|
|
#1111 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIOR - kolorówka
Cytat:
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wyszperałam na eBayu "trzecią" limitowaną paletkę z kolekcji Goldrush - 549 Summer Star http://cgi.ebay.com.sg/Dior-5-Colour...QQcmdZViewItem
Dziewczyny na MUA wspominały coś o dodatkowej paletce poza Golds i Goldfever, ciekawe czy u nas też się pojawi
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak nastepne ....kolekcjonerka ze mnie w perfumeri nie ma testera a promocja jest 50% czyli zaplace za 5 25euro a to jak za darmo no i kusza mnie
|
|||
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego u nas nie ma takich promocji tylko przeceny marne max 20%masz trudny dylemat - ja gdybym miała wybrać kupiłabym chyba coś z nowej kolekcji, ale przy takiej promocji szkoda nie kupić...
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Maly dylemacik jest ale.....z nowej i tak kupie wiec chce jeszcze skorzystac!!!!!ocknelam sie nie w pore bo babka w pwrfumeriii mowila ze bylo wiecej cieni w promocji z zostaly juz tylko te dwie paletki w promocji(w domu bylam uwieziona bo synus byl chory
)powiedz mi jeszcze czy te Amber to maty czy satynowe sa????i w ktorym poscie wklejalas zdjecia???
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś z was ma te nowe, kremowe cienie Diora i napisze czy dobrze się spisują.
Przejrzałam wizaż i nadal mam wątpliwości. Czy faktycznie są trwałe,warte kupienia. Choruje na odcień Pop Aquadelic (turkus). Wiem, że Shiseido też ma podobne cienie w ofercie.Niby są wychwalane pod niebiosa, ale jakiś czas temu miałam podwójne, również kremowe, cienie tej firmy i były beznadziejne. |
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,czy cienie Pink May 909 na powiekach nie wychodzą zbyt mdle?Zastanawiam się na nimi i nad Eart Reflection
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam już w którym poście wkleiłam foty - musiałaś przeoczyć, ale mam nadzieję że Twoje zakupy się udały mimo wszystko którą paletkę wybrałaś? |
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci bardzo rzeczywiscie przeoczylam ale znalazlam rano post ze zdjeciami kupilam Amber Tresure i blyszczyk |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się za to zastanawiam cy kupić paletkę Earth Reflection czy Tropical Light (tzn. którą pierwszą )przy tej drugiej myślę, czy te zielenie będą dobrze na mnie wyglądać - ja maluję się raczej w neutralnych i ciepłych kolorach i mam obawy, że tych zieleni nie będę używać
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj udało mi się kupić paletkę Pink May,było ciężko ją dostać.Dzisiaj ją przetestuję
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek(przez te wolne dni nie mogłam wcześniej zrobić przelewu na moją "truskawkową" kartę ) klikam Tropical Light.Oby tylko nie wyparowały przez weekend bo są już tylko 3.
|
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z cieplejszych ciekawie wyglada Sunset Cafe jesli chodzi o brazy. Cytat:
No to koniecznie zdaj relacje. A gdzie ja upolowalas?
|
||
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
W perfumerii
.Zapłaciłam 50 euro Dzisiaj chyba się skuszę na Earth Reflection,nie wytrzymam
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj po poludniu ide po moje GOLDS |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
mag, mam nadzieję że jak jesteś w tej paletkowej euforii skuszę cię na zrobienie fotki wszystkich swoich cudnych piąteczek, tyle cudeniek się w twojej kosmetyczce/ kuferku/toaletce skrywa....
anetka, ja mam tylko jedną paletkę , właśnie earth reflection i podobnie jak dziewczyny jestem nią zachywcona, więc mogę cię tylko kusić
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skusiłam się .Jeszcze do przedwczoraj nie miałam zamiaru kupować żadnej,dziś już mam dwie plus trzecią miniaturę,oczywiście również ochotę na inne,tak bardzo podoba mi się efekt .Chyba zdradzę ukochane dotąd cienie Clinique
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
Jakby ktos szukal to na truskawce
10 rozswietlaczy Rose Diamond i 12 sztuk Amber Diamond. Sa tez Earth Reflection ale 2 sztuki. I Spring Bouquet 4 sztuki. Edytowane przez Ajsun Czas edycji: 2008-05-04 o 09:45 |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sunset Cafe mam, ale one są totalnie "słoneczne" chciałam, żeby cienie nie były pomarańczowo-żółte tylko w naturalnych stonowanych barwach, ale bez efektu "przyszarzenia" - z sephorowego badania wydawało mi się, że Earth Reflection mają dość konkretne kolory ![]() ale już sama nie wiem... może nie umiem ocenić "ciepłości" kolorów... a która paletka z wiosennej kolekcji jest w takim razie ciepła - 409, 609, 809 czy 909? |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko teraz pytanie czy Tropical Light ma intensywne kolory czy raczej stonowane... makijaż Magsch był piękny z użyciem tych cieni |
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam dziś nowy rozświetlacz (ten co przez chwilę mignął na Tru dziś) w wersji 001 różowej.Piękny,perłowo-metaliczny połysk i delikatna różowa poświata
Złota wersja też fajna ale to zupełnie nie moje odcienie |
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak kolorówki Diora nie cierpiałam, tak teraz mój zbiór kosmetyków tej firmy powoli się rozrasta
![]() Byłam pewna na 1000% że nigdy, przenigdy nie kupię żadnych ich cieni- a pojawiły się serie piątek 'Iridescent' i już mnie mają ![]() Puder o którym już pisałam, Dior Shimmering Powder, z powodzeniem zastąpi mi szachownice Clinique, które mnie uczulają- nawet nie będą aż tak płakać bo Amber Diora jest dużo ładniejszy niż Bare Bronze Clinique. Teraz jeszcze dokupię kolor 001, ten róż. Już go kiedyś testowałam i bardzo mi odpowiadał. Ale konsultantka mnie przestrzegła, że nie daje nic a nic koloru na skórze, że nie nadaje się jako róż. Kompletna bujda. Jest idealny do podkreślania policzków! Z serii 5-Colour Iridescent w drodze do mnie są Earth Reflection i Tropical Light. Żadne inne mnie tak nie zachwyciły w perfumerii. Do tego praktycznie każdy kolor do użycia- normalne piątki są jakoś tak nietrafione dla mnie, że góra 2 kolory mi odpowiadają. Jeżeli obie paletki sprawdzą się to zacznę poszukiwania kolejnych kolorów... ale to za jakiś czas ![]() To na tyle, zdam relację jak dotrą
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że szybko się rozrośnie Twoja kolekcja |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze podwójny róż nr919 i puder sypki. Jednak moja kolekcja nie będzie jakaś duża, raczej bardzo przemyślana Oduczyłam się kupowania wszystkiego na co mam ochotę
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Dziewczyny na MUA wspominały coś o dodatkowej paletce poza Golds i Goldfever, ciekawe czy u nas też się pojawi
Jestem niesamowicie zadowolona i wiem że na jednej paletce się nie skończy
dlaczego u nas nie ma takich promocji
tylko przeceny marne max 20%
)powiedz mi jeszcze czy te Amber to maty czy satynowe sa????i w ktorym poscie wklejalas zdjecia???