawialam czy to normalne, ze tak zwisa i wlasnie z tego chcialam chudnac... Bo kiedys chyba mi nie zwisalo. Paranoja, co ja pisze.
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

W ogóle dziękuję Wam dziewczyny, już nie mogłam wytrzymać, biłam się z myślami, a wszyscy w moim otoczeniu mają mnie dosyć. ;p

ale może za chwile dojdą.
. Czy jak 2000 zjem jutro to będzie dobrze czy nadal za mało?
a i dziękuje ci bo twój post wreszcie dodał mi odwagi. Takiego kopa na jutro i na przyszłość.
. Ja po zjedzeniu obiadu nie zjem już tyle słodyczy z powodu blokady psychicznej, że to już za dużo. Więc wcale tak bardzo dużo nie jem, tak myślę, moja mama je więcej niż ja.. nie liczy kcal, lotto jej wszystko: słodzi kawę, dodaje do niej mleko, podgryza sobie orzeszki czy pestki, je suszoną żurawinę, czekoladki (ja nawet gumy nie żuję).
? to nie wymaga zbyt wiele wysiłku 

tyłek . Dzisiaj waga pokazała 33-33,1, ale nie wiem czy to wahania wagi czy co
>
śmieszny żart 
?