![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Gratuluje
![]() Angellka jasne ze pomozemy ![]() ![]() Vill czekam na odpowiedz bo chce poszukac w necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
Dzięki Wen to wieczorekiem sobie rozpisze plusy i minusy i wtu wstawie
Co oznaczają te kółeczka pod avatarem. Obok niego jest przycisk do zgłoszenia nadłuzycia. Jest albo zielone albo nie świeci a ja mam czerwone czemu ??
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z czerwonym sie nie spotkalam wiec nie wiem co to znaczy ![]() ![]() edit. sprawdzilam i wlasnie jest tak jak napisalam ze tylko Ty widzisz czerwone swiatelko co znaczy ze jestes "niewidzialna" dla innych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
pretty, nie zauwazylam tego ; )
juz psize ![]() ja sobie trenuje z takim panem fajnym ; ) http://pl.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs teraz to ![]() a tam obok masz buns, i abs xD [buns mnie rozklada na lopatki, i mam zakwasy ;x] Wen, posciagam troche tych ksiazek... ![]() choc ja musze miec pieknie w lapkach... wiec mzoe kupie tez cos xd albo wydrukuje ; )
#1205 |
Zakorzenienie
|
Czerwone światełko, to widzę ja, bo się ukrywam
![]() Vill, ja zainwestuję w tusz i wydrukuję, bo normalnie te książki som drogiem ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
dzieki wen
![]() angellka pomozemy ![]() nudzi mi sie w domu cos bym porobila i nie wiem ![]()
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit. I czy sadzisz ze naprawde dobre sa te cwiczenia ? Bardzo meczące ? ![]() Bo chyba wyprobuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Widzę, że tu prawie wszystkie intensywnie ćwiczą
![]() Mam pytanie do dziewczyn kręcących hula-hopem: co macie w środku? Bo czytałam, że dobrze jest wypełnić, bo daje lepsze efekty, ale czym i jak? Ja na razie kręcę pustym, ale to też jak mi się zachce, a poza tym później mam problem z nogą nie wiem czemu ![]() A ostatnio byłam na siłowni, dokładnie w piątek i do tej pory ledwo chodzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
pretty z tym panem sobie robie
![]() on swietnie motywuje i ciagle powtarza ze bedziemy miec po tym piekne cialo ![]() i to "ill see you in 24 hours!" to jest po prostu... no musisz to nazajutrz wlaczyc ![]() sciagnelam Exploring Grammar in Context: Upper-Intermediate and Advanced i nie poelcam xD takie podstawy podstawy czas : Past Perfect xD will/going to; can/could itp xd pewnie to przejrze, ale spodziewalam sie wyzszego poziomu ; ) rozrabiara, ja mam ryz w srodku i na pocztaku wybuchlo :O ale potem zakleilam i jest juz grzeczne ; )
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vill to skoro polecasz to zaraz przejrzę te filmiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Vill, dobrze, że piszesz, bo chciałam ściągnąć
![]() Wezmę coś z Oxfordu.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
haha, Wen teraz sciagne IELTSa zeby zobaczyc co to jest w ogole
![]() przy niektorcyh jest starsznie duuzo linkow i sie gubie ;p
#1213 |
Adwokat diabła
|
tamtam coś wam napisałam..
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Blackuś ;*****
#1215 |
Zadomowienie
|
Ryż powiadacie? Tylko chyba w takim razie muszę zakupić nowe hh, bo to moje jest duuuże i stare i nie jest tak fabrycznie przecinane jak te nowsze.
Z drugiej strony jest cięższe, więc może nie muszę nic dosypywać? ![]() Aleee mi się nudzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
a ja wam polecam filmiki z serii "ja chce mieć takie ... " i są części " ...ciało" , "...ramiona", "...brzuch..." i "...pośladki". Bardzo dobre ćwiczenia
![]() ja 3 razy w tygodniu będę jeźdźić na rowerze po 1 h bez zatrzymania. Dziś zaczynam ![]()
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
no nie trafiam w te ksiazki ; (
juz sobie przygotowalam duuuuzo papieru, i sa albo za latwe, albo typowo np. komputerowe:| biznesowe sobie wydrukuje, bo na pewno sie przyda na uczelnie tylko najpirw musze meic jakies pojecie po polsku nawet ; ) choc.. ksiazki sa w oryginale po ang wiec pewnie tam tez cos tlumacza xD hyh
#1219 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() sliczna pogoda ![]() nic tylko jechać nad morze ![]() ale to chyba dopiero w lipcu pojade.. ![]() co u Was taka mania odchudzania? ![]() ![]() ![]() ![]() nic mi sie nie chce.. Wy tez tak macie ciagle? ![]() aktualnie robie liste ksiazek, ktore chce przeczytac.. to tylko ok. 6 stron A4 - na razie.. ![]() chce braki nadrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
iwona*** jaka mania odchudzania?
![]() ja chce tylko byc fit xD nie odchudzam sie, zadnych diet itp ; ) no ale fuckt, kilka dziewczyn sie odchudza... ale jak nie teraz to kiedy? XD wakacjeeee! ![]() drukuje ksiazke... prawie 300 stron chyba braknie mi papieru choc zbieram po domu i drukuje na drugich stronach [bo i tak nieuzywane ![]() dopiero wydrukowalo jakies 60 :O a papieru brak.. no loooool ide szukac ![]()
#1221 |
Raczkowanie
|
Vill ja bym sie bardziej obawiala ze mi tuszu braknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
pozyyyycz
![]() 145 mi jesczze potrzeba ![]() jestem w polowie xD [ja drukuje na roboczym wiec sie o tusz nie boje ; ) ] mama ma rzywiezc troche papieru xD polowa ksiazeczki! a jakie to grube wyszlo ![]() ale strasznie ciekawe i bede sie uczyc ![]()
#1223 |
Zakorzenienie
|
a co Ty Vill drukasz?
#1224 |
Zadomowienie
|
Angielskiego się będziesz teraz uczyła?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit.400 postów ![]()
#1225 |
po prostu Em :)
|
Choomik, ja od jutra pracują na pełny etat na umowę na czas nieokreślony.
![]() ![]()
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
em a gdzie będziesz pracować
![]() nie wiem co ze sobą zrobić... brat za pół godziny wychodzi więc może wtedy poćwicze troche z tych 8mio minutowych filmików ![]() a póxniej meczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy tu o odchudzaniu, a ja nawet nie chcę o tym słyszeć
![]() Właśnie zjadłam kanapeczki z białym serkiem i pomidorem na chlebku grahamku .. mniam mniam mniam ... pysznie ![]() Ostatnio siedziałyśmy w Pubie z koleżanką, Tż i kumplami i byłyśmy tak głodne że poszłyśmy do sklepu kupić bułkę krojoną serek z ziołami i pomidora.. wzięłyśmy nóż od barmanki i dawajj kolacja na zewnątrz pod parasolkami i przy piwie ![]() pora zacząć się szykować na part III ... 3 impreza z rzędu .. ja już wysiadam .. ile można balować?! ![]() ![]() today .. ognisko klasowe.. ciekawe jak będzie ![]()
#1229 |
Zakorzenienie
|
wydrukwoalam caaaaaale
znaczy zgubilam kilka stron po drodze [jakies 4 ale sie znajda ![]() jaki ja recycling zrobilam ja p.... ![]() dacie wiare ze te 288 stron to wynalazlam u mnie w pokoju jakichs ******* do matury i drukwoalam na drugiej stornie? ![]() i jeszzce mi tego zostalo ![]() nieeeeee xD a ksiazka sie nazywa "Grammar and vocabulary for cambridge Advanced and Proficiency" i jest boska.... nie za latwa nie za trudna, taka dla mnie w sam raz ![]() jest i do CAE i do CPE ![]() to teraz troche pohulam a potem sie zabieram za segregowanie ksiazeczki i za nauke xD z tego co przegladalam jest swietnie zrobiona, najpierw tlumaczenie potem cwiczenia, test po dziale... klucz na koncu ![]() ideal xD tyle ze nie ma sluchania ale sluchania bede osobno robic ; ) a ja tez chce pracowac! eM, jak sobie zalatwilas? ja musze posuzkac.. dalej chce byc niania ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Vill podaj mi link do tej ksiązki bo mnie tak z nazwy zainteresowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.