Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-14, 17:56   #4861
parapet
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cholera, ja to chciałam siupnąć na raz i prosto do gardła
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 17:59   #4862
kasia6713
Zakorzenienie

moje pierwsze zakupy wyprawkowe z Gemini

nie chcę tego rozpakowywać, ale ta szczoteczka do włosów i zestaw do manicure to średniej jakości mi się wydają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20171114_185159.jpg (139,4 KB, 60 załadowań)
kasia6713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:00   #4863
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Cholera, ja to chciałam siupnąć na raz i prosto do gardła
ja tam wolę posłuchać rad doświadczonych koleżanek
Stary 2017-11-14, 18:03   #4864
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość

nie chcę tego rozpakowywać, ale ta szczoteczka do włosów i zestaw do manicure to średniej jakości mi się wydają
trochę tak słabo wyglądają

Widzę, że majciochy brałaś m Przejrzałam oferte kilku aptek, w których kupuje i nigdzie rozm. s nie spotkałam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
ja tam wolę posłuchać rad doświadczonych koleżanek
Też posłucham, ale miałam taki piękny plan, żeby nie poczuć tego smaku
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:07   #4865
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
trochę tak słabo wyglądają

Widzę, że majciochy brałaś m Przejrzałam oferte kilku aptek, w których kupuje i nigdzie rozm. s nie spotkałam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Też posłucham, ale miałam taki piękny plan, żeby nie poczuć tego smaku
ja noszę M, więc problemu nie miałam

ale faktycznie nie przypominam sobie tez S-ek. Co więcej, jak patrzyłam na majtki innej firmy to wogóle od L-ek się zaczynają
Stary 2017-11-14, 18:07   #4866
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie umyty korzeń ze skórką daję, potem puszczam jakiś soczysty owoc np. grejpfruta, to tak ładnie spłucze ze ścianek tej sokowirówki. Też mam zwykłą. Z surowizny to chyba jeszcze szpinak, ale on w sokowirówce nie daje rady.

Ale fajny kocioł się zrobił Po co umawiają na godziny :niewiem:
Super, że tsh takie ładniutkie

Torrence, nigdy nie widziałam śpiącego królika Jaki czad

Kurde, podczytuję czerwcówki i Fiole lekarz nastraszył. Zmierzył przedwcześnie przezierność karkową i wyszła mu spora i teraz do prenatalnych każe czekać
Pewnie lekarz bez uprawnień nie wiem po co to badają przed prenatalnymi skoro to one są wyznacznikiem tego ...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:13   #4867
Lunak
Wtajemniczenie

Koma, gratuluje udanej wizyty ładnie chłopak rośnie. Pójdziesz sie skonsultujesz to bedziesz miała większa wiedzę co i jak z CC.
Body śliczne

Co za lekarz tak nastraszyć Fiole. Przeciez do prenatalnych to one chyba jeszcze z miesiąc maja przynajmniej tak zeby robic we właściwym czasie.

Kasia, ja tez takie paczki glukozy widziałam. Dobrze, ze o tym napisałaś, jutro idę do apteki to kupie przy okazji na przyszłość.

Parapet, ja tak samo chciałam na raz, ale jak czytam co dziewczyny piszą to ich posłucham. A majciochy S chyba mi sie w DOZ rzuciły w oczy. Ale nie jestem pewna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-14, 18:24   #4868
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:

Jesli szczoteczja jest z naturalnego wlosia to ok, jak ze sztucznego to kupilabym jeszcze jedna.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Parapet, ja tak samo chciałam na raz, ale jak czytam co dziewczyny piszą to ich posłucham. A majciochy S chyba mi sie w DOZ rzuciły w oczy. Ale nie jestem pewna.
Wiecie dziewczyny zeby nie bylo, pijcie jak chcecie
My tylko mozemy napisac jak u nas lepiej przebieglo ale moze ktos woli na raz i wszystko bedzie ok.

Co do majtek one sa mega rozciagliwe i napewno nawet na tylek w rozmiarze s te wieksze beda fajnie pasowac
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:25   #4869
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
super! gratulacje
😙
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Supeeer wiesci! Bakterie raz dwa pogonisz

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Tak A spytalas w lab czy masz swoja miec? Ja kupilam i wzielam do domu bo dawali swoja
Jak poproszisz to ci w dwoch kubeczkach pani rozrobi, nie ma takiego szoku. I z moich i innych doswiadczen nie pij na raz tylko malymi lykami.
😙
Cytat:
Koma, gratuluje udanej wizyty ładnie chłopak rośnie. Pójdziesz sie skonsultujesz to bedziesz miała większa wiedzę co i jak z CC.
Body śliczne

Co za lekarz tak nastraszyć Fiole. Przeciez do prenatalnych to one chyba jeszcze z miesiąc maja przynajmniej tak zeby robic we właściwym czasie.

Kasia, ja tez takie paczki glukozy widziałam. Dobrze, ze o tym napisałaś, jutro idę do apteki to kupie przy okazji na przyszłość.

😙

Dzięki Dziewczyny 😊 glukoza, kupiłam ja po drodze i też przeżyłam szok! Takie pudło wielkie !! przecież to będzie w formie zawiesiny do picia...😲

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:26   #4870
asiula1306
Zakorzenienie

Uff ja dzis mialam ciezki dzien. Zle sie czulam i cisnieniomierz pokazywal mi 140/80 a po chwili 125/75 wiec pojechalismy z mezem do przychodni zeby zmierzyli jeszcze raz bo za duza rozbieznosc. Pielegniarka zmierzyla a tam 152/96. Ja w placz bo to oznacza szpital ale kazala mi usiasc i poczekac na lekarza. Lekarka wyszla i powiedziala ze takim cisnieniomierzem automatyczym nie ma co mierzyc bo mam wysokie tetno i bedzie klamal. Wyciagnela cisnieniomierz ten manualny z pompka i mowi ze cisnienie w normie- 135/80 i mam sie nie denerwowac bo wynika ono nie z ciazy tylko z wysokiego tetna (jakis rok temu bylam z tym u kardiologa bo mialam tetno w granicach 110 przez dluzszy czas, nosilam holter ale kardiolog uznal ze taka moja natura). I tak naprawde to bardziej pomoglyby leki na spowolnienie akcji serca a nie dopegyt. Bo szybka akcja serca napedza cisnienie. A dodatkowo przy takim tetnie cisnieniomierz wariuje i dlatego raz pokazuje 140/80 a za chwile 120/70 i mam wyciagac srednia... strasznie sie zestresowalam tym pierwszym cisnieniem bo tak wysokie nie bylo od czasu wizyty na ip dwa miesiace temu ale to byl falszywy alarm...

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:27   #4871
Mecassie
Zakorzenienie

Koma gratuluje udanej wizyty

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:28   #4872
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u endo i tsh ładnie spadło do 1,14, dawka zostaje taka jak była

No i pierwszy raz skorzystałam z przywileju bycia ciężarną
Super, że wizyta udana i że obyło sie bez większego czekania Chociaz tyle nam się należy.
Jakis miesiąc temu byłam przeziębiona i potrzebowałam pilnej konsultacji. Nie chcieli mnie mimo ciąży zapisać do internisty na dany dzień, bo mieli juz komplet i nie da rady... Gdzie rejestracja od 12, byłam na 11.45 i juz ful. Podziękowałam, pojechałam do miejscowości obok i na hasło, ze jestem w ciąży przyjęli mnie bez gadania...Choć tyle.
To są uroki Ośrodków zdrowia w małych miejscowościach

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Dostałam to zaświadczenie o tokofobii i zalecenie cc. Doktor powiedział że gdyby mieli wątpliwości czemu przyszłam do niego tak wcześnie to pod koniec stycznia mi to podbije. Jakoś mniej się teraz denerwuję.

No i super. Po pierwszym poronieniu miałam ogromną traumę. Rodziłam 2 dni w męczarniach, mimo znieczulenia i niebezpiecznymi komplikacjami, i wtedy strasznie się zarzekałam, ze jeśli dane mi będzie kiedyś rodzić to tylko i wyłącznie CC. Póki co mi przeszło, ale lekarz mój, którego własnie wtedy poznałam, wie, że jeśli nie będzie postępu idziemy pod nóż.

Cytat:

To miałaś kolejkę u endo taka jak ja mam u swojej gin. W rejestracji niby na godziny zapisują, a tak naprawdę to wchodzi sie "kto pierwszy ten lepszy"
Bardzo dobrze, ze sie odezwałas i weszlas szybko

U mnie tak samo. I tez różnie przychodzą. I w tej ciąży jeszcze nie było tak, bym weszła mniej więcej o swojej godzinie, zawsze pełna poczekalnia i godzina w plecy.

Cytat:
Normalnie umyty korzeń ze skórką daję, potem puszczam jakiś soczysty owoc np. grejpfruta, to tak ładnie spłucze ze ścianek tej sokowirówki. Też mam zwykłą. Z surowizny to chyba jeszcze szpinak, ale on w sokowirówce nie daje rady.
Ciekawe czy blender kielichowy by sobie poradził z takim burakiem... Do tej pory używałam tylko lioflizowanego (czy jakoś tak)

Cytat:
dziewczyny rozpakowałam paczkę z gemini. Zamówiłam glukozę na piątek.
Bez kitu... Taką wielką paczkę mam wypić na raz?
ja widziałam, że ma być 75 g, ale w sumie się nie wkręcałam ile to jest... Myślałam, ze przyjdzie mi opakowanie 5x5 cm
Tak jest, takie duże. Po rozpuszczeniu z wodą tworzy gęstą zawiesinę. Spokojnie, dasz radę!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:35   #4873
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ciekawe czy blender kielichowy by sobie poradził z takim burakiem... Do tej pory używałam tylko lioflizowanego (czy jakoś tak)

Tak jest, takie duże. Po rozpuszczeniu z wodą tworzy gęstą zawiesinę. Spokojnie, dasz radę!
Ja w takim kielichowym robię koktajle - pokrojony burak, jabłko, jakaś pomarańcza i szklanka wody, wychodzi gęsty koktajl

A jak sobie przypomnę glukozę to mnie ciarki przechodzą, babka rozpuscila mi w cieplej wodzie, bo tak podobno lepiej, normalnie jakbym lukier piła też mam taką torebeczkę z gemini zamówioną..

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:41   #4874
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, podczytuję czerwcówki i Fiole lekarz nastraszył. Zmierzył przedwcześnie przezierność karkową i wyszła mu spora i teraz do prenatalnych każe czekać
Kurczę, oby wszystko było dobrze z dzieciątkiem

Całą rodzinką zjedliśmy dwa jabłuszka Bo pieseł też wyżebrał

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Uff ja dzis mialam ciezki dzien. Zle sie czulam i cisnieniomierz pokazywal mi 140/80 a po chwili 125/75 wiec pojechalismy z mezem do przychodni zeby zmierzyli jeszcze raz bo za duza rozbieznosc. Pielegniarka zmierzyla a tam 152/96. Ja w placz bo to oznacza szpital ale kazala mi usiasc i poczekac na lekarza. Lekarka wyszla i powiedziala ze takim cisnieniomierzem automatyczym nie ma co mierzyc bo mam wysokie tetno i bedzie klamal. Wyciagnela cisnieniomierz ten manualny z pompka i mowi ze cisnienie w normie- 135/80 i mam sie nie denerwowac bo wynika ono nie z ciazy tylko z wysokiego tetna (jakis rok temu bylam z tym u kardiologa bo mialam tetno w granicach 110 przez dluzszy czas, nosilam holter ale kardiolog uznal ze taka moja natura). I tak naprawde to bardziej pomoglyby leki na spowolnienie akcji serca a nie dopegyt. Bo szybka akcja serca napedza cisnienie. A dodatkowo przy takim tetnie cisnieniomierz wariuje i dlatego raz pokazuje 140/80 a za chwile 120/70 i mam wyciagac srednia... strasznie sie zestresowalam tym pierwszym cisnieniem bo tak wysokie nie bylo od czasu wizyty na ip dwa miesiace temu ale to byl falszywy alarm...

Kurczę a ja słyszałam, że wysokie tętno jest normalne w ciąży (sama mam zawsze 95) więc pytanie czy rzeczywiście masz coś brać na spowolnienie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:43   #4875
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

Ohoho, najważniejsze, że wszystko skończyło się pomyślnie 😊
Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Koma gratuluje udanej wizyty

Dzięki serdeczne 😆

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-14, 18:44   #4876
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Kurczę, oby wszystko było dobrze z dzieciątkiem

Całą rodzinką zjedliśmy dwa jabłuszka Bo pieseł też wyżebrał

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Kurczę a ja słyszałam, że wysokie tętno jest normalne w ciąży (sama mam zawsze 95) więc pytanie czy rzeczywiście masz coś brać na spowolnienie
U mnie normalne to jest 110 sprzed ciazy. W ciazy jest takie samo, czasami dobija do 120. Wiec i tak powinnam brac cos na spowolnienie, pomimo ciazy I bralam kiedys Isoptin- teraz lekarka mowila zebym porozmawiala z ginekologiem czy go nie wlaczyc bo jest bezpieczny dla dziecka i spokojnie moglabym go brac. Lepiej brac dopegyt tak jak do tej pory i zbijac tetno isoptinem niz zwiekszac dawke dopegytu.

Stary 2017-11-14, 18:54   #4877
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Oby to był jakiś błąd... Trzymamy kciuki za Fiole...

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 18:55   #4878
Koma1002
Zadomowienie

Była dziś mowa o recznikach kąpielowych 😊 kupiłam taki. Popatrzę też na te skip hop i bambusowe 😊
20171114_134308.jpg

Stary 2017-11-14, 19:03   #4879
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli szczoteczja jest z naturalnego wlosia to ok, jak ze sztucznego to kupilabym jeszcze jedna.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

My tylko mozemy napisac jak u nas lepiej przebieglo ale moze ktos woli na raz i wszystko bedzie ok.

Co do majtek one sa mega rozciagliwe i napewno nawet na tylek w rozmiarze s te wieksze beda fajnie pasowac
Szczoteczka jest z naturalnego włosia bo zwracałam na to uwagę. Nawet jak gdzieś widziałam to dziewczyny na jakims forum ją poleciały. Przez to ją kupiłam. No nic, zobaczę jak będzie się sprawować, najwyżej kupię drugą

Stary 2017-11-14, 19:20   #4880
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
No, ja już po 😊 wyniki ogólnie bardzo dobre, tylko znowu bakterie w moczu. Dostałam proszek do wypicia i furagin. Synek dalej główka w dole, ale faktycznie nie ma co się przyzwyczajać, bo może się to zmienić. Waży 720 gramów ❤❤ szyjka u mnie długa 😊 z gorszych informacji, dr kazał mi skonsultować się z ortopedą i neurologiem w związku z cc, bo mały rośnie, elegancko przybiera więc poród sn przy moim problemie z chodzeniem raczej nie wchodzi w grę 😕😑 zamurowalo mnie. Z tej ogólnej euforii, że wszystko jest dobrze zrobiliśmy małe zakupy, i tak w kolekcji znalazły się m.in. takie body 😍 i kilka pierdulek Załącznik 7314576

Super że wizyta udana

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 19:37   #4881
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Koma - gratuluję wizyty!

asiula - wspolczuje stresu ale dobrze, że wszystko ok

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 19:47   #4882
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki Dziewczyny glukoza, kupiłam ja po drodze i też przeżyłam szok! Takie pudło wielkie !! przecież to będzie w formie zawiesiny do picia...

No taki cukier puder z wodą

Kurcze, mam nadzieje że u Fiole będzie wszystko ok.
Ci lekarze to czasem beznadziejni są. Po co mierzyć i straszyć jak do badan prenatalnych jeszcze trochę czasu :/

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 19:56   #4883
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Super że wizyta udana

Kamień z serca 😊
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Koma - gratuluję wizyty!

asiula - wspolczuje stresu ale dobrze, że wszystko ok

Dzięki:-*

Stary 2017-11-14, 19:59   #4884
Lunak
Wtajemniczenie

Asiula, dobrze, ze lekarz Cie uspokoił ja też jestem z tych ludzi z wysokim tętnem

Gosza, ja zawsze sie zapisuje na pierwszą możliwą godzinę do gin, czyli 16 i ostatnio byłam w przychodni o 15:30 i juz byłam 4 w kolejce
Boje sie, ze ta zawiesina z glukozy bedzie takim glutem do przełknięcia

Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 20:10   #4885
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
musisz chyba nago chodzić
On by nie pogardził
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-14, 20:16   #4886
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie czytałam tego co napisała Fiole, zaraz poszukam, ale czy to nie za wcześnie? Przecież na to też jest określony termin. Poza tym mojej koleżance też wymierzyli tą przezierność za dużą a wszystko jest w porządku.
Cytat:
No, ja już po 😊 wyniki ogólnie bardzo dobre, tylko znowu bakterie w moczu. Dostałam proszek do wypicia i furagin.
Gratuluję udanej wizyty i zakupów
Czyżby ten proszek do wypicia to był znany mi Monural?
Cytat:
Dokładnie, nie sugerujecie się za bardzo naszymi doświadczeniami. Wcześniej wspomniałam, że mi z kolei doradzono wypicie za jednym zamachem ale teraz wiem, że nie był to dobry pomysł
Parapet niestety nawet jak się wypije na raz to chyb nie sposób nie poczuć smaku niestety
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hmm... U mnie to nie było gęste, płynne całkiem. Może to kwestia rozpuszczenia? Ja wzięłam ciepłą wodę do butelki po wodzie mineralnej i jak przyszedł czas to za pomocą lejka wsypałam tą glukozę, zakręciłam i wstrząsnęłam.
Stary 2017-11-14, 20:20   #4887
asiula1306
Zakorzenienie

Ehh na zakonczenie dnia trafilam na m jak milosc w telewizji a tu odcinek jak Lucjan umiera... no jakas masakra, splakalam sie jak bobr bo mi sie przypomnialo jak zmarla moja babcia i zaraz potem dziadek. Nie moglam dzisiaj lepiej trafic :/

Stary 2017-11-14, 20:22   #4888
lelowa
Zakorzenienie

Asiula dobrze, ze jednak wszystko ok. Ale co sie wystraszylas to twoje. Twoj wpis spowodowal, ze teraz nie wiem czy kupowac ten elektroniczny cisnieniomierz skoro posiadam manualny i ten jest lepszy
Cytat:
Szczoteczka jest z naturalnego włosia bo zwracałam na to uwagę. Nawet jak gdzieś widziałam to dziewczyny na jakims forum ją poleciały. Przez to ją kupiłam. No nic, zobaczę jak będzie się sprawować, najwyżej kupię drugą

A no to ok, powinna byc dobra.
Stary 2017-11-14, 20:29   #4889
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Asiula dobrze, ze jednak wszystko ok. Ale co sie wystraszylas to twoje. Twoj wpis spowodowal, ze teraz nie wiem czy kupowac ten elektroniczny cisnieniomierz skoro posiadam manualny i ten jest lepszy

A no to ok, powinna byc dobra.
Juz od kilku dni zaczelam sie baczniej przygladac cisnieniu bo troche sie podnioslo. Caly czas bylo w normie ale wczesniej mialam w okolicy 120/70 a teraz blizej 130/80 i troche zaczelam sie denerwowac. Ta lekarka mnie uspokoila, dotrwam do wizyty i pogadam z ginem co dalej, czy cos musimy z tym robic i co ewentualnie. Moja gin tez ma elektroniczny i zawsze robi dwa pomiary na wizycie. Jezeli masz ten pompowany to tylko ten stosuj, nie pierwszy raz spotkalam sie z opinia ze jest najlepszy

Stary 2017-11-14, 20:43   #4890
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Juz od kilku dni zaczelam sie baczniej przygladac cisnieniu bo troche sie podnioslo. Caly czas bylo w normie ale wczesniej mialam w okolicy 120/70 a teraz blizej 130/80 i troche zaczelam sie denerwowac. Ta lekarka mnie uspokoila, dotrwam do wizyty i pogadam z ginem co dalej, czy cos musimy z tym robic i co ewentualnie. Moja gin tez ma elektroniczny i zawsze robi dwa pomiary na wizycie. Jezeli masz ten pompowany to tylko ten stosuj, nie pierwszy raz spotkalam sie z opinia ze jest najlepszy

Dzieki, chyba tak zrobie. Twoj lekarz moim zdaniem jest rozsadny, faktycznie zwiekszenie dopegytu moze nie byc najlepszym wyjsciem, dobrze, ze masz kompetentnych ludzi wokol siebie. Mam nadzieje, ze tetno ci sie unormuje.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości