|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wishlista Aralki
Zapotrzebowanie:
! - jak będzie fajne to się wymienię !! - chętnie przygarnę !!! - pilnie potrzebuję pisane małą czcionką - już nie potrzebuję Książki - Książki kucharskie !! - Poradniki jakieś ciekawe !! - Czasopisma Shape, Cosmo, Glamour, inStyle etc. ! - Książki młodzieżowe do poczytania ! - Mangi !!! - Książki o Japonii !! - Książki do nauki języków !!! - Książki o Decoupage ! - Książki o depresji !!! - Czasopisma angielskie lub japońskie !!! - Podręczniki: 3 klasa Gimnazjum !!! Kosmetyki - Nowe Smackersy ! - Perfumy, nowe, albo mało używane !!! - Demeterki !!! - Perfumowane balsamy do ciała, nowe, najchętniej o słodkich zapachach ! - Kosmetyki Aquolina !!! - Kolorówka Maybelline, Essence, Loreal, MaxFactor i inne ! - Cienie do powiek, najlepiej paletki ! - Lakiery do paznokci Sally Hansen, Inglot, Mollon, Maybelline i inne !!! - Odżywki do włosów ! - Błyszczyk Juicy Tubes nowy !!! - Tusz Lancome !!! - Korektor pod oczy HR !!! - Vichy Oligo 25 baza podkładowa !!! - Dobre kremy do twarzy nawilżające, rozświetlające !! - Kremy koloryzujące ! - Kosmetyki z linii Ziaja (Kozie Mleko i kokos) ! - Kosmetyki z linii Bielenda (Beauty Milk) ! - Kosmetyki z linii Farmona !! Ubranka - Tuniki, najlepiej firm H&M, Stradivarious, Bershka, Atmosphere, Pull&Bear !! - Longi ! - Bluzy rozpinane na suwak, najchętniej w jakiś fajny motyw, np. gwiazdki, serduszka itp. ! - Kangurki, ale takie większe, luźne, jakieś fajne !!! - Bolerka !! - Spódniczki, ale poszukuję małych rozmiarów, XS-S, 6-8, 32-34 ! - T-shirty z napisami, jakimiś ciekawymi !!! - T-shirty z motywami ciastek, słodyczy, postaci z bajek, My little Pony, Hello Kitty itp. !!! - Nowe, kolorowe trampki, rozmiar 38-39 ! - Duże torby, lakierowane !!! - Małe torebki na ramię Atmosphere !!! - Okulary muchy lub w kształcie serc !!! - Buty do tańca, nowe, 39 !!! - Pierścionki srebrne bądź bardzo kolorowe ! - Ciuchy w stylu harajuku, gothic lolita !!! - Nowe sznurówki w jakiś ciekawy motyw, np. centki, gwiazdki itp. !! Inne - Gadżety z Hello Kitty !!! - Płyty japońskich wykonawców !! - Urządzenia do ćwiczeń !! - Strój do ćwiczeń (np. baletowy, do fitness) !!! - Gry na Play Station 2 lub Nintendo DS !!! - Figurki Sailor Moon lub z innych anime !!! Zabawki - Małe Kucyki Pony !!! Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 21:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wishlista Aralki
mam 3 ksiakzi do nauki jezyka niemieckiego-alles clar ...po kolei poziomy http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=140776 z tym ze 1 ksiazka jest mocno popisana, za to druga i trzecia praktycznie nieuzywane
Mam tez kilka ksiazek o dietach oraz cwiczeniach odchudzajacych
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a na jakich shape'ach ci zależy ?
mam ich całą masę i mogę.. no właśnie ? wymiana czy co ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
sluchaj ja sie chetnie za kilka rzezcy wymienie dam duzo!
mam to z wislissty twej: Książki kucharskie !!! - Książki o dietach !! - Poradniki jakieś ciekawe !! - Czasopisma etc. !!! - Książki młodzieżowe do poczytania ! - Książki o depresji !!! psychologiczne Ubranka - Tuniki, najlepiej firm H&M, Stradivarious, Bershka, Atmosphere, Pull&Bear !! - Bluzy rozpinane na suwak, najchętniej w jakiś fajny motyw, np. gwiazdki, serduszka itp. ! - Bolerka !! -- T-shirty z napisami, jakimiś ciekawymi !!! - T-shirty z motywami ciastek, słodyczy, postaci z bajek, My little Pony, Hello Kitty itp. !!! na watku mam stosy y nowosci! kosmetyczne i ubraniowe poza nim mam jeansy s h and m oraz watek ksiazkowy pisalam ci co chce z ubran dawno a z zabawek to: klocki lego te 2 to z ikei i to 2 podobne nalepki diddle lalki barbie wszystkich facetów i chlopcow i z tych malych lalezcek tez wszystkich facetow i chlopcow barbie w sukni balowej jak slubna i i kilka czernoskorych http://www.wizaz.pl/forum/showthread...kwiatuszek8888 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia body - z długim rękawem do baletu/gimnastyki artyst., bez rękawków do fitnessu (oryginalne z Areny, nienoszone). A w wątku mam kangurkę.
Edytowane przez alcatella Czas edycji: 2009-06-10 o 19:23 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
ma duzo ksiazek
mlodziezowych tez kucharskie angielskie czasopisma kredke loreal krem kozie mleko tshirty z napisami tuniki pierscionki |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
mam poza watkiem okulary muchy w czarnej oprawce lub w bialej
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
mam okulary muchy w bialej oprawce i ewentualnie w czarnej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

ZAPRASZAM!