![]() |
#721 | |||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Choć i ja przyznaję się do tego, że jestem mądrzejsza po spotkaniu. ![]() Fascynują mnie ludzie z pasją (i potraktuj to jak komplement). ![]() Wyobraź sobie - machnęłam sobie wczoraj makijaż tą odsypką kuleczek od Ciebie. ![]() ![]() Ja bym raczej powiedziała, że dzieło milionów lat ewolucji, ale neich będzie, że telefonu... ![]() Rzeczywiście piękny. ![]() Cytat:
![]() Albo dowozi po pracy, jeśli wie, że mi zależy. I płyty pożycza, i książki czasem. ![]() No i tatuaże pokazuje, jak już wiecie. ![]() Też sądzę, że to po prostu fajny człowiek. ![]() O! Mój też ma żonę. I córeczkę maleńką. ![]() Nosku, może to my po prostu takie miłe jesteśmy, że nie sposób być dla nas nieuprzejmym? ![]() Cytat:
![]() Fenris, słuchasz Sabatona? ![]() Znasz ich pozostałe płyty? IMHO są świetni. Jedna z nielicznych powermetalowych kapel, których obecnie słucham. ![]() http://sabbathofsenses.blogspot. com/
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-07-03 o 23:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście dalej nie jest ekstra, ale coś ruszyło. 10 czerwca mają się odbyć rozmowy negocjacyjne (w końcu ktoś zauważył, że strajkują ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja nie miewałam, ale ostatnio coraz częściej mi się zdarza. Podejrzewam, że przez pogodę (nawet bez alkoholu łeb mnie boli).
Wczoraj poznałam właśnie przez teledysk, który mam w opisie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Mam fryzure a la Feniks
![]() ![]() ![]() Nat
#726 | |||
Zakorzenienie
|
Margot tak jakos wyszlo
![]() Cytat:
oj gdybym to ja dostala taki kupon- na pewno wiedzialabym co z nim zrobic ![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuję ![]() w kwestii listonoszów - mój co prawda nie listonosz, ale paczkonosz przeżył ostatnio zaskok. W związku z niemałą liczbą paczuch kojarzy mnie już całkiem dobrze. Ala pamięć ma raczej wzrokową więc nazwiska nie skojarzył. I kiedy któregoś dnia przyszła paczuch do mnie na adres Teściowej - czasami tak robię - a ja akurat byłam i otworzyłam drzwi - stanął biedny jak wmurowany i nie wiedział gdzie jest. Mówi - zaraz przecież to nie ten adres ![]() Potem przyszedł do mnie do pracy - przynosił jakąś korespondencję do biura - popatrzyła na mnie ![]() ![]() ![]() Tez fajny jest ![]() A o listonoszce nie mówię, bo to znajoma, jeszcze z czasów zanim została listonoszką. Zawsze sobie pogadamy o dzieciach, ocenach i innych pierdołach. Tylko teraz akurat trafia tak, ze jak przychodzi do nas to mnie jeszcze niema, ale nie ma problemu, zawsze zostawiają mi paki i przesyłki u dziadków - Oni zawsze są w domu - a Babcia jest wtajemniczona w mój nałóg i wszystko zrozumie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
No to zapodaje
![]() Nat PS. Oczywiscie przepraszam za jakosc zdjeci i zrobienie ich w lazience zawalonej lachami ale nie dalo sie inaczej ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście podobna
![]() Ja mam tylko troszkę dłuższe z przodu ( mam dłuższy przód od tyłu ) - ale ty masz podmodelowane prawda ? Bardzo Ci ładnie , ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
buuuuuu
![]() zamowilam buty 3 dni temu na butyk.pl, dzisiaj otrzymalam potwierdzenie wysylki, i patrze, i dopiero dzisiaj doszlo do mnie, ze zamowilam 36, a nosze 38 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Jakie pomodelowane?
![]() ![]() ![]() ![]() Nat
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ide do fryzera dopiero za 2 tygodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Byłam w sobotę z M. na festynie i we wtorek patrzę - jesteśmy na wielkim zdjęciu w gazecie
![]() ![]()
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje za nic się nie chcą ułoźyć. Nawet jak zakręciłam kiedyś wałki i spałam z nich cała noc to miałam ... fale - nie loki - fale ... jakieś .. ja wiem 20 minut ?? POetm znowu były proste jak drut :/ Agnysko - gdzie ta gazeta, gdzie ta gazeta .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Nat, zazdroszczę długości włosów i tego jak się układają - moje robią co chcą, z jednej strony wywijają się na zewnątrz, z drugiej do środka... :[
Favkes, a Tobie zazdroszczę tej drucianowości. Serio, zawsze marzyłam o zdecydowanie prostych włosach, jakie mają zwykle skośnoocy ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Nat- jakie ty masz piękne, lśniące i proste włosy
![]() ![]() Krew mnie zalewa (póki co,metaforycznie ![]() ![]() Tylko mi nie piszcie, że to opóźnienie to przez to, że brałam szczepionkę przeciw żółtaczce ![]() A krew to się może dzisiaj jeszcze polać - moja rodzicielka niedługo wraca do domu i już przez telefon "fuczała" i to ostro. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I świetnie się trzymają swojego toru - zwłaszcza przy tak trudnej fryzurce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
To nasz tarnogórski "Gwarek"
![]() Cytat:
A ja siedzę i pije piwo (znaczy: już wypiłam). Nie wiem co na obiad, nie mam nic w lodówce. Małżon wraca lada moment z pracy, a ja siedzę lekko wstawiona i wizażuję, a obiadu ni ma. Hehe, też może być granatowo. Co można ugotować z niczego? ![]()
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, wiem; ono nie jest kretynskie, ale z Toba nigdy nic nie wiadomo ( wyimaginowany mumin itd ![]() No wlasnie, poka, poka! ![]() Truskawko, trzymam kciuki za jutro! ![]() To egzamin z AP-ów? Jak tak, to kciuki podwojne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie, nie mówię o tamtym zdjęciu. Mówię o tym zdjęciu.
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym wcieleniu Ci ładnie ![]() ![]()
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
acha, no to odpadłam
![]() A co masz w domu ? Cokolwiek Ja mam dziś makaron z sosem z pomidorów - same pomidorki udusiłam z czosnkeim i starczy. A dzieciom ugotowałam kompot do tych samych kluchów z dwóch jabłek i garści truskawek. Wszyscy siem cieszom, no tylko Ciachulec się nie ucieszy bo nie ma żadnego kawałka " ścierwa" Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Do reszty oszalałyście?
![]() ![]()
![]() |
#744 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz idę sie uczyć a tak posiedziałabym sobie z wami na wizażu, no ale nic, jak "trza to trza" Miałam dzisiaj nowego chłopczyka na terapie, super sie z nim pracowało, jest bardzo energicznym 6 latkiem, przy tych wszystkich nieśmiałych dzieciaczkach ten dodaje mi powera! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
BAN stały
|
Aha i bardzo dziękuje za miłe komentarze na NK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Oby ten strajk minął. Uświadomiłam sobie że gdzieś w drodze jest pewnie moja lista haseł do przelewów, nieubłaganie kończą mi się hasła, zostało ich 5, a 2 przelewy muszę zrobić na dniach, a co później? Jeszcze odżywkę do paznokci miałam zamówić, ale wstrzymam się do chwili otrzymania listy haseł
![]() Zabieram się za ostateczne dopieszczanie pracy licencjackiej. Nie chcę słyszeć już od promotora że coś mam dopisać czy poprawić. Nie chcę już na nią patrzeć.
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.