![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciel zdradza swoją żone. Co robić ?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no widzisz kolezanko ja tez nnie lubie takich zartow i tez znam swoja wartosc...... ale sorry nie tylko ja na alu naskoczylam dlatego napisalam ze przyszedl sie poradzic wa my po nim jezdzimy....... a co do problemu zdrady kolegi mysle ze jest tu wiele wypowiedzi z ktorych alu sam wyciagnie wnioski...bedzie chcial to powie a jak nie bedzie milczal,,,kwestia tego co wybierze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
E tam
![]() ![]() Przecież to były żarty (bynajmniej z mojej strony ![]() Zresztą on sam odniósł się już do tego co go powiedzmy...poruszyło i tyle. Jak dla mnie wszytko jest jasne i nikt nie przesadził. PEACE ![]() Co się tyczy tematu, zgadzam się z Ditą1532 chłopak zrobi jak uważa za słuszne ![]() A jego kolega jest świnią i tyle ![]()
![]() |
#184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Hey. Słuchajcie, szlak mnie zaraz trafi. Ta kobieta, była wczoraj, ale ze zastała tylko mnie to pogadała, pogadała i ją spławiłem i polazła. Oczywiscie zapytała gdzie jest moj kolega, na co odpowiedzialem jej ze "z zoną i dziećmi, gdzies tam sobie pojechali, czyli ma urlop".
Dzis natomiast przyszla znów !! Oboje bylismy i ku mojemu zdziwieniu, ona wpadła "tylko na chwilke, bo przejazdem była" i generalnie chciała sobie pójść po 5 minutach, z tego co mi się wydawało, ale nagle przeżyłem SZOK. Mój kolega, KAZAŁ jej zostać i zgadnijcie gdzie teraz są ![]() Hah, Ja myślałem ze to ona winna, ale jak tak teraz na to patrze to ON wszystko chyba nakręca. Spodobało mu sie chyba...... nie wspomne ze wczesniej mu marudziłem ze jego "kochanka - bo tak ją nazwałem, pewnie za nim tęskni, oczywiscie nakresliłem mu ze zona w domu siedzi, ze dzieci itp....", posprzeczał się ze mną ale ogólnie nic nie mówił, ani ze nie, ani ze tak....po prostu to zlał i ma moje zdanie w tyłQ. Nic sie miedzy nami nie zmieniło, ale wiem ze on i tak mnie nie posłucha. Pytanie, co zrobic ? Zonie nie powiem, bo nie chce najgorszego, ale jest mi jej żal. Sam juz nie wiem, spróbuje go przetraszyc, obrócic kota ogonem, ze ona go potem bedzie szantażować, albo ze ktos widzial ich razem i mi doniosł, ale to mysle i tak niepodziała.... Co za facet.... az zal, nie wiecie nawet jaką ma spoko zone. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]()
Brutalnie. Jak ta "pani" przyjdzie następnym razem to zapytać jej w prost "A pani w czym mogę pomóc, aaaah...zapomniałem, pani na seks z kolegą. Już poproszę kolegę, momencik."
Na jej "święte oburzenie" jeśli się takowe pojawi po tych słowach możesz powiedzieć, że mówisz tylko to, co każdy w waszej firmie mówi o niej i wie. Ja bym jej zresztą powiedziała, że jest zwykłą dziwką... Jeśli to jednak nie jest dziwka, to więcej raczej jej tam nie ujrzysz nigdy. No chyba, że nie ma za grosz honoru to wtedy powiedz koledze, ze na jego miejscu byś się z prostytutkami nie zadawał bo można zarazić się czymś przykrym...
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe no tak by trzeba zrobić, tylko ze wiesz.... łatwo napisać na forum, gorzej tak komuś powiedziec w oczy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po takiej "delikatnej groźbie" chyba się facet opanuje i poprosi koleżankę, aby nie wchodziła Ci w oczy.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
No Alu, ale trochę konsekwencji: chcesz zbawiać świat, nawracać innych na właściwą drogę, powiadamiać o zdradach, a nie masz odwagi powiedzieć dobitnie kochance żonatego faceta co o tym myślisz? Albo albo - albo daj sobie z tym spokój, skoro to Cię przerasta, albo pokaż kochones. Ty byś coś tam chciał, coś tam myślisz, a najwięcej to chyba robisz w tym wątku z siebie świętego i wystawiasz sobie laurkę, a jednocześnie się boisz działania w realnym życiu. Takie mam wrażenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Masz jakieś inne pomysły? Możesz albo powiedzieć koledze, że powiesz jego żonie, albo powiedzieć tej pani, że jest puszczalska i wszyscy tak mówią (założę się, że się wkurzy i więcej tam nie przyjdzie, przynajmniej nie będziesz jej oglądał). Możesz też olać tą sprawę. Jak chcesz.
![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podaruj sobie takie komentarze. Zbawic świat, powiadamiac o zdradach... wystawiac sobie laurke.... Wiesz co, jesli nie wiesz o czym ja tu w ogole pisze, nie wiesz co to zdrada, poza tym nie masz pojęcia jak to jest patrzec jak kumpel zdradza twoją kolezanke, to daj sobie spokój z tym tematem. Na siłe próbujesz zaognić sytuacje i pokazać ze Ty - Kobieta mozesz wiecej bo piszesz na babskim forum i próbujesz dowalić mi jakimiś swoimi teoriami. Załosne... odpusc sobie, ten temat również... z góry dzieki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda Klarissa?
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Owszem, ale to nie ja prowokuje. Niektórzy widać nie mogą przeboleć, ze facet moze pisać z kobietami, NORMALNIE bez KŁÓTNI. Boli coo? ......
Tak wiec wracając do zdrady to złotego srodka nie ma widze, bo ciezko pogodzic neutralonosc z pewnego rodzaju stanowczością... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da się tak dwa w jednym. edit: Moim skromnym zdaniem Doris1981 nie prowokuje, tylko wyraża swoje zdanie, w którym jak widać troszkę prawdy jest. Albo wóz albo przewóz - jestes neutralny i ignorujesz albo nie jesteś i działasz.
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Uważam ze się da, tylko trzeba pomyśleć. Nadal myśle nad tym anonimowym sms'em, zeby mu wysłać, ze go ktoś widział i powie o tym żonie. Pewnego rodzaju szantaż wywołać. Mnie nie bedzie podejrzewał a być moze i efekt będzie porządany.
To by była taka neutralonosc ze stanowczością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Alu ty się nie wkurzaj, Doris ma trochę rację. Albo faktycznie chcesz coś zrobić, albo chcesz sobie tylko po jojczyć jaki to kolega jest be i fe. Tak na marginesie, nie wiem dlaczego, ale twój nick kojarzy mi się z alufelgami... Jak widzę "alu" to od razu przed oczyma stają mi opony i alufelgi, jakaś dziwna jestem dzisiaj...
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
A czemu? Nie ma w tym trochę obłudy?
Wziąć gościa na bok i powiedziec "Słuchaj, nie podoba mi się to, co robisz i bylbym wdzięczny, gdybys przestał przynajmniej sprwadzac tę panią tutaj, bo jest to naprawdę niesmaczne" i byłoby po problemie, a jakby nie było, to argument żony i dzieci musi poskutkować. Ale ja jestem osoba, która lubi mieć czyste sytuacje i jak mam problem, to go rozwiązuję tak właśnie ![]()
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Alu tylko nie mów żonie, proszę, to najgorsze co można zrobić. Zresztą jak widzę nie masz zamiaru.
Tak na dobrą sprawę nie masz też prawa wtrącać się w życie kolegi bez pytania. Żałuję ale taka jest prawda. MOżesz z nim pogadać wprost, powiedzieć , że to z autentycznej troski i sympatii. I nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Powiem tak. Kazda sytuacja jest inna. Oczywisie macie racje, ze najlepiej stanowczo isc i powidziec co nas boli i czego bysmy oczekiwali, nie mniej jednak zeby naświetlic Wam troche obraz sytuacji poównam to do :
16tka zaszła w ciąże i musi o tym powiedziec rodzicom. Napisze na forum, jak ma to zrobic i usłyszy: 1.Powiedz im i tak się dowiedzą. 2.Powiedz im, im wczesniej tym lepiej 3.Stek wykładów na temat "gdzies ty miala głowe" ? 4.Kilka odpowiedzi z treścią: czy aby na pewno jestes w ciązy? 5.Następnie trafi się wątek, nie mów rodzicom, bp dostaniesz z***ke i Cie zabiją więc nie mów im lepiej 6.Idz do lekarza i usuń ciąże 7.Wyjedz z chłopakiem za granice i bedziesz miała po kłopocie. I powiedzcie mi czy ta dziewczyna będzie miała po takim stosie rad wiecej pewnosci, zeby tym rodzicom powiedziec i inna sprawa jak to zrobic czy moze bedzie mea skołowana i praktycznie nic sie nie zmieni ? Jak juz mówiłem łatwo się pisze w internecie, a inaczej jest jak trzeba wtrącic się w kogos zycie, pomimo ze być moze nie powinno się. Ale to juz kwestia indywidualna.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka dziewczyna zna tez najlepiej swoich rodziców i chłopaka i w przeciwieństwie do forumowiczów wie, czego się spodziewać. Trzecia rzecz - aborcja jest ogólnie rzecz biorąc nielegalna, więc... pomińmy tę kwestię. No więc... zakładając, że owa 16latka jest osobą myślącą i IQ w okolicach średniej, to... zanim cokolwiek zrobi, chyba przeanalizuje wszystko biorąc pod uwagę okoliczności. BTW, jak to napisała chyba diamentowa na jednym z wątków - kiedyś nie było internetu, nie było poradników młodziezowych, a ludzie zachodzili w ciążę, zdradzali się itd... i wszystko się jakoś toczyło o ile nie toczyło się lepiej, więc... więcej chyba nie musze pisac? ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
...więc....., ???? no własnie więc? Wiec co, wiec trzeba się z tym pogodzić i uznać ze taki jest swiat, taka jest kolej rzeczy.
Ludzie kadną i mordują ...więc ..... więc zlikwidujmy oddziały policji, bo taki jest świat i tak będą mordować i kraść. Ojć kolezanko, ja uważam inaczej. Uważam ze powinno się raczej zainteresować, oczywiscie nie do przesady, ale jesli to ktos z kim się przebywa 8h przez 6dni w tygodniu to chyba warto, jeśli dobrze zrozumialem, co miało byc po tym więc.. Ale thx za zainteresowanie tematem. Edytowane przez alu Czas edycji: 2008-05-29 o 14:46 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojć kolego, weź przeczytaj jeszcze raz to, co ja napisałam, wtedy przeczytaj to, co Ty napisałes i wróćmy do dyskusji, hm?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.