|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój facet robił to z 13-latką..
Cytat:
Przeczytaj sobie co to jest pedofilia. Zresztą kilka osób to opisywało już na tym wątku np ridja devojka. 18 czy 19 latek który się raz przespał z 13 czy 14 latką to niekoniecznie pedofil.Taka sytuacja jest karalna, jednak nikt mi nie powie że sąd nie wziąłby pod uwagę okoliczności łagodzących Mała różnica wieku, pojedynczy stosunek, wyrzuty sumienia plus co 13 latka robiła w nocy pijąc ze starszymi chłopakami? (to pytanie do rodziców) Facet dostałby najpewniej zawiasy. |
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy się nie zgodzę z tym,że 14latka z miłości poszla do łóżka. Naprawdę nigdy. Nie uważam,że 18latek powinien zajmować się tylko 18latkami. Ale 14latka ? Miłość ? Proszę cię. Jakby ją kochał to by jej do łóżka nie ciągnął i podszedl do tematu inaczej. Dał by im czas. Nie mówię do jej 18nastki. Broń Boże. Sama miałam 16lat jak zaczęłam uprawiać seks, ale zawsze z zabezpieczeniem + tabletka po czekała w razie czego. A mając 17lat zaczęłam brać pigułki. Ulotkę znałam na pamięć i wiedziałam co robić,gdyby antykoncepcja miała być osłabiona przez wpływ jakoś czynników. Oczywiście,żadna Antykoncepcja nie daje 100% Pewności. Ale uważam,że prawie 17latka jest bardziej dojrzała niż ledwo 15latka w razie ciąży i później rodzicielstwa. Dla mnie 14latka, a 16-17 latka to dwa inne światy jeśli chodzi o rozwój i mentalność. Z resztą jak można pozwolić 12latce na wielkie związki ? Kurde... To jest 6klasa podstawówki.. naprawdę wtedy są inne priorytety, a nie szukanie sobie chłopaka, randki czy wielka miłość. A jeśli już rodzice wiedzieli i zgodzili się na to, że ma chłopaka i to 16-18letniego to powinni dziecko uświadomić jak się kończy seks, że to nie tylko przyjemność. A może to być odpowiedzialnosc na całe życie, już pomiajjac to że to również będzie obowiazek dla nich. Bo to na nich spadnie utrzymywanie i wychowywanie dziecka, przynajmniej do czasu aż ona skończy gimnazjum, bo potem może sobie jakoś poradzą. Tak samo nigdy nie pozwoliła bym aby moja córka jak już zaszła w ciążę mieszkała osobno. Wolałabym aby mieszkała zemną do pełnoletności skonczyla szkole. A nie bawiła się w dom. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-08-06 o 16:23 |
|
|
|
|
|
#243 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
W czym problem? Dla mnie to jedno i to samo. Skoro był na tyle dorosły, żeby iść do łóżka z dzieckiem, któremu brakuje pół roku do tej magicznej granicy - niech ponosi prawne konsekwencje. ![]() By the way, 14-latki nie uprawiają seksu z miłości, o litości.... Raczej z głupoty i braku wystarczającego bata nad sobą. Haha, hebefilia. Nie ma to jak zwijanie g.wna w papierek, ot tak, dla zasady. No tak, to też przecież MIŁOŚĆ.
My cherries and wine Rosemary and thyme Каждый в моем скваде — одинокая звезда И мы встанем друг за друга выше горного хребта У твоей подруги этот трек стекает изо рта Edytowane przez sitri Czas edycji: 2017-08-06 o 17:37 |
|
|
|
|
|
#244 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
|
#245 |
|
scarlet starlet
|
Poważnie?
A czego jest oznaką?
|
|
#246 |
|
wańka wstańka
|
Powaznie.
Tu sobie możesz poczytać http://zdrowieseksualne.natemat.pl/7...-andrzej-depko Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#247 |
|
lokalna gwiazda
|
Niestety, autorka zniknęła i raczej nie uświadomi nas, w jaki sposób jej facet dopowiedział się o wieku dziewczynki.
Bo raczej nie podeszła do podpitych facetów radośnie oznajmiając: Hejka, mam 13 lat, który jest wystarczająco zboczony, by mnie bzyknąć? Przecież zwyczajnie pogoniliby ją. |
|
|
|
|
#248 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
Po co udawać, że coś czymś nie jest? Jak komuś strzelę w głowę to będzie się liczyć motywacja (a może nie lubię mężczyzn, kobiet, czarnoskórych czy żydów i mam prawo, no taka moja motywacja) czy czyn zabójstwa? Jak pijana mamusia wraz z konkubentem katuje dziecko to liczy się motywacja? Że 500+ się zgodziło to można dzieciaka jak snopek mokrego żyta potraktować?Według mnie, sprawa jest jasna i nie podlega podważaniom. Chyba, że kogoś to też kręci.
|
|
|
#249 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Na szczęście mądrzejsi mają szerszą wiedzę w temacie i szersze spojrzenie na sprawę. W przypadku każdego czynu karalnego motyw ma zawsze duże znaczenie, podobnie jak to czy czyn był planowany itd.
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2017-08-06 o 18:27 |
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dasz sobie glowe uciac za to ,ze 14 letnia dziewczyna nie jest w stanie sie zakochac ? Pokazalam nasza dyskusje kolezance ,ktorej meza niektore wizazanki zamknelyby w wiezieniu i tez sie usmiala. A od ktorego momentu dziewczyna jest w stanie uprawiac seks z milosci ? Oczywiscie na poparcie swojej o 14 latkach masz jakies konkretne badania z dziedziny psychologii klinicznej. Staram sie szanowac cudze poglady ale dobrze ,ze niektore dziewczyny nie sa sedziami. Wieziania bylyby pelne nastolatkow Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#251 | |
|
scarlet starlet
|
Cytat:
A co do 14-latek jeszcze, bo widzę odpowiedź na mój poprzedni post. Tak uważam, że nie jest w stanie się zakochać, a na pewno nie jest gotowa na seks i ewentualne konsekwencje. A jak Ty masz tak liberalne podejście to uważaj, żeby przedwcześnie babcią nie zostać. Peace.A poza tym. Proponuję wejść w sutenerstwo z takimi małolatkami. Idealny kąsek dla sfrustrowanych mężów. Akurat zbyt liberalne żonki się znudzą, to będą mogli spełniać spaczone fantazje seksualne, a będzie liczyć się motywacja nie czyn.
My cherries and wine Rosemary and thyme Каждый в моем скваде — одинокая звезда И мы встанем друг за друга выше горного хребта У твоей подруги этот трек стекает изо рта Edytowane przez sitri Czas edycji: 2017-08-06 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#252 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja teraz mam zagwozdkę.
Piętnastolatek usiłował namówić mnie na seks. Jednak absolutnie na swój wiek nie wyglądał. Dawałam mu jakieś 22lata. Chłopak wysoki, pięknie zbudowany, z niskim głosem. Bynajmniej nie rozedrgany, jak moi kumple z ogólniaka, po których było widach napalenie. Usiłował mnie przekonać spokojnie, bez nacisku, nie czułam presji. Był tak atrakcyjny, że może uległabym, gdyby nie to, że byłam dwudziestoletnią dziewicą i nie miałam zamiaru przeżyć swojego pierwszego razu z przygodnym facetem. A gdyby doszło do seksu, to przecież według niektórych ja byłabym winna, bo on przecież dzieciak małoletni. A przecież byłam niemalże kompletnie zieloną w tych sprawach dziewicą. To kto kogo by uwiódł? Parę dni później w przypadkowej rozmowie z nastolatką mieszkającą nieopodal, dowiaduję się, ile on ma lat. Szok. |
|
|
|
|
#253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyslane telefonem |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak sama piszesz, nie wyglądał na 15lat + szybki numerek. Problemów też byś nie miała prawnie.
A nie związek z wielką miłością i. Nie miał ani 13-14 lat + regularny seks. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem ,ze moja kolezanka tez sie myli ,ze uprawiala seks ,ze swoim starszym o 3 lata chlopakiem bo byla zakochana. Ty wiesz lepiej. No bo skonam trol ? I zaskocze Cie. Pomimo moich pogladow nie zostane mloda babcia ,bo to raczej niemozliwe. Ale pewnie wiesz to lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Rozumiem ,ze moja kolezanka tez sie myli ,ze uprawiala seks ,ze swoim starszym o 3 lata chlopakiem bo byla zakochana. Ty wiesz lepiej. No bo skonam trol ? I zaskocze Cie. Pomimo moich pogladow nie zostane mloda babcia ,bo to raczej niemozliwe. Ale pewnie wiesz to lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#258 |
|
scarlet starlet
|
Winszuję, naprawdę.
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę nić mówić, jest to pedofilia, aczkolwiek róznica wieku nie jest drastyczna dlatego można to jeszcze jakoś usprawiedliwić, tym bardziej, że niektórym trzynastolatkom sama bym uwierzyła, że mają z 18
|
|
|
|
|
#261 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta rock kolejna. Hahaha. Wizaż, siedlisko głupich bab. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Ignorowanie Onnej przynosi szczęście. Edytowane przez Kucias Czas edycji: 2017-08-06 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Winszuje prowadzenia dyskusji jakbys sama miala 14 lat...
Albo to trolowanie W zasadzie nieistotne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;76083616]To nie jest żadne udawanie, że coś czymś nie jest. Stosunek z dojrzale wyglądającą 14latką nie jest pedofilią i to jest po prostu fakt. To, że współżycie z osobami poniżej 15 lat jest przestępstwem nie znaczy, że współżycie z osobami poniżej 15 lat jest pedofilią. Jest współżyciem z osobą poniżej 15 lat i niczym więcej. Pedofilia w skróconym skrócie to pociąg seksualny do dzieci, które nie mają wykształconych trzeciorzędowych cech płciowych, więc jeśli ktoś się podniecił cyckami 13latki, to pedofilem nie jest. Jeśli ktoś się podniecił 5latką w różowej sukienusi, białych podkolanówkach i liżącej lizaka, to pedofilem być może jest, kapewu? Teraz uwaga, bo to może przegrzać niektórym mózg, ale to, że ktoś nie gwałci dzieci nie wyklucza pedofilii. Można być pedofilem, ale nie wykorzystywać dzieci.[/QUOTE]
Zacytuję, żeby lepiej było widoczne, bo widzę że niektórym ciężko ogarnąć tę prawdę. Pedofilia to zaburzenie preferencji seksualnych, a nie zbiorcza nazwa kontaktów seksualnych przed którymś rokiem życia. I powiem więcej: to że ci 18,19 latkowie sypiają z 13,14-latkami, wynika właśnie z tego, że są przekonani, że one mają więcej lat i dziećmi już nie są i jak dzieci już nie wyglądają. Więc nazywanie ich pedofilami to spory błąd logiczny. |
|
|
|
|
#266 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;76083616]To nie jest żadne udawanie, że coś czymś nie jest. Stosunek z dojrzale wyglądającą 14latką nie jest pedofilią i to jest po prostu fakt. To, że współżycie z osobami poniżej 15 lat jest przestępstwem nie znaczy, że współżycie z osobami poniżej 15 lat jest pedofilią. Jest współżyciem z osobą poniżej 15 lat i niczym więcej. Pedofilia w skróconym skrócie to pociąg seksualny do dzieci, które nie mają wykształconych trzeciorzędowych cech płciowych, więc jeśli ktoś się podniecił cyckami 13latki, to pedofilem nie jest. Jeśli ktoś się podniecił 5latką w różowej sukienusi, białych podkolanówkach i liżącej lizaka, to pedofilem być może jest, kapewu? Teraz uwaga, bo to może przegrzać niektórym mózg, ale to, że ktoś nie gwałci dzieci nie wyklucza pedofilii. Można być pedofilem, ale nie wykorzystywać dzieci.[/QUOTE]
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;76086466]Zacytuję, żeby lepiej było widoczne, bo widzę że niektórym ciężko ogarnąć tę prawdę. Pedofilia to zaburzenie preferencji seksualnych, a nie zbiorcza nazwa kontaktów seksualnych przed którymś rokiem życia. I powiem więcej: to że ci 18,19 latkowie sypiają z 13,14-latkami, wynika właśnie z tego, że są przekonani, że one mają więcej lat i dziećmi już nie są i jak dzieci już nie wyglądają. Więc nazywanie ich pedofilami to spory błąd logiczny.[/QUOTE] też zacytuję i dodam jedną rzecz od siebie: za wikipedią: pedofilia - przed okresem dojrzewania (do ~12 roku życia) hebefilia - we wczesnym okresie dojrzewania (11-14 lat) efebofilia - w późnym okresie dojrzewania (15-19 lat) i chciałabym położyć nacisk na to, że wszystkie te zaburzenia dotyczą ludzi dorosłych. oraz na to, że są te zaburzenia preferencji seksualnych występują kiedy człowiek nie potrafi inaczej, kiedy pociąg seksualny do tych zaburzonych obiektów jest silniejszy niż do innych osób dorosłych. |
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem mężczyzna, który idzie do łóżka z dziewczynką, która ma 13 lat nie ma nic do zaoferowania kobiecie w swoim wieku. Może i nie jest pedofilem, bo "biedak i nieszczęśnik" nie wie ile dziewczyna ma lat, ale jest wielką kupką nieszczęścia.
Dzisiejsze 13 - latki rzeczywiście czasem nie wyglądają na swój wiek, ale to nie jest powód żeby bzykać wszystko co się rusza. No, ale ja mam inne podejście do seksu, ktoś ma inne, więc ciężko mi ocenić. To jest dla mnie sytuacja nie wyobrażalna.
|
|
#268 |
|
I tak powiem
|
Jak kiedyś czytałem tylko około 24% pedofilów w ogóle utrzymuje jakiekolwiek kontakty seksualne z dziećmi. Niestety za ch..ja nie mogę teraz znaleźć źródła. Jak ktoś ma będę wdzięczny za linka. Kolejna rzecz, jak najbardziej czynów pedofilnych dokonują również nie-pedofile. Tak robią chociażby psychopaci i inne osoby z zaburzeniami osobowości. Ba, za 70% czynów pedofilnych odpowiadają osoby nie będące pedofilami: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,1...edofile__.html |
|
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem nazywanie 19latka mężczyzną, dorosłym facetem itp. to ogromne nadużycie.
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;76091631]Moim zdaniem nazywanie 19latka mężczyzną, dorosłym facetem itp. to ogromne nadużycie.[/QUOTE]
Wszystko zależy od przypadku. Są gówniarze, ale są też odpowiedzialni,którzy mają poukładane w głowie w wieku tych 19lat. Więc nie można wkładać wszystkich do jednego worka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Przeczytaj sobie co to jest pedofilia. Zresztą kilka osób to opisywało już na tym wątku np ridja devojka. 18 czy 19 latek który się raz przespał z 13 czy 14 latką to niekoniecznie pedofil.
Mała różnica wieku, pojedynczy stosunek, wyrzuty sumienia plus co 13 latka robiła w nocy pijąc ze starszymi chłopakami? (to pytanie do rodziców) Facet dostałby najpewniej zawiasy.

A jak Ty masz tak liberalne podejście to uważaj, żeby przedwcześnie babcią nie zostać. Peace.