|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
No z tego co wiem to był w związku 8 letnim z kobietą ale nie wyszło i od dwóch lat jest sam. Spotykał się przez krótki czas z jakąś polką ale powiedział,ze nic z tego nie wyszło bo ona w ogóle się nie angażowała. Raz miałam sytuacje,że nie widziałam czy mu ufać jak powiedział,że widział mojego TŻ o 2 w nocy z jakąś dziewczyną. Nie wiedziałam komu wierzyć...w sumie obcemu facetowi,który mogł to zmyślić bo mu się podobam..czy TŻ któremu ufałam a który upierał się,że był w domu wtedy. No ale niestety gdy dowiedziałam się o zdradach TŻ to i do tego się przyznał,że rzeczywiście nie był wtedy w domu
![]() Co do tego pocałunku(że chciał mnie pocałować kiedy ja jeszcze z kims byłam) to później na prawdę przez kilka dni mnie przepraszał,że go emocje poniosły i że nie powinien się tak zachować. Ogólnie widać było,że czuł się niezręcznie. Choć to wcale nie musi nic znaczyć. Ja chyba za dużo sobie wyobrażam... ![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]()
Dopóki walczysz-jesteś zwycięzcą... Edytowane przez kaska6969 Czas edycji: 2008-05-27 o 16:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Kaska, po prostu trochę zwolnij. Poobserwuj go i staraj się nie angażować.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie gratulowalam, wiec gratuluje wynikow, Wenedka
![]() Kaska, mam nadzieje, ze nie zaangazujesz sie w to emocjonalnie.. bo on wraca po kontrakcie juz na dobre do Portugalii, tak? A roznica w wieku..? Czasem 11 lat to jak cale lata swietlne, a czasem nic (moj TZ jest 10 lat starszy... nadal jest dzieciakiem ![]()
#3457 |
Przyczajenie
|
HI!!! moj partner jest anglikiem z niespotykanym temperamentem
![]() kash
#3458 |
Raczkowanie
|
szperrr Myślę, że będzie dobrze staram się nie angażować i jakoś po mału mi to wychodzi:P
kash w takim razie gratuluję szczęścia ![]() ![]()
#3459 |
Raczkowanie
|
Witaj KASH
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Kash, witaj
![]() Jest nas tutaj kilka z Tż-ami z Anglii ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
kasko tez bym sie nie angażowała
![]() Jeśli się zakochasz i okaże sie że on był z Toba tylko dla urozmaicenia sobie czasu.....oj nie chciałabym być w Twojej skórze,ale jeśli powiedzmy oboje się w sobie zakochacie,bedziecie chciec byc razem musisz brać pod uwage wszystkie okoliczności już teraz typu:jezyk,inna kultura,odległość,i tysiąc innyc spraw ![]() Jak widzisz jest nas wiele,tym którym to się udaje,nawet na odległość więc jakby co to trzymam kciuki moooocno ![]() U mnie nic nowego pozatym,że juz niedlugo sie bede pakowac mimo iż zostalo 12 dni ![]() Strasznie tęsknię i już nie mogę sie doczekać wyjazduuuuu ![]() Wczoraj w DD TVN ogladałam reportaż o zaginięcich walizek...najgorzej wypadla linia British airvaves ( nie wiem jak to sie pisze) ![]() W kazdym razie zycze wam by zawsze wasze walizki ladowaly razem z wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Raczkowanie
|
Malaja Wiem jedno napewno nie wchodzi w gre znajomość typu 'bez zobowiązań' bo nie nadaję się na takiego typu rzeczy. Chyba jestem zbyt wrażliwa na to
![]() ![]() ![]() Swoją drogą Ty to masz dobrze ![]() ![]() Kash tak jak dziewczyny wspomniały wcześniej poopowiadaj coś więcej bo my tu strasznie ciekawskie jesteśmy ![]() ![]()
Dopóki walczysz-jesteś zwycięzcą... Edytowane przez kaska6969 Czas edycji: 2008-05-29 o 13:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zadomowienie
|
ja romansidło?ojjjjj hehehe moja historia nie była zbyt skomplikowana,bo tak jak napisałam w pierwszych postach poznaliścmy się w pracy,jeśli o mnie chodzi,to odrazu pomyślałam gdy go zobaczyłam " mmmm ładne ciacho "
![]() ![]() Noi tak się rozwijała ta nasza "znajomość" mimo iż nigdy nie zamieniliśmy zadnego zdania prócz właśnie tym cześć,pamietam jak nieraz musieliśmy coś robić razem i żadne z nas sie nie potrafiło odezwać....ja mimo iż do nieśmiałych nie należę,lubie jak to chłopak przyjmuje inicjatywę,ale nie tż,nie mój nieśmiałek....naburknął coś do swojego przełożonego,który to poinformował mnie o fakcie iż Tż chciałby mnie zabrać na przejażdżke motorówką,w życiu się tego zdania nie spodziewałam i spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba,byłam oszkołomiona,zadowolona ale też śmiertelnie przerażona sama nie wiem czym ehehe "nie,dziekuje,dziś jestem zajęta po pracy"-to głupia odpowiedziałam.Pukałam się chwile potem w głowę widząc jego rozczarowanie w oczach,pewnie myślał,że go spławiam i że to oznacza że się nigdy z nim nie umówię.....mylił się : ) Minęło pare dni a ja z każdym dniem oczekiwałam na ponowną propozycję spodkania,a on jak na złość mówił tylko to nasze "cześć",sądząc pewnie i bojąc się,żę znów odmówię,więc pewnego dnia tak od niechcenia zapytałam się go kiedy wkońcu będę miała okazje przejechać się tą jego łodzią,uśmiechnął się pamietam i tego samego dnia po pracy umówiliśmy się na randkę ![]() Ale byłam podniecona : ) w sensie szczęśliwa ![]() Bardzo miło wspominam nasze spodkania,jego nieśmiałość,niemiło wspominam jego spóźnialstwo,odwoływania spodkania w ostatniej chwili i czasem np na dyskotece zostawiania mnie samej rozmawiając sobie ze spodkanymi koleżaneczkami grrrrrrrr to ostatnie do dziś mu wypominam hehehe To by bylo na tyle,dziś się już nie spóźnia,koleżanki zbywa a mnie kocha mocnooooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
To i tak piękna historia
![]() ![]() ![]()
#3465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() suleczka jak miło słyszeć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
kaska sliczne masz to oko w avatarze
![]() a kiedy nastepne spotkanie?? ![]()
#3468 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() A co do spotkania to za bardzo nie mieliśmy kiedy się widzieć, bo na weekend byłam poza miastem z kumpelą. Ale choć przez chwilę się widzieliśmy bo w piątek byłam w pubie,ale on nie chciał iść bo rano musiał wstać po 5 do pracy a poza tym był zmęczony. Więc co jakis czas sobie pisaliśmy jak tam wieczór i jak się bawię. No i w końcu doszło do tego,że on praktycznie nie spał (mówił,że nie mógł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka ![]()
Dopóki walczysz-jesteś zwycięzcą... Edytowane przez kaska6969 Czas edycji: 2008-06-01 o 16:47 Powód: literaki |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
spoko.. moj tz tez jezdzil 15 km do mojej miejscowosci aby odwiezc mnie z pracy do domu (inaczej bym miala polgodzinny spacerek a on sie bal ze cos mi sie stanie
![]()
#3470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
hej kobietki
![]() Coś tu cicho ![]() Ja począwszy od dnia dzisiejszego włącznie postanowiłam się opalać,żeby w hiszpanii nie świecić bladością pozimowej skóry ![]() ![]() 8 dni mi zostalo ehehe przepraszam,ze tak wam tu odliczam,ale strasznie sie ciesze i doczekac nie moge ![]() Musze tez jak co przyjazd kupić pare prezentow dla tż i jego rodziny i znów bede miała problemy :/ Tż kupie chyba szczoteczke elektryczną,jakas taka lepsza,tylko boje sie ze zaraz zniszczy to włosie bo on w normalnych szczoteczkach psuje je po tygodniu uzywania hehehe tak mocno dociska do zebow przy myciu a ja nie moge patrzec na takie rzczepiżone szczoteczki ![]() Jakby ktoś miał jakieś pomysły bede wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
Och prezenty jaki ja mam zawsze z nimi problem...szczególnie jeżeli chodzi o chłopaków
![]() Ale masz fajnie już nidługo będziesz popijać drinki z parasolką na plaży ![]() ![]()
#3473 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Jutro jadę
![]() ![]() ![]() Malaja, ja nie kupuję prezentów rodzinie Tż, tylko na święta i urodziny, no i tacie Tż magazyn, jak złoży zamówienie ![]() Strasznie się denerwują, że na nich pieniądze wydajęA najlepszy prezent od Tż to wyjazd do Rzymu, tak czuję. Najgorszego jak dotąd nie było ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Wenedko ja tesknie za anglia
![]() ![]()
#3476 |
Zadomowienie
|
brudaskita,no właśnie myślę nad tą szczoteczką
![]() ![]() Koszulki,perfumy to u mnie standard,w zasadzie to tej pory tylko do tego się ograniczałam eheh noi polskie kolorowe bokserki bo tam jakoś trudno coś takiego wyhaczyć Najgorszy prezent od tż hmmm było troche nietrafionych prezentów,jak np torebka i kurtka z mango,kurtka z takim miśkiem na kołnieżu,strasznie mi się to futro przy tym kolniezu nie podobalo ehehe ale dzielnie w zimie czasem zalozylam...nieraz perfum nie w moim stylu,generalnie tż mnie denerwuje bo wydaje kupe kasy nieraz na coś,a kupi coś nie w moim guście....ja wydajac troche kasy musialabym miec pewnośc,ze bedzie to trafiony prezent i ze nie zmarnuje pieniedzy na cos co potem bedzie w szafie lezalo....nieraz z żalem patrzyłam na drogi nietrafiony prezent,myslac co by mozna bylo kupic za tyle kasy ehehhe : ) Tż nauczyl sie juz brać paragony ze soba i czesto ide do sklepu i poprostu wymieniam,rozmiar/kolor albo wogole na coś innego. tak jest najlepiej ![]() Przykro mi jest wymieniać prezenty od tż,bo wolałabym z radością coś nosić czy używać,ale jeśli prezent jest totalnie nie w moim guście to czemu miałabym go nie wymienić? Wenedko Tobie to dobrze,jutro lecisz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro pobudka przed 6 ![]() Więcej tego nie robię. Pamiętam, jak o 3 wstawałam na samolot ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
BAN stały
|
no ta i ja się przyłączam do międzynarodowych związków. mój mąż jest kanadyjczykiem. poznalismy się też nie typowo bo w upalnym, saharowym klimacie. proktycznie myśmy od początku nie mieszkali osobno. dla mnie przeprowadził się do polski na okres moich studiów, a zaraz po skończeniu wyemigrowalismy najpierw do anglii a obecnie do kanady. teraz jesteśmy półrocznym małżeństwem (w sierpniu bierzemy kościelny) z trójką małych dzieciaczków!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
Czesc Edyta, jestes kolejnym przykladem na to ze takie zwiazki moga przetrwac
![]() Wenedka jak ja Ci zazdroszcze! u mnie jeszcze 20 dni, mimo ze to duzo to ja i tak umieram ze szczescia na sama mysl ![]() A co do prezentow, to ja zawsze dostaje przydatne i trafione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
kasiaczku, 20 dni to niedużo, zleci szybciutko
![]() Sukces- wymieniłam pieniądze, ale walizka jeszcze niespakowana ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.