|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Tylko Gorna Połka
Cytat:
No to jest dokładnie mleczko pod prysznic i masełko (masełko zużycie około 50 %...podaję z zapasem). To nie jest zestaw w sensie w pudełku. Kupiłam te dwa produkty oddzielnie ale są z jednej serii
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
agusiu..ja bym chętnie go wymieniła tyle, ze on jest ciężki. Za przesyłkę zapłacę niewiele mniej niż za pędzelek
wolałabym je oddac z większą wymianką. Nic Ci u mnie nie wpadło jeszcze a u Ciebie coś nie zalega? Może by się udało zmontowac większą wymiankę. Jesli nie to się zastanowię, ok?
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
No niestety nic wiecej nie wpadlo mi w oczko, a chetnie wyprobowałabym ta serie kokosowa zastanow sie i daj znac
Ps a co do wysyłki nie mozesz wysłac ta za 4.50 do tego koperta babolkowa i chyba by tak duzo nie wyszło
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie u nas nie puszczają takich przesyłek. Sam żel waży pół kilo do tego masło. Musi isc paczką czyli 8 PLN co najmniej....pomyślę,ok?
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Mad przepraszam cie bardzo, bo zapomniałam przeszukac twoj watek zaraz to uczynie
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
znalazlabyc cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244837 |
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
agusiu a moze za muglera paco rabanne black zs? Tu opis i opiniehttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20378,paco-rabanne-black-xs-pour-elle-edt.html
nowy w kartoniku 80ml |
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Witaj masz wiele fajnych rzeczy, ale nic mi sie nie przyda. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
pędzlek to 9S - pędzel do cieni, tzw. koci języczek duży z włosia sobola
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
agusiu bardzo sie ciszę, ze byłabyś zainteresowana, wczoraj dostałam go jako prezent od meża, jemu zapach baaardzo siepodoba, mnie nie do końca, trochę siegniewa, ze chce go wymienić, ale go jakoś udobrucham, co do róznicy w ilości, to zaraz zerknę do Twojego watku jeszcze raz i o czymś małym pomyślę...
|
|
|
|
#52 | ||
|
Rozeznanie
|
|
||
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
agusiu, dobrze dajmy sobie dzien, ja założyłam watek, wiec jak nikt chętny sienie znajdzie, to rezerwuję zapach dla Ciebie, a ty poszperaj w sowich zapasach, interesowałby mnie podkład górnopólkowy w odcieniu lekko opalonego beżu, błyszcyk do ust, tusz pogrubjający, kosmetyków do włosów raczej nie szukam, tak wiec dajemy sobie chwilę do zastanowienia i jutro podejmiemy decyzję ok?, pozdrawiam
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie.
interesuje mnie innocent i kanebo.Mogę zaproponowac Trut-ok.70/100+coś tam np.nowa odzywka Tigi lub nowy podkład E.Arden
|
|
|
|
#56 |
|
Wiedźma
|
Agusiu, zechciej proszę zerknąć do mnie. Może znajdziesz coś za podkład Kanebo.
Jeśli chodzi o perfumy, mam także pewien zapasik, więc jeśli dasz znać, co Cię interesuje - poszukam. Miłej niedzieli.
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
odpowiedziałam Ci w moim wątku, pozdrawiam
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś za Innocenta Rock?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

No to jest dokładnie mleczko pod prysznic i masełko (masełko zużycie około 50 %...podaję z zapasem). To nie jest zestaw w sensie w pudełku. Kupiłam te dwa produkty oddzielnie ale są z jednej serii
więc zapraszam
wolałabym je oddac z większą wymianką. Nic Ci u mnie nie wpadło jeszcze a u Ciebie coś nie zalega? Może by się udało zmontowac większą wymiankę. Jesli nie to się zastanowię, ok?

jestem jednak przekonana na 99% daj mi czas do wieczorka i dam odpowiedz na pw oki?? . Pozdrawiam