Mój facet robił to z 13-latką.. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-08-02, 16:35   #151
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Mój facet robił to z 13-latką..

Cytat:
Napisane przez Valtamerii Pokaż wiadomość
Sam temat trollowy ale ,że tak się wtrącę.
13 latka to dziecko i nie ważne, czy siada na kolana dorosłemu mężczyźnie świadomie ,czy nie. Swoją drogą mówienie o świadomości konsekwencji i odpowiedzialności u dziecka jest ogromnym nadużyciem.
Nie wyobrażam sobie ,żeby moją 14 letnią bratanicę gdzieś w namiocie "przeleciał" jakiś studencik.
Swoją drogą to też nie chodzi o legalność. Ja mając 19 lat nie poszłabym do łóżka z 15 latkiem. Byłam na studiach a tu masz gimnazjalistę ,który jest dzieckiem. Zaraz po by mi opowiedział co było w ostatnim odcinku pokemonów.
I nie ważne ,czy dziecko już ma "doświadczenie" czy nie.
A trzynastolatka w Japonii już może uprawiać seks. Ich psychologowie są jacyś gorsi? Ich trzynastolatki jakieś dojrzalsze?

A może po prostu to sztuczna granica, bo jakąś prawo ustalić musi. Więc ustalono, że większość 15-latek jest gotowa na współżycie. Większość. Ale można skrzywdzić 19-latkę uprawiając z nią seks (bo nie była gotowa), a znajdą się takie trzynastoltki, po których to spłynie.

Dlaczego upieracie się przy tym, że absolutnie każdy jest taki sam i w tkim samym tempie dojrzewa.

Dzięki, że to zacytowałaś, przegapiłam wcześniej.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 16:53   #152
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
A trzynastolatka w Japonii już może uprawiać seks. Ich psychologowie są jacyś gorsi? Ich trzynastolatki jakieś dojrzalsze?

A może po prostu to sztuczna granica, bo jakąś prawo ustalić musi. Więc ustalono, że większość 15-latek jest gotowa na współżycie. Większość. Ale można skrzywdzić 19-latkę uprawiając z nią seks (bo nie była gotowa), a znajdą się takie trzynastoltki, po których to spłynie.

Dlaczego upieracie się przy tym, że absolutnie każdy jest taki sam i w tkim samym tempie dojrzewa.

Czyli nie widzisz żadnych różnic między 13 latką a sobą ? Rozumiem ,że jesteście na tym samym poziomie.
Nie wiem jak jest w japoni ale 13 latki w niektórych krajach azjatyckich to "stare " żony. Nie wiem co na to ich psychologowie w np Afganistanie
Jeśli traktujemy seks jak zwykłą rąbankę lub prokreację to fakt. Już 10 latki mogą to robić. Zobaczą film więc będą wyedukowane i ciekawe.
Poza tym ,czy podjęcie współżycia świadczy o dojrzałości ?
Valtamerii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 16:57   #153
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Kodeks karny w art. 200 stanowi, iż :
§ 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,
podlega karze pozbawienia 2 do 12 wolności od lat

zgoda dziecka w tej sprawie nie spowoduje że seks z małoletnią jest legalny.

Czyli, nawet jeżeli dziewczynka opisana w tej historii wyraziła zgodę, to jej kochanek mógł trafić do więzienia na 2 do 12 lat. Przy czym sa zawody w których nie mógłby pracować w takim wpisem w aktach.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 17:02   #154
asbezkas
BAN stały

Cytat:

Co kraj/region to obyczaj, zrozum to w końcu. Tak 13 latka to jeszcze dziecko, nawet 15 latka to jeszcze dziecko, bo za siebie nie odpowiada. Tak naprawdę granicą +- dorosłości jest 18 lat, i nie wiem dlaczego ten wiek jeśli chodzi o uprawianie seksu obniżono do 15, może dlatego taka 16 czy 17 letnie osoby mają potrzeby seksualne i aby mogły legalnie to robić-pewnie z rówieśnikami, bo seks poniżej 15 roku życia co prawda wiezienie nikomu nie grozi, jeśli to na przykład pomiędzy 14 ona 14 on, ale grozi kuratorem czy innymi problemami i podjęcie takich osób pod patologię. Taka 16-17 lat jest już albo dojrzała albo prawie dojrzała, więc porównując osobę 16-17 letnią do 13 letniej to jest kosmos-ten okres właśnie obejmuje całe praktycznie dojrzewanie w którym chłopiec dziewczyna, staje się kobietą, mężczyzną. Według mnie wiek od 16 byłby idealny, ale to tylko rok różnicy.

