| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-27, 08:16 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 |   Przepisy na płaty z ogórków...:P

hej wszystkim ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) poszukuje różnych różniastych przepsisów na to co mozna zrobić z płatów ogórkowych...w jakijś zalewie czy cosik... może ktos ma dobry sprwadzony przepsi??? byłabym bardzoo wdzięczna..!!!! p..s zalezy mi na czasie..bo ogóreczki juz czekają,,,   | 
|     |   | 
|  2005-09-27, 08:57 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Przepisy na płaty z ogórków...:P

Babcia mojego męża płaty ogórków obtacza w panierce tak jak schabowe (jajko, bułka tarta) i smaży na oleju lub smalcu. Jak do Niej jedziemy to się tym objadamy......pychotka. Najlepsze są prosto z patelni. | 
|     |   | 
|  2005-09-27, 22:12 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 |  Dot.: Przepisy na płaty z ogórków...:P 

dzięki a ma moze ktoś z was taki przepsi na ogróki w zalewie na jakąś taką sałatke szwedzką (chyba tak to sie nazywa..)???

| 
|     |   | 
|  2005-09-27, 22:31 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Przepisy na płaty z ogórków...:P

Marine, moja mama robi coś takiwgo  Jak dziewczyny nie napiszą Ci nic wcześniej, to na weekend jadę do mamy, zapytam i po niedzieli napiszę- tylko czy się do tego czasu ogórki nie zmarnują??? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.