![]() |
#4711 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
![]() ![]() Z jedzeniem mam podejcie takie jak Ty, jem mniej i częsciej, na szczęscie nie mam wilczego apetytu ostatnio. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze! A na dobranoc pokażę Wam jak unynałam moje starsze dziecko: WP_20171113_23_01_48_Pro.jpg WP_20171113_23_02_51_Pro.jpg
Królicza matka ![]() Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-11-13 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak tak, jutro sie obudzi jako 4-latka ![]() Torrence - slodziak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Moja gin dala mi skierowanie na glukozę w 21 tc i skoro wizyte mam w 25 tc, to zrobie dzien albo dwa przed, po co wczesniej? Dzis znajome stwierdzily, ze rosne, ale w biuscie
![]() Pedzicie jak burza, niestety nie mam jak odpisywac, bo caly tydzien pracuje od 7:30 do 19:30, oczywiscie z przerwami. MARATON oby do piatku ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- A co do tego kalkulatora nie ma opcji bym przytyla 18 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Już się gubię z tą krzywą cukrową - jak robi się 24-28 tc to mogę zrobić jak będzie 23+1 czy to jednak za wcześnie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Wstaje i pedze do pracy. To będzie długi dzień! Miłego Mamusie! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, witam sie w 22 tygodniu
![]() Bloody, dopiero teraz czytam. Dziewczyny pewnie Ci juz wszystko napisały i dały kopa mobilizacji. Po pierwsze dobrze, że jesteś zadowolona z przeprowadzonej wizyty. Po drugie, wazne, że lekarz powiedział Ci o swoich watpliwościach i skierował dalej. to nic, ze narzekałaś sie przy tym. Masz konkretny adres, pod który masz jechać i to sie liczy. Po trzecie moze dzidziuś byc ułożony jakoś nie bardzo odpowiednio do badania i stad watpliwości lekarza? Teraz musisz jechać tam gdzie poleciał i zobaczyc co oni usłyszą. Ja tutaj trzymam mocno zaciśnięte kciuki zeby było tylko dobrze ![]() Brilliant, sto lat dla Córci ![]() Koma, ja odkąd jestem na zwolnieniu to mam wrażenie, ze z mężem mniej czasu spędzam niz jak miałam ruchome godziny pracy ![]() Joanna, poczekaj z krzywą. Zeby sie nie okazało tak jak u dziewczyn, że za wcześnie i zebys powtarzać nie musiala. Dziewczyny jak długo czeka sie na wynik z krzywej? Jest szansa, ze bedzie tego samego dnia? Kciuki za wizyty dzisiejsze ![]() (Do mojej równo 3 tygodnie) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ja dziś 22t4d. Czyli wg Waszego kalendarza 23tc. Krzywa będę robić równo w 24tc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w pracy kierowniczka jak dowiedziala sie o ciazy to powiedziala "idz na zwolnienie bo jak bedziesz pracowala to nikt nie bedzie zwracal uwagi na to ze jestes w ciazy. Ja pracowalam do 6 miesiaca i nic dobrego z tego nie wyszlo". A atmosfera u mnie w pracy jest naprawde super wiec nie chce myslec jakby bylo gdyby byla niefajna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Witam we wtorek
![]() Okropny, zimny i deszczowy ![]() W końcu wczoraj kliknęłam tą kurtkę H&M, mam nadzieję że niedługo przyjdzie bo w mojej coraz ciaśniej. Ja też chciałam do końca stycznia pracować ale chyba po nowym roku wezmę już L4. Odpocząć też trzeba ![]() Ja na pracę nie narzekam, od kiedy wiedzą że jestem w ciąży to zdecydowanie inaczej mnie traktują - nie dowalają tyle zadań i mam powoli pokończyć swoje projekty przed zwolnieniem. Mały dzisiaj rano nie dał znać o sobie (a zawsze daje) i oczywiście już mam schizy ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-11-14 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Bloody Trzymam kciuki również mocno ! Resztę dopisały już dziewczyny ![]() Co do ruchów to są dni że czuję dość