![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♡Mamusie Lutowe 2018 cz. 2♡
szuuu kiedyś chyba wstawiałaś link do swojego postu z wyprawką? Możesz podrzucić jeszcze raz?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Po bardzo deszczowym weekendzie i u nas piękny słoneczny poniedziałek, już mam pranie wywieszone na ogrodzie😉.mysle jak dobrze spożytkować ten dzień bo to już podobno jesień pełna para..😐nie lubię tej pory roku.
Wczoraj zamówiłam sobie biały polarek minky, tkaninę dziecięcą i ociepline zimowa i jak tylko kurier przywiezie to wyciągam moja maszynę i zabieram się za szycie kołderki zimowej i poduszki motylek do wozka😊. Wczoraj z mężem oglądaliśmy na yt filmy jak stworzyć takie cuda i powinnam dac rade😉. mąż wybieral wzory tkanin i z uwagi na to że jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku u mnie wybrał bardzo uniwersalne rude liski na białym tle😊. Rano dziś obudziły mnie coraz to mocniejsze kopniaki naszego Szkraba 😍 Miłego dnia dziewczyny! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry , albo i niedobry :/ ja już po wizycie u lekarza z chłopakami. Obydwaj kaszel, katar, chrypa, starszy temperatura :/ czeka mnie tydzień siedzenia w domu.
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę zdolności, ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo ![]() ![]() Minky jest nieprzyjemny w szyciu, swoją pierwszą musiałam pruć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Zamawialam ze strony materialki.pl, trudno mówic ze to są moje zdolności bo dopiero zaczynam przygodę z szyciem, maszynę mam Singer i mam ja niedlugo, to będzie mój debiut ta kolderka😋. Póki co ogarniam wszystkie urządzenia i sciegi w niej, próbuje o testuje. Zanim zacznę szyć kołderką muszę być pewna że tego nie zepsuje bo szkoda materiału, nie byl najtanszy😋. Moja mama szyje i probuje mnie tym zarazić, zobaczymy co z tego bedzie😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Tez myslalam o tym żeby cos maluchowi uszyc ale teraz to ani maszyny nie mam. Zazdroszcze Wam dziewczyny
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
Muszę się wybrać do pasmanterii i pokupowac parę kolorów nici i szpilek.. wstyd się przyznać ale mój mąż pok i co lepiej ogarnia moja maszynę niż ja sama, wczoraj nawlekl mi obydwie nici górną i dolna a ja nawet nie wiem kiedy to zrobił i jak😋. Powoli Małym i kroczkami, do lutego powinnam zdążyć uszyc
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ale nadrukowałyście
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Allfkowa ile dałaś za kocyk? Nie żebym nie miała ich za dużo :p Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2017-09-18 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Malpka zdrówka dla chłopaków. Moja też coś pokasluje znów..obawiam się że ze dwa dni w przedszkolu i bedziemy siedzieć w domu.
U nas dziś słońce po fatalnym pogodowo weekendzie. Miłego dnia biorę się za robotę Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
zbilam właśnie duże lustro ;( wiem, że to zabobon, ale jakoś czuje niepokój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motyw liska super. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mały babusiek puka z rana w brzuszek, ale to jest jeszcze takie delikatne, że jak bym nie wyczekiwała to bym nie zwróciła uwagi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
109 (bez przesyłki bo była free).Czyżbym nie była jedyną kocykową maniaczką? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż go jak przyjdzie, bo różne podobne taniej bywają na Ali i marketach, ale mię przekonują mnie bo są cienkie. A taki mięsisty bym przygarnęła ![]() Ja myślę nad uszyciem spiworka do gondoli, bo mam elodie, ale do gondoli będzie za duży. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Powiem wam że zdjęłam dzisiaj obrączkę i pierścionek . Czasami tak mi palce puchna że nie mogłam zdjąć , tak więc wolę zdjąć żeby później nie mieć problemów ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#289 |
luckygirl
|
Kurczę, ze Wam sie chce szyć i ze w ogole umiecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala umiec szyc. Czasem bym sobie nawet cos uszyla jak nie mogę nic kupic...
Zjadłam rano takie mega kwaśne niedojrzałe jabłko...dopiero mnie przestały flaki boleć i dojadam obiad...nigdy więcej! Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Ja tez zdjelam obraczke i pierscionek, takie ciasne juz byly choć nie puchne jeszcze, az mi skora pod nimi sie luszczyla i zapiekla😧 dobrze ze zdjelam teraz a nie pozniej.
Przyszly moje uzywane spodnie h&m mama😍 boskie sa, leza lepiej niz zwykle dzinsy😂 Moja siostra ma maszyne i kiedyś wymyslilysmy ze uszyje mi czapke i komin dla malego tylko zamiast dresowki kupilysmy poscielowke-efekt piorunujacy poscielowka+minky😂😂😂 teraz kupujemy w necie gotowce haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- W ogole od wczoraj boli mnie hmmm łono. Generalnie wszystko mnie bolalo i lamalo od przeziebienia,dzis juz duzo lepiej a krok mnie boli... Takie to dziwne, jak dotykam to nie, tylko przy niektórych ruchach, jakby mięśnie bolały, ale to tak na zewnątrz jakby boli, wiec nie mięśnie, troche jak skora. No czort wie😰 ktos mial tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Jeśli nie masz dzieci, to tak, jakby część twojego serca nigdy nie czuła. Jakby została na zawsze odłączona..."Gillian Flynn – Ostre przedmioty Edytowane przez novakia Czas edycji: 2017-09-18 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...06&postcount=2
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Mnie też krocze.boli. to normalne no chyba ze ból jest duży i cały czas. W pierwszej ciąży też bolało tylko jak wszystko trochę później.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.