Big Brother V - cz. II - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-11, 10:12   #1
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Big Brother V - cz. II

Kontynuacja wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239911
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 10:22   #2
tromix
Raczkowanie

Dot.: Big Brother V - cz. II

O w końcu nowy wątek mam zaszczyt zacząć.

Co do konfliktu Jola & Adi. Nie wiemy o co poszło, ale nie zrzucałbym winy całkowicie na Jolę. Gdyby naprawdę sodówka jej uderzyła do głowy to zerwałaby też kontakty z Grzesiem i Pawłem, a tak nie jest. Gdyby naprawdę się okazało, że Adrian jest gejem to nie dziwiłbym się oburzeniu Joli. Ona go broniła jako jedyna, a on (jeśli to prawda) okłamywał ją. To byłoby zagranie nie fair. Poza tym trzeba pamiętać, że ich "związek" już w trakcie programu, zwłaszcza po wejściu Chmielewskiej miał wzloty i upadki.

Zagranie WB wobec Izy uważam za spory faul. Jak poroniona Iza by nie była, to rozmowy z Pokoju Zwierzeń nie powinny wyciekać. To w założeniach jest miejsce gdzie uczestnik powinien mieć komfort psychiczny.

Dziwię, że Iza ma tak mało negatywnych głosów. Zazwyczaj osoby kontrowersyjne dostają baty.
tromix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 10:34   #3
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Napisane przez tromix Pokaż wiadomość

Zagranie WB wobec Izy uważam za spory faul. Jak poroniona Iza by nie była, to rozmowy z Pokoju Zwierzeń nie powinny wyciekać. To w założeniach jest miejsce gdzie uczestnik powinien mieć komfort psychiczny.

Dziwię, że Iza ma tak mało negatywnych głosów. Zazwyczaj osoby kontrowersyjne dostają baty.

tez uwazam ze to nie fair ze to co mowi w pz wycieka...

tez nie podobalo mi się zachowanie "gwiazdy z kiepskich" byla gościem i jak sama mowi nie wie nic o uczestnkach wiec nie powinna ich oceniac i napadac..

podobnie bylo z jolka i baba z tercetu egzotycznego... jlka zapytala jej sie jak sie nazywa a ta sie obrazila ze taka gwiazda a jolka ma celnosc jej nie znac... i caly wieczór ja gnoiła...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 10:47   #4
Śnieżka
Zakorzenienie

Dla mnie Iza to w ogole pokręcona jest
Scorpionec ona weszła z takim zamiarem Iza jest nietolerancyjna mowi ze brzydzi sie takimi osobami,uwaza za zboczenców no sorry!dziewczynka mało wie o zyciu ciekawe jakby sama sie taka urodziła...
dobrze ze troche po niej pojechała jak dla mnie jeszcze za mało

a to ze ma byc u Majewskiego odrazu wydało mi sie dziwne bo zazwyczaj zaprasza tam istotne osoby a nie zwyciężczynie jakiegos reality show!
i co?jakos jej nie ma?teraz bedzie Iza Miko i Olivier...
a sama powiedziała na czacie ze wyemitowany bedzie 28 kwietnia(a 21 niby bylo nagrywane)
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 10:54   #5
scorpionec
Zakorzenienie

ja izki nie bronie.. wiem ze gupio gada itd..

ale będąc czyimś gościem nie napada sie na gospodarza...

jeśli komus nie odpowiada jaka jestem niech do mnie nie przychodzi..

po co ma przyjść i mnie obrażać ??
Stary 2008-05-11, 11:00   #6
Śnieżka
Zakorzenienie

No niby tak ale czy ona ja obraziła?
to było raczej droczenie...
Stary 2008-05-11, 11:29   #7
Kasioola
Rozeznanie

Halinka Kiepska pewnie musiała tak naskakiwac na Izke, bo wielki brat jej kazał, tak jak w poprzedniej edycji Pudzian na Jolke.
Kasioola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 12:13   #8
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasioola Pokaż wiadomość
Halinka Kiepska pewnie musiała tak naskakiwac na Izke, bo wielki brat jej kazał, tak jak w poprzedniej edycji Pudzian na Jolke.
no dokładnie
Stary 2008-05-11, 15:13   #9
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
No niby tak ale czy ona ja obraziła?
to było raczej droczenie...
bo izka sie nie obraziła tylko przyjmowala to ze śmiechem mimo wszystko..

ja bym nie byla dla niej taka mila.. tylko zapytal np czy fajnie jest jak cie po pijaku na samolot nie wpuszczą..(swego czasu o tej akcji sztuki wszystkie gazety pisaly) ..

Cytat:
Napisane przez Kasioola Pokaż wiadomość
pudzian odwalil wtedy perwę na maxs.. pokazal swoje prawdziwe oblicze.. od tamtej pory go nie znoszę..
Stary 2008-05-11, 15:54   #10
Śnieżka
Zakorzenienie

Ale Izka nie wie co o niej pisza ona nie wie nawet kto to Amanda Lir,nie wyniosła nic z tej rozmowy jest za mało bystra....i jej ulubiony aktor Adam D☠☠☠☠☠-nie wiem gdzie to dziewcze sie chowało

Co takiego zrobił?Miał zadanie ostro zrobić porzadek z Jolka !
Która bałaganiła,rozrzucała wszedzie swoje ciuchy i rzadziła każdym,potrzebny był ktos kto troche ostro sie z nia obejdzie.
Stary 2008-05-11, 16:05   #11
scorpionec
Zakorzenienie

śnieżko nie wiem czy tak pochlebnie wyrazalabyś się o nim gdyby przylazl do twojego domu i wszystko z twojego pokoju wywalil na trawnik przed blokiem
Stary 2008-05-11, 16:15   #12
Śnieżka
Zakorzenienie

No wiesz najpierw dał jej czas zeby wszystko posprzatała nie zrobiła tego...nie bronie go ale to jej bałaganiarstwo(ok ja tez taka jestem ale bedac w bb mozna sie ogarnac)jest straszne pozatym nie dostosowuje sie do nikogo majac siebie za najwazniejsza osobe na swiecie....
pozatym dom WB rzadzi sie swoimi prawami
Stary 2008-05-11, 16:51   #13
TmargoT
Zakorzenienie

ja równiez uważam,że szczuka źle się zachowała,a pudzian to burak i ignorant.
jolka nie powinna obrażać się na adiego.nawet gdyby ją oszukał,to nie zrobił jej tym krzywdy,chronił siebie.ale jolka ma swoj świat i nie dane jest nam jej zrozumieć.
mówcie,czy macie jakieś przecieki,kto wyjdzie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 16:58   #14
tromix
Raczkowanie

Tak Marzena Sztuka zachowała się arogancko. Zresztą ja do niej straciłem sympatię kiedy przyszła pijana na wywiad na żywo w telewizji. To naskakiwanie na Izę było nieeleganckie i nietolerancyjne. Oczywiście niezbyt rozgarnięta Izunia nie zakumała wszystkich pojazdów Halinki. I dobrze bo by jeszcze doszło do babskich rękoczynów.

Ja nie wiem za co większość uczestników lubi Sylwię. Nie to miłe, ni kulturalne ni zabawne. Rozumiem, że można lubić wulgarną, ale momentami zabawną Danielę, ale powodów sympatii dla Sylwii, która nic nie wnosi do programu nie rozumiem.

Śnieżko nie przesadzajmy, że Szymon zaprasza same uznane osoby. Frytka/Fricca/Fryta też u niego była.
Stary 2008-05-11, 17:23   #15
kaminiunia
Wtajemniczenie

ojojoj ja powtarzam JEśLI JOLA Z ADRIANEM POKłóCILI SIę TO NIE PRZEZ TO, żE NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST GEJEM. Gdzieś tam kiedyś czytałam, że Adriankowi porządnie woda sodowa do główki uderzyła. Pomiata wszystkimi i uważa się za gwiazdę...

u Szymona Jola będzie w późniejszym terminie, jak pisała na forum, jakaś gwiazda przyjechała do Polski, więc przesunęli nagrania z jolką. Poza tym za nim wezmą się za nagrywanie prowadzone są rozmowy, także Śnieżko kiedy mówiła że jedzie do majewskiego miała na myśli rozmowy. A ta gwiazda to pewnie Iza Miko.

Pani Kiepska zachowowała się kiepsko...nie lubię aktorów, którzy wchodząc do programu uważają się za mistrzów aktorstwa, gdyby nie rola halinki, to nie wiem....nie wiem czy napisać nie odniosłaby sukcesu?Trudno halinkę nazwać życiową rolą, ona tylko ciągle powtarza, ,,Ty debilu!''
Podobnie było z Boczkiem...aktor od 7 boleści, a o tej czarnej co jej jolka nie poznała i większość widzów to już nie wspomnę...
Stary 2008-05-11, 17:27   #16
tromix
Raczkowanie

Akurat pan Boczek był sympatyczny kiedy wszedł do domu. W przeciwieństwie do Halinki.

Kurde, sodówka jakoś nie pasuje mi do Adiego. W programie wydawał się być skromny i wycofany (może dlatego, że sporo w nim przeszedł).

Na TVN do domu jako goście wchodzili Kayah, Hubert Urbański. A tu największą gwiazdą jest Norbi do spółki z żoną Ferdka
Stary 2008-05-11, 17:41   #17
Śnieżka
Zakorzenienie

[quote=kaminiunia;7520329]ojojoj ja powtarzam JEśLI JOLA Z ADRIANEM POKłóCILI SIę TO NIE PRZEZ TO, żE NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST GEJEM. Gdzieś tam kiedyś czytałam, że Adriankowi porządnie woda sodowa do główki uderzyła. Pomiata wszystkimi i uważa się za gwiazdę...

zgadzam sie ze woda sodowa uderzyła ale Joli
Stary 2008-05-11, 17:57   #18
scorpionec
Zakorzenienie

ja tam bym nie wnikala o co adi i jolka sie pokłocili... wszystko to ploty i bez sensu je rozpowszechniac..

ja tam mam w d.... czy adi jest gejem czy nie jesli ukrywal to w programie to mial do tego prawo np by nie dobjac schorowanego dzidka (wiadomo jak starsi ludzie podchodza do tych spraw) pozatym nikt poza nim ikogo nie pytal z kim sypia pza programem... lenartka miala ochote zrobic to na wizji ok .. ale uwazam ze on nie musi sie tlumaczyc z kim spi..
Stary 2008-05-11, 18:10   #19
PMS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaminiunia Pokaż wiadomość
ojojoj ja powtarzam JEśLI JOLA Z ADRIANEM POKłóCILI SIę TO NIE PRZEZ TO, żE NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST GEJEM. Gdzieś tam kiedyś czytałam, że Adriankowi porządnie woda sodowa do główki uderzyła. Pomiata wszystkimi i uważa się za gwiazdę...

u Szymona Jola będzie w późniejszym terminie, jak pisała na forum, jakaś gwiazda przyjechała do Polski, więc przesunęli nagrania z jolką. Poza tym za nim wezmą się za nagrywanie prowadzone są rozmowy, także Śnieżko kiedy mówiła że jedzie do majewskiego miała na myśli rozmowy. A ta gwiazda to pewnie Iza Miko.

..
A może to Joli uderzyła? W ogóle dajcie już spokój z tą Jolką bo nie mnie mulić zaczyna jak dalej o niej czytam I taaaak, z pewnością, wszystkie laski będące teraz w domu ją naśladują Każda marzy o tym, żeby być taką maskotkią programu, powszechnie uważaną za kretynkę
PMS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-11, 18:14   #20
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość
A może to Joli uderzyła? W ogóle dajcie już spokój z tą Jolką bo nie mnie mulić zaczyna jak dalej o niej czytam I taaaak, z pewnością, wszystkie laski będące teraz w domu ją naśladują Każda marzy o tym, żeby być taką maskotkią programu, powszechnie uważaną za kretynkę

nie kumam

uważasz ze istnieje jakas laska która marzy aby być uznaną za kretynkę??

ciekawa teoria..
Stary 2008-05-11, 18:58   #21
tromix
Raczkowanie

Ja jednak pozwolę jeszcze odnieść się do Joli. Nie uważam żeby uderzyła jej sodówka. Ona jeszcze jest bardzo oszołomiona tym co się stało i wykazuje typowe przykłady osoby, która nagle znajduje się w innym świecie.

Po pierwsze ją cieszy każda oznaka sympatii do niej. Nie ważne jak wygląda jej "fan", co robi, ona jak widać cieszy się każdym z nich i nie zachowuje się jak typowa sodówa, która olewa wszystkich łącznie z fanami.

Po drugie kilkakrotne sama zaprzeczała temu, że jest gwiazdą. Na hasło "Jola gwiazda" mówi, że gwiazdy są co najwyżej na niebie. Osoba, której w d*pie się poprzewracało tak nie mówi.

I tak na marginesie - gdyby nie ta "kretynka" to TV4 nawet czwartej edycji by nie pociągnęła. Uważam, że za kretynkę może być uznana dziewczyna, która przez 24 h na dobę dzierży w dłoni papierosa na zmianę z alkoholem i zakochuje się w ciągu trzech miesięcy w kilku facetach (w tym jednego zaciąga do łóżka na oczach kamer).
Stary 2008-05-11, 19:04   #22
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość

najgorzej ze niektore chca ja nasladowac a nie ma co...głupote?wrzaski?tand etny styl?brak szacunku?bałaganiarstwo?k ompletny egoizm? jedyna zalete jaka zauwazam to szczerość...i to wielbienie samej siebie siebie mnie dobija ahhh
Stary 2008-05-11, 19:06   #23
Śnieżka
Zakorzenienie

I tak na marginesie - gdyby nie ta "kretynka" to TV4 nawet czwartej edycji by nie pociągnęła. Uważam, że za kretynkę może być uznana dziewczyna, która przez 24 h na dobę dzierży w dłoni papierosa na zmianę z alkoholem i zakochuje się w ciągu trzech miesięcy w kilku facetach (w tym jednego zaciąga do łóżka na oczach kamer).[/quote]

Mysle ze Jola tez sie załapie na okreslenie 'kretynka' ale juz tyle co napisze nie bede sie wdawac w dyskusje bo nie ma sensu...
sorry za post pod postem
tak tromix wielbmy ja bo podciagnela ogladalnosc BB wlasnie ''kretynizmem'' bo jak raczysz zauważyc normalność,inteligencja itd.nie sa ciekawe tylko wlasnie kretynizm pozatym za show odbierala na boku niezłą kase wiec motywacje miala jeszcze wieksza polaczyla przyjemne z pożytecznym(bo ona kocha klotnie)
Stary 2008-05-11, 19:09   #24
TmargoT
Zakorzenienie

oglądałam dziś powtórki bb.były odcinki,których nie widziałam.byłam w szoku.marcin zachował sie jak dzieciuch rzucając izę solą.czały czas prowokuje klaudie do kłótni,ale ona się nie daje.ten tekst sylwi,że da jej w papę był chamski.widać,ze grupa władzy się rozpada.nikolas częściej zauważa złe strony marcina i sylwii.ciekawe,kto odpadnie i kto na kogo bedzie głosowac w sobotę.
Stary 2008-05-11, 19:16   #25
tromix
Raczkowanie

Śnieżko lubię Cię, ale zaiste dziwne, że z tego co pamiętam to tą kretynkę lubiłaś.

Ja gdzieś tak od połowy BB4.1 zacząłem doglądać, to co Jola ma wewnątrz. Przyznam, że bardzo długo uważałem ją za pustą lalę. Ta kretynka bardzo dużo przeszła w programie i to często nie ze swojej winy. Została kopnięta przez Marco, wystawiona przez Chmielewską, Szubargę i w pewnym momencie przez Adiego (który lazł za tyłkiem Joanny). Jola umiała rozgryźć intrygi w domu, choć cały czas głównie było widać jej prostolinijność, pieniactwo, brak ogłady. Miała uczucia, bardzo długo wzbraniała się przed nominowaniem Marco, wtedy kiedy on nominował ją kilka razy z rzędu.

Widzę kolejne insynuacje - tym razem o kasie na boku. Masz potwierdzenie?

Poza tym wybacz, ale w poprzedniej edycji inteligentnego ze świecą szukać. Adi moze był mądry, ale był częstym twórcą niezapomnianych złotych myśli ("ktoś w butach wszedł w moje życie" )

To koniec mojego pisania o Jolancie Rutowicz.

Kto jak kto ja lubię inteligencję w takich programach, dlatego teraz (w wyniku selekcji negatywnej) najbardziej lubię Klaudię.
Stary 2008-05-11, 19:22   #26
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
''kretynizmem'' bo jak raczysz zauważyc normalność,inteligencja itd.nie sa ciekawe tylko wlasnie kretynizm pozatym za show odbierala na boku niezłą kase wiec motywacje miala jeszcze wieksza polaczyla przyjemne z pożytecznym(bo ona kocha klotnie)

jak cie to tak drażnilo / drażni to czemu nie przełączysz na inny kanal?

powszechnie wiadomo ze bb to niejst program najwyzszych lotów

pronuje tvp kultura czy cos w tym stylu jesli poszukujesz bardziej ambitnej rozrywki

a skad masz info o kasie " na boku"? to troche sie gryzie z twoja teoria o kretynizmie jolki bo jakby byla malo bystra to by swej oplacanej jak piszesz roli nie odegrala tak dobrze...
Stary 2008-05-11, 19:23   #27
Śnieżka
Zakorzenienie

No pamietam jak sie z Adiego wysmiewala wkurzala go robila przykrosci mimo ze nawet sie nie pokłócili-tak masz racje lubiłam ja ale coś sie stało ze przestałam i tyle...
moze nie do konca napewno troche ja lubie ale zachwycanie sie nia i traktowanie jak 8 cuda swiata jest nieodpowiednie mam jej troche dosyc o !
owszem duzo przeszła a duzo na własne życzenie-prowokacje itd.pozatym jest bardzo silna psychiczna wytrwala wiec dla niej to nic...

Scorpionec nie bedziesz mi nic proponowac bo sama wiem co mam ogladac BB lubiłam ogladac lubie i bede a tobie nic do tego po to jest forum BB zeby sie wypowiedziec i ja to robie skoro ci sie nie podoba-trudno...
Stary 2008-05-11, 19:27   #28
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

Scorpionec nie bedziesz mi nic proponowac bo sama wiem co mam ogladac BB lubiłam ogladac lubie i bede a tobie nic do tego po to jest forum BB zeby sie wypowiedziec i ja to robie skoro ci sie nie podoba-trudno...
Stary 2008-05-11, 19:31   #29
TmargoT
Zakorzenienie

ludzie.jolka jaka była to taka była.po co wałkować jej temat.była kontrowersyja i tyle mamy przecież nowych uczestników i jest co obgadywać.
Stary 2008-05-11, 19:31   #30
tromix
Raczkowanie

Cytat:
No pamietam jak sie z Adiego wysmiewala wkurzala go robila przykrosci mimo ze nawet sie nie pokłócili
(To już naprawdę ostatnie słowo.) Jola jako jedyna stanęła w obronie Adriana po oskarżaniu o gejostwo, czy kiedy Magda powiedziała słynne wyp***dalaj w Tygodniu PRL. W niej miał oparcie, pamiętam jak go z Marco zaadoptowali . To on ją wystawił dla Joanny i wlazł Chmielewskiej do łóżka razem z Marco. I to pani Chmielewska po powtórnym wejściu go poniżała. Pamiętam za to aroganckiego Adriana w stosunku do Joli pod koniec programu kiedy z powrotem skumał się z Izą.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości