|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
Nie wiem czy trening oglądałyście, ale chyba tylko ja mam Polsat Sport Extra z tego co pamiętam , to Wam powiem, że:1.Massa 2.KUBICA 3.Heikki 4.Nick 5.Kimi 6.Hamilton (hehe)
|
|
#2432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
u nas dzisiaj kilka osób (te ktore miały fatalną sytuacje) kupiły facetowi od matmy kawe i czekoladki jakieś. chcieliśmy mu je dać dzisiaj, ale nie przyszedł w ogole na naszą lekcje, niewiadomo co się z nim stało ![]() i widzicie tak to wygląda, z jednej strony luzak i w sumie go nie obchodzi, że nic nie umiemy i fajnie, a z drugiej jest okropnie chamski i jak ma zły humor stawia 1 za 1 i w ogóle nie da się nic zrobić. dobiła mnie ta próbna z polskiego, przykro mi bardzo teraz. muszę sobie jutro odbić w zakupach bo będę chodziła przymulona cały weekend. |
||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , a czy któraś z Was zna może adres strony , gdzie będzie można obejrzeć sobie niedzielny wyścig po polsku?
|
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Hej Iza, dawno Cię nie było
![]() ja mam stronę, tyle, że po ang |
|
|
|
#2435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze to sie tym nie przejmuj, to tylko próbna a po drugie tak bywa, może zrobiłas jakieś błędy językowe które są bardzo ważne albo coś w tym stylu ![]() Cytat:
a ja jeszcze nie wiem co będe oglądać a co nie w tym momencie mam tylko exam z języka w głowie który mam w przyszły czwartek i jakoś szczerze mówiąc nie rusza mnie wyścig ani nawet EURO, nie wiem czemu generalnie ucze sie teraz codziennie po 8 godzin, nic nie wiem co sie dzieje w świecie dzisiaj kumpel mi mówi że coś tam sie na rynku u mnie wydarzyło w mieście ( ciul że on spoza miasta) ja mu mówie, tak serio, nie wiedziałam a on na to że " to naprawde dużo sie uczyłaś " yhm, wogóle czuje sie jakoś tak samotnie, nie pamiętam nawet kiedy ostatnio gdzieś wyszłam, mój telefon to już z pół roku służy tylko jako notatnik i kalendarz ... chyba nigdy aż tak samotnie sie nie czułam Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2436 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Matko, jak można kochać niemiecki? Przynajmniej wiem, u kogo korki będę mogła brać ![]() Examinami się nie martw, pomyśl, że jak już wszystkie zdasz, to będziesz mogła zabalować, to zawsze podnosi na duchu Dasz radę, wierzymy w Ciebie |
|||
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można zapraszam, z angielskiego też ![]() dzieki za wiare no ale pewnie jak już będe miała wolne to to sie zmieni...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2438 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziex za przywitanie
podobnie jak F1![]() Cytat:
Kubica to świetny kierowca. Chociaż Senna też świetnie jeździł, a skończyło się tragicznie na GP San Marino w 1994, chociaż teraz zabezpieczenia przy tym co było 14 lat temu to bajka. Mam nadzieję, że będzie podium, a może i usłyszymy Mazurka Dąbrowskiego to byłoby piękne A do tego jeszcze Euro 2008 A w tym temacie mam nadzieję,że dokopiemy Chorwatom bo są zbyt pewni siebie- ,,Liczymy się my i Niemcy" Taka pewność siebie czasem płata figle Szkoda, że Kuba nie zagra, ale 3mam kciuki za Piszczka i resztę naszych chłopców Nie mogę się doczekać meczu Polska- San Marino czyli kwlifikacje do Mistrzostw 2010 Mecz z jedną z ostatnich drużyn świata (na samą myśl o meczu kwalifikacyjnym do Euro 2008 Niemcy- San Marino 13:0 coraz bardziej nie mogę się doczekać) ![]() Cytat:
Świetny avek ;P Z Ice Menem ![]() [ quote=jo@n@;7797109]Witaj! Nie wiem czy trening oglądałyście, ale chyba tylko ja mam Polsat Sport Extra z tego co pamiętam , to Wam powiem, że:1.Massa 2.KUBICA 3.Heikki 4.Nick 5.Kimi 6.Hamilton (hehe)[/quote] Chyba Hamilton szczęście opuściło Heidfeld też wysoko A Robert świetnie tego nie trzeba mówić w sumie ciekawa sytuacja by była gdyby tak w sobotę skończyły się kwalifikacje
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heidfeld też wysoko A Robert świetnie tego nie trzeba mówić w sumie ciekawa sytuacja by była gdyby tak w sobotę skończyły się kwalifikacje [/quote]nmzc oj dokładnie dziewczyny górą ![]() Boziu, kiedyś dawno dawno temu też tak emocjnowałam sie piłką nożną, oglądałam każdy mecz ... a później była matura, studia, zero czasu na cokolwiek i moja miłość umarła
|
|
|
#2440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
łups, wystarczy że ja płacze
przepraszam że o tym tu pisze ale musze to z siebie wyrzucić
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co? Jeżeli masz możliwość (mi zawsze pomaga) idź się prześpij
Albo zgaś światło, włącz głośno muzykę i tańcz, wyrzuć to z siebie! JEsteśmy z Tobą |
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki Cytat:
ja mam coś za dużo tych gorszych dni ale dzięki to zmykam pa
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 lata temu zostawiła mnie przyjaciółka z którą kolegowałam się 12 lat i była dla mnie jak siostra, zawsze razem, zawsze rozumiałyśmy się bez słów. To było dla mnie traumatyczne przeżycie. Chłopaka tez nigdy nie miałam, co prawda na własne życzenie, ale to już inny temat. Tak więc od 1 lo cały czas siedze sama w domu, nie mam z kim wyjść, nie mam się z kim pośmiać, nie mam nikogo w pełnym tego słowa znaczeniu. Jest mi tak cholernie ciężko, ale jakoś daje sobie radę. Często się przepisywałam więc moja nowa klasa nie do końca mi ufa i w ogóle, chociaż ostatnio mam z niektórymi dziewczynami lepszy kontakt, ale nie na tyle, żeby razem wychodzić itd. Nauczyłam się żyć sama, jestem już całkowicie odcięta od ludzi, stałam się strasznie nie ufa, nawet nie mam ochoty poznawać kogoś nowego. Najchętniej zamknęłabym się w domu 24/7. Mam nadzieję, że Twoja samotność wkrótce minie, bo nikomu nie życzę znaleźć się w takiej sytuacji jak moja, gdy człowiek staje się obojętny, nieufny, nieczuły. Może jestem naiwna, ale wciąż mam odrobinę nadziei, że jak zmienie całe otoczenie, poznam normalnych ludzi zacznę być wreszcie sobą. Póki mam nadzieję, mam szansę. Nie wiem jakiej muzyki słuchasz więc polece Ci coś z mojego repertuaru. z racji tego, że kocham tą muzykę i ona wnika w moją duszę mam więcej siły, może akurat Tobie też pomoże. http://pl.youtube.com/watch?v=nd8bZfDY0m4 |
|
|
|
|
#2446 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coś czuję, że pochłoniesz sporą ilość lodów przyzakupowych? ![]() Cytat:
Dziękuję, właśnie miałam zamiar go zmienić I chyba w sumie to zrobie ![]() Naturalnie na jakiś inny av z Kimim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tylko od wyścigu do wyścigu. No, ale mniejsza o to, czasem tak bywa, że nawet cukier cza docukrzyć żeby nabrał smaczku i może faktycznie jak będziesz mieć więcej czasu - luzu to sobie tam poprzekminiasz różne sprawki i się zregenerujesz![]() Właśnie oglądnęłam sobie film, którego się w dzieciństwie bałam - Jumanji ![]() A za chwile Konan barbarzyńca
|
|
|
#2447 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co sie dzieje Lunka? Mam nadzieje, ze to jest przejsciowe i wszystko sie ulozy ![]() Cytat:
Ale jesli chodzi o to, ze zostawila Cie przyjaciolka to rozumiem Cie jak sie czujesz, bo mialam kiedys podobnie, w jednej sytuacji troche z mojej winy, ale i tak bylam zdziwiona, ze ona w taki sposob zakonczyla nasza przyjazn... |
||
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogole to Roberto dzis bardzo ladnie pojechal
Gdyby nie uslizg na ost kolku to moglby wyprzedzic Hamiltona, wiec byloby jeszcze fajniej. Ale 2 razy drugie miejsce to dobra zapowiedz na jutrzejsze kwalifikacje Ja bym byla mega happy gdyby zdobyl PP... No i Nickus sie nam przebudzil, az bylam zaskoczona A tak poza tym widzialam bobra na torze, hehe
|
|
|
|
#2449 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu jestem blondynką?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na prawdę wartoEDIT: Bym zapomniała. Dzisiejszy dialog z moją mamą(wielką fanką piłki nożnej) Mama: To kiedy są te mecze? Ja: No od soboty się zaczyna, ale Polska gra w niedzielę Mama: A z kim? Ja: (!)(!)(!) No z Niemcami!:| Mama: Taaaaaaak? A co to eliminacje jakieś? Ja: ![]() Mama: No co? Ja: To FINAŁY są pierwszy raz w historii! |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Zaczynam od informacji, która mnie dobiła z samego rana.
Wiedziałam. Cytat:
Popieram dziewczyny. Jedyne co pozostaje mi powiedzieć, to to, że to była matura próbna - trudniejsza od tej zwykłej. No i egzaminatorzy byli inni - ostrzejsi. Na prawdziwej maturze czytają wypracowanie kilka razy, byleby tylko znaleźć coś, za co mogliby dodać dodatkowy punkt. ![]() No nie wiem, no po prostu nie wiem, z kim ja współżyję na tym forum. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też straciłam przyjaciółkę, bo jakichś 6latach. Ale to było jeszcze w podstawówce. Starała się odwrócić przeciwko mnie całą klasę, rozsiewała nie wiem skąd wyciągnięte plotki, moje starania względem naszej przyjaźni wyśmiewała, twierdziła, że z litości się ze mną przyjaźniła. Skończyło się tak, że to od niej wszyscy się odwrócili, z naszej starej klasowej ekipy chyba tylko ja ją jeszcze jako-tako lubię. Gadamy na gadu raz na rok, ale życzę jej dobrze. Teraz jestem trochę ( ) dojrzalsza, lepiej dobieram sobie znajomych. Mam świetną przyjaciółkę (Kiniaczeq - pewnie znowu wyśledzi tego posta ). A właściwie, to jestem wstydliwa i niezbyt otwarta.Myślę, że nie powinnyście się załamywać, prawdziwych przyjaciół i tak znajdziecie, czy prędzej, czy póżniej. A takimi wrednymi pseudoprzyjaciółkami i pseudoznajomymi się nie przejmujcie. Z własnego doświadczenia wiem, że nie warto. Głowa do góry, nos w chmury. ![]() Czy to jest pytanie podchwytliwe? ![]() Apropo zakupów - kupiłam sobie wczoraj górę do bikini w takim marynistycznym[?]/marynarskim [?] stylu. Jeszcze dokupię dół i kokodżambo. Od dzisiaj się odchudzam. Cytat:
Szczególnie Boruca - mówi na niego uparcie "BoruS" i chce, żeby był jej mężem. A co do samej piłki nożnej, bo sądzi, że jest nudna. Twierdzi, że za każdym piłkarzem powinien biegać pies i go gryźć po tyłku, żeby coś sie na tym boisku działo.
|
|
#2451 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie generalnie jest tak : W listopadzie zerwał ze mną Wiesiek ( pamiętacie go ) a z Anką Darek, kumpel Wieśka. Na początku same z Anką sie spotykałyśmy, jakoś to było, ale tak naprawde zaczęły sie studia bo październik to był taki luz dla pierwszego roku i ja miałam mniej czasu. U Anki tez sie zaczęły studia, do tego śnieg, zima i trudno było gdzieś wyjść. Anka znalazła sobie na jakimś portalu randkowym starszego faceta i zaczęli sie spotykać. Ja po Wieśku miałam dość więc zostawałam w domu, nie chciałam też im przeszkadzać. Później były święta, wolne ja chciałam sie spotkać, ale Anka była zajęta tym gościem i sylwestra już spędziłyśmy osobno - ja w domu a ona oczywiście z nim. No i później już nic sie nie zmieniło. troche mi żal że tak to sie skończyło bo byłyśmy z Anką nierozłączne, całe wakacje dzień w dzień razem a teraz nawet ze sobą nie gadamy. Zawsze ważniejszy był Marcin, a ja zeszłam w cień. Nie buntuje sie kto wie jak przeciwko niej bo jeśli wybrała faceta to ja nie będe jej stawać na drodze do szczęścia, przeboleje. Ale ona była moją najbliższą przyjaciółką... Przez cały czas aż tak bardzo tego nie odczuwałam, pomyślałam że może to i lepiej, wezme sie za nauke, będe miała więcej czasu na oglądanie wyścigów, itp. ale tak naprawde to przestało mnie już cieszyć Tak samo sukces nie cieszy kiedy nie ma sie z nim kim podzielić a już nie wspomne jak jest ciężko kiedy pojawią sie problemy i nie ma z kim o tym porozmawiać No ale tłumacze to sobie tak, że dzięki temu będe silniejsza... Generalnie to wiem że przjaciele są albo ich nie ma, tak samo jak z miłością ... Na studiach jest na szczęście troszke inaczej, co prawda moja grupa liczy tylko 10 osób ale z każdym sie jakoś dogaduje, najbliższe mi dwie osoby, to dziewczyna z którą jeżdze autobusem, taka bardzo bliska koleżanka, ale ona ma swoją paczke, od niedawna chłopaka. A druga osoba to chłopak z którym siedze, świetny kumpel, dzięki niemu częściej sie uśmiecham i zapominam o samotności ale wiadomo, on też ma swój świat, swoich przyjaciół a pozatmy to facet więc nie o wszystkim z nim moge porozmawiać tak jak z dziewczyną Chociaż to on uświadomił mi że za bardzo panikuje i sie wszystkim przejmuje i dzięki niemu zaczęłam to troszke zmieniać Kto wie jak bardzo nie przejmuje sie tą samotnością, wierze że spotkam jeszcze w życiu kogoś naprawde wartosciowego, tylko czasem sie robi smutno jak nie ma z kim porozmawiać i dziękuje za piosenke, bardzo przyjemna i podnosząca na duchu ![]() a ja ostatnio przerzuciłam sie na trance i house Cytat:
![]() Cytat:
dzięki chyba tak odreagowuje sesje i stres którego tak naprawde nie czułam wogóle wczoraj ![]() jak to dobrze wiedzieć że nie tylko ja borykam sie z samotnością Cytat:
![]() Cytat:
że jak przyjdzie wyścig to wszystko wraca do normy i sie zastanawiam jak mogłam być taka głupia ![]() samotność dotyka każdego ![]() boskie ![]() Cytat:
strasznie mi go szkoda po wpadce mundialowej mógłby wszystkim pokazać na ile go stać ![]() Boziu, jak mi sie miło zrobiło jak zobaczyłam ten avatar nie zapeszaj, jeszcze nie wiadomo jak z praktycznym i językoznastwem ![]() z poligotkami ![]() uh, ale w koncu Ci sie ułożyło ![]() też musze iść na jakieś zakupy ![]() troszke racji Twoja mama ma
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-06-07 o 15:09 Powód: literówka |
||||||
|
|
|
#2452 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne są nie?
To enjoy Ale jak widzę, już jednego skradłaś dla siebie![]() Pienkny ![]() Cytat:
Cytat:
ja przed wyścigiem nic nie czytam, a potem po wyścigu to jest dopiero sesyja z oglądaniem konferencji czytaniem wszystkiego co wpadnie w łape i różnych sensacji, bo sobie uświadamiam, że to jest too ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama natomiast uwielbia piłkę nożną dopóki nie musi jej oglądać No i zawsze jak mój tato wraca lekko nabrzdyngolony z meczu to ma żal do piłkarzy, że znów go upili ![]() mnie też jakoś trance zaczął pociągać, nawet nie wiem czemu, ale złapał mnie taki bakcyl ![]() ![]() tak reasumując, to chyba każda z nas na wątku została kiedyś "porzucona". i jak dobrze wiedzieć, że dajemy sobie z tym radę i żyjemy
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi , że ktoś jeszcze mnie pamięta
. Mogłabyś mi podać Angel? Chciałabym mieć wersję awaryjną , gdyby coś nie poszło. A czy któraś z Was będzie jeszcze oglądać przez internet? Ja niestety nie posiadam TV 4 . P.S Bardzo ładny avatar .Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
aaa, niech mnie ktoś rozjedzie bolidem !
kupiłam sobie 3 pary butów wydając 450 zł oczywiście planowałam kupić bluzkę nie wiem czy oglądać quala bo się boje, że jak obejrze to coś nie teges ... |
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykład mój i Kasi ![]()
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
Jak coś to kwalifikacje są na niemieckim RTL-u! Już się przestraszyłam, bo się okazało, że na ZDF-ie pokazują EURO. Jeeeej, ale się denerwuję!
|
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
S**T! Czemu ten p****** Hamilton znowu wygrywa?! Ale jestem zła
Przynajmniej Czesi wygrali
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego życie jest takie popieprzone ?
już dawno zauważyłam, że sprawiedliwości nie ma, ale dlaczego do cholery każdy dzień musi mnie w tym utwierdzać ? |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
No kuuurcze! Tak mało brakowało , do jasnej anielki!
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Głupi ma szczęście ale to się skończy jutro, będzie na ścianie na 100%!!! Musi być!!!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

po pierwsze to sie tym nie przejmuj, to tylko próbna 

UFF

Dasz radę, wierzymy w Ciebie

poszło mi dość dobrze ale żeby narazie nie zapeszyć nie będe sie wypowiadać