|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
Shir - wiem co czujesz. Żadne pocieszenia nie są w stanie pomóc. Wiem o tym. Ale spróbuj chociaż przystąpić do tej matury... Przynajmniej w przyszłości nie będziesz sobie pluć w brodę! Naprawdę warto!
Jeśli Go kochasz to lepiej chyba będzie jak to przemilczymy. Gadanie w stylu "na pewno spotkasz lepszego", "będziesz szczęśliwsza" itd na nic się zdają... Ja po pół roku nadal kocha i takie gadanie mi nie pomaga. Z tym się nie da nic zrobić... Tylko i wyłącznie czas może pomóc. Sama sobie zadaję często pytanie: ile jeszcze? Chociaż z drugiej strony sama chyba sobie wyrządzam krzywdę, tylko, że ja kocham tą krzywdę... Ostatnio byliśmy w kinie. To jest osoba z "mojej fali". To jest osoba, której wzrok potrafi zdziałać cuda, cała promienieje... Cały czas zadaję sobie pytanie dlaczego nie potrafimy tego skończyć raz na zawsze... Ciągle rozmawiamy o nas. Jeśli nie bezpośrednio to jakimiś szyframi. Jest najważniejszą osobą w moim życiu. Czasem jest dobrze, a czasem wraca dół. Nie jestem szczęśliwa. On też nie. Oboje ostatnie chwile szczęścia zaznaliśmy podczas "ostatniego powrotu". Życzę Ci, aby w Twoim przypadku było lepiej. ![]() Powodzenia! ![]()
#2612 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item359136867_...cyjn_cudo.html
chyba sobie taka kupie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obcas ma jakies 6cm ;x czego sie w ogole nie czuje ![]() kosztowaly 152 zl przegladalam walsnie watek o mieszkaniach i jestem zalamana ; ( cop rpawda my mamy zamiar mieszkac we 4 w dwupokojowym mieszkaniu, ale zeby je w ogole znalezc to cudem chybaa
![]() |
#2614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
no niestety, widziałam dzisiaj już taką tylko, że czarną ale teraz jej nie moge znaleść;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do mieszkan to dlaczego mowisz ze znalezc mozna tylko cudem? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
ejj czy oni powariowali?
za 2 pokoje we wroclawoiu na srodmiesciu ponad 2tys? yyyy? :| widzialam kiedys tansze... lol zaje**biscie... nie ide na zadne studia! ; ( pretty nie malo mieszkan tylkoz a duzo chetnych 35 m2 i 2tys... :rotf: ![]() coz za pewnosc siebieee albo : dwupokojowe 1600 [35 m2] kaucja 2,5 tys .. znaczy ze na starcie i nie myslcie ze w innych miastach jest lepiej po prostu my nie mamy o tym pojecia! :/
#2618 |
Zakorzenienie
|
Vill - nie szukaj przez internet. Pierwsze co to przejdz sie na uczelnie - tma an tablicach ogłsozen czesto wi\sza ogłoszenia o wynajeciu mieszkań. Popytaj jesli masz znajomych w tym miescie, w którym chcesz studiowac - neich poszukają, moze mają jakies znajomości. Uwierz mi przez internet nie am co - patrzałam na mieszkania pzrez neta., wynajem 900-1700 zł... Szukałam przez ludzi - znalazłam mieszkanie za 400 zł miesiecznie
![]()
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Hula torebeczka śliczna!
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja Wam powiem jedno ...
Dla facetów NIE WARTO z niczego rezygnować!! z NICZEGO!! ... i chociaż mam faceta, nie zrezygnowałabym dla niego z żadnej ważnej rzeczy dla mnie, tym bardziej jeśli miałaby ona decydować o mojej przyszłości ... Dlatego Shi nie rób głupot! Jutro matura i musisz temu stawić czoło, bo przecież chcesz iść na studia ... ![]()
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za 2 pokoje ponad 40 m2 1200 zl + oplaty okolo 250-300 zl. Za 3 pokoje okolo 55-65 km2 1500 zl + oplaty okolo 300 zl ![]() Raz widzialam ogloszenie na stronie trojmiasta: mieszkanie sliczne, 3 pokoje 64 m2 i tylko 1300 zl + oplaty. to mieszkalabym tam z TŻtem i jeszcze jedna para to nie wyszlo by tak duzo ![]() ![]() ![]() Ale jak kupilam w Gdansku jeszcze gazete z ogloszeniami to byly owszem rowniez i drogie mieszkania ale tanich bylo tez bardzo duzo i trzeba po prostu sie wczesniej bedzie tym zainteresowac a nie we wrzesniu gdzie zostana same drogie i przebrane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciolka tam mieszka i jej przyajciolka.. i wlasnie z nimi chce mieszkac i ona ma sie tym zajac ![]() obyyy sie udalo cos znalezc ![]() ale jak zaczniemy szukac gdzies wczesnej.. ja sie podporzadkuje..chce wydac 500 zl na mieszkanie... tak zeby za wszystko bylo 2000 na 4 osoby ![]() i zeby nie wygladalo obskornie ![]() ![]() nie no musi sie udac cos fajnego znalezc ![]() [a owy ma chyba wlasne meiszkanie... dwupokojowe... samemu... jak ma fajnie :/ ]
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
ide na "Na dobre i na złe"... trzeba się odmóżdżyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
ale butooow
![]() i widze same eleganckie prawie.. ja na co dzien w takich nie chodze wiec nie mialabym sie wykazac... ale tak mi sie wydaje ze mam malo butow a jakbym je rozlozyla to troche by bylo ![]()
![]() |
#2626 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
kittyyy1 no faktycznie butomaniaczka
![]() ![]() A mozesz powiedziec skad sa te ktore wymienie: -musztardowe zapinane na guzik z boku - pierwsze i drugie z pierwszego rzedu od lewej z tego zdjecia: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1210514155 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Musztardowe, Poznań, żadna sieciówka ![]() Pierwsze od lewej Zara, drugie Dajśman, Dejśman czy jak to tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zadomowienie
|
Butki super
![]() ![]() ![]()
#2631 | |
BAN stały
|
hm, kupione w styczniu.
Ale jakbyś chciala kupić, to czasem może Ci się udać. Ja je kupiłam za chyba 299, albo 249 a kilka tygodni temu jak byłam w Zarze były po 99 ![]() P.S. To moje najwygodniejsze buty ;D Cytat:
![]() no ja właśnie wcześniej nosiłam też na płaskim. Powoli się przekonałam do obcasów. Jednak wydłużają, optycznie wysmuklają sylwetkę no i czuję się bardziej kobieco hah ![]() łoh, właśnie sprzedałam na allegro swoją studniówkową kiecę. Aż się łezka w oku kręci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
Tylko ja juz nie potrzebuje wydłużenia bo mam 177 cm
![]() ![]() Ja swojej nie sprzedam na razie. Bo jeszceide w niej na wsele. Jaką maiłaś ?? Wstaw linka. Ja tworze małe pomoce naukowe ![]()
#2633 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam ten film... PS. Kocham Cię.
Od samego początku ze łzami w oczach, ale pociekło dopiero na koniec, przy ostatnim liście... Śliczny! Trochę mi ten związek przypominał mój i byłego tżta. Ja maruda, ciągle sprzeczki itd. ![]() Kitty - dawno nie widziałam takiej butomaniaczki ![]()
#2634 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ja sprzedałam, bo mam masę kiecek, a wiedziałam, że już jej więcej nie założę. poza tym wybrałam sobie taką jedną śliczną, a brakowało mi trochę kasy, bo kosztuje nie mało ![]() taką: ee.. ja też chyba musze poomoce jakieś zrobić ![]() Independent women - haha no każdy ma świra na jakimś punkcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/item361922343_tore...mosphere_.html Tu masz czarne ![]() Kittyy - Chryste, ile butów. Ja mam trzy pary na wiosnę: sportowe (mają z pięć lat i w jednym trochę podeszwa się oderwała, ale za bardzo je lubię, żeby z nich zrezygnować), czarne balerinki i musztardowe buciki, eleganckie, nie wiem, jak je nazwać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
alez tu spam! spam! spam!
pouczyc sie nie dacie, bo pozniej andrabiac trzeba Kitty juz widzaialam na wizazu gdzies TWoja kolekcje ![]() ![]() hahaha wczoraj patrze a tam moja mama na komunie wziela ze soba 5 par butow! serio! ja tam lubie obcasy, mimo tego, ze moj wzrost sie waha od 174 do 177 zalezy kiedy ostatnio cwiczylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() eee.. też bym tak chciała, u mnie wszyscy mają inny rozmiar ![]() no mi też się zdarza, brać buty na przebranie.. ale żeby aż 5 par? ![]() Mhr. a jaką mężczyźni mają slabość do obcasów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
ja tez lubie buty
![]() ![]() buty i okulary przeciwsłoneczne ![]() ps. z moja histą jest tragicznie ![]() nic juz nie pamietam i nic nie umiem ![]() żal mi siebie ![]()
#2639 |
Zakorzenienie
|
na pewno nie az tak wielka jak Twoja
![]()
#2640 |
Zakorzenienie
|
kittyyy1 Śliczna mialas ta sukienke na studniowce
![]() Zrobilam kolejny arkusz z matmy i narazie odpoczywam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.