|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
czeska ja sie nie moge doczekac juz listopada. nie jest mo dobrze w tej ciazy. aczklwiek nie wiem czy czytala ktoras mojego wczorajszego posta o orgazmach. jak ich nie mam to nie rzygam. juz 4 dzien na glodzie i czwarty dzien jem jak czlowiek.
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
CERI-wzbudzasz we mnie wspomnienia,kiedy ja nosiłam tego mojego wielkoluda.
urodził się średnio mały,bo tylko 3100g.a już od począrku darł mordę.tak mu zostało do dziś. cudowny jest ten twój podpis .a rozstępy są uwarunkowane genetycznie.ja na brzuchu nie mam ani jednego.trochę na tyłku,bo brzuszek miałam mały, a pupa rozeszła mi się aż o 10 cm w szerz. czytałam i płakałam od śmiechu. ja też jestem mama listopadowego smyka-to małe skorpioniki-żuliki |
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I gratuluje potomka bo nie miałam okazji![]() A jak wchodze na twojego linka mam napis: "174 days to go"
|
|
|
#2884 |
|
BAN stały
|
no co wy baby, to tylko ja tego dziecioka widzę?
Kulbit, co u Ciebie? |
|
|
|
#2885 |
|
BAN stały
|
ja swojego dziecka nie widze. ohhhh
przeszlo mi troche, ale tez fachman z bozej laski, jak wroci do domu z pracy to mu chyba leb urwe nigdzie oprocz wizazu nie moge sie zalogowac. nigdzie. wiecie co zrobilam? poszlam do poloznej. a ona ze owszem, ale wizyta to jest za tydzien w pt, nie w ten... |
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Babo ja też widzę ![]() U mnie właśnie trwa rozkładanie warsztatu malowankowego, ale najpierw muszę obfocić swoje storczyki bo chcę wstawić fotki w jeden wątek A w ogóle to mnie jakaś choroba bierze..
|
|
#2887 |
|
BAN stały
|
Ceri, musisz właczyć ciastka. Jaką masz przeglądarkę?
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
JULIA'S baby --napis widok dziecka w brzuchu i czas -chyba ciąży i ile zostało.TO WIDZĘ U SIEBIE I CHYBA TAK MIAŁO BYĆ
a ja siedzę w łóżku.trochę było ciepło słonce przebiło się przez chcmury i znów cimno jak w d....u murzyna.chyba bedzie padać. |
|
|
|
#2889 |
|
BAN stały
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#2890 |
|
BAN stały
|
dobra, dziala byle jak ale dziala
czeska, ja dopiero ustawialm ze sie moge logowac na rozne stroy. ciastka to wyzsza szkoly jazdy. jak przyjdzie ten pajac to niech sobie ustawia dzieckiem w takim razie sie nie martwie, bo skoro mowiecie ze jeszcze nie pitlo z mojego obrazka, to znaczy ze luz. a jak sobie poklikacie na te cyferki typu ile do konca, to dostaniecie rozne kombinacje |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to zrobiłaś,że strona otwiera się bez linku tylko napis? jaka ja tępa jestem,jeszcze dużo się muszę uczyć |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2893 |
|
BAN stały
|
Czy tylko ja mam takie wrazenie, czy dzis się na wizażu nic nie dzieje?
Kurde, niech ktos rozkręci jakąś rozrubę. Idę na intymne, albo plotkowe, moze mi się uda rozręcić towarzystwo. |
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadymiara z Ciebie
|
|
|
#2895 |
|
BAN stały
|
wiec tak. ja poszlam na paznokcie sie chwalic, ale nie za bardzo chyba robie tam furrore
![]() margo. krok po kroku. jak sobie chcesz w podpisie ustawic ze blog czeski, to tak - skopiuj najwsampierw link z bloga czeski (juz go masz w podpisie, wiec kopiuj). teraz jak wchodzisz w opcje ustawienia podpisu, tam masz taka ikonke, mowiac bodajze wstaw hiperlink. kliknij. juz? teraz w miejsce ktore ci wyskoczyla wklej link czeski. aaaa, czekaj, zanim cokolwiek zrobisz, to ten napis blog czeski wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc zaznacz kursorem. potem wstaw hiperlink, wiec komp bedzie wiedzial gdzie ma go wstawic (pod ten napis o odpowiedzialnosci). kumam? |
|
|
|
#2896 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eeee? |
|
|
|
|
#2897 |
|
BAN stały
|
no czego nie kumasz czeslawa? juz sie nie da prosciej
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
jezu,gdzie jest ten super link.?
ja wchodzę w edytuj podpis to wyskakuje mi okno jak do pisania postów i nie widze tam nic takiego? |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwszym dniu pracy jestem megazmęczona,ale zachwycona.Atmosfera super,nogi bolą-wiadomo.Oby tak było zawsze
![]() pani 69pink69 do mnie napisała,a raczej rzekomo jej siostra,ze miała wypadek i już jej nie będzie na żadnym forum.co jak co ale takie zagrywki mnie nie biorą na współczucie.
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba skocze do żabki |
|
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laski
![]() z 1,5 h temu wróciłam z uczelni, a siedziałam tam od 11 nawet przed 11 byłam, zaliczenie mialam. Co prawda 4=, ale zawsze do przodu no i nie 3 teraz powinnam się uczyć na coś innego, ale narazie czytam wizaż i wywiad z Leo Beenhakkerem fajny facet, kurcze lubię facetów z charakterem, szkoda że tak ich malo znam . Co do wątku truskawkowej to nie wiem po co wałkować ten temat dalej, poza tym dziewczyny nie węszcie wszędzie spisku, po prostu tru podczytuje nasz watek i nie wiem co w tym złego ja już pisałam że jeśli chodzi o tą konkretną sytuację, to zgadzam się że Beniek przegięła z tymi tekstami w stronę tru.tak w ogóle to czemu banki są nieczynne w sobotę [a przynajmniej PKO], muszę wpłacić kasę :/
|
#2902 |
|
BAN stały
|
margo tepa palko, jeszcze raz
wejdz do siebie tam gdzie wpisujesz sobie to co masz w podpisie. napisz co. ja napisalam "margo kliknij tu" zaznacz to , czyli najedz myszka tak zeby tekst byl zaznaczony teraz kliknij w ikonke kuli ziemskiej ze znaczkiem chyba nieskonczonosci. znajduje sie obok tych wszytskich pogrub, podkres i takie tam. chyba przedostatni w linii tam jak ci wyskakuje okienko wpisz adres strony,po tym http co tam jest, bez www, tylko to co jest juz po www czyli http//goraczka- etc kilkasz ok kilkasz zachowaj podpis voila! Edytowane przez cerisecerise Czas edycji: 2008-05-23 o 20:33 Powód: namyslilam sie |
|
|
|
#2903 |
|
BAN stały
|
Piłyście kiedyś Red Bulla z wódką? Jak smakuje? Serce wali? Ja słyszałam że driniacz wykręcony w kosmos, ale co wrażliwsze osoby może zmieść z powierzchni ziemi?
|
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześka zależy kto jaką ma tolerancję, mnie tam nie zmiotło.
|
#2905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ciężkim dniu żółty Redds.Mogłabym je pić litrami.
|
|
#2907 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześka ja piłam z Red bullem fajnie wchodzi nie czuć wódki, mnie nie zmogło ani nie spowodowało jakiś dziwnych reakcji.. ponoć nie powinno się tego łączyć, ale fajnie smakuje
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześka jesli zdołałaś podnieść rękę chociaż to podziwiam
|
|
#2910 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

I gratuluje potomka bo nie miałam okazji

nawet przed 11 byłam, zaliczenie mialam. Co prawda 4=, ale zawsze do przodu no i nie 3
teraz powinnam się uczyć na coś innego, ale narazie czytam wizaż i wywiad z Leo Beenhakkerem