![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
Wybrałaś u mnie:
Olej z krokosza barwierskiego Oraz zestaw próbek: Aloe vera gel Extra pure bio-active gel with 98% DERMEDIC laboratorium PROFILAGE kuracja odmładzająca, krem peeling 3%, działania rozjaśniające, wygładzające, naprawcze, regulujące pH; skóra sucha, wrażliwa lub normalna DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem- żel pod oczy intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, inteligentny hydrokompres, wrażliwa skóra wokół oczu, sucha, odwodniona lub normalna LIERAC PARIS ARKESKIN – creme riche visage 5ml LIERAC PARIS ARKESKIN – Creme fluide visage, fluid cream for face 5ml Za: FAROUK SILK THERAPY ph 5.5 ˝ Jaka gramatura oleju byłaby dla Ciebie satysfakcjoująca? Szampon ma długi termin ważności? ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~ tompola - odpisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
Coby bylo wizazowym zasadom zadosc, bedzie wpis.
![]() Proponuje podklad Lancaster 10 ml w sloiczku w zamian za (?) oleju kokosowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odpisane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]()
[quote=levante;7856926]Jaka gramatura oleju z krokosza interesuje Cię? Dermedic jest saszetkowy – wszystkie próbeczki są wyