|
|
#1501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
Cytat:
![]() oh nie! śmierć nas niechybna czeka!
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam, że fajny jest puder mineralny Loreala...tylko trochę drogi ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18928 |
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Wrociłam 30 min. temu z procesji. Był tam taki ładny lektor
. Mojej mamie też się podoba . On stał koło takiego baldachimu [ .
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
czeeść
![]() co wy tak nad tym gieorgijem rozpaczacie wieem fajnie tańczył i wogóle [ jeden z najlepszych tancerzy chyba w YCD ale przecież inni też są dobrzy ] ale bez przesady taki piękny to on nie był lubiłam go no ale ktoś musiał odpaść . ja sie dziwiłam, bo od początku był faworytem ![]() yes fajna sukienka ja bym w takim różu wyglądała paskudnie , ale ty wyglądasz fajno grube nogi ? weź weźź sie dziewczyyno lecz nogi masz zgrabne i powabne a niee
|
|
#1505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1506 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zobacz jak fajnie - nie dość że Tobie sie podoba to jeszcze potencjalna teściowa go akceptuje Cytat:
![]() ![]() Greg - moje serce nalezy do Ciebie!!!!!!!!! Cytat:
nie możecie nas zabić!
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No tylko troszke drogi Ale pytasz o podklad czy puder? Jesli puder to juz pisalam ze z Constance Carroll'a jest dobry (prasowany)![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ciekawe co by powiedziała na to jego dziewczyna ?
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Jakiej analizy? Jest jakaś strona z tym? ![]() Wiem, dzięki .
|
|
#1510 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyna? jaka dziewczyna? na pewno takiej w ogóle nie ma
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizazu masz wątek sklady kosmetykow - pomoc w rozszyfrowaniu i tam prosisz o analize czegoś, tylko najlpierw sprawdzasz liste i przeszukujesz watek czy juz tego nie było. I tylko sie nie pomyl bo jest tez taki wątek dotyczacy analizy kosmetykow do wlosow
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie dziewczyna nie ściana, zawsze można przesunąć
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
święte słowa.
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie się dzisiaj lektor ładnie uśmiechnął jak zbierał kasę To też się uśmiechnęłam, a co Założyłam dzisiaj 10-cio cm platformy i 2 sąsiadów mi powiedziało że wyglądam jak modelka, a sąsiadka że mam długie nogi
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
rozwaliłaś mnie
![]() ![]() nie zabijajcie! prosze! Sc-laja - zabiłabym sie w takich butach na miejscu
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
w suumie
![]()
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje Ci się
Są zaje***cie wygodne, jedyne buty które mnie nie obtarły! Tylko po godzinie już boli mnie śródstopie Ale jak je założę i patrze na moje nogi to aż chce się żyć A jak kiedyś je założyłam jak szłam na miasto to już w ogóle odlot, uśmiechali się, oczka itd. ![]() Z tą ścianą- moja znajoma zawsze tak mówi, ale nigdy jej się nie udaje
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
no tylko że najpierw musiałabym stoczyć wojnę z moją mamą zebym wogóle mogła w takim butach wyjśc z domu..
![]() dla mojej mamy wysoki ocas (oczywiście jeśli chodzi o mnie nie o nią ;/) to 3 cm! ![]() jeszcze tylko troche i sie wyprowadze i bede mogła chodzic w jakich butach chce
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam je za swoją kasę, mnie się podobają, także nie ma się co czepiać Mamy chyba tak mają- u innych im się podoba, ale u córki jakoś nie Tak samo było z farbowaniem włosów, kuzynkę chwaliła, mówiła że taka laska z niej itd. a jak ja miałam farbować to musiałyśmy bój stoczyć ![]() Chciałabym jeszcze jedne platformy, ale trochę niższe i z drewnianym spodem, cuda.
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chętnie kupiła sobie
no ale mama mi nie pozwala. zwłaszcza że mam problemy z kręgosłupem, ale moim zdaniem ona nie przeszkadzają w noszeniu przyajmniej 5-6cm ! ![]() trudno
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w wieku 30 lat tezz bedzie mi mowic ze mam buty za wysokie? bez przesadyy przeciez na codzien tak nie chodze
|
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj zdjecie butków ![]() ![]() O boże tak posprzątałam w pokoju, ze jak by ktosm wszedł to by chyba nie poznał ze to moj pokój
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Z moją na szczęście da się negocjować
Ja mam za to problemy ze stopami, no ale to tylko raz na ruski rok się trzeba bardziej elegancko ubrać
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co no, odpowiadam im że nie jestem stworzona do sprzątania Sprzątanie jest najgorsze, nienawidzę sprzątać... Mogę gotować, prać, prasować ale nienawidzę sprzątać i zmywać naczyń Dzisiaj przyszli niespodziewani goście to wrzuciłam wszystko do szafy, później oglądają mój pokój i mama chciała coś włożyć do szafy ![]() A buty identyczne jak te: http://www.stylio.pl/?lngPID=9246
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heheheh no ja też zawsze mi sie za to obrywa od rodzinki ... jakby nie mogli sie przezwyczaic ze sprzątam raz na tydzień .. przez ten czas troche sie tam syfu nazbiera ubrania po podłodze latają itd itp ..
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
ta, tak, zdjęcie!
moja mama jeśli chodzi o zrowie ma bzika ![]() mam skolioze i miałam wstawiane do kręgosłupa wstawki żeby sie wyprostował ale z tego co wiem do obcasów nie ma żadnego przeciwskazania..
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Deichmanie sa takie wlasnie butki o jakich mówisz tez musze się przejsc i popatrzeć
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja też mam skolioze ale chyba jeszcze nie duzą, bo mam tylko ćwiczenia do robienia .. a boje sie ze mi sie pogorszy boje sie ze mi gorset dadzą czy cos w tym rodzaju .. a te wstawki ci pomogły ? obcasy są odradzane ale wtedy jak chodzisz w nich non stop
|
|
|
#1529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jejuś ja w ogole ostatnio nie mam czasu na wizaż. Wczoraj zainwestowałam w sukienke na komers ;] jeszcze pozostaje mi tylko kupić buty itp :P W ogole to jestem chora... jak zwykle jak jest wolne ah takie mam szczescie!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

A jak nie to stanie sie z Tobą to samo ze Steniorinką 

Może po jednym razie mnie nie wysypie

ja bym w takim różu wyglądała paskudnie , ale ty wyglądasz fajno 
-> wymarzona szkoła 

no ale mama mi nie pozwala. zwłaszcza że mam problemy z kręgosłupem, ale moim zdaniem ona nie przeszkadzają w noszeniu przyajmniej 5-6cm !