|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Namówiłam Tż, żeby założył konto i obkupiliśmy się, nie chce mi się na siebie kilku kont zakładać. Już i tak nie mam gdzie trzymać tych zapasów 😂
Nie wiem czemu mi się przekręca zdjęcie. IMG_20170910_195625.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2017-09-10 o 21:48 |
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
po ile lacalut?
|
|
|
|
#3423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek na ulicy, aż tak wielu miłośniczek makijażu nie widzę ![]() Na higienę nie ma więc sensu, aż tak się rzucać, bo aż tak droga nie jest, poza tym zapasy zajmują więcej miejsca niż kolorówka ![]() Co do higieny to najgorzej jest wśród osób starszych i osób o niskim statusie społecznym. Starsi serio albo nie czują, bo mają tak zaburzony węch, albo nie mają sił się myć, albo tak wodę oszczędzają. Albo wszystko powyższe. Biedniejsze osoby to można się domyślić jakie są powody zaniedbania.Cytat:
Cytat:
Co do włosów to nie każdy musi być codziennie i nie każdy powinien, to jest bardzo indywidualna kwestia. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Szybciej będzie jak sobie sprawdzisz na stronie, albo w apce. |
|||
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3426 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam zamiar jutro/pojutrze kupić antyperspiranty i jestem pewna tego, że je dostanę, bo jak są promocje na pielęgnację i higienę to u mnie jest pusto i spokojnie, można spokojnie sobie kupić to co się chce. Ale przy promocji na kolorówkę u mnie w pierwszy dzień wszystko się rozchodzi, zostają rozbabrane testery i kosmetyki tak zmacane, że szok(w szafach, pomadki i pielęgnacja paznokci jakoś tak brania nie ma). Zawsze są dzikie tłumy i przepychanki do szaf, głównie to młode kobiety i nastolatki Tak w ogóle to może mi ktoś powiedzieć czy kulka Isany Med ma datę ważności mierzoną określonym czasem od otworzenia opakowania czy jest to konkretny dzień? Planuję właśnie taką kulkę, ale nie będę jej używać codziennie, a tylko wtedy gdy moja skóra będzie podrażniona i zastanawiam się ile mogę ją trzymać.[/QUOTE] Eeee Dla mnie higiena jest priorytetem, czymś totalnie nieodłącznym (dziwię się, że muszę to tłumaczyć Rozbijać rachunków też nie chcę, bo nie potrzebuję aż tyle. Tym bardziej, że nie mam dzieci, jesteśmy sami z mężem, więc zużycie pasty do zębów czy płynu do płukania jest mniejsze niż w kilkuosobowej rodzinie. Z kolei antyperspirantów mam zapas (4 sztuki + dwa w użyciu), żeli pod prysznic też (5 sztuk + jeden świeżo napoczęty). A to wszystko na siebie samą, bo mąż ma swoje, męskie zapachy.Z kolorówką to coś innego - mam kilka zachcianek, które jeżeli poczekają miesiąc czy dwa, to nic się nie stanie. Nie będę brać teraz, w cenie regularnej, bo po co, skoro mogę wziąć na -49%. A jeżeli nie wejdzie na -49% lub nie dostanę towaru (braki lub zmacane egzemplarze), to też nic się nie stanie, albo kupię gdzieś indziej, albo nawet wcale To kwestia priorytetów - rzeczy niezbędne kupuje się na bieżąco, bez względu na to, czy jest w promocji, czy nie. Bo potrzebne. A większość osób ma jakieś większe lub mniejsze zachcianki, które nie są niezbędne, więc mogą poczekać do promo I wtedy każdy się rzuca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Zalogowałam się na nie swoim telefonie do aplikacji, mam ten numer karty, ale nie potrafię odszukać go na koncie, gdy loguję się przez internet, a podobno jest taka możliwość. Mogę gdzieś to znaleźć?
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
Macie do polecenia jakiś płyn do płukania ust łagodny, taki który nie wyżera śluzówki w buzi ?
)
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Nr karty jest w dolnym lewym rogu
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
No jakie? Nie każdy musi uskuteczniać kąpiele w wannie pełnej wody z płynem o zapachu fiołków... Wystarczy mydło za złotówkę i miska w krytycznych sytuacjach, serio. Najtańsza pasta do zębów markecie to też kwestia 3 zł...
Rozumiem osoby chore (starsze czy młodsze) - nie zawsze są w stanie się umyć bez pomocy albo mimo mycia pachną średnio. Dlatego też mnie bardzo irytuje oceniania z góry człowieka 'bo śmierdzi'. Jak wiem, że człowiek śmierdzi bo się nie myje z własnej woli to jest brudasem ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest dla mnie chamstwem. |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle ze nikt nie mówi tu o ludziach chorych, tylko cały czas piszemy o ludziach umaluje się ale mam Olej na głowie. Chorych nikt nie tyka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
Jasna ch..., ja to chyba ślepa jestem, wczoraj się zalogowałam z aplikacji, może online jeszcze tego nie widać?
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Numer karty widać tylko na telefonie. Online przez przeglądarkę/internet/laptopa tego nie widać.
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dbam o higienę, bo nie myje włosów codziennie i biorę prysznic codziennie wieczorem a nie rano ![]() do tego jeszcze robię sobie makijaż codziennie
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
nie skorzystam z obecnej promocji, bo:
- 4 pasty dwie osoby zużywałyby pewnie miesiącami (przy szczoteczce elektrycznej niewiele tego idzie), - płynów do płukania używamy sporadycznie, ja nie mogę znieść smaku nawet tych najłagodniejszych, - żeli używamy niemal wyłącznie z yves rocher, w rossmanie niewiele jest produktów bez sls, którego moja skóra nie znosi, nawet mąż używa tych owocowo-ziołowych czy waniliowego z przyjemnością, olejki rossmanowe do mycia mają bht i inne świństwa (zresztą teraz, jak jestem w ciąży, myję się najczęściej płynem do higieny intymnej z Sylveco, bo drażnią mnie zapachy), - jedynym antyperspirantem w użyciu jest bloker, ja używam go raz na 3-4 tygodnie ![]() myślę, że więcej osób by skorzystało z promocji, gdyby była zniżka procentowa na dowolną liczbę produktów, nawet to -40% wydaje mi się, że ludzie nie mają za bardzo czasu ani ochoty na kombinowanie przy półkach, jak kupić najkorzystniejszy zestaw... wśród moich znajomych, rodziny rzadko ktoś robi zapasy |
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba zacznę robić powoli przygotowania do kolorówki, chociaż dużo zapasów zostało mi jeszcze z poprzedniej akcji
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze przejrzeć swoje zapasy, ale raczej tym razem mało co skorzystam z kolorowki. Ostatnio poszalalam. Może kupię puder z dr Ireny Eris, bo już mam swój rok chociaż mam wrażenie, że jest super wydajny, bo nadal go mam dość dużo. Tusze do rzęs mam, podkład mam, może dokupie z maybelline fit me jedynie
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kobietki w Rosku to już w ogóle.
|
|
#3440 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam taką jedną, która zawsze chodzi z obrzydliwie tłustymi strąkami na głowie i nie widzi w tym nic złego. Raz nam nawet powiedziała z zadowoleniem, że włosy myje ze dwa razy w tygodniu, aby jej się farba nie wypłukiwała. Ja rozumiem mycie włosów rzadziej jak się nie przetłuszczają zbytnio, sama bym chciała myć co dwa dni, ale nie mogę, bo bardzo się przetłuszczają i zaraz mnie głowa swędzi. Ja nie rozumiem jak ludzie potrafią chodzić ze smalcem na głowie. Fakt, ludzie kupią żel pod prysznic czy antyperspirant tak czy siak, w każdej chwili, ale uważam, że z takich promocji warto korzystać, bo to rzeczy, które na pewno zużyjemy. I mnie trochę dziwi, że kobiety mniej korzystają z takich promocji na kosmetyki, które służą dbaniu o skórę i higienę. |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ jakbym myła codziennie włosy, to chyba zostałby mi z nich wiór. +60cm codziennie myć i suszyć (nie suszę suszarką tylko schną same) a nie ma dnia, żeby ktoś się nie zapytał czy nie są doczepiane/sztuczne bo są śliczne. Ale tradycyjnie wizażanki fugi szczoteczką codziennie czyszczące na kolanach po kilka godzin wiedzą lepiej
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tradycyjne wizażanki to nie wytrzymają jak kogoś nie obraza. Nie obraziłam nikogo , nie napisałam ze jest brudasem itp. Napisałam ze odnoszę się do artykułu. Fugi tez nie czyszczę szczoteczka ale widzę koleżanka wprawiona skoro takie pomysły przedstawia. Włosy powinny być świeże, mam koleżankę z mega długimi która codziennie myła tylko grzywkę a resztę co kilka dni i świeżo wyglądała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena na do widzenia:
Maybelline, Super Stay 24h podkład (13,09 zł) i puder (12,59 zł) Maybelline, Affinitone Mineral, podkład (13,39 zł) |
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze kredki do oczu strugane po 4.19zl i szminki po 9zl
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
I cienie do powiek z Maybelline tez sa w CND. Ja czekam az mi pralka sie wypierze i dziecko obudzi to idę po jeden podkład.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez czekam aż pralka wypierze i idę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Affinitone w CND?
Naprawde, poruszenie tematu higieny na wizazu zawsze prowadzi do wojny😜. Ja nie zauwazylam, zeby ktos kogos obraził. Nie ma co sie burzyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...-g,326425,7160
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...-g,344222,7173 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

aczkolwiek na ulicy, aż tak wielu miłośniczek makijażu nie widzę 
Albo wszystko powyższe. Biedniejsze osoby to można się domyślić jakie są powody zaniedbania.
tp
Rozbijać rachunków też nie chcę, bo nie potrzebuję aż tyle. Tym bardziej, że nie mam dzieci, jesteśmy sami z mężem, więc zużycie pasty do zębów czy płynu do płukania jest mniejsze niż w kilkuosobowej rodzinie. Z kolei antyperspirantów mam zapas (4 sztuki + dwa w użyciu), żeli pod prysznic też (5 sztuk + jeden świeżo napoczęty). A to wszystko na siebie samą, bo mąż ma swoje, męskie zapachy.