![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Darietta chyba to był jednak Flaming nie Hubi, zamawiałam u obu.
http://allegro.pl/caretero-rekawica-...764878539.html |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Anna Paula odnośnie mszy chcielnej powiem szczerze że nie bardzo słuchałam bo Maja nieźle dokazywała i musiałam z nią chodzić , oprócz tego starszak latał po całym kościele i ciągle się za nim oglądałam, tż niby słuchał ale jakoś w niego nie wierzę
![]() ![]() Pestycyda odnośnie odparzeń już kiedyś o tym pisałam, masc pośladkowa robiona na receptę zapytaj pediatry przy okazji powinna przepisać chociaż nasza robi problem ze niby profilaktycznie nie przypisuje dopiero jakby coś się działo to mamy przyjść a przecież nie mam zamiaru dopuszczać pupy mojego dziecka do takiego stanu. Masc załatwia mi znajoma która ma koleżankę pielęgniarka, smaruje profilaktycznie rano i wieczorem po kąpieli i czasem w ciągu dnia jak widzę że coś się zaczyna dziać , niczego więcej nie używamy a Maja tez z tych wrażliwców tyłkowych ![]() U nas dziś dzień sprzątania, chyba pierwszy raz od urodzenia Mai mam taki pożądek w domu ![]() ![]() Ciuchy dla wszystkich poprasowane i wszystko gotowe jutro 13.30 nasz wielki dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#124 |
MerDer 4ever
|
Dzięki dziewczyny! Pierwsze kp :d obudził mnie alarm nastawiony na wychwycenie dźwięku w pokoju małego. Ta kamerka to super urządzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie średnio działa ten alarm . Gdzie dokładnie go ustawiasz moce źle coś robię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Calineczka dzieki za wiare
![]() Emmos dziekuje ![]() Ja juz na nogach. Chcialam mala nakarmic jeszcze zanim pojade na uczelnie ale ona co? 5minut pociumkala i spi!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Powodzenia na dzisiejszych chrzcinach! ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Jon, ja kupiłam inhalator Microlife NEB 100B IMG_20171008_075526.jpg
Moja Góralka życzy miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczna góralka ❤️ Cytat:
To przecież tak zawsze jest ![]() U mnie leje. Ma przestać do 10. Dobrze ze kościół mam ze muszę przejść przez ulicę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Baby, nasza pediatra kazała tormentiolem.smarowac-.- nie lubię tego bo słyszałam że niezbyt to zdrowe i smaruje sporadycznie bo zasycha i ciężko to domyc w ogóle a jakiś spektakularnych efektów nie było. Zapytam o tą maść tylko że jak nie wiadomo co w składzie to pewnie nie będzie wiedziała o czym mówię.
Myszowata, powodzenia ![]() Powodzenia na chrzcinach dziewczyny ![]() ![]() Nulka, jaka piękna góralka ![]() ![]() Ja mam inhalator Diagnostic. Jest ok. Dużo akcesoriów ( maseczka, końcówka do nosa, końcówka do gardła i to wszystko podwójnie). Są też separatory cząsteczek czyli w zaleNosci od tego na co chcemy działac to dokładamy jakiś bzdecik ( górne, środkowe czy dolne drogi oddechowe). Nie wiem czy jest głośny bo nie mam porównania. Wojtka buczenie uspokaja raczej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za inhalatory
![]() U nas nadal gile ![]() ![]() ![]() Ściągnęłam mu 110ml i chciałam dać pierś, a on usypia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Pestycyda a pokażesz który dokładnie masz? Albo model podasz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#135 |
MerDer 4ever
|
Jon biedny Niko
![]() Ja tez mam inhalator z microlife Pestycyda tormentiol ma kwas borowy w składzie dlatego nie jest polecany. Zamiast tego polecają tormentalum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Kciuki za chrzciny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
My mamy inhalator z apteki firmy Omron basic, bardzo spoko jest. Trzymam.kciuki za wszystkie nasze aniołki ppdczas dzisiejszych chrztów! Oby to był dla,Was piękny Bmi wyjatkowy dzień ![]() Jon Łącze się w bólu... U nas też gile... cieżka noc, i odciaganie, żeby w ogóle mógł jeść... trochę się boję zeby nu na uszy nie poszło :/ Taedio Czyli pierwsza.samodzielns nocka udana ? Brawo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#139 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na chrzcinach dziewczynki 🙂
Jon, wspolczuje. A nawilzasz przed odciaganiem? Ja najpierw psikam marimerem, a potem odciagam frida i to u mnie dziala bez zarzutow. Poczatkowo jak zaczynalam walke z gilami to wpuszczalam kilka kropel soli fizjo, ale to nie sprawdzalo oezaminu, bo nosek byl za slabo nawilzony. U nas tez niestety sporo gili i dlatego mala spi na klinie, bo bez miala niespokojne noce, mysle ze wlasnie przez zapychajcy sie nos. Dziewczymy jaka temperatue macie w pomieszczeniu gdzie spia maluchy? U mnie 23, lekarz mi mowi, ze za goraco u nas, ale jk jest mniej to mnie jest zimno i zaraz sie przeziebiam... Co do pupy to u mnie tylko bepanthen, przy kazdej zmianie pieluchy i odparzen zero od poczatku. Bepanthen w necie mozna kupic sporo taniej niz w aptekach stacjonarnych. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Taedio tez nie moge sie nachwalic niani z kamerka ![]()
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam wyłączona aplikacje to mi nie powiadamia o dźwięku w pokoju jakby mały płakał. Super że nic przespana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
MerDer 4ever
|
Emmos ja w sumie nie wiem ile u nas jest stopni. Muszę zmierzyć bo mam w termometrze elektronicznym możliwość zmierzenia temperatury w pomieszczeniu.
U nas tez od początku tylko bepanthen ![]() ![]() Masz ta sama z Ali co Devilek wstawiała? ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Devilek musisz w opcjach włączyć alarm ![]() ![]() Musisz wejść w ustawienia i tam jest cos z alarmem.. nie ma mnie teraz w domu, jak wrócę to dokładnie napisze ![]() Niee, nie bolały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zmierzysz to daj znac prosze 😉
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Emmos - ja mam tryb dzienny ustawiony na 20,8stopni a tryb nocny na 19.
Taedio - super, ze niania sie sprawdza i noc udana Ciekawe jak tam dzisiejsze chrzty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja mam inhalator diagnostic. Używałam i dla mnie ok. Alicji jeszcze potrzebny nie był.
Co do aspiratora to muszę coś kupić i to elektryczny bo odkurzacza nie mam. Mam robota samosprzatajacego ILIFE i robi to za mnie ![]() U nas w kościele jeden chrzest dzis był Jakuba. My mamy za tydzień. Byliśmy zbadać teren ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#146 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy sie martwic..
Od 6:45 do 14:30 moja dzidzia zjadla tylko 130ml mleka.. Chyba malo? Wrocilam dalam cycka zjadla i poszla spac.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy w sypialni 20 stopni Po porannej akcji zjadł drugi posiłek z piersi, a potem znowu tragedia, płacz, krzyk, w ogóle nie chwyta piersi, odciągnęłam i zjadł z butli...... Jutro jak Tż nie będzie to nie dam rady tak funkcjonować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie rosnie. Moja 5100. Cytat:
Współczuje akcji przy piersi. Dobrze, ze udaje ci sie odciągnąć porcje. U mnie po odciąganiu jest zaledwie 30ml. Myślałam ze przy regularnym odciąganiu coś sie zwiększy, ale cały czas stoi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A w ogóle to umówiłam się do fryzjera i jestem z siebie dumna - w środę w końcu przestanę wyglądać jak bezdomna ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.