konkretnie i widac je golym okiem a są dni spokojniejsze. Za niedługo trzeba będzie je liczyć chyba i to będzie schiza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Briliant Girl wszystkiego najlepszego dla corci, spełnienia najskrytszych dzieciecych marzen, duzo milosci i duzo duzo zdrowka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 lata to juz powazny wiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Bloody, mam nadzieję, że młody się po prostu tak ustawił i że to jedynie pomyłka tak jak w przypadku Twoim i Twoich bliskich. Najważniejsze że masz te skierowania chociaż jak usłyszeli o ciąży to powinni się uwijać a nie 1,5 godziny
![]() Dzisiaj czekam na kurierów a do lekarza idę na 14:30 więc w razie czego Mąż wróci pracować z domu resztę dnia jakby kurier raczył przyjść później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla 4latki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po sniadaniu, ide na spacer poki jes slonecznie i zajde do apteki bo witaminy mi sie koncza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dla córci Brilliant! ❤
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Sto lat, sto lat !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, córeczko Brilliant
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Brilliant, wszystkiego najlepszego dla córy!!! Torrence, Twój królik jest przesłodki ![]() Lunak, (chyba Ty pytałaś) ja miałam wyniki glukozy po południu w ten sam dzień. Robiłam w diagnostyce. Ja jestem 1,5 tyg na l4 i jest mi bosko ![]() Pracowałam do 24tyg, starczy. Tym bardziej że u mnie nie da się pracować na pół gwizdka, że tak powiem. Pracowałam na takich samych obrotach jak przed ciążą i byłam już naprawdę zmęczona. Poza tym wymioty mi żyć nie dają :/ Muszę się ruszyć do spółdzielni. Kurcze, ja nie wiem kto tam pracuje, ale notorycznie źle nam księgują czynsz. Mamy dwa mieszkania w tym samym bloku i płacąc za to drugie mieszkanie oni i tak księgują na to w którym mieszkamy, bo nie sprawdzają ci jest napisane w uwagach do przelewu. I tym sposobem mamy nadpłatę w jednym a niedopłate w drugim. Grrrrr. I tak średnio raz na 3,4 miesiące. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ta profesor coś mi źle policzyła tygodnie, sama już nie wiem.. Jeszcze spróbuję zadzwonić i przełożyć wizytę u niej na piątek, to bym zrobiła badanie w środę ![]() Wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszej solenizantki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę prostowania spraw w spółdzielni :/ my na szczęście mamy jakiś system od administratora, który to ogarnia i żeby płacić za 2 mieszkania to i tak musimy się na inne konto zalogować i wtedy zapłacić. Z kolei ja będę miała poważną sprawę do mojej administracji, bo ktoś u nas w bloku z 2 piętra zaczął hodować ozdobne gołębie i je wypuszcza na loty. Gołąb leniwy i leci tylko 2 piętra wyżej i u nas na balkonie przesiaduje. Już nie mam sił co chwilę po nim sprzątać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż wczoraj cały czas zamiast ze mną to gadał z brzuchem hehe zaczął słowami "Halloo córcia to jaaaa Twój tatuś" poczułam wtedy że już w sumie jesteśmy rodzicami Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż CRP do zrobienia dostałam. Mocz jest czysty, więc się tym mam nie przejmować, ale leukocyty mi rosną. Przypuszczam, że to moje coroczne zimowe smary z zatok dają taki wynik ![]() Na następną wizytę mam zrobić krzywą i toksoplazmozę. Zapowiedziałam, że robię krzywą u nich w przychodni i wyniku nie odbiorę do dnia wizyty ![]() Mąż już mi dawno powiedział, że nie powinnam żadnych moich wyników dostawać do ręki ![]() Brilliant, sto lat dla córeczki i zdróweczka jak najwięcej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.