|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego wszystkie propozycje fryzur ślubnych obejmują tylko włosy długie lub p
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
Niestety nie znalazłam tego, czego dokładnie szukam
|
|
|
|
#1504 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chyba nie mogłabym rozstać się chociaż z centymetrm moich włosów przez fryzurkę na jedna noc Byłąm na fryzurce ślubnej i Pani fryzjerka coś wymodziła nie tak to sobie wyobrażałam - ale cóż nie ma wyjścia Zdjęcia niestety nie zrobiłam. Kombinować też nie ma co bo czasu mało to już 24.05Pozdrawiam Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-10 o 14:34 Powód: domknięcie cytatu |
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam cały wątek, pościągałam miliard zdjęć, ale chyba jednak się zdecyduję na coś takiego jak w załączniku. Dorzuciłabym jeszcze moje jakieś zdęcie, żebyście mi powiedziały, czy będzie pasować, ale się wstydzę. :P
![]() Zobaczę jeszcze, co mi fryzjerka doradzi. ![]() Ale tak w ogóle, to jak się Wam podoba?
O body swayed to music, O brightening glance, How can we know the dancer from the dance? -- W. B. Yeats -- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że trafisz na ładną fryzurkę, która będzie kompromisowa między Twoimi włosami a Twoimi gustami Propozycji w wątku masz sporo ![]() Może wkleisz potem zdjęcie Twojej ślubnej fryzury, jak uda Ci się ją uwiecznić? |
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym do niej nie zakładała welonu, tylko diadem, albo wpięła kwiat z boku nie wstydź się tylko wklej zdjęcie, łatwiej będzie stwierdzić czy Ci pasuje taka fryzura
|
|
|
#1509 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam pytanie techniczne : ile trwa takie czesanie, będę mieć welon więc włosy chce mięc gładko uczesane z jakims kokiem do góry, bez jakis specjalnych udziwnien. Bylam u fryzjerki i powiedziala mi ze ok 2,5 godziny musi miec, troche jestem przerazona chyba to troche przesada, jak to bylo u Was? Do tego powiedziala mi dosc kosmiczna kwote 150-160 za fryzure probna i tyle samo za wlasciwa, takie są ceny? ile wy placilyscie?
pozdtawiam! |
|
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja płaciłam 50zł za próbną, 50zł za czesanie w dniu ślubu, miałam robionego prostego koka, trwało to godzinę. I jest to cena z małego miasta.
Ale jeśli masz mieć włosy myte, nakręcane na wałki, wtedy dopiero czesane, i jest to jakaś wymyślna fryzura, to może o trwac nawet 2.5h. Fryzjerki mają też czasami opóźnienia w zakładach, więc powinnaś mieć jakiś czas rezerwowy dla siebie. Przy okazj dorzucam jedną sztukę, która wpadła mi w oko:
|
|
#1511 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie dziewczyna powiedziala mi ,że będzie nakręcac na wałki:/ musze sie z nia jakos dogadac zeby zrobila mi cos prostszego albo poszukam kogos innego . Cena jest warszawska - niestety.. ale i tak wydajemi się bardzo zawyzona bo dziewczyna ktora bedzie mnie malowac polecala mi fryzjerke, do ktorej ma zaqufanie, ktora czeszcze za 75 probna i 75 wlasciwa - z tym ze nie dojedzie do mnie do domu bo prowadzi wlasny salon- a ja nie bede miala czasu w dniu slubu jechac na 2 koniec warszawy i stresowac sie bo slub mamy bardzo wczesnie..
macie jakis przyklad delikatnego, malo skomplikowanego koka? welon mam dlugi az zatren,trzeba go bedzie wpiac ponizej koka. |
|
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
Polecam przejrzeć ten wątek, i na tej stronie jest też trochę fryzur ciekawych może coś znajdziesz: http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...ych/index.html
ja podpowiem 2 fryzury, ale nie wiem czy do wysokiego upięcia welonu to kok powinien być wysoko czy nisko może być? |
|
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
to ja poproszę jesli można o inspiracje z włosów blond do łopatek z diademem
![]() bardzo proszę... ta fryzurka jest obłędna ale po całej nocy tańczenia.... już po 2 godzinach były by "proste kluseczki" - mam cieńsze włosy, ten sam kolor, w razie potrzeby skrócic mogę
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz słyszę o wpinaniu tak długiego welonu pod kokiem
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
poprosze o pomoc narzeczonego i moja siostre :P
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Co myślicie na temat prostych włosów do ślubu - rozpuszczone, trochę za ramiona. Myślę, żeby je jakoś fajnie spiąć po bokach, albo na górze, ale generalnie chodzi o to, że chciałabym mieć fryzurę bez koka i bez loków. Czy welon będzie się wtedy trzymał? Macie jakieś rady? I poproszę o fotki, bo do tej pory oglądam oglądam i wszędzie coraz bardziej fantazyjne koki i loki, a prostych włosów ni ma... Dzięki
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
moje piękne panie!
pomóżcie i mnie! założyłam osobny wątek, ale może tutaj ktoś szybciej odpowie [http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255629 ] chodzi o to, że DZIŚ zdecydowałam się na welon z koronki - prosty, krótki, ale pięknie prezentujący się na moich - ciemnych - włosach szkopuł w tym, że ani nie wiem, gdzie znaleźć wzór takiego welonu, ani, co gorsza, odpowiednią do niego fryzurę! krawcowa coś wymyśli, ale dokładnie za tydzień mam próbną fryzurę i MUSZĘ pokazać fryzjerce, o co mi chodzi!! błagam, błagam pięknie - pomóżcie!! z góry OGROMNIE dziękuję
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobny problem, włosy takie jak TY , tylko, że welon będę miała z tiulu-mgiełkę. Myślałam o fryzurze w tym stylu, myślę, że Tobie też by pasowała:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1210449767chociaż na koku też powinien ładnie się prezentować taki koronkowy welon. Spórz tutaj, ta dziewszyna ma dodatek koronki na welonie i nieźle to wygląda, choć fryzura średnia ale jest kok![]() http://nasza-klasa.pl/profile/959300/gallery/3 |
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
Słuchajcie, wymyśliłam sobie fryzurę na ślub, wczoraj na próbnej fryzurze i makijażu wyszło super... Tylko jak do tego wpiąć welon, żeby nie zepsuć efektu? ![]() Może po prostu od góry, ale czy wtedy nie będzie za bardzo "odstawał"? Welon jest zupełnie gładki, długość do pasa. Dzięki za podpowiedzi
Edytowane przez tindomiel Czas edycji: 2010-09-22 o 17:47 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna fryzurka
Jak dopniesz welon z góry to ją zakryjesz, a jak z dołu to będzie za nisko-może Twoja fryzjerka coś wymyśli? Mi bardzie j do tej fryzury pasowałby jakiś stroik, a nie welon
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
1
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
2
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
3
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
4
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
5
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
6
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
@Mała82:
na rozpuszczone włosy się nie zdecyduję, natomiast co do zdjęcia z n-k - ja chcę tym welonem kok zakryć [dlatego mam też taki problem z wyborem fryzury, która się wtedy "obroni", mimo, że będzie ledwo widoczna], ale i tak dzięki, przynajmniej zobaczyłam u "normalnego człowieka" [nie modelki] taki welon na głowie ![]() @Miki: zapisałam sobie chyba 2-3 fryzury z podanych przez Ciebie ![]() jeszcze dziś postaram się Wam wkleić typy, spośród których planuję wybierać - mam nadzieję, że mi pomożecie! ![]() _____ ok, miłe Panie! wklejam na początek wzór mojej sukni i welony, na których będziemy się wzorować z moją krawcową, a potem zacznę wklejać moje typy fryzur, z prośbą o pomoc w wyborze jednego
Staram się być szczęśliwa. Jak dotąd, idzie mi naprawdę dobrze! Edytowane przez indygo Czas edycji: 2008-05-26 o 17:07 |
|
|
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
a zatem...
- 1 - fryzury typu 'GŁADKIE' czy to powinna być któraś spośród nich? która?
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
- 2 - fryzury typu 'LUŹNE' [cdn.]
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
CD 'LUŹNYCH' [dwie]
[z tym, że ja mam PROSTE długie i ciemne włosy Z GRZYWKĄ na bok, nie wiem, czy w ogóle każda z tych nie odpada.. ale może to właśnie taka powinna być? pod ten typ welonu?] i - 3 - dwie fryzury typu 'Z BOKU' [darzę je, nie ukrywam, największą sympatią - tym bardziej, że coś podobnego już miałam na sylwestra i wydaje mi się, że mi w tym pasowało]
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

ale bez welonu jakoś siebie nie wyobrażam