|
|
#271 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Scent Bar IV
Dziewczyny ja po prośbie
) więc czy możecie ocenić czy Jette Joop spodobałby mi się? Z recenzji mniemam, że tak bo podoba się bluegirl, burn i ropuszce, a mamy podobne gusta No, ale nigdy nie wiadomo.W dodatku mam 4 godziny na decyzję czy kupić krem czy perfumy, bo od jutra odwyk
|
|
#272 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
to jest taki zapach, który malo komu może się nie podobać ![]() ja tez od jutra odwyk-pielęgnacja, bo już tone w kosmetykach... doszlo do tego, ze mam nawet 4 kremy do stóp;/
|
|
#273 | |
|
|
Cytat:
więc jeszcze będę dumać. Z opisów brzmi bajecznie Fajnie, że ktoś mi będzie towarzyszył w tych ciężkich chwilach U mnie odwyk pięlęgnacja, kolorówka i perfumy Nie będzie łatwo, oj nie.
|
|
|
#274 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
bo mam tego duzo za dużo: własnie policzyłam, że mam 16 balsamów i kremów do ciała;/ musze przestać kupowac i zuzyc troche zapasów...
|
|
#275 |
|
|
o wow
16 balsamów to niezły wynik chociaż ja do niedawna miałam 25 róży do policzków ![]() Teraz już mądrzeję. Chyba ![]() Trzymam kciuki za silną wolę
|
|
#276 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() z kolorówka jest gorzej, bo wolnej (duuuzo wolniej) sie zuzywa
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosku, Jette to naprawdę ładny zapach. Po prostu ładny, bez wydziwiania, niestety niezbyt trwały. Sama go mam, aczkolwiek głównie siedzi zamknięty w szafce. Ale dziwnym trafem wyciągnęłam go z niej, sfrustrowana katarem, i użyłam dość obficie.
A balsamów mam z dziesięć, obawiam się
|
|
|
|
#279 | |
|
|
Cytat:
tzn. mam jeden, który w okresie letnim służy mi tylko na noc No więc sobie chyba właśnie odpowiedziałam ![]() dziękuję TŻ też głosuje za kremem, więc będzie krem. Aragonte, kusisz Więc po prostu poznam go i jeśli będzie to ten wymarzony, to kupię... w lipcu.
|
|
|
#280 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, ja dokonałabym takiego wyboru jak Tymena
Z tym że ja znam Jette Na pewno zauważyłaś moją recenzję, bo jest wysoko Prawda jest taka, że ten zapach jest no ... dośc nijaki (ale wiadomo - to subiektywne odczucie A krem mógłby byc fajniejszy ![]() Próbowałaś coś z Nuxe ?
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłabyś się wstrzymać z odwykiem do wtorku? Na pewno próbki będą u Ciebie we wtorek, lepiej zaczekać i nagiąć trochę odwyk wtedy, niż zakupić w ciemno i być może się rozczarować. A być może nie spodoba Ci się aż tak i zamiast nich będziesz mogła zainwestować w Moon Sparkle?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, ze pomogłam w podjęciu decyzji ![]() Osobiście wybrałabym idealista albo coś z Cliniqua
|
|
|
|
|
#283 | |||
|
|
Cytat:
Tak, właśnie Twoja opinia to ta która mnie wstrzymuje przed kliknięciem w ciemno Nuxe nie testowałam, ale też się muszę z tym wstrzymać, bo chcę zainwestować w coś sprawdzonego i będzie Hydraphase Legere. ![]() A co takie dobre jest z Nuxe? ![]() Cytat:
Mam naginać odwyk, który jeszcze się nie zaczął? Po prostu wstrzymam się i nie kupię żadnego zapachu, najwyżej będę z obłędem w oczach liczyć dni do lipca ![]() Cytat:
![]() Idealista mam próbkę, skoro tak zachęcasz to muszę w końcu z niej zrobić użytek.
|
|
|
#284 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
kusząca perspektywa, co?
![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-31 o 22:28 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji "edytuj" i "multicytowanie" |
|
|
|
|
#285 |
|
|
no nie powiem, jest to jakieś wyjście. Przyjemne dość
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry rozmiar to podstawa ! Cytat:
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę o serum Dla mnie to bez znaczenia czy nazywa się krem czy serum ale po kilku dniach testów byłam zachwycona tym mazidłem |
|
|
|
|
#288 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
serum jest świetne rzeczywiście ale ja musze na nie nalożyc krem...
|
#289 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, fakt - Khy i ja mamy podobne odczucia w stosunku do tego zapachu
![]() Nuxe jest bardzo fajne Zerknij na KWC jakie wysokie noty mają ![]() Osobiście miałam Etincelante i Creme Fraîche de Beauté Formule 'Light' - i bardzo je sobie chwaliłam. Po jakimś czasie jednak skóra mi się zestresowała, Nuxe mnie zaczęło zapychac i musiałam udac się na pielgrzymkę do dermatologa Jeśli będziesz w aptece to poproś o próbkę - może Ci się spodobają Ten Idealist też fajny O, z tych droższych cudeniek jeszcze dr Brandta lubię
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzę wokół niego już drugi miesiąc A orientujesz się Paulinko czy te opakowania promocyjne Idealista o pojemności 15ml, które są na allegro mają pompkę czy są lane? Co do naturalnych kosmetyków to jestem po pierwszych testach Weledy. No cóż... Irys mnie nie zachwycił zupełnie - robi się tępy na twarzy, szybko zastyga, podkład się na nim kiepsko rozprowadza no i ten zapach... tragedia Krem rózany na noc też nie pachnie za ładnie ale dobrze odżywia i zmiękcza skórę. Zachwycił mnie natomiast olejek migdałowy, który wmasowuję na noc - skóra jest po nim napięta, ładnie nawilżona i mięciutka jak u dziecka
|
|
|
|
|
#291 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszko, dokladnie 70 (32) J Cytat:
Cytat:
Aragonte, w Promenadzie jest sklep Chatte, gdzie maja Panache i Freye. W Arkadii i Galerii Mokotow jest La Senza, z tym ze ta firma u nas sprzedaje rozmiary tylko od 32 czyli 70 pod biustem, ale z drugiej strony ich staniki maja bardzo scisle obwody i mozna w 32 zainwestowac. Jest jeszcze fajny sklep internetowy www.peachfield.pl z dobra brytyska bielizna, gdzie mozna umowic sie na spotkanie i dobranie odpowiedniego biustonosza. Przy Pulawskiej 24 B jest jeszcze sklep Satine z bielizna f-my Kastor, z tym ze nie wiem jak wygladaja jakosciowo ich staniki. Na Brackiej jest jeszcze Avocado. ![]() Cytat:
Cytat:
Irka, sliczna te Freya Staniki Feyi to tzw. wielkomiseczkowce, wieksze o rozmiar niz normlanie, do tego maja bardzo rozciagliwe obowody, dlatego najlepiej od razu brac stanik o rozmiar mniejszy niz zazwyczaj nosimy Mariolu, ciesze sie, ze juz troche lepiej Ja wroclam niedawno z wycieczki rowerowej bylo swietnie, tylko teraz nieczuje krocza to pierwsza w tym sezonie tak dluga wyprawa
|
|||||
|
|
|
#292 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ojjj nie wiem... ale wątpię...
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ból krocza fajny nie jest... ![]() Ja dzisiaj pierwszy raz się plażowałam Mój chłop nie chciał się wysmarować cały filtrem tylko tak trochę się pomaział, nie muszę pisać jak wyglada - jest w placki Bałtyk zimny jak cholera, aż nogi drętwiały, brrrr. No właśnie Bez pompki z tych 15tu zostanie 7
|
|
|
|
|
#294 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dlatego ja sie czaje na jakąś 30tke albo 50tke
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie plazowalam ale wyfiltrowana i nie oplailam sie wogle i nawet piegi mi nie powylazily
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty Kasiu pewnie stosujesz baardzo wysoki filtr...Dziewczyny, obliczyłam się w cyckach Chyba coś jest nie tak - wyszło mi, że powinnam nosić 70G A kupuję 75 C/D.
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeszłego lata smarowałam TŻ-towi pieprzyki faktorem SPF 30. Czyż trzeba mówić, że był biedak w białe kropki?
|
|
#298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
,nie mogłam nie kliknąć.Trzymam kciuki za pracę w Inglocie.Będzie ok,zobaczysz :lciuki: Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Też się dziś, nazwijmy to, plażowałam - na własnym balkonie i z filtrem (aż poszłam sprawdzić
Niestety, nie posiadam w domu miarki, która mogłabym się zmierzyć tu i ówdzie, więc z kalkulatora biustowego nie skorzystam - a też jestem ciekawa, co by mi wyszło?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

) więc czy możecie ocenić czy Jette Joop spodobałby mi się? Z recenzji mniemam, że tak bo podoba się bluegirl, burn i ropuszce, a mamy podobne gusta
No, ale nigdy nie wiadomo.

więc jeszcze będę dumać. Z opisów brzmi bajecznie
U mnie odwyk pięlęgnacja, kolorówka i perfumy
16 balsamów to niezły wynik 

Tak, właśnie Twoja opinia to ta która mnie wstrzymuje przed kliknięciem w ciemno 
No nie mogę. Istnieje taki rozmiar? Gdziekolwiek?