|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
![]() Cytat:
:- martwa papuga - 20ml, - Santorio - 20ml, - Nuitblanche - 50ml. Edytowane przez Nuitblanche Czas edycji: 2008-04-24 o 16:23 |
||
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś w wizazanek reflektuje na podział zestawu Kingdom EDP 2X25 ml. Czekam na PW
.
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps: na truskawei ADC jest za 109zl
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nigdy nie zamawialam na truskawie, mozemy zamowic ale to ktoras z Was bedzie musiala placic, bo nie mam karty kredytowej. ale nie widze problemu. zamowisz? najpierw trzeba poczekac na odzew wszystkuich dziewczyn
edit. na tej aukcji jest odbior osobisty we wroclawiu. moze kupisz, odbierzesz, odpsikasz sobie i wysesz do mnie/do kogos? ja biore oryg flaszke bo biore najwiecej, nie?
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ cudowna wiadomość, kamień z serca mi spadł. Pozdrawiam serdecznie Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-30 o 17:55 |
|
|
|
|
#3816 |
|
czyli Endżi
|
Aggie kochana, wczoraj na zlocie obwąchałam Bois Farine i niestety ... strasznie, ale to strasznie mnie rozczarowało
Nie podoba mi się na mnie do tego stopnia, że jestem pewna, że nawet zaklepanych 5ml nie zużyję ![]() Jeśli byłaby taka możliwość, to chciałabym zwolnić te moje 5ml - ale jeśli już jest za późno i wywołałoby to zbyt duże komplikacje, to oczywiście poniosę konsekwencje i wezmę tą piątkę Napisz proszę co postanawiasz
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
tulipanko
|
|
|
|
#3818 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ooo już? to ja sie musze przejśc na pocztę, bo moj listonosz chyba strajkuje i awizo nie zostawia od jakiegos czasu;/ |
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym chetnie oddala 5 ml z moich 15, bo splukana jestem juz w tym miesiacu doszczetnie,ale zdaje sobie sprawe ze ciezko bedzie mi znalezc chetnego na moje mililitry wiec juz nie bede mieszac. ale jak ktos chce to chetnie oddam
|
|
|
|
#3820 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT
Paulinka_S 10ml Agniesia666 30ml Yoona 10ml Nadia_12 15ml Favkes 15ml shachownica 10ml dziewczyny pogrubione nie potwierdzily. poki co mamy dodatkowo 10ml nierozdysponowane, ale ja je moge ewentualnie wziac. prosze potwierdzac zakup. Cytat:
proponuje tak - wszystkie przelewacie kaske do yoony, za wszystko. za wysylke liczymy 5. poniewaz ja wysylam wam wszystkim [poza yoona] wiec po prostu moja wplata sie zmniejszy o ta kwote. ale pod warunkiem, ze zgadzacie sie zeby nie bylo w atomizerkach tylko we fioleczkach. z Paulinka_S moge sie gdzies na miescie umowic, bo mieszkam tez w poznaniu. jak sie zdecydujecie za fioleczki to wam jeszcze napisze ile za nie trzeba doliczyc.
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli lista na majowe Bois Farine wygląda tak: BOIS FARINE - MAJ: (zostało 25 ml) - Paulinka_S - 5 ml - Quenny - 10 ml - secco - 5 ml - Yoona - 5 ml - Favkes - 5 ml - Teza20 - 20 ml - Rachela - 5 ml - Aggie125 - 20 ml Szukamy jeszcze chętnych do 25 ml lub do cząstkowej ilości tej dwudziestki.
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproszę pięknie 20 ml T42 (kłania się)
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
Maju Avignon u mnie.
Dziękuję Tobie i yoonie za wspaniale zorganizowane zakupy Nuit czyżby flaszka T4T już została rozdrapana. Gwoli szczegółów jak rozumiem zakupy w maju i z lucky, bo jeszcze zastanawiam się nad flaszką Ouarzazate dla mojej TŻ (ostatnio dostałem wielką burę jak śmiałem zużyć jej resztkę dekantu )
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście jeśli chodzi o zrobienie zakupów to możecie na mnie liczyć - bez zmian Z Amour de Cacao tez niestety rezygnuję, bo po dłuższych testach okazało się dla mnie zbyt męczące i mdłe. Poza tym ostatnio trochę przegięłam z kosmetykami pielęgnacyjnymi - więc muszę sobie na jakiś czas dać odsapnąć finansowo :/ Przepraszam za zamieszanie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy któraś biegła z angielskiego pomoże napisać reklamację do Luckyscent w sprawie uszkodzonego flakonika ?
odebrałam dzisiaj nasze zbiorcze zakupy i flakon dla secco
Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2008-04-24 o 20:44 |
|
|
|
#3827 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Paulinka_S 10ml Agniesia666 30ml Yoona 10ml Nadia_12 15ml shachownica 10ml przydalaby sie jeszcze jakas chetna na 25ml. popytajcie prosze a moze ktoras z was chce wiecej? chociaz z 5ml? i czekamy na potwierdzenie nadii.
|
#3828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kriss, przecież ja Tobie ślę kropelkę Timbuktu. Chyba nie zapomniałaś? Tylko czekamy na Cedarwood z Luckyscenta
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, dzwoniła dziś mama - Perełki doszły
Testowałam je dziś także- są cudne, cudne, cudne, to był udany zakupn w ciemno Dziękuję za wspólne zakupy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3831 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
poki co jest wolne 25 ale nadia jeszcze nie potwierdzila. napisalam pw do bluegirl bo chciala wczesniej, ale nie odpisala. popytajcie prosze wsrod dziewczyn ktore by mogly byc zainteresowane
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Wizażanki,
czy któraś z Was planuje zakup maski do włosów Kanebo? tej taaaak bardzo zachwalanej na KWC? znalazłam jakies strony, głównie amerykańskie, gdzie można ją nabyć za $45 plus jakies opłaty za wysyłkę do $5. Czy któraś z Was jest chętna?
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 10ml. Dogadalam sie juz z Yoona, ze to ona odpsika mi moja czesc (
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2008-04-25 o 21:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3834 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
![]() Jestem tu nowa, ale się odważę ![]() Otóż znalazłam na allegro takie coś: http://www.allegro.pl/item353494428_...00_ml_edp.html A ponieważ Prada Infusion d`Iris marzy mi się od dawna więc piszę czy ktoś nie kupiłby ze mną "na spółę?" najlepiej kilka osób bo wychodzi tanio, 400 ml za 320 zł z przesyłką więc 1 ml za 0,8 zł.Liczę na jakiś odzew pozdrawiam
|
|
|
|
#3835 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Także dzielimy to na 4 i wychodzi po 11,25zł dodatkowo. Więc będzie dla wszystkich zwrot kasy, dolar wyszedł po 2,27zł.Paczuszka z Lucky w końcu doszła (wczoraj) cała i zdrowa Miodnie. Tylko dostałam dwie inne darmowe próbki, niż miały być, ale luzik. Płatne wszystkie takie jakie zamawiałam.
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Wiedźma
|
Lucky Team
Dostałam informację, że nasza paczka została wysłana. Szkoda, że nie parę dni wcześniej, bo dolar poszedł właśnie mocno w górę i wedle kursu wewnętrznego Visa wychodzi ponad 2,3. ![]() Mam nadzieję, że paczka dotrze przed strajkiem. I mam nadzieję, że będzie to moja pierwsza w życiu przesyłka, której nie oclą.
|
#3837 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Paulinka_S 10ml Agniesia666 30ml Yoona 10ml Nadia_12 15ml shachownica 10ml DiTu77 10ml dalej mamy do rozdania 15ml. czekamy na potwierdzenie Nadii.
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem nadal chętna. Przepraszam, że na mnie czekałyście, ale tak długo nie było nowych wieści w wątku, że przestałam go śledzić. Ach, i jeszcze mam pytanie: Liczymy 1,40 zł za 1 ml, tak? I to już z przesyłką, czy jak?
EDIT: Już wiem. Przeczytałam na poprzedniej stronie, że 1,30zł + 5 zł. Więc kiedy zamawiamy? |
|
|
|
#3839 |
|
Czekam na Ragnarok
|
ROZPOCZYNAM NOWE ZAKUPY NA LUCKY
- grupa ZIELONYCH IIMianowicie szukam chętnych na odlewki Vanille Mokha CsP i Chocolate Greedy Montale. Vanille Mokha CsP - 150ml, 115$. 1ml = 0,77$ Chocolate Greedy Montale - 100ml, 100$. 1ml = 1$ Do tego koszty wysyłki (40$) i atomizerów, bo posiadam tylko 5 mililitrowe. Zakupy jakoś na czerwiec albo później (a może wcześniej?), zależy jak szybko uzbiera się chętnych. Ja bym brała flakoniki i około 50ml Vanille Mokha (minimum) oraz 50ml Chocolate Greedy. Dodatkowo ja bym sobie wzięła kilka próbek i byłoby miejsce dla kogoś na flakonik Bo wychodzi narazie niecałe 260$, a można do 500$.
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie zapisuję na zakupy .Z tym,że raczej na pełnowymiarowe flakony niż na odlewki-może być?Nie wiem jeszcze co to dokładnie będzie i ile alwe raczej na pewno biorę pełnowymiarową Coquette i Momoberry lub/i Monyette Paris dla mamuśki ![]() Tak wogóle to jeszcze raz dziekuję Ci za organizację poprzedniej tury |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

.
:

.