|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
ja tez chcialam nawiazac do malwiiny i nevady
oczywiscie zuzycie nie jest niewielkie a dosyc spore tych meteorkow natomiast to brudne opakowanie to w przypadku koloru mythic normalna sprawa przy dlugim uzytkowanu bez gabeczki. akurat ta koloryzacja sie ozypuje straszliwie i na dnie zbiera sie mnostwo tego pylu. jak nie ma gabeczki to osiada on na sciankach przy najlzejszym poruszeniu a co dopiero podczas podrozy poczta gdyby byla gabeczka kulki by sie nie przesuwaly i nie ocieraly o siebie i nie wybrudziloby sie opakowanie. np. beige chic juz tak nie brudza opakowania bo maja bardziej stnowoane kolory. generalnie bez gabeczki wszystkie koloryzacje wybrudza opakowanie.co do daty waznosci to warto zapytac o kod. ja to kiedys sprawdzalam ale nie mam sily tego rozszyfrowywac. zaznaczam, ze cos jest z wymianki i jesli ktos chce znac date to prosze aby dopytac o kod i sobie rozszyfrowac. no i inna sprawa, ze jak juz ktos pisal pudry sie nie starzeja szybko same je uzywamy to wiemy, ze to nie produkt ktory sie zuzywa w miesiac. zycze pomyslnego rozwiazania sprawy
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
apropos, to po napisaniu tych postów i przekupki dzisiaj, zobaczyłam, że bzuz ma numer gg!
napisałam na ten numer i powiedziała, że jutro nada zaległe paczki a wieczorem ma dać skany dowodów nadania. Powiedziała, że miała nadać w tym tygodniu, ale zamokły jej paczki. To oczywiście jej słowa, ale zawsze jakieś widoki na wyprostowanie sprawy. Pozdrawiam, oolong |
|
|
|
|
#1384 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
ratunku, BZUZ czuje się bezkarna
na początku maja wymieniłyśmy się, dostała moje rzeczy od razu, a ja do dziś nie ![]() oto nasza rozmowa dziś na gg, po której zaraz zablokowała mnie i straciłam z nią kontakt :Justyna 9:30:36 witaj, Justyna 9:30:41 nadałaś już paczkę dla mnie? Justyna 9:30:51 tu jucha z wizażu Justyna 9:31:24 nie wiem w czym jest problem Justyna 9:31:32 dostałaś moje rzeczy na początku maja! Justyna 9:31:50 a ja muszę się prosić i pytać po sto razy i tylko słyszę obietnice, że w tym tyg Justyna 9:32:10 przecież mam Twój adres, Twoje dane Bzuz 9:32:24 no to trudno mozesz mi wsyatwic negatywa jak chcesz obojetne mi to jest ja paczke wyslalam Justyna 9:32:35 kiedy wysłałaś paczkę? Bzuz 9:32:36 no to idz na policje jak bardzo chcesz Justyna 9:32:56 ja nie chcę tego, chcę dostać rzeczy, które mi obiecałaś zablokowała mnie i nie mogę wysłać już żadnej wiadomości do niej jak mogę zmusić ją do sfinalizowania naszej wymiany? jestem sporo na niej stratna w tym momencie
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
zmusić nie zmusisz. Idz na policję.
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
O raaaaany, jaka bezczelna
![]() Jestem w szoku i bardzo ci wspolczuje, jucha ![]() Ja napisalam jej taka wiadomosc: Witaj, czytalam o tobie na czarnej liscie. Paczka od ciebie tez jakos do mnie nie dochodzi, a dowiedzialam sie ze nie jestem pierwsza osoba, ktora czeka dlugo. Twoj watek jest obecnie zablokowany. Chyba nie jestes zbyt uczciwa wizazanka, wiec postanowilam, ze jesli do konca nastepnego tygodnia (do konca maja) nie otrzymam przesylki od ciebie-wymianke uwazam za niewazna i odwoluje ja-za te rzeczy, ktore mialy byc dla ciebie wymienie sie wtedy z kims innym, bo byli chetni, wiec uwazaj, zebym nie dostala ewentualnie paczki po tym terminie o ktorym mowie, bo wtedy bede zmuszona przyjac ja jako prezent za ktory nie bede mogla sie odwdzieczyc-na koszty zwiazane z odsylaniem nie zamierzam sie narazac... Pozdrawiam, moze sie jednak sie namyslisz i paczuszke od ciebie otrzymam... Teraz mysle, ze pewnie jej to na reke i paczki nie wysle, pewnie od poczatku wiedziala ze tego nie zrobi, ale nie miala sposobu na namowienie mnie zebym jej wyslala kosmetyki pierwsza... ![]() Dziewczyny, nie darowalabym jej, tyle osob oszukala, i jeszcze taka bezczelna przez gg... Wscieklam sie!
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie rozmawiałam z bzuz i obiecała jutro wysłać. Mówiła że nie chciała nas oszukać i takie tam, była nawet miła.
Mam nadzieje że jednak wszystko się rozwiąże pozytywnie dla nas.
|
|
#1389 |
|
Wtajemniczenie
|
Rowniez do niej napisalam na gg po raz drugi jak zobaczylam, ze jest dostepna i spytalam czy ma zamiar ta paczke w ogole wysylac czy sobie darowac czekanie i wymieniac sie z innymi na rzeczy ktore mialy byc dla niej. Napisala, ze jutro wysle i ze dostane skan nadania.
Poza tym napisala do mnie wiadomosc ze miala problemy finansowe i nie mogla wyslac tylu paczek na raz. Nie wiem co to za tlumaczenie, skoro wy czekacie na paczki o wiele dluzej niz ja. Ja tez nie mam za duzo pieniedzy, ale jakos nikt do mnie poki co nie mial pretensji-po prostu nie umiawiam sie na wysylki ponad moje sily: wysylam gora 4-5 paczki na miesiac, a reszte uprzedzam ze wyslemy sobie przesylki w innym terminie-OBIE, a nie tak, ze ktos do mnie wysle i na moja bedzie czekal tygodniami! ![]() Z tego tez powodu moje pytanie-jaka przekupke dla bzuz? Niby ja nie czekam dlugo i nie wyslalam jej swoich kosmetykow pierwsza, ale mimo wszystko czuje sie zniesmaczone jej zachowaniem i tym ze w ogole musze czekac, chociaz obiecala wysylke wczesniej i nie raczyla poinformowac o tym ze sie przesunie, chociaz chyba wiedziala ze ma zalegle paczuszki do wyslania wam i w ogole... Moim zdaniem pozytywa byc nie powinno-badz co badz: pozytyw jest gdy wszystko jest w porzadku i gdy wymianka jest zgodna z umowa od poczatku do konca, taka, jak byly moje wczesniejsze za ktore dalam pozytywne przekupki. A moze sie myle, moze to co zrobila bzuz w moim przypadku na neutrala nie zasluguje? (nie chce jej dac negatywa, bo do tego co zrobila wam sie nie przyrownuje, ale pozytyw moim zdaniem tez sie nie nalezy!-inni powinni chyba wiedziec z kim maja do czynienia i czego moga sie spodziewac, taka funkcja przekupek )
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne tłumaczenia bzuz,że nie miała czasu bo matury,teraz problemy finansowe.Ale nie przeszkadzało jej to w tym aby przenieść się na fora gazetowe?
Zamieściła min. post na ,,zamianie,, dokładnie w tym samym czasie jak pojawiły się pierwsze wpisy o niej na czarnej liście.Chyba moderatorzy zadziałali(dzięki interwencji wirtual ),bo widzę ,że zostały skasowane.Zostały jeszcze tylko te na perfumach i dwa lub trzy inne wpisy do czyiś wątków.Wg mnie,uczciwa osoba,która ma faktycznie problemy finansowe nie umieszcza ogłoszeń na innych forach proponując do wymiany ponad 100 kosmetyków(w tym tych które miała z zaległych wymian). Na szczęście nie miałam przyjemnosci wymiany z bzuz,ale dzięki takim osobom mozna stracić zaufanie do ludzi. |
|
|
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, masz racje
Moim zdaniem jesli jutro nie pokaze mi i dziewczynom tego dowodu nadania to nie bedzie juz zadnych tlumaczen, przynajmniej ja nie przyjme... |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
To ja ,która pierwsza interweniowała w sprawie niedotrzymania umowy przez BZUZ.Juz teraz baaaardzo dziękuję Virtual Reality za ingerencję w moją sprawę. Proszę wyobraźcie sobie, że po 3 tygodniach(!!!!) otrzymałam przesyłkę od Bzuz!! Skan nadania wysłała tydzień temu na PW. Ale nowina co?? Byłam pewna tego, że jeśli którykolwiek kosmetyk nie bedzie zgodny z opisem- na 100% wystawię negatywa, a tak myślę, że nautral, bo w sumie są jakie miały być..a może źle robię??
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, powinny wiedzieć o tym.
|
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkie wystawicie neutralne i bzuz znowu bedzie miala w sumie ok konto za miesiac nikt nie bedzie pamietal i znowu ktos sie "przejedzie"
|
|
|
|
|
|
#1395 |
|
BAN stały
|
Witam wszyskie mile i mniej milsze Panie. Ok rzeczywiscie terminy dostarczenia rzeczy byly bardzo dlugie ale zastrzegam ze nikogo nigdy nie mialam zamiaru oszukac wszyskim w koncu wysylam paczki z wszyskimi rzeczami a jak ktos nie rozumie ze moge miec takie czy owe problemy to totalnie nie rozumiem.Wiec jedyne na co mozecie sie skarzyc to dlugi termin ocekiwania co stosownie mozna zaznaczyc w komentarzu. Odrazu dziekuje wszyskim milym koleznka od ktorych dostane negatywa za no wlasnie za co? Czy kogos tu oszukalam? zmylam sie bez sladu nie wysylajac rzeczy? NIE porprostu wysylalam pozniej bo nie moglam inaczej ale widze ze raczej nikt tego nie zrozumie. Ja jestem wyrozumiala i czesto dostawalam paczki z duzym opoznieniem bo to rozumiem.Mam duzo poztytwnych ocecn co znaczy ze moje wymiany przebiegaly dotychczasowo bez zaklocen teraz podwinela mi sie noga bo mam pewne problemy i licze na zrozumienie a nie na rzucanie sie na mnie jakbym byla conajmniej zlodziejem. Wszysko zrezszta wytlumaczylam i poprzesylalam dowody przesłania paczek. Postaram sie w przyszlosci przestrzegac terminow i nie popelniac takich bledow. Tak wiec, jezeli ktoras z Pan poczula sie pokrzywdzona rozumiem i serdecznie ja przepraszam za moje zachowanie. To w sumie tyle co mam do powiedzenia robcie juz jak uwazacie
Pozdrawiam Bzuz |
|
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem mozna bylo po prostu zalatwic to inaczej, niz tak, zeby sie znalezc na czarnej liscie.
Powtarzam, ze ja tez nie mam za duzo pieniedzy, ale po prostu wystarczy o tym poinformowac, umowic sie na pozniejszy termin z wizazankami, itp. Niedopuszczalne jest moim zdaniem znikanie na jakis czas bez wyjasnienia, krecenie, ze sie ma matury, ze sie paczke wyslalo, ze cos tam jeszcze, potem nagle przyznanie sie do problemow finansowych. Rzeczy od niektorych dostalas ok. miesiac temu! Piszesz, ze sama dostawalas paczki z duzym opoznieniem i nie reagowalas? To twoj problem. Ja wyslawszy komus swoja przesylke nie mialabym ochoty czekac na rewanz miesiac i tyle. A wystarczylo zrobic jak ja-powiedziec, ze teraz nie ma sie pieniedzy i ze wyslemy sobie paczki np. za 2 tyg. OBIE!! Nie tak, ze ty uzywasz czyichs kosmetykow, wystawiasz je w swoim watku na wymiane (chocby za to moze byc negatyw-to niezgodne z regulaminem i w ogole nieodpowiedzialne!-co jesli komus sie twoje rzeczy nie spodobaja i bedzie sie chcial odmienic?). Mysle ze sprawa jest jasna. Pozytyw daje tym, z ktorymi wymianka przebiegla bezproblemowo, z ktorymi nie musialam sie szarpac i narazac na stres, czekanie. Akurat ja jestem najmniej poszkodowana, bo czekalam stosunkowo niedlugo i nie wyslalam ci swoich rzeczy pierwsza, wiec ode mnie negatywu raczej nie bedzie (jesli zawartosc paczki sie zgadza, oczywiscie), ale dziwienie sie tym wizazankom, ktore oszukalas w sposob jaki opisuje wyzej (tak wlasnie-to bylo oszustwo, bo nie wywiazalas sie z umowy ktora zawarlas) ze chca dac negatywa jest nie na miejscu. Ciesze sie ze wszystko sie zakonczylo tak jak sie zakonczylo, mam nadzieje ze paczki dojda. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jedna sprawa, która często przewija sie w tym wątku.
Chodzi w skrócie o fakt oferowania rzeczy pochodzących z wymiany jeszcze nie zakończonej. Dosyć to zamotałam ale wiadomo o co chodzi. Jestem dorosłą a nawet dojrzałą wiekiem osoba i pewne kwestie są dla mnie oczywiste jak oddychanie. Nie potrafię potraktowac "jak swoje" rzeczy z wymianki , dokąd nie otrzymam z drugiej strony sygnału że wszystko gra. Dlatego poza różnymi wysyłkowymi potknięciami w/w postępowanie jest niedopuszczalne i słusznie może wzbudzić złe emocje u drugiej ze stron wymiany.
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! Myslę,że to bardziej do Ciebie Bzuz, wystawiłam Ci, po przemysleniu, załuzonego negatywa. Wystawiłaś moje kosmetyki w wątku zaraz po otrzymaniu, a ja czekałam 3 tygodnie z prośbami i nerwami. Rozumiałabym Twoją sytuację, ale jakbys coś wspomniała, a Ty nic...cisza. Dopiero po interwencji Virtual cos się ruszyło. Nie należę do osób złośliwych, ale ta wymianka nie była na neutral. Mam nadzieję, że nie otzrymam w rewanżu wymyślonego negatywa?To tyle. Może nie powinnam tutaj pisać, a bardziej na Pw do Ciebie. Z góry przepraszam wszystkich.
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1400 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Arcyhipersuperdupernegaty wa?
|
|
|
#1402 |
|
Wiedźma
|
Tylko, że ban automatycznie uniemożliwia dalsze molestowanie nierzetelnego wymiankowicza.
Jeśli ktoś jest tak naiwny jak ja i nie weźmie numeru telefonu czy gg. ![]() A policja? Zgadzam się, że to bardzo właściwa opcja
|
|
#1403 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zanim ten ban to i tak sprawa musi trafic tutaj, na czarna liste z reguly i jest czas na wydobycie tego gg. Gorzej jak osoba sie juz nie odzywa albo podac nie chce
![]() Moze jak w przypadku bzuz, zablokowanie watku do wyjasnienia sprawy...? Jesli jej cos wyslalas to masz adres, to juz jakis plus, ale przeciez tez nie bedzie sie jechalo ilestam set km. za cienie. Rany, naprawde te sprawy sa ciezkie i okropne Policja to ostatecznosc, i rzeczywsicie czasem sprawa jak na to, zeby ja tam meldowac wydaje sie zbyt blaha... Moze naprawde przed ewentualna wymianka lepiej tez wymieniac sie numerami telefonow albo chociaz gg? Tylko ze telefon mozna podac nieprawdziwy, a gg-zmienic, albo nawet tylko zablokowac druga osobe. Chyba nie ma rady na oszustow... Po prostu-kto ma mniej przekupek (lub np. mniej niz 10) albo negatywa niech wysyla pierwszy? (to tez nie zawsze dziala, ale lepsze to niz nic...) |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję za informację, nie wiedziałam o tym. Dobrze pomyslane
|
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak tam wasza sprawa z BZUZ?
U mnie podobno wysyłała w czwartek, ale potwierdzenia nadania się nie doczekałam - nie odpisuje mi na gadu. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dostane paczkę, bo juz trace cierpliwość
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostalam potwierdzenie nadania jakis czas temu i chyba w piatek przyszla paczka, tyle ze mnie nie bylo w domu, wiec na razie mam awizo
, z ktorym jutro wybieram sie na poczte. Dam znac jak wyglada zawartosc i czy wszystko sie zgadza.EDIT: No i wykrakalam z tym "zgadzaniem sie" ![]() Odebralam dzis paczuszke, wszystko bylo by w porzadku, gdyby nie brak jednego cienia do powiek. Akurat to byla rzecz najtansza chyba w calej wymiance, i miala byc dodatkiem, ale... napisalam w tej sprawie PW, na ktore bzuz odpowiedziala-napisala, ze wysle te cienie o ktorych zapomniala. Poza tym rzeczy sa super, wiec to troche "wybiela" bzuz w moich oczach, lakiery ktore dostalam sa swiezutkie, cien tez bardzo ladny. Zobaczymy jak dalej. Mam nadzieje, ze u was juz tez wszystko gra, pomijajac termin wysylki i zapomniany cien-wymianka udana, mam nadzieje ze ten ostatni kosmetyk tez dojdzie. Odezwijcie sie jak tam u was i jakie komentarze zamierzacie wystawic? Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2008-06-02 o 16:05 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam opisać dalsze perypetie wymiany z malwiiiną, ciąg dalszy nastąpił...
Po jakimś czasie napisałam do malwiny i grzecznie poprosiłam o odmianę, malwina najpierw wytrzeszczyła dosłownie oczy ,a następnie zdezorientowana napisała ,że jak ma ocenić zużycie pryzm itd itp rozmowa niezbyt nam się kleiła, malwina uporczywie chciała abym zostawiła u siebie stare wybrakowane meteoryty ,a ona coś jeszcze dorzuci, ja kategorycznie ich nie chciałam...malwina napisała ,że bez opakowania całkiem dobrze schodzą na Allegro ehhhhhhhWymieniałyśmy tak PW i wkońcu doszło do tego ,że malwina jedynie może dorzucić kilka kulek za 5-6 razy użyte przez nią moje pryzmy...ok,rozwiązanie mało fajne, ale lepsze to niż nic napisałam ile proponuje mi tych meteorytów, malwina odpisała, cyt:''mysle ze objetościowo nie zuzyłam nawet poł kulki meteoryta z Twoich pryzm, ale mysle ze 2 kulki mozesz wziac...'' Teraz oceńcie sami ile malwina zużyła moich pryzm, zdjęcia przed i po niżej... Napisałam malwinie ,że nie dojdziemy do porozumienia (ja nie mogłam ocenić zużycia pryzm, a jak malwina napisała ,że należy mi się pół kulki ,a ostatecznie dwie to ręce mi opadły, prosiłam jeszcze aby najpierw mi wysłała pryzmy, ja ocenię i albo dojdziemy do porozumienia, a jeśli nie to oddam jej całość meteorytów tak czy siak, ona napisała ,że to niesprawiedliwe itd itp) i najważniejsze jest dla mnie to aby zwróciła mi pryzmy i gdyby była tak miła oddała mi pieniądze wydane na przesyłkę zwrotną ,bo przecież nie z mojej winy jest ta odmiana. Malwina napisała ,że w ogóle robi mi łaskę iż odsyła pryzmy na swój koszt i nic mi nie odda ![]() No ok, ważne było dla mnie ,że zwróci mi pryzmy, napisałam aby wysłała mi tak jak je dostała, ze wszystkim. Dzisiaj odebrałam przesyłkę, pryzmy są, nie ma ulotki, nie ma gratisa - nowy błyszczyk max factor lub revlon (nie pamiętam ,bo dopiero dostałam ten błyszczyk w paczce z USA,był to błyszczyk prasowany,trzy mieszające się ze sobą kolory) ,który dostała, ale nawet o nim nie wspomniała, ja z resztą też, chciałam sprawdzić dodatkowo jej uczciwość...pudełko pogięte, zużycie pryzm przed i po niżej. Ponad to to nie koniec, dzisiaj dostaje PW od malwiny ,że odebrała meteoryty i oskarża mnie ,że odsypałam sobie część meteorytów na własną rękę - szok ![]() Chętnie zaproszę policję na przeszukanie, nawet jednej kulki od niej u mnie nie znajdzie. Nie będę określała jaką osobą jest malwiiina, bo to każdy widzi... ![]() Ponad to chciałabym zaznaczyć ,że malwina nadal chce wymienić meteoryty w kramiku i nawet znalazła na nie chętnego - podobno są w rezerwacji jestem ciekawa czy aby na pewno wszyscy czytają czarną listę
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny. Mialam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala opisywac tu zadnej ze swoich wymianek- ale pech chcial i trafilo tez na mnie.
Jakis czas temu doszlo do wymianki pomiedzy mna a ewcia1320. U ewcia1320 bardzo spodobaly mi sie smackersy (bylo ich 4). Poczatkowo ewcia1320 chciala ode mnie 2 kremy (jeden z Oriflamu, tutaj produkt byl caly, ale konczyl sie termin waznosci, a drugi byl matujacy z Garniera i pozostalo g chyba z 20-30%). Spodobala sie jej takze bluzeczka, ktora mialam w watku ciuszkowym. Z racji, ze ewcia1320 bywa raz dziennie na necie nasza wymianka sie przeciagala i przeciagala. Ostatecznie zdecydowalam sie jej oddac te trzy rzeczy za smackersy. Chcialam aby juz sprawa sie zakonczyla, a ponad to zbywalam innych, ktorzy byli chetni na te produkty. Obydwie mialysmy mniej wiecej po tyle samo przekupek (ja chyba o 4-5 wiecej), wiec postanowilysmy wyslac paczuszki razem. Akurat trafilysmy na strajk poczty, wiec gdy po jakims czasie paczuszki nie dochodzily zaczelam sie niepokoic. Mialam przez ten czas kontakt z wizanka i obydwie bylysmy na biezaco z naszymi sprawami. W koncu doszla do mnie przesylka. Otwieram ja a tam.....tylko 2 smackersy. Od razu napisalam do ewca z prosba o wyjasnienie. Ona odpisala mi, ze wyslala mi 4 i to napewno poczta zawinila. Ewcia tlumaczyla, ze pewnie wyjeli 2 smackersy....To jest niestety niemozliwe, bo koperta nie miala zadnych sladow otwarcia, a ponad to te dwa smackersy, ktore dostalam owiniete byly jedna folia babelkowa. Wiec nie ma mozliwosci, zeby listonosz sobie wyjal dwa, ponownie zwinal tamte dwa i jeszcze tak zakamuflowal koperte by sladow nie bylo;/ Moj narzeczony podpowiedzial mi, abym wziela dowod nadania od ewcia1320 i sprobowala dojsc jaka byla waga nadania i porownala ile waza 2 a ile 4 smackersy. Oczywiscie napisalam do virtual_reality i ona rowniez stwierdzila, ze to dobry pomysl. Dostalam od ewcia jeszcze tylko jedna PW, w ktorej pisala, ze zlozy reklamacja na poczcie i od tej pory CISZA. Przestala sie logowac na Wizazu. Wiem, ze moga byc rozne przypadki losowe, dlaczego akurat przestaje sie logowac, ale nie wydaje mi sie, zeby poczta uwzglednila taka reklamacje, bo: - po 1, koperta nie byla uszkodzona - po 2, jaka oni maja pewnosc ze ewcia1320 wyslala mi 4 smackersy - po 3, rozmawialam z Pania u mnie na Poczcie i powiedziala, ze to jakis zart i spytala czy ja zartuje, czy ja tak na powaznie:P i ze wogole to powazny zarzut itd. Bardzo komiczna cala ta sytuacja, ale zarazem bardzo smutna. Bo jesli umawiam sie z kims na wymianka i wysylam tylko polowe rzeczy to nawet nie wiem jak to nazwac;/ Dodatkowo jesli ta osoba twierdzi, ze nie dosle mi pozostalych 2 smackersow bo ich nie ma, bo mi je juz wyslala, to co ja mam zrobic??? Stracilam 3 rzeczy, wmawia mi sie, ze listonosz mnie okradl i na dodatek trace tylko nerwy;/ Ostrzegam dziewczyny wiec przed wymianka z ewcia1320 i naprawde przykro mi, ze takie rzeczy maja miejsce u osob, ktore maja same pozytywne przekupki
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, co do ulotki i zniszczonego pudełka - wiele osób wyrzuca ulotki, a pudełko mogło się zniszczyć w transporcie. Co do gratisa - hm. Trudno, odżałuj. Jeśli mogę coś doradzić - wystaw odpowiednią ocenę i zapomnij o całej sprawie, chyba szkoda na to nerwów.
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

gdyby byla gabeczka kulki by sie nie przesuwaly i nie ocieraly o siebie i nie wybrudziloby sie opakowanie. np. beige chic juz tak nie brudza opakowania bo maja bardziej stnowoane kolory. generalnie bez gabeczki wszystkie koloryzacje wybrudza opakowanie.
same je uzywamy to wiemy, ze to nie produkt ktory sie zuzywa w miesiac. 

Wscieklam sie!

)