Jeśli porównujesz kraje naszego regionu/Europy np do Japonii, to takie przykłady, szokujące i niesmaczne.

Cytuję z: http://v.viralka.pl//masturbacja-w-r...calego-swiata/

"Kobiety w Japonii onanizują swych małych synków, aby ich uspokoić, kiedy płaczą. Nie jest to zjawisko powszechne, ale na tyle częste, że nie wiąże się z żadnym skrępowaniem. Matki robią to publicznie, nawet na ulicy i nikt nie widzi w tym akcie nic zdrożnego. Gdy syn wejdzie w wiek dojrzewania, bywa, że to właśnie mama pomaga mu w wywołaniu wytrysku, ucząc go jak się zaspokajać. Japończycy często uważają, że rozładowanie seksualne dzieci jest bardzo ważne – dzięki temu mogą one spokojnie przespać noc i następnego dnia lepiej radzić sobie w szkole. Zapewne dlatego masturbacja w Japonii nie jest niczym wstydliwym, o czym świadczą takie filmiki w internecie jak ten. Zapoznajcie się także z innymi szokującymi zwyczajami seksualnymi w Japonii, a także z dziwacznymi japońskimi teleturniejami erotycznymi."

Jaka sama widzisz czerpać obyczaj z innego kraju może być uznany przez inne społeczeństwa naprawdę za obrzydliwy lub wręcz patologiczny.
asbezkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 17:06   #155
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asbezkas Pokaż wiadomość
Co kraj/region to obyczaj, zrozum to w końcu. Tak 13 latka to jeszcze dziecko, nawet 15 latka to jeszcze dziecko, bo za siebie nie odpowiada. Tak naprawdę granicą +- dorosłości jest 18 lat, i nie wiem dlaczego ten wiek jeśli chodzi o uprawianie seksu obniżono do 15, może dlatego taka 16 czy 17 letnie osoby mają potrzeby seksualne i aby mogły legalnie to robić-pewnie z rówieśnikami, bo seks poniżej 15 roku życia co prawda wiezienie nikomu nie grozi, jeśli to na przykład pomiędzy 14 ona 14 on, ale grozi kuratorem czy innymi problemami i podjęcie takich osób pod patologię. Taka 16-17 lat jest już albo dojrzała albo prawie dojrzała, więc porównując osobę 16-17 letnią do 13 letniej to jest kosmos-ten okres właśnie obejmuje całe praktycznie dojrzewanie w którym chłopiec dziewczyna, staje się kobietą, mężczyzną. Według mnie wiek od 16 byłby idealny, ale to tylko rok różnicy.

Jeśli porównujesz kraje naszego regionu/Europy np do Japonii, to takie przykłady, szokujące i niesmaczne.

Cytuję z: http://v.viralka.pl//masturbacja-w-r...calego-swiata/

"Kobiety w Japonii onanizują swych małych synków, aby ich uspokoić, kiedy płaczą. Nie jest to zjawisko powszechne, ale na tyle częste, że nie wiąże się z żadnym skrępowaniem. Matki robią to publicznie, nawet na ulicy i nikt nie widzi w tym akcie nic zdrożnego. Gdy syn wejdzie w wiek dojrzewania, bywa, że to właśnie mama pomaga mu w wywołaniu wytrysku, ucząc go jak się zaspokajać. Japończycy często uważają, że rozładowanie seksualne dzieci jest bardzo ważne – dzięki temu mogą one spokojnie przespać noc i następnego dnia lepiej radzić sobie w szkole. Zapewne dlatego masturbacja w Japonii nie jest niczym wstydliwym, o czym świadczą takie filmiki w internecie jak ten. Zapoznajcie się także z innymi szokującymi zwyczajami seksualnymi w Japonii, a także z dziwacznymi japońskimi teleturniejami erotycznymi."

Jaka sama widzisz czerpać obyczaj z innego kraju może być uznany przez inne społeczeństwa naprawdę za obrzydliwy lub wręcz patologiczny.
Nie bądź śmieszny. Mało kto tak robi. A w Polsce też się przypadki zdarzały. Nawet tu na forum był wątek na ten temat.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.

Edytowane przez Limonka2738
Czas edycji: 2017-08-02 o 17:10
Stary 2017-08-02, 17:12   #156
asbezkas
BAN stały

Cytat:
Nie bądź śmieszna. Mało kto tak robi. A w Polsce też się przypadki zdarzały. Nawet tu na forum był wątek na ten temat.
W Polsce nikt tak nie robi, a w Japonii wystarczy że to jest dopuszczalne i za to nie idzie się do więzienia to już jest "chore". Czy wyobrażasz sobie aby jakaś matka onanizowała nastoletniego syna? Wystarczy że jest w Japonii to dopuszczalne i robi tak jedna na 1000 to i tak ten zwyczaj jest nieźle patologiczny.
asbezkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 17:43   #157
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bramborky Pokaż wiadomość
Miałaś przerażające dzieciństwo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie rozmawiamy tu o moim dziecinstwie, opisalam lata nastoletnie.

Byly osoby, ktore juz w tym wieku odczuwaly poped seksualny i najlepsze co mozna dla nich zrobic to uswiadamiac.

Pamietam co sie na koloniach dzialo

Wyslane telefonem
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 17:55   #158
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja też uważam,że powinno się takich 13latkow uświadomić. Bo i tak ich się nie upilnuje, a lepiej żeby wiedzieli z czym to się je.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 18:00   #159
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BardzoZdziwiony Pokaż wiadomość
Trzynastolatki - młodzież płci żeńskiej i męskiej w wieku 13 lat.

Jakiś problem masz czy go na siłę szukasz?
SERIO? Bo ja myslalam, ze trzynastolatki, bez wzgledu na plec, interesuja sie troche innymi rzeczami niz seks naa imprezach. Nie mowie juz o czasopismach promujacych seks. Bo gdy ja mialam trzynascie lat, w zadnych gazetach dedykowanych trzynastolatkom nie bylo artykulow o seksie (nie, bravo nie jest dla trzynastolatkow) a najwiekszym hardkorem byly artykuly o podrywaniu chlopaka, ewentualnie umowieniu sie z nim na randke.

201803071148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 18:05   #160
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Serio.. to że kiedyś 13latki bawiły się w dom, jeździły wózkami z lalkami po ulicy czy bawiły się w chowanego... Teraz czasy się zmieniły, 13-14latki latają w stringach, ubierają się jak dorosłe,nie w głowie im zabawa w cokolwiek.. no może zabawa na dyskotece mało tego jest organizowane w różnych klubach ? Dwie imprezy na miesiąc dla uczniów gimnazjum..

Ja wolałbym uświadomić dziecko co to seks, formy zabezpieczenia, jak wygląda cykl u kobiety,co to dni płodne i inne cuda związane z pierwszym razem.. chciałabym mieć chociaż czyste sumienie, jak się ma stać to się stanie, dziecka nie upilnuje. A wolałabym nie usłyszeć, że przy pierwszym razie się w ciążę nie zachodzi...
Nie mówię,że byłabym zadowolona gdyby moj córka w wieku 13lat straciła dziewictwo, chociaż jeśli by nie zaszła w ciążę to wątpię że się o tym bym dowiedziala. Dziecka się nie upilnuje, chyba że będzie się je trzymało pod kloszem, a to nie jest dobre rozwiązanie.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2017-08-02 o 18:17
Stary 2017-08-02, 18:23   #161
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Serio.. to że kiedyś 13latki bawiły się w dom, jeździły wózkami z lalkami po ulicy czy bawiły się w chowanego... Teraz czasy się zmieniły, 13-14latki latają w stringach, ubierają się jak dorosłe,nie w głowie im zabawa w cokolwiek.. no może zabawa na dyskotece mało tego jest organizowane w różnych klubach ? Dwie imprezy na miesiąc dla uczniów gimnazjum..

Ja wolałbym uświadomić dziecko co to seks, formy zabezpieczenia, jak wygląda cykl u kobiety,co to dni płodne i inne cuda związane z pierwszym razem.. chciałabym mieć chociaż czyste sumienie, jak się ma stać to się stanie, dziecka nie upilnuje. A wolałabym nie usłyszeć, że przy pierwszym razie się w ciążę nie zachodzi...
Nie mówię,że byłabym zadowolona gdyby moj córka w wieku 13lat straciła dziewictwo, chociaż jeśli by nie zaszła w ciążę to wątpię że się o tym bym dowiedziala. Dziecka się nie upilnuje, chyba że będzie się je trzymało pod kloszem, a to nie jest dobre rozwiązanie.
Ahahahha wiedzialam, ze predzej czy pozniej padnie tekst o bawieniu sie lalkami przez trzynastolatki
Bez jaj, pokaz mi kogos kto bawil sie w tym wieku w dom

Stary 2017-08-02, 18:32   #162
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ahahahha wiedzialam, ze predzej czy pozniej padnie tekst o bawieniu sie lalkami przez trzynastolatki
Bez jaj, pokaz mi kogos kto bawil sie w tym wieku w dom

Z tego co pamiętam to dużo moich koleżanek właśnie. I to było ponad 10lat temu. Nie nie pochodze ze wsi, uprzedzam bawiliśmy się wlasnie lalkami, szyłysmy ubrania dla nich, całe dnie spędzaliśmy na dworze cała bandą bawiliśmy się w podchody, skakanie w gumę czy jeździliśmy na rowerach, czy inne rzeczy robiliśmy..Matki to nas musiały siła do domu ciągnąć.. dopiero jak skończyliśmy 14lat to jakoś tak zmieniliśmy się.. zaczęłyśmy interesować się chłopakami. Ale to nie było w takim podtekście. Raczej w sensie przyjaźni nie związku..
Mając lat 15 już czuliśmy się wszyscy tacy dorośli, bunt alkohol papierosy wyjścia na dyskoteki. Mając 13lat do głowy by nam to nie przyszło.

Stary 2017-08-02, 18:42   #163
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Z tego co pamiętam to dużo moich koleżanek właśnie. I to było ponad 10lat temu. Nie nie pochodze ze wsi, uprzedzam bawiliśmy się wlasnie lalkami, szyłysmy ubrania dla nich, całe dnie spędzaliśmy na dworze cała bandą bawiliśmy się w podchody, skakanie w gumę czy jeździliśmy na rowerach, czy inne rzeczy robiliśmy..Matki to nas musiały siła do domu ciągnąć.. dopiero jak skończyliśmy 14lat to jakoś tak zmieniliśmy się.. zaczęłyśmy interesować się chłopakami. Ale to nie było w takim podtekście. Raczej w sensie przyjaźni nie związku..
Mając lat 15 już czuliśmy się wszyscy tacy dorośli, bunt alkohol papierosy wyjścia na dyskoteki. Mając 13lat do głowy by nam to nie przyszło.

Wiesz zabawa w podchody to jedno ale z zabawy lalkami wyrasta sie chyba wczesniej :x

Stary 2017-08-02, 18:47   #164
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
SERIO? Bo ja myslalam, ze trzynastolatki, bez wzgledu na plec, interesuja sie troche innymi rzeczami niz seks naa imprezach. Nie mowie juz o czasopismach promujacych seks. Bo gdy ja mialam trzynascie lat, w zadnych gazetach dedykowanych trzynastolatkom nie bylo artykulow o seksie (nie, bravo nie jest dla trzynastolatkow) a najwiekszym hardkorem byly artykuly o podrywaniu chlopaka, ewentualnie umowieniu sie z nim na randke.

Bravo nie jest dla 13latkow, a legitymacji przy zakupie nie sprawdzaja, boom, na przypale albo wcale

Wyslane telefonem
Stary 2017-08-02, 18:47   #165
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz zabawa w podchody to jedno ale z zabawy lalkami wyrasta sie chyba wczesniej :x

Jak kto lubi. Ja się tam nie czuje cofnięta w rozwoju przez to. Też wiadomo,że się codziennie nie bawiłyśmy. Albo np. Bawiliśmy się też w szkole w zabawie łączyliśmy naukę i przygotowaliśmy się do lekcji.. przynajmniej nudno nie było. 13lat to ledwo 6kl. Podstawówki była..
Nasi koledzy to się zdalnie sterowanymi samochodami bawili no straszne.

No ale nie o mnie i o tym w co ja się bawiłam.

Ogólnie chodzi mi o to,że to co robiły 13latki kiedyś, a co robią dziś... To przepaść i pokazuje jak bardzo czasy się zmieniają.

Stary 2017-08-02, 19:07   #166
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
Bravo nie jest dla 13latkow, a legitymacji przy zakupie nie sprawdzaja, boom, na przypale albo wcale

Wyslane telefonem
Lata temu sprzedawali fajki dzieciom, ale to nie znaczy, ze byly dla nich produkowane. Nie wiem, do czego Twoja wypowiedz miala zmierzac

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Jak kto lubi. Ja się tam nie czuje cofnięta w rozwoju przez to. Też wiadomo,że się codziennie nie bawiłyśmy. Albo np. Bawiliśmy się też w szkole w zabawie łączyliśmy naukę i przygotowaliśmy się do lekcji.. przynajmniej nudno nie było. 13lat to ledwo 6kl. Podstawówki była..

Ogólnie chodzi mi o to,że to co robiły 13latki kiedyś, a co robią dziś... To przepaść i pokazuje jak bardzo czasy się zmieniają.

Serio wierzysz, ze za Twoich czasow (a 10 lat to nie sa lata swietlne, nie jest to nawet pokolenie) nie bylo trzynastolatek chodzacych na imprezy?

Stary 2017-08-02, 19:08   #167
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:

Czy ja wiem czy aż tak bardzo się zmieniły...? 13 lat to pierwsza gimnazjum i pamiętam, że w tej klasie miałam parę osób, którym nie w głowie były lalki i zabawy w dom a właśnie imprezy, alkohol a raz karetka była wzywana bo panna się czegoś naćpała, a było to mniej więcej 9 lat temu i nie chodziłam do patologicznej szkoły
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 19:18   #168
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Lata temu sprzedawali fajki dzieciom, ale to nie znaczy, ze byly dla nich produkowane. Nie wiem, do czego Twoja wypowiedz miala zmierzac

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Serio wierzysz, ze za Twoich czasow (a 10 lat to nie sa lata swietlne, nie jest to nawet pokolenie) nie bylo trzynastolatek chodzacych na imprezy?

Nie mówię że nie chodziły ale to były pojedyncze przypadki, często z patologicznych rodzin. Przynajmniej w moim otoczeniu.

A teraz to jest coś normalnego. Z tego co zaobserwowałam. Kiedyś się tak 13letnie dziewczyny nie ubierały, nie malowały, nie starały się być na siłę dorosłe. A teraz ?

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Teraz seksualność jest promowana i podkreślana na każdy kroku. Wulgarność również. Kiedyś słowo suka było cenzurowane w telewizji, teraz ? Jest normalnie używane.
Dużo się zmieniło. I to wszystko wpływa na dzisiejszych nastolatków, którzy nie zdążyli być dziećmi.

Stary 2017-08-02, 19:25   #169
BardzoZdziwiony
Raczkowanie

Było tak samo jak teraz, tylko wtedy wiedziały o tym osoby zainteresowane - znajomi z klasy, szkoły, z osiedla.

W wieku 13 lat (7 klasa podstawówki) naprawdę żadna koleżanka nie bawiła się lalkami czy w podchody. Tzn. w podchody może i się bawiła, ale nie takie, jak Ty. To przyszło nagle, powiedziałbym że po wakacjach - jakby wszystkim nagle odpier...liło na punkcie seksualności.

Tak jak mówię, ja już stary jestem, a było to 20 lat temu.

Co więcej, jestem ostatnim rocznikiem 8 letniej podstawówki, więc widziałem ludzi młodszych ode mnie o rok, którzy szli do gimnazjum. To naprawdę było dziwne - taka mała różnica wieku, a w mentalności i zachowaniu przepaść.. Przynajmniej takie miałem wrażenie.

Odnośnie tej patologii - wcale tak nie było. Pamiętam córkę lekarzy, dziewczynę, która miała na wszystko. A jednak nie gardziła 50 złotymi za 15 minut w parku. Oczywiście to tylko plotki hue hue.

Edytowane przez BardzoZdziwiony
Czas edycji: 2017-08-02 o 19:28
BardzoZdziwiony jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 19:36   #170
201803080934
Konto usunięte

Cytat:

A gdzie jest okreslone od ktorego roku zycia jest bravo dozwolone? I skoro ma jakas granice, to czy jakies przepisy to reguluja? :P:

Wyslane telefonem
Stary 2017-08-02, 19:40   #171
Valtamerii
Zadomowienie

A 13 letnia Jadwiga z krzyzakami "negocjowala" ta to byla dojrzala
Nie no sorry ale noszenie stringow dalej nie swiadczy o dojrzalosci. Czasem mam wrazenie ,ze internet splyca uczuciowosc, dojrzalosc i jakies interakcje. Wiec mozna miec stringi, cyknac fote i wrzucic na tindera i dalej byc jak dziecko.
Za moich czasow ,ze tak powiem byly imprezy. Kolega palil w 2 klasie podstawowki. Ale co to ma do tego ,czy 13 latka jest "dojrzala" do seksu z doroslym facetem ?

Stary 2017-08-02, 19:41   #172
201801161104
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ptasie__mleczko Pokaż wiadomość
. A Twoja reakcja jest taka jakby kogoś zamordował co najmniej.

Gdyby zamordował, nie miałaby na co dzień do czynienia z_"narzędziem zbrodni" O_O

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201801161104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-02, 19:49   #173
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
A gdzie jest okreslone od ktorego roku zycia jest bravo dozwolone? I skoro ma jakas granice, to czy jakies przepisy to reguluja? :P:

Wyslane telefonem
Tak, kodeks Grin.
A musza to jakies przepisy regulowac? Wiesz czym jest grupa docelowa?

Stary 2017-08-02, 19:52   #174
201803071148
Konto usunięte

Grin, a zebys juz nie musiala wiecej udawac glupa, masz tu podpowiedz1501696373875.jpg

Stary 2017-08-02, 19:56   #175
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja cały czas pisze za siebie. To może ja się obracałam w takim grzecznym otoczeniu cofniętym w rozwoju, może tak ale ja się tam cieszę że miałam dzieciństwo.. I do mnie to nie dochodziło, te gorące imprezy 13latkow.. A jak już to właśnie jak zaznaczyłam w działo się to w patologicznych rodzinach.

Bo u mnie dopiero wszystko się zmieniło w wieku 15lat pierwsza miłość, pierwszy seks,pierwszy alkohol i papieros. W wieku 13lat do głowy mi to nie przyszło.

Chociaż nadal podtrzymuje że 13-14latki dziś to już całkiem inne "dzieci" i zdania nie zmienię. Mam z resztą taki przykład w bliskiej rodzinie. Wszyscy czekamy aż przyjdzie i oznajmi,że jest w ciąży.

Stary 2017-08-02, 20:00   #176
201803071148
Konto usunięte

Cytat:
Ja cały czas pisze za siebie. To może ja się obracałam w takim grzecznym otoczeniu cofniętym w rozwoju, może tak ale ja się tam cieszę że miałam dzieciństwo.. I do mnie to nie dochodziło, te gorące imprezy 13latkow.. A jak już to właśnie jak zaznaczyłam w działo się to w patologicznych rodzinach.

Bo u mnie dopiero wszystko się zmieniło w wieku 15lat pierwsza miłość, pierwszy seks,pierwszy alkohol i papieros. W wieku 13lat do głowy mi to nie przyszło.

Chociaż nadal podtrzymuje że 13-14latki dziś to już całkiem inne "dzieci" i zdania nie zmienię. Mam z resztą taki przykład w bliskiej rodzinie. Wszyscy czekamy aż przyjdzie i oznajmi,że jest w ciąży.

To, ze w Twoim otoczeniu tak sie nie dzialo, nie znaczy, ze w ogole tak nie bylo

Stary 2017-08-02, 20:06   #177
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
To, ze w Twoim otoczeniu tak sie nie dzialo, nie znaczy, ze w ogole tak nie bylo

Przecież to napisałam.

Stary 2017-08-02, 20:17   #178
Valtamerii
Zadomowienie

Cytat:

Hmmm a ja bym sie pokusila ,ze raczej tak bylo. Nie wiem ile macie lat ale u mnie w podstawowce bylo normalnie. Poza tym nauczyciele nie tolerowali makijazu ,czy golych brzuchow.
Ale noe wiem ,czy teraz jest az tak inaczej. Kazde starsze pokolenie jedzie po mlodszym

Stary 2017-08-02, 20:22   #179
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asbezkas Pokaż wiadomość
W Polsce nikt tak nie robi, a w Japonii wystarczy że to jest dopuszczalne i za to nie idzie się do więzienia to już jest "chore". Czy wyobrażasz sobie aby jakaś matka onanizowała nastoletniego syna? Wystarczy że jest w Japonii to dopuszczalne i robi tak jedna na 1000 to i tak ten zwyczaj jest nieźle patologiczny.
Tak, był taki wątek na Wizażu nawet.

A ilu znasz Japończyków? Bo w gazetach o Polsce potrafią napisać, że zbudowaliśmy obozy koncentracyjne.

Stary 2017-08-02, 20:23   #180
xXBlankaXx
Zakorzenienie

U nas dopiero makijaż tolerowali w liceum. W podstawówce to do dziś pamiętam jak mi nauczycielka kazała zmyć tusz do rzęs szarym papierem toaletowym i zimna woda. Tak długo tarlam aż zeszlo. Oczy miałam czerwone przez resztę dnia. + Mundurki.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości