|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4532 | |
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX
Cytat:
Myślę że u ciebie też są tylko inne emocje.wiec Ty myśl o Mnie a ja O tobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wanilka mysl pozytywnie, to juz koncowka ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że na początku nie byłam przekonana do rozłożenia
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze rozumiem jak sie czujesz bo sama rok temu bylam w takiej samej sytuacji. Oby u ciebie poszlo to tak samo szybko jak u mnie. Mam nadzieje ze jutr o tej porze będziesz tulić juz swoje dziecko![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Hejka Dziś 41 tc My jedziemy na 12 wiec jeszcze lezymy z M. Jak urodze to napewno napisze ![]()
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka kciuki!!!
Ja dalej czekam. Szlag nie zaraz trafii. Karzą przyjść na czczo, mam skierowanie. Na IP czekalam 1.5h. Teraz leze juz przyjęta i dalej czekam. No huj mnie zaraz strzeli! A tzbiedny z mloda chodzi po tej zimnicy. Szpital jest w innym mieście. Musial mnie przywieźć i jeszcze mloda przeciez karmie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4541 |
|
Żona Idealna :)
|
Wanilka powodzenia
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka życzę szybkiej akcji
![]() Listopadowa porażka. Mam nadzieje ze się rusza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa jak tam?
Wanilka powodzonka! Czeko mam juz maila z dpd, jutro bedzie u mnie robot ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nic nie mam w informacji sciagnelo mi wczoraj z karty pewnie w nocy dziś do wysylki dadzą albo jutro :/
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko to ogarniaja
mi w nocy 12 uszykowali, a dzis nadali. Wysprzatalam kuchnie i lazienke. Jeszcze tylko podloga i gotowe. ![]() Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Porazka. Dalej czekam. Głupi kroti zabieg a od 10 jakmnie przyjeli tak leżę. Gdyby wiedziala gdze indziej a nawet prywatnie bym to załatwiła. Po zabiegu tez nie wiem czy mnie tak od razu puszcza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Najgorzej ze z glodu juz mi glowa peka i straszne mi slabo. Mloda karmie moj deficyt na kcal troche inny jest. Tz tez juz zmeczny. Troche zemną posiedzieli i zabral ja w nosidlo i chodzą. Widzialam lekarza wiec pewne wzial kogos innego na zabieg wiec znowu godzine albo dwie zejda :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4547 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
A może powiedz im ze karmisz, że dziecko czeka, że słabo Ci z głodu itp? Może się jakoś ogarna.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Hey to ja. Dalej czekam
Nem wiedzą. Z dzieckiem tu siedziałam. Krzesełko mi przyniosły żeby mogla karmić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa, brak mi słów! Cały dzień!
Ty zmęczona, dziecko zmęczone. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4554 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Ja przyjęta na oddział ![]() Badania zrobione małej wszystko to 3400grama tylko mało wód jest ale podobno w normie jak na 41tc mają mi dziś założyć balonik i jutro kroplówkę oby poszlo bo narazie to 1cm i szyjka miekka. 2 panie z sali mają balonik od 3h i narazie nic im nie jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny. Jestem po. Uspali mnie
fajnie sie spało. Ale cos poszlo Nie tak bo musieli mnie szyc. Na razie 2-3 hmam lezec i ne moge dalej jesc ani malej karmic przez 4 h. A ona juz marudzi . Rzuciła mi sie na dekolt to tz ja zabral. Ja mam nadzieje ze do domu wyjde Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka - eh mała nie ma zamiaru sama wyjść, uparta od małego. Powodzenia, balonik podobno dużo daje no i oksy
Listopadowa kurcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa, dobrze, że już po!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero odzylam i cos zjadłam. Masakra. Wypisali mnie szybko. Po 17. W samochodzie zaczęło mnie mdlić. Jak dojechaliśmy do domu po 30 minutach tylko wysiadlamnz auta puściłam pawia. W domu to samo. Nie moglam nic zjesc. Ledwo na nogach sie trzymałam
mloda ryczała za cyckiem bo to juz wieczor i na spanie ja brało. Tz sie zajmował, usypial. Ja sie chowałam b o moj widok działał na nia jak płachta na byka. Od razu placz i krzyki da, da, da. Ale w koncu jak minely te ponad 4 h dalam jej. Obie zasnolysmy i niedawno sie przebudzilam. Zjadam bulke, owoca , napiłam sie ale czuje jak dalej mi ciezko na żołądku i gowa troche jeszcze boli. Masakra... Jak przez droge krzyżowa. Gorzej niz na kacu. Mowilam ze umieram teraz pewnie bede trzy dni siebie dochodzić. Trzeba bogate w witaminy posilki teraz zjadać. Ciekawe ja Wanilka. Mysle o niej ciągle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4559 |
|
Idealna Źona; )
|
Listopada u mnie nic czekamy do rana na oksy 2 dzieczyny że mną to samo mają ten balonik ale nic się działa na nie aaa jednej czop odszedł i tyle
Mała się rusza a ja zasnąć nie mogę tak tu duszno do tego mam nos zatkany bosko;( jakoś urodzic jutro muszę...powinnam spać a nie mogę.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda bobedziesz wymeczona ja nie spałam w w nocy a w dom byłam. Skurce mialam. Rano oksy i polecislo szybko. O 13 moda mialam ale zmeczene nie do opisania. Nie śpi sie z wrażeń. Pierwsza noc spoko ale drugą zasypialam. Mlods płakała mi co 10 minut a ja ledeo ja slyszalam Staraj sie zasnac. Kazda godzina cenna. Oby po oksy poród poszedł migiem. No a ja tez spac nie moge. Zle sie czuje i jeszcze zestresowana jestem. Bo gin mowil, ze nieciekawe ta szyjka u mnie wyglądała... Generalnie mogl sobie odpuscic ten komentarz i tak wynik zweryfikuje a tylko mnie nastraszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- A w szpitalach tak pala ze ja sama zatkany nos mialam wczoraj. A ja urodzilam to z kolezanka tez ledwo oddychaliśmy...my sobie zakręciliśmy ogrzewanie i jeszcze okno otworzylysmy. A bylo tak goraco ze w grudniu ono otwarte i nie było czuc. Długo sie wychladzalo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Nem wiedzą. Z dzieckiem tu siedziałam. Krzesełko mi przyniosły żeby mogla karmić.
Ty zmęczona, dziecko zmęczone. 
fajnie sie spało. Ale cos poszlo Nie tak bo musieli mnie szyc. Na razie 2-3 hmam lezec i ne moge dalej jesc ani malej karmic przez 4 h. A ona juz marudzi . Rzuciła mi sie na dekolt to tz ja zabral. Ja mam nadzieje ze do domu wyjde 
mloda ryczała za cyckiem bo to juz wieczor i na spanie ja brało. Tz sie zajmował, usypial. Ja sie chowałam b o moj widok działał na nia jak płachta na byka. Od razu placz i krzyki da, da, da. Ale w koncu jak minely te ponad 4 h dalam jej. Obie zasnolysmy i niedawno sie przebudzilam. Zjadam bulke, owoca , napiłam sie ale czuje jak dalej mi ciezko na żołądku i gowa troche jeszcze boli. Masakra... Jak przez droge krzyżowa. Gorzej niz na kacu. Mowilam ze umieram