Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-30, 18:14   #151
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Z ruchem to nie wiem, ale raczej nie Z koleżankami dużo chodziłam, ale to sie chyba nie liczy jako 'celowa' działalność, bo nie chodziło o kcal tylko o zabawę. Poprosiłam też mamę, by podwiozła mnie do szkoły, bo nie chciało mi się iść, ale 15. piętro znów zaliczone...
Niby mogę to traktować jako moją codzienną dawkę ruchu, w ramach zwiększania PM ale powinnam też więcej jeść w związku z tym. A jadłospis mogę wkleić tylko, że ja jem czasem nieregularnie etc. i dlatego nie wklejam. Pozatym nie zawsze mi się chce. I nie wiem, czy powinnam, bo jak jest gorzej to nie chcę świecić złym przykładem, ale dziś było całkiem znośnie, więc zobaczymy co z tego wyjdzie A co u Ciebie Iza ?

Bassiulka - Ja już nie jestem wychudzona, można by powiedzieć normalna. Mam BMI trochę poniżej normy, ale nie wiele. Ważę 1-2 kg mniej niż przed ED więc to chyba w porządku. A o tym co mówisz to wiem, bo jak poszłam do szpitala to też spadłam na wadze, chociaż zrobiłam skok 1000 kcal!
15. piętro? jejku... powinnaś jeść dużo więcej, kochana, zrób to dla siebie. za kilka lat będziesz sobie wypominać, że jadłaś za mało i np. nie urosłaś

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
To dobrze;p Bo wzrost to taki mój kompleks czuje się taka niziutka

Hypnotic a ile masz lat?
nie jesteś niska - 160, nie jest źle. choć ja mam 166 i też czuję się niska :P

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość

ja właśnie zjadłam big milka! chciałam kupić big toffie, tylko, że ten miał 100 kcal więcej.. no ale bywa. szkoda...
aczkolwiek z naleśnikami dziś znowu wygrałam i cieszę się z tego.
w ogóle dzisiaj udało mi się pobiec 20 minut + 10 marszu, a przed chwilą wróciłam z ponad godzinnego spaceru (naprawdę zółwie tempo). boję się troche żebym nie wpadła w jakąś obsjesje ruchu, ale jak na razie jest okej. jak nic cały dzień nie robię to czuje się po prostu źle psychicznie.
no i dzisiaj kolejny dzień bez objadania się, jadłam całkiem dużo ale wszystko z głową
z tym bardzo łatwo przegiąć, a jak już się zagalopujesz, naprawdę trudno przestać. więc uważaj z tym ruchem, błagam Cię! poznasz, że coś jest nie tak, jeśli będziesz musiała wyjść poruszać się, połazić itp. mimo tego, że kompletnie nie będzie Ci się chciało.

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
dziewczyny, wróciłam przed chwilą z treningu i zjadłam wiejski lekki, trochę sera z kostki, danio 150 waniliowy i jabłko.. powiedzcie, że to nie dużo !? bo ja sie oczywiśce zastanawiam...

EDIT:
wiecie Dziewczyny jakie mam odczucia ? że 100 razy gorzej psychicznie czuję się po mojej diecie po której schudłam.. teraz to wciąż za mało i za mało, wtedy wcale nie wyglądałam tak źle, a czułam się dobrze a teraz.. ehh. mogę ewentualnie wam pokazać zdj, myślę że też znowu tak dużo się nie zmieniło..
neska_gold@poczta.fm wysyłaj.

Monika, ja Ci cały czas powtarzam, że redukcja to chybiony pomysł. cały czas mówię, że u Ciebie to nie lekka redukcja, a REDUKCJA przez duże R. Ale mnie nie słuchasz. jak mówiła Hypnotic - widocznie trzeba przeżyć ed, by zrozumieć, jak to jest. druga osoba nie uchroni jak widać przed chorobą...

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:14   #152
moniczkaaSnk
Rozeznanie

GG do moniczkaaSnk

Asilos, oczywiście !
Stary 2008-04-30, 18:15   #153
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Ja też mogłabym prosić o zdjęcia?
alternatywa69@wp.pl

Ja również prosze : krytia@wp.pl
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:18   #154
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
z tym bardzo łatwo przegiąć, a jak już się zagalopujesz, naprawdę trudno przestać. więc uważaj z tym ruchem, błagam Cię! poznasz, że coś jest nie tak, jeśli będziesz musiała wyjść poruszać się, połazić itp. mimo tego, że kompletnie nie będzie Ci się chciało.
będę uważać. Jak na razie nic nie jest, i też nie chcę się wkręcać tak jak w te 'kompulsy'.

moniczkaaSnk, mogę też? z*****a@wp.pl

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2011-03-01 o 21:14 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód!
zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:21   #155
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
będę uważać. Jak na razie nic nie jest, i też nie chcę się wkręcać tak jak w te 'kompulsy'.

moniczkaaSnk, mogę też? z*****a@wp.pl
wkręcanie się w kompulsy to coś innego, obsesji na punkcie ruchu nie da się sobie wmówić, tu trzeba chuchać na zimne, uwierz. bo taka mania to przerąbana sprawa :/ na szczęście już za mną...

Czas edycji: 2011-03-01 o 21:13 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód!
Stary 2008-04-30, 18:32   #156
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
wkręcanie się w kompulsy to coś innego, obsesji na punkcie ruchu nie da się sobie wmówić, tu trzeba chuchać na zimne, uwierz. bo taka mania to przerąbana sprawa :/ na szczęście już za mną...

szczerze to ja miałam taką manię ruchu musiałam ćwiczyć na rowerze stacjonarnym codziennie (wiem,wiem głupota przy moim wyglądzie) ale cóż obsesja
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-04-30, 18:40   #157
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

witam na nowym forum, choć troszkę jestem opóźnionano ale cóż ehh wiecie co człowiek to ma pecha w wżyciu ledwo zaczęłam biegać a tu bach-grypsko i to w maju już praktycznie

tak poza tym dziewczynki to mam pytanko, wiem że muszę przytyć bo mam niedowagę i to dość sporą chyba, ale nie wiem czy jeśli chcę ćwiczyć to najpierw powinnam przytyć i ćw czy od teraz zacząćmoże jakaś podp?

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:47   #158
agness51
Zakorzenienie

Cholera
miała być R,a ja jak zwykle się złamałam ... zjadłam redukcyjnie 900kcal,ale potem byłam na lodach,zjadłam 2 co prawda jeden malutki (60g miał),ale na redukcję to się nie nadaje ... i jeszcze leżą w kuchni naleśniki z twarogiem,mam taką ochotę,że chyba zjem,a potem wsiądę na rowerek
Wybaczcie,że ja znów o sobie piszę.
Nie chcę,abyście myślały,że jestem egoistką.
Ale traktuję ten wątek jak normalnie pamiętnik,gdzie mogę się wyżalić i napisać co czuję,kiedy jest mi źle...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:04   #159
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Strone wczesiej byla mowa o jedzeniu bialka. Ktoras dziewczyna (przepraszam ale nie pamietam ktora) pisala ze dla niej musi byc w kazdym posilku. Owszem bialko jest wazne. Ale pamietajcie tez ze wegle i tluszcze tez sa niezbedne. Weglowodany zapewniaja nam energie, daja sile, a w tluszczach sa przeciez rozpuszczane witaminy. Jedzac ich za malo zaburza sie gospodarke hormonalna. Nie myslcie obsesyjnie o bialku w kazdym posilku (wczesniej na pewno tak nie robilyscie) najwazniejszy jest umiar i rownowaga.

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:05   #160
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Agness, proszę cię...to tylko 2 lody, a poza tym istnieje takie coś jak 90% diety Zresztą- 900 kcal- co to jest? I jeszcze chcesz rowerek? A nie lepiej przejść na porządne utrzymanie z rowerkiem?

MoniczkaSnk- mogę też prosić o fotkę? ewelcia48@onet.eu

Czuję się jak żebrak, bo ciągle tylko proszę o te fotki ^^

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:07   #161
agness51
Zakorzenienie

Ewelko - skusiłam się na te naleśniki,chyba ze 3małe zjadłam w sumie to nie mam wyrzutów sumienia,bo pyszne były.
Jednak chyba i tak zaliczę rowerek dziś.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:13   #162
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Ja ogólnie ważyłam 78- 79 kg... i po odchudzaniu doszłam do 42-43.... a teraz 52? przy 173 .... eh ale dziewczyny miałyśmy sie nie porównywać ....
basiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:14   #163
brzydotka
Rozeznanie

moge ja tez zobaczyć Wasze zdjęcia? ja tez moge wyslac chociaz to nic ciekawgo
brzydotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:16   #164
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ewelko - skusiłam się na te naleśniki,chyba ze 3małe zjadłam w sumie to nie mam wyrzutów sumienia,bo pyszne były.
Jednak chyba i tak zaliczę rowerek dziś.
I to sie wlasnie nazywa obsesja ruchu, podsycona wyrzutami sumienia...

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:17   #165
kasik30
Raczkowanie

Ja też proszę o zdjęcia bo dotąd to tylko Izunia mi przysłałaMój mail kasienka264@buziaczek.pl
U mnie dzisiaj tak sobie,zjadłam loda Big milka śmietankowego gdy mój TŻ jadł kebaba,wymówiłam się tym że nie jestem głodnaPotem była mała paczuszka Fitelli jogurtowo -żurawinowej i 4 wafle ryżowe,i kurcze miałam zjeść jakiś jogurt ale mój Tż zamówił dla mnie Qurrito w Kfc i kurcze znów będe miała wyrzuty sumienia ale co tam raz się żyje
Pozdrawiam wszystkie laski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 19:18   #166
Annie1441
Wtajemniczenie

Dawno nie pisałam, a u mnie trochę się zmieniło. Po 1, Basiu jeśli mogę wiedzieć, podaj mi swoją wagę i wzrost... jesteś strasznie chudziutka! Może ja naprawdę mam zaburzony obraz siebie... jutro jadę na zawody- ostatnie moje ważenie. Muszę się zmieścić w kat. -57kg, ale od jutra 'po wadze' koniec z ważeniem się. Wyrzucam wagę, nie chodzę na wagę do mamy do pracy, nie wchodzę u psychologa. Mogę się zważyć za parę miesięcy tylko i wyłącznie z czystej ciekawości. MUSZę dostać okres. Chcę mieć kiedyś dzieciątka, nie mogę zmarnować najlepszych lat- liceum. Tam zacznę od białej kartki. Nikt nie musi wiedzieć o moim ED, kompleksach. Mogę pokazać się z zupełnie innej strony. Może poznam tam kogoś ciekawego. Mam dość bycia samą. Co do jedzenia: jutro cały dzień w busie, nie mogę jeść niestety bo ledwo 'wchodzę' w wagę. Ale zrobiłam kanapki... tamtara jedna grahamka, druga Z PRZEDZIAłKIEM BIAłA, z MARGARYNą, pasztetem pomidorowym i warzywkami! Likwiduję też tzw. 'chudą' półkę w lodówce. Postaram się też nie patrzeć na magiczne BTW. Słuchać tylko organizmu. Nie wiem co z tego będzie, ale nie mogę się poddać. Od września zapisuję się na lekkoatletykę i muszę być w pełni sił. www.nannus.fotka.pl <------
Robię sobie rajdy rowerowe, co więcej z czystej przyjemności nie dla spalania kcal. Chociaż przypomniały mi się moje kompulsy+ spalanie w lesie... ale nic to.
Zjadłam właśnie kolację. Powiedzcie mi obiektywnie, czy to dużo na U? Nie krzyczcie, ale po prostu chcę wiedzieć i nie myśleć wiejski lekki, 3/4 kubka płatków śniadaniowych, zalane mlekiem od krówki, wrzucone śliwki suszone ze 3, kostka czekolady, okrągłe jedno ciastko+ zielone warzywa, których nie wliczam (tak ma być, nie?) kurcze jak tak patrzę to... sporo? Ale kcal chyba nie tak dużo. Ech.
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:19   #167
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzydotka Pokaż wiadomość
moge ja tez zobaczyć Wasze zdjęcia? ja tez moge wyslac chociaz to nic ciekawgo
brzydotko, podaj maila Co to w ogóle za nick- brzydotka??!!

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:24   #168
brzydotka
Rozeznanie

brzydotka@op.pl Ano, nick zgodny z samooceną...

Annie - powodzenia jutro na zawodach
Stary 2008-04-30, 19:28   #169
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Ja też proszę o zdjęcia bo dotąd to tylko Izunia mi przysłałaMój mail kasienka264@buziaczek.pl
U mnie dzisiaj tak sobie,zjadłam loda Big milka śmietankowego gdy mój TŻ jadł kebaba,wymówiłam się tym że nie jestem głodnaPotem była mała paczuszka Fitelli jogurtowo -żurawinowej i 4 wafle ryżowe,i kurcze miałam zjeść jakiś jogurt ale mój Tż zamówił dla mnie Qurrito w Kfc i kurcze znów będe miała wyrzuty sumienia ale co tam raz się żyje

kasienka a ja ci wysłałam? czy nie bo nie pamiętam

brzydotka ja chętnie zobacze twoje fotki i jak chcesz moge ci wysłać tylko podaj adres jak coś to mój krytia@wp.pl
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 19:32   #170
zooosia
Zadomowienie

Annie gratuluje obyś jak najdłużej wytrwała w tym postanowieniu. i dobrze, że pozbywasz się wagi. oby tylko kilogramy nie leciały w dół
ja też nie mogę się doczekać LO, fajnie jest tak zacząć wszystko od początku.
i bardzo ładna z Ciebie dziewczyna! powodzenia na zawodach

brzydotko ja chętnie zobacze Twoje zdjęcia, z*****a@wp.pl

Czas edycji: 2011-03-01 o 21:13 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód!
zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:39   #171
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
brzydotka@op.pl Ano, nick zgodny z samooceną...
Moje już poszły, ja również poproszę o Twoje
Posiadanie takiego nicka na pewno nie pomoże w poprawieniu tej oceny

Stary 2008-04-30, 19:39   #172
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Brzydotko, ja również proszę euphoria@vp.pl

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:39   #173
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
szczerze to ja miałam taką manię ruchu musiałam ćwiczyć na rowerze stacjonarnym codziennie (wiem,wiem głupota przy moim wyglądzie) ale cóż obsesja
ale teraz już z tego wyszłaś?

Cytat:
Cholera
miała być R,a ja jak zwykle się złamałam ... zjadłam redukcyjnie 900kcal,ale potem byłam na lodach,zjadłam 2 co prawda jeden malutki (60g miał),ale na redukcję to się nie nadaje ... i jeszcze leżą w kuchni naleśniki z twarogiem,mam taką ochotę,że chyba zjem,a potem wsiądę na rowerek
Ale traktuję ten wątek jak normalnie pamiętnik,gdzie mogę się wyżalić i napisać co czuję,kiedy jest mi źle...
dobrze, że zjadłaś te lody, bo 900 kcal to stanowczo za mało!!!!!!!

nikt tu nie uważa, że jesteś egoistką, Kochana. po prostu jesteś chora

Basiulka, jejku, to Ty leciutka jesteś!

Brzydotko, mogę? neska_gold@poczta.fm

Stary 2008-04-30, 19:41   #174
kasik30
Raczkowanie

Krytio niestety nie dostałam od Ciebie zdjęć
Stary 2008-04-30, 19:45   #175
kasik30
Raczkowanie

Kochanie z Ciebie laseczka jest szczuplutka,nóżki masz takie chudziutkieTaka chudzinka a co do nie pokazywania buzi to na pewno jesteś śliczna
Stary 2008-04-30, 19:48   #176
brzydotka
Rozeznanie

Tylko nie bądźcie złe że moje zdjęcie tylko takie.. wstydzę się swojego wyglądu..
Agata, ja wiem, ale nie nazwałabym siebie "stokrotką" czy "kwiatuszkiem"..
Stary 2008-04-30, 19:50   #177
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Właśnie się dowiedziałam od mamy że jestem beznadziejnym bachorem i głupią krową bo niechciało mi sie obejrzeć rzeczy jakie przywiozła... jaaaaaa :[ jestem zła mam ochote aaaaaaagggrrrrhhh się wyżyyyć !! Zrobić im na złość... bardzo na złość! Oby sie nie wyżyć na sobie... ;(
basiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:50   #178
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
ale teraz już z tego wyszłaś?

Czasami mam takie myśli żeby znów wsiąść i jechać jechać jechać. A przestałam jeździć bo tamonita na mnie "nakrzyczała" i dzięki niej przestałam.

kasik zaraz ci wyśle, a ty komuś wysyłasz?
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-04-30, 19:51   #179
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera ,a
miała być R,a ja jak zwykle się złamałam ... zjadłam redukcyjnie 900kcalle potem byłam na lodach,zjadłam 2 co prawda jeden malutki (60g miał),ale na redukcję to się nie nadaje ... i jeszcze leżą w kuchni naleśniki z twarogiem,mam taką ochotę,że chyba zjem,a potem wsiądę na rowerek
Agnieszka, 900 kcal ? Redukcyjne ? Przecież to ilość głodówkowa, dobrze to wiesz, jesteś tu moderatorem, a jednak sama piszesz takie bzdury... od kiedy na redukcji je się 900 kcal ??? Te lody i nalesniki w Twoim przypadku powinny być zjedzone bez jakichkolwiek wyrzutów itd ! Jestes zgrabna i szczupła i kurde powinnas byc na utrzymaniu !!!!! a nie na tej ubzduranej redukcji !

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Dokładnie ! Pamiętaj o tym i powtarzaj to sobie przy każdej okazji !

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Dawno nie pisałam, a u mnie trochę się zmieniło. Po 1, Basiu jeśli mogę wiedzieć, podaj mi swoją wagę i wzrost... jesteś strasznie chudziutka! Może ja naprawdę mam zaburzony obraz siebie... jutro jadę na zawody- ostatnie moje ważenie. Muszę się zmieścić w kat. -57kg, ale od jutra 'po wadze' koniec z ważeniem się. Wyrzucam wagę, nie chodzę na wagę do mamy do pracy, nie wchodzę u psychologa. Mogę się zważyć za parę miesięcy tylko i wyłącznie z czystej ciekawości. MUSZę dostać okres. Chcę mieć kiedyś dzieciątka, nie mogę zmarnować najlepszych lat- liceum. Tam zacznę od białej kartki. Nikt nie musi wiedzieć o moim ED, kompleksach. Mogę pokazać się z zupełnie innej strony. Może poznam tam kogoś ciekawego. Mam dość bycia samą. Co do jedzenia: jutro cały dzień w busie, nie mogę jeść niestety bo ledwo 'wchodzę' w wagę. Ale zrobiłam kanapki... tamtara jedna grahamka, druga Z PRZEDZIAłKIEM BIAłA, z MARGARYNą, pasztetem pomidorowym i warzywkami! Likwiduję też tzw. 'chudą' półkę w lodówce. Postaram się też nie patrzeć na magiczne BTW. Słuchać tylko organizmu. Nie wiem co z tego będzie, ale nie mogę się poddać. Od września zapisuję się na lekkoatletykę i muszę być w pełni sił. www.nannus.fotka.pl <------
Robię sobie rajdy rowerowe, co więcej z czystej przyjemności nie dla spalania kcal. Chociaż przypomniały mi się moje kompulsy+ spalanie w lesie... ale nic to.
Zjadłam właśnie kolację. Powiedzcie mi obiektywnie, czy to dużo na U? Nie krzyczcie, ale po prostu chcę wiedzieć i nie myśleć wiejski lekki, 3/4 kubka płatków śniadaniowych, zalane mlekiem od krówki, wrzucone śliwki suszone ze 3, kostka czekolady, okrągłe jedno ciastko+ zielone warzywa, których nie wliczam (tak ma być, nie?) kurcze jak tak patrzę to... sporo? Ale kcal chyba nie tak dużo. Ech.
Ojej jak się cieszę Annie ! Naprawde super, że podjęłas taką decyzję i obyś w niej wytrwała jak najdłuzej ! Aaaa jesteś naprawde śliczną i szczuplutką osoba...

Brzydotko, a ja mogę Cię zobaczyć ?? monisia46@o2.pl

Edit! Krytia jeśli następnym razem moje "krzyczenie" znów podziala pozytywnie na Ciebie, to spodziewaj sie, że krzyczeć bede
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:53   #180
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Tylko nie bądźcie złe że moje zdjęcie tylko takie.. wstydzę się swojego wyglądu..
Agata, ja wiem, ale nie nazwałabym siebie "stokrotką" czy "kwiatuszkiem"..
To bardzo przykre, że masz o sobie tak złe zdanie Nie możesz tak żyć! Wybacz, że pytam, bo może już gdzieś o tym pisałam, ale ja tu od niedawna jestem- byłaś u psychologa?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości