|  2008-06-03, 14:41 | #571 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Scent Bar IV

Cytat: 
 Sama chętnie wypróbuję.   | |
|     | 
|  2008-06-03, 14:42 | #572 | |||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

O nie! Nie jestem aż tak bezwstydna.     Hihihi! Trzymaj z nami Feniksiku, trzymaj!  Dziękuję z trzymanko - Norma już u mnie. Atomizer chyba jednak nie jest sephorowy, nie wyciekła ani kropelka!  Cytat: 
 Smak kawy lubię, ale ponieważ moje kubki smakowe to mięczaki - piję słabą. A w ogóle to najbardziej lubię mleko, piwo i sok pomidorowy.  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Najlepszym sposobem ujędrnienia ciała (pobudzenia krążenia, napięcia skóry) są systematyczne zimne prysznice. najlepiej naprzemiennie gorący - lodowaty. Ja już przyznawałam się do codziennego pluskania się w zimnej wodzie.   
				__________________ | |||||
|     | 
|  2008-06-03, 14:44 | #573 | 
| Zakorzenienie | 

Contax, co to znaczy wewnęrzne CLA??    | 
|     | 
|  2008-06-03, 14:51 | #574 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cytat: 
 U mnie jeszcze masakryczne bole glowy i zaburzenia rytmu serca doszly. Cytat: 
  Cytat: 
  Plus cwiczenia fizyczne  Sprzezony kwas linolowy. Ja biore Tonalin CLA Olimpu- to jedyny suplement diety, jaki stosuje- i naprawde dziala   Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-06-03 o 15:03 Powód: usuniecie linka | |||
|     | 
|  2008-06-03, 14:55 | #575 | 
| Zakorzenienie | 

Dziś spaliłam sobie dekolt, kark i ramiona. Mam czerwoną, spaloną skórę i dodatkowo wrednie piecze. Sama jestem na siebie zła, bo wiem, jaką mam wrażliwą skórę i zwlekam z kupnem balsamu do nie wiem kiedy  Zaraz poganałam po taki z faktorem 50. Ale teraz pocierpię ze dwa dni, zanim skóra się uspokoi. Zrobiłam sobie okład z maślanki, bo takową posiadałam na szczęście w lodówce.  Żeby nie było - nie opalałam się, szłam przez miasto i to w cieniu, gdzie tylko się dało, a i tak mnie przypiekło.   | 
|     | 
|  2008-06-03, 14:56 | #576 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję mskladaczku   Poczytam sobie o nim   | 
|     | 
|  2008-06-03, 15:14 | #577 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Cytat: 
  juz sie przekonalam o tym na wlasnej skorze probujac dzis odebrac polecony. Totalna masakra. Mam nadzieje ze zlikwiduja ten monopol bo najzwyczajniej nikomu to nie sluzy - ani petentom ani pracujacym. Ide leczyc psychola bo mam ochote kogos ukatrupic golymi rekami. Nat 
				__________________ Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!  Legite aut Perite! | |
|     | 
|  2008-06-03, 15:16 | #578 | |||||||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Nawet takie wirtualne uściski pomagają  Już jestem w domu z mamą. Wygląda na strasznie zdręczoną, ale dzięki temu Summamigrenowi jest o niebo lepiej niż zawsze. Bo zawsze kiedy dopadnie ją migrena to leży plackiem 3 dni (!), zdarzają się utraty przytomności a poza tym wymiotuje   Migreny to prawdziwe okropieństwo  Już jest coraz lepiej i myślę, że jutro mama będzie już w stanie używalnosci  Że też tych bóli nie da się wyleczyc na stałe  Istnieją tylko doraźne metody na odpędzenie bólu kiedy już się zaczyna pojawiac...  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Kilka dni temu dostałam zaproszenie na n-k do "najpięknieszych nastolatek" (no comment  ) co sprowadziło na mnie gwałtowną i przejmującą refleksję, że rzeczoną nastolatką będę już tylko ... 5 miesięcy  Cytat: 
  Cytat: 
  ? Wczoraj razem z siostrą kupiłysmy mamie Inneov na poprawienie kondycji włosów  (tak to jest jak się rozjaśnia włosy i jednocześnie stosuje pielęgnację bez specjalnego zaangażowania  ) Inneov nie jest Vichy  Te kapsułki powstały na drodze współpracy L'oreala i Nestle  Sesjujące i sesjujący- powodzenia  Ja też walczę  2 egzaminy zaliczone. 4 to go   
				__________________ pachnę | |||||||
|     | 
|  2008-06-03, 15:18 | #579 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  To robię dziś nalot na aptekę. Jakieś porządne mazidełko plus coś z CLA kupię. Ja w sumie ćwiczę, ale zapewne za mało, więc witajcie brzuszki i A6W ;( Z tym zimnym prysznicem też spróbuję, do tej pory praktykowałam tylko po saunie, ale mam nadzieję, że dam radę. Przy takim zmasowanym ataku sflaczały brzuszek nie ma szans  A używał ktoś Bio-Cla z zieloną herbatą ? Warte to coś? Bo jest w dobrej promocji w Super-Pharm i się nad nim zastanawiam   
				__________________  | |||
|     | 
|  2008-06-03, 15:58 | #580 | |
| S. Sssss. SSSSS. Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

mnie też to czeka... za 3 miesiące   ale nie sądze, by byl to jakiś przelom w moim życiu... przęlom miał miejsce w 19. urodziny  Cytat: 
  ja mam za soba dopiero 1;/ przede mną 4... a ich termin ciągle sie oddala;/ jak tak dalej pójdzie to chyba w lipcu te sesje skoncze;/ 
				__________________  | |
|     | 
|  2008-06-03, 16:02 | #581 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ale mnie pocieszacie, dziewczęta   Ja już z dwudziechą na karku   Paulinko mam kryzys  kuszą mnie perfumy   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2008-06-03, 16:14 | #582 | 
| S. Sssss. SSSSS. Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

ja dziś na szczęście bez żadnych pokus... ale rozumiem jak to jest... i niestety nie umiem pomóc  a co Cie kusi? spróbuję Cię jakoś zniechęcić   
				__________________  | 
|     | 
|  2008-06-03, 17:15 | #583 | 
| Wtajemniczenie | 

Bójta się Boga, tak płakać z powodu dwudziestki, a co mają powiedzieć dziewczyny tuż przed trzydziestką (lub czterdziestką)?    
				__________________ | 
|     | 
|  2008-06-03, 17:16 | #584 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  No to widac trzymanie sie przydało  To j z tego tylko mleko ..... Poza tym to tylko Cocacola i sok z czerwonych pomarańczy. Cytat: 
  dla Mamy Cytat: 
 Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2008-06-03, 17:19 | #585 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-06-03, 17:28 | #586 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Cytat: 
 A u mnie na wsi bez zmian, poczta pracuje jak zawsze i pan listonosz też pracuje.  Nat, psiknij się czymś kojącym i nie morduj! Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2008-06-03, 19:00 | #587 | |||||
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Cytat: 
  Może dla zwiększenia motywacji umówimy się, że za tydzień wkleimy zdjęcia?  Będę się wstydziła pokazać tu połamańce - obgryzeńce (a niestety dziś trochę wyżyłam się na skórkach  ) i to powinno zadziałać. Cytat: 
  Pierwszy raz przetestowałam ją w upalny, lipcowy dzień i później omijałam szerokim łukiem  Twardzielka z Ciebie. Angel, pozdrowienia dla Mamy Cytat: 
    Ja mam w tym tygodniu jeszcze dwa egzaminy, jeśli zdałam dzisiejszą zerówkę to do końca sesji już "tylko" osiem... Nawet nie mam siły się przejmować... Cytat: 
  Cytat: 
  Powiedz jakie to profity. bo na własnej skórze nigdy się nie przekonam   
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |||||
|     | 
|  2008-06-03, 19:09 | #588 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

O matko...no nie wiem czy za tydzień jeszcze będą się nadawały do pokazania... ale za dwa tygodnie wklejam,może pomalowane jakimś fajnym kolorem...? Oby się udało...

| 
|     | 
|  2008-06-03, 19:12 | #589 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
  o czizes... Cytat: 
  Moja poczta nie strajkuje  Właśnie zrobiłam 3 pary biżuterii   | ||
|     | 
|  2008-06-03, 19:15 | #590 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wow,śliczne   uwielbiam biżuterię w tym stylu   | 
|     | 
|  2008-06-03, 19:27 | #591 | |
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Cytat: 
  Na pewno się uda  Ja wklejam za tydzień, no excuse! Jeszcze będzie im dużo brakowało do doskonałości, ale wiem, że myśl o tym nie pozwolę sobie na obgryzanie  Te zielone śliczne   
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |
|     | 
|  2008-06-03, 19:39 | #592 | 
| Zakorzenienie | 

Ja ostatnio sie lapie na obgryzaniu paznokci. Eh. Dzis na lunchu jeden z szefow (ogolnie rzecz biorac) przeszedl samego siebie. Siedze ze S., moim prywatnym szefem. On z nami. Gadamy o pracy, teraz troche problemow, zlych decyzji. Generalnie - goracy okres. W pewnym momencie R. mowi cos takiego do mnie 'Dobra mala, zapalaj samochod jedziemy do domu' S. na chwile zwariowal, patrzy na niego, na mnie. Ja to chyba wygladalam tak  . To zabrzmialo tak dwuznacznie, do tego mina S., ktory chyba przez sekunde pomyslal cos innego, niz to, ze R. rzucil kretynski zart. Potem smialismy sie jak pojechani. | 
|     | 
|  2008-06-03, 21:08 | #593 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Więc może uda się jakos to przepchnąc  ? W piątek mam najgorszy egzamin. Demografia  Już naprawdę oczami wyobraźni widzę siebie zdającą we wrześniu popraweczkę u naszego kochanego, dziewięcdziesięcioletnieg  o doktora  Buuu... Jak zaczyna się coś z cyferkami to muszę poświęcic na to 2 razy więcej czasu niż przeciętni smiertelnicy  Ale spoko - po zaliczonej stacie nic już nie jest w stanie mnie złamac  Dziękujęmy Feniksie  Cytat: 
  ? Ten na włosy to nieciekawie wyglądające zielone tabsy  Ten Twój Inneov też rekomendują jako dający najlepsze rezultaty jeśli się bierze conajmniej 3 miesiące? Ten na włosy tak ma. A kuracja na 3 miesiące to 3 opakowania...  Cytat: 
   Już jest dużo lepiej  Cytat: 
  Prawda jest taka, że każde piersi są piękne jeśli tylko je kochasz  Zuziu, piękne kolczyki  W szczególności podobają mi się te kryształkowe  Sa takie... błyszczące   
				__________________ pachnę | ||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-03, 21:16 | #594 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Nic specjalnego nie mialam na mysli  sama kiedys przetestowalam kilkanascie preparatow anty i praktycznie solo, czyli bez masazu, diety, cwiczen i suplementacji nie dzialaja. Dlatego teraz stosuje tylko oliwki np. pomaranczowa Ziaji i masuje do bolu   A jak ktos ma kilka luznych stowek to na skuteczne zwalczenie celulitu najlepsza jest endermologia  kiedys bylam z niej srednio zadowolona, ale po kilku seriach widac roznice  Tymeno, mskladaczek mnie juz wyreczyla  Cytat: 
  doklanie, zreszta samo branie CLA nic nie daje  Aniolku, ciesze sie ze z Mamcia juz jest troszeczke lepiej   | |
|     | 
|  2008-06-03, 21:19 | #595 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Ale rzeczywiście kochany  Zdasz, zdasz Dagna. I to w czerwcu, a nie we wrześniu. Ja Ci to mówię   | |
|     | 
|  2008-06-03, 21:31 | #596 | |
				 | 

Uff... ja też   Mama jest w stanie przebywac w pozycji pionowej i nawet coś zjadła  Teraz mi zrzędzi, że jest gruba i przed ślubem była chudsza  Ta głupia gadka jest u niej normalna więc widzę, że już wraca jej trzeźwośc umysłu  Cytat: 
  ? Jezu, słodki jest  Chciałabym w jego wieku miec taką sprawnośc umysłu, witalnośc itd  Wcina banany, pije Kubusie - więc może w tym tkwi sekret  Zwrócił uwagę na moje imię i sobie mnie zapamiętał  Na jednych zajęciach pytał mnie 3 razy powiększając przez to moją panikę i utwierdzając w przeświadczeniu, że nic nie umiem  (nie kryguję się - naprawdę czuję się kompletnie nieprzygotowana  ). No i na zajęciach troskliwie podpytywał czy zdążyłam przepisac te wszystkie cudowne tablice  Moja przyjaciółka ma na nazwisko Kwoka. I podczas wyczytywania listy zerknął na nią (cholernie piękne dziewczę  ) i powiedział, że to nazwisko do niej nie pasuje więc będzie się do niej zwracał "pani Natalio"  Jest taki uroczy, ale przy tym nie obleśnie lubieżny  Ehhh... egzamin chciałabym zdac  Nawet trójczynka w tym przypadku mnie satysfakcjonuje  * Łatwo poznac, że piszę z kompa w moim "weekendowym domku". Brak mi "ć" na klawiaturze...   
				__________________ pachnę | |
|     | 
|  2008-06-03, 21:31 | #597 | |
				 | 

Cytat: 
  Dzięwięćdziesięcioletni doktorzy to u mnie niespotykany widok... Trudno o kogoś po siedemdziesiątce. 
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-03, 21:38 | #598 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-06-03, 21:43 | #599 | ||
				 | 

Cytat: 
  Może z siedemdzisiąt ma  Cytat: 
  Hmmm... więc może rzeczywiście czegoś dodają do tych Kubusiów  Anuschko, a wiesz że od następnego roku przeniosą nam wydział do Oliwy naprzeciwko wydziału prawa  ? To już nie będzie to...   
				__________________ pachnę | ||
|     | 
|  2008-06-03, 21:57 | #600 | |
				 | 

Cytat: 
  Szkoda   Bielańska ma niepowtarzalny urok w sobie. Ten budynek-pudełko tak szpetny, że aż piękny, kanał Raduni, dzikie wino jesienią  , Irish o pół rzutu beretem (też chodzicie tam na "wagary"?) Ilekroć tamtędy przechodzę, to mi się tak ciepło na sercu robi. A teraz to mi się smutno zrobiło  To co tam będzie jak was przeniosą? | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

, szara bluza z H&M albo insze cudo kosmetyczne, które mi jeszcze wpadnie do głowy - może jakaś fajna baza na lato?
, szara bluza z H&M albo insze cudo kosmetyczne, które mi jeszcze wpadnie do głowy - może jakaś fajna baza na lato?