|
|
#241 |
|
BAN stały
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Cześć dziewczyny!
I co jakie rezultaty;d ja narazie sie nie waze hehe chyba wole sie milo rozczarowac za 2 tygodnie niz sie teraz dolowac hehe oprocz tego zaczelam cwiczyc 6 weidera kurcze ale jestem z siebie dumna i mam w sobie tyle motywacji jak nigdy moze dlatego ze moj facet wzial sie ze mna za ta 6 i motywujemy siebie nawzajem ![]() Dzisiaj juz 5 dzien zaliczony jeszcze zostaly niecale 5 tygodnie do skonczenia tej 6 weidera, mam nadzieje ze po niej chociaz ten brzuszek po ciąży mi zmaleje fajnie by bylo ![]() no nic to trzymam kciuki i Wy za mnie tez i piszcie jakie rezultaty po Zeli
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
hej, tez zaciekawily mnie te tabletki i chcialabym zaczac je brac, chce schudnac okolo 10kg
i mam pytanie w zwiazku z tym, czy po recepte musze isc do dietetyka czy do zwyklego lekarza? slyszalalam ze przed przepisaniem leku musze przejsc jakies badania, czy z dostaniem recepty sa jakies problemy? Bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedzi
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich dawno mnie nei było na forum.Widze wielenowych"twarzy"
życze powodzenia poczatki są trudne ale potem tylko z gorki Powodzenia życze wszystkim zaczynającym dacie rade![]() P.S. nie wiem ile schudłam ale nie mam w czym chodzic została mi sie jedna para spodni w ktorych jako tako wygladam takze jest dobrze
|
|
|
|
#244 |
|
BAN stały
|
Witam!
Kurcze stanęłam dzisiaj na wadze mialam czekac jescze 2 tygodnie ale nie wytrzymalam hehe jest spadek wagi!!! Ważyłam 72 kg., dzisiaj waże już 68,5 kg!!! o Boże ale sie ciesze hehe no to trzyajcie dalej kciuki za mnie mam nadzieje ze mi spadnie jeszcze więcej buziaki papa
|
|
|
|
#245 | |
|
BAN stały
|
Witam wszystkie miłe panie
. Półmetek za mną i powiem ze widze rezultaty . Czuje sie super, żadnych skutkow ubocznych poprostu rewelka. Odezwe się jak się zwaze. Pozdrawiam i życze powodzeniaCytat:
Brawo kludii99 . Oby tak dalej heheEdytowane przez Ather Czas edycji: 2008-04-28 o 16:03 Powód: - Proszę o używanie opcji multicytowania oraz edycji postów. |
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczynki!
Co tu taka cisza? Aż się smutno robi hehe
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam35 lat dwoje dzieci i zapuściłam się okrutnie-164cm i 82kg-nieżle co?
Od jutra zaczynam Z-15,mam nadzieję,że tym razem pójdzie lepiej.Pół roku temu brałam meridię10 i powiem wam,że efektów 0.Skutków ubocznych nie miałam wcale ale i efektów też.Załapałam doła,wmawiałam sobie,że jestem do niczego.Teraz wspiera mnie mąż i mam nadzieję,że razem uda mi się pozbyc tych cholernych kilogramów.Trzymajcie za mnie kciuki! |
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Ah dziewczyny
ja to juz zdolowana totalnie jestem i zaczelam brac ad. drugi dzien biore... niby z wagi wychodzi ze juz 1kg za mna?! szok... aczkolwiek dziwnie sie czuje taka glodna ale brzuch nie burczy hmm... ? nie potrafie okreslic tego uczucia. Mam 159cm i .... wstyd sie przyznac ;( 79kg wiec duzo do zrzucenia.. narazie zadnych objaw zawroty glowy itd. nie odczulam zobaczymy co bedzie za dwa tygodnie... Pozdrawiam
|
#249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo jak za bardzo czegoś chcesz to tego ne osiągniesz. NIe wmawiaj sobie, że jestes do niczego, przecież masz dwoje cudownych dzieci i wspaniałego męża, któy Cie wspiera, a to jest najważniejsze Zobaczysz że bedzie wszystko dobrze trzymam za Ciebie kciuki i serdecznie pozdrawiam Hmm... jeszcze nie stanęłam na wadze od momentu gdy spadły mi 3,5 kilo. Niewiem, chciałabym stanąć ale boję sie, że to wróciło więc lepiej nie staje ![]() no to trzymajcie kciuki za mnie tak jak ja za Was
|
|
|
|
|
#250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to dobrze, że nie odczuwasz żadnych skutków ubocznych ja tez nie mam żadnych skutków ubocznych i tez mam takie uczucie na tych tabletkach, wogóle mam tak, że np. jak cos zjem to już mi tak nie wydyma brzucha jak kiedyś po jedzeniu i to jest fajne Nie martw się, jak już kilogram poszedł w dół to nastepne tez pójdą głowa do góry ![]() Buziaki
|
|
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Kludii za słowa otuchy,czuję że teraz mi się uda,będę dzielna obiecuje!
|
|
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
ooooooooo
. |
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
Witam, wszystkich, o d tygodnia czytam wasze wypowiedzi. Biorę Zelixę 15 od 10 dni!!! efekt 2,5kg mniej! straszna suchość w ustach, ciemno przed oczami, drętwienie palcy u rąk, zawroty głowy,! Fakt ze do godziny 17 pije tylko jogurt a potem obiadek
Coraz bardziej zastanawiam sie czy dalej brać te tabletki? Czy oglądałyście dzisiejszy program w tvn24? było o subitraminie czyli składniku ZELIXA!! masakra !!! Jednym słowem po obejrzeniu tego, zastanawiam się czy jutro rano wziąść kolejną tabletkę?serdecznie Was pozdrawiam |
|
|
|
#255 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A cóż tam ciekawego mówili o Zeli w tvn24? to rzeczywiście jest masakra - to wynika juz nawet z ulotki...wiecej działań ubocznych niż ustawa przewiduje ale wiecie co wam powiem?...mam to w du**ie Wreszcie mi się coś udało... i dziś waże po ponad miesiącu stosowania Z15 juz nie 78,5 ale 68 i to mnie motywuje żeby brnąć w to dalej.jeśli ktoś nam powie że jesteśmy walnięte, bo się trujemy bo można zdrowiej bo wystarczy trochę samozaparcia----> to niech idzie się spuścić w WC za przeproszeniem. ja nie potrafię byc szczęśliwą grubaską!! próbowałam, walczyłam...i nie potrafię!!!i żadna obecna tu kobieta nie zaczęła od Zelixy-jestem wręcz pewna że sięgnęła po nią dopiero wówczas gdy już starciły wiarę w to że może się udać, taki akt desperacji po licznych klęskach... Jeśli wszystko rodzi się w mózgu, to trzeba ten mózg zresetować.amen |
|
|
|
|
#256 |
|
Przyczajenie
|
tak sobie czytam i czytam te różne fora i pomyślałam,że sie dopisze
![]() przez ostatnie 2 m-ce bralam meridie15 i dzis dostalam recepte na zelixe15.stwierdzilam,ze skoro jest to praktycznie to samo to po co przeplacac!?generalnie nie mam zadnej nadwagi, ale 'cale zycie' sie odchudzam i dlatego siegnelam po meridie.patrzac na siebie moge stiwerdzic,ze jestem glupia,bo niektorzy ludzie maja naprawde problemy,ale coz taka juz natura ludzka.. w kazdym razie jakie sa rezultaty tego 2-miesiecznego lykania meridii?na poczatku miala okropna suchosc w ustach i troche bolala mnie glowa,ale poza tym nic wiekszego sie nie dzialo.spalam normalnie itp.jesli chodzi o wage..wazylam sie ostatnio i szczerze powiedziawszy z wagi wiele mi nie spadlo,ale zadziwiajace jest to,ze czuje po ubraniach no i generalnie po sobie ze schudlam.nie wiem w sumie jak to dziala,ale na pewno zmalal mi brzuch i boczki zniknely moj chlopak narzeka i mowi,ze wolal mnie we 'wczesniejszej wersji', chociaz ja powtarzam,ze jestem taka sama.w nie zastosowalam do tego jakiejs szczegolnej diety,jesli mam ochote na cos slodkiego to po to siegam,ale jem mniej,to widze.czasami jak juz ktos pisal jestem glodna,ale zwyczajnie nie mam na nic ochoty i czasami po prostu nie jem .. jednym slowem jesli ktos chce schudnac .. polecam! oczywiscie ze swiadomoscia tego,ze lek ten nie jest czyms dobrym dla organizmu i skutki uboczne na pewno ma..wszystko jest dla ludzi,ale oczywiscie z glowa.. ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
witam!! jestem nowa na forum!! od dwuch miesiecy biore Zelixe i jestem baaardzo zadowolona bo z 40kg nadwagi zostało mi tylko 20!! ja np. nie jem wogóle chleba , ziemniaków i słodyczy a cała reszta po troszku !!!i nie prawdą jest (prznajmniej w moim przypadku) że na takiej diecie bez leku też bym schudła bo ja naprawde mało jadłam a ruchumam bardzo dużo!!! poprostu taki organizm!! suchość w ustach mija po jakimś miesiącu ale nadal ważne jest picie dużej ilości wody niegazowanej a także przyjmowanie kompleksów witamin(np. "centrum") bo przez utrate wagi bardzo dużo ich tracimy!! co do skutków ubocznych opisywanych w ulotkach to.. ... ostatnio po przeczytaniu takiej ulotki bałam sie dziecku podać syropu na kaszel!!! poprostu są wyolbrzymione !!! wiadomo ten sam lek na każdego działa inaczej!!! no i CIERPLIWOŚCI w czekaniu na efekty życze
|
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Malanka
za odpowiedź Powiem tak, po tym dzisiejszym, reportażu przeraziłam, się tym bardziej że jestem bardzo chorowita osobą, skontaktowałam, się z moim lekarzem, który mnie uspokoił Jest o.k , najważnieujsze, że spada waga ciała )))) muszę przyznaćrzeczywiście jak rano nic nie zjem, to mam zawroty głowy itd..., oki będę się z Wami dzielic moimi postępami![]() serdecznie pozdrawiam Cię MALANKA:0) |
|
|
|
#259 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witam wszystkie Nowe Panie i życze wytrwałości w dążeniu do celu. ![]() Tak malanka masz zupełną rację. Czytając Twój post miałam wrażenie jakby ktoś opisał cały mój dzień hehe ja również nie jem chleba, ziemniaków i słodyczy, wody pije naprawdę dużo (tak ok 3 litry dziennie) no i oczywiście ćwiczę, ćwiczę i jeszcze raz ćwiczę Rezultat? 2 tygodnie 3,5 kilo mniej zostało jeszcze tylko jakieś 8 ![]() Meryneczka spróbuj jeść, bo jedzenie jest bardzo ważne przy braniu tych tabletek! Nawet jak nie masz ochoty spróbuj chociaż jeść 3 razy dziennie, nie muszą to być duże porcje, ale musisz dostarczyc orgnizmowi energii, aby mógł normalnie funkcjonować życze Ci wytrwania w dążeniu do upragnionej wagi pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Brawo, gratuluje tych 20kg i zycze powodzenia . Też uważam że niektórzy przesadzają z tymi skutkami ubocznymi Zeli, jeśli ma nam to poprawic samopoczucie i podnieść naszą samoocene to dlaczego nie . Jeśli chodzi o mnie to jestem po 20 tabletce,czuję się dobrze, mam tylko problemy ze snem a suchość w ustach i zaparcia jakby minęły, nie wchodziłam jeszcze na wagę ale chyba muszę to zrobić żeby się jeszcze bardziej zmotywować . Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i trzymam za Was kciuki MOC JEST Z NAMI
|
|
|
|
|
#261 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
popieram w 100% |
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
witam!
ja stosuje Zelixe ponad 2 tygodnie i jak narazie schudlam 5 kg. niedlugo mi sie koncza tabletki a niestety w zadnej aptece nie chca sprzedac jej bez recepty wiec lipa;| a moze ktoras z Was drogie Panie ma mozliwosc zalatwienia recepty? mam nadzieje ze poratujecie mnie |
|
|
|
#263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gratuluje 5 kilo w 2 tygodnie to bardzo dobry wynik może poczekaj do końca opakowania i zobacz czy rezulataty jakie osiągnęłaś są wystarczające ![]() Trzymam kciuki i życze powodzenia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co niestety ta osoba juz nie moze mi zalatwic nastepnego opakowania:| teraz zauwazylam ze ubytek wagi jest mniejszy. kurcze musze pokombinowac zeby zaczac nastepne opakoanie.
Dziekuje
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Idź do lekarza rodzinnego,z pewnością da ci receptę na zelixę(jeżeli rzeczywiście jej potrzebujesz).Od miesiąca biorę zelixę(7 kilogramów mniej) i zauważyłam,że na początku bardzo szybko chudnie się,teraz spadek wagi jest mniejszy.
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co bylam u lekarza rodzinnego i pani doktor powiedziala mi ze ona nie zna tych tabletek i nie moze mi wypisac recepty na nie, ale jutro pojde do drugiej i moze sie uda
mam taka nadzieje przynajmniej.
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli masz sporą nadwagę lub jesteś otyła,to na pewno ci przepisze.Możesz spytac też o meridię(ma taki sam skład,ale jest dużo droższa).Ja zapłaciłam za zelixę 26 złotych,a meridia kosztuje około 100 złotych(chyba,że jest promocja,to i za 70 złotych można kupic).
|
|
|
|
#268 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oooo to strasznie tanio za Zelixe 15, ja płaciłam raz 54 zł, a raz (w innej aptece) 44 zł. A znowu meridie 15 można już kupić za 62 zł. Ja niewiem, każda apteka ma inne ceny to jest bez sensu :/.... No ale cóż ja mam już problem z głowy, bo kończę to opakowanie i koniec trucia się ;p Powodzenia dziewuchy
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co nie jestem otyla, mam ok 7 kg nadwagi. trzymajcie kciuki za mnie zeby lekarz mi wypisal recepte
jak wroce to dam znac
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

niz sie teraz dolowac hehe oprocz tego zaczelam cwiczyc 6 weidera
kurcze ale jestem z siebie dumna i mam w sobie tyle motywacji jak nigdy
moze dlatego ze moj facet wzial sie ze mna za ta 6 i motywujemy siebie nawzajem
fajnie by bylo 

hehe

"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R
Zobaczysz że bedzie wszystko dobrze

. 
... ostatnio po przeczytaniu takiej ulotki bałam sie dziecku podać syropu na kaszel!!! poprostu są wyolbrzymione !!! wiadomo ten sam lek na każdego działa inaczej!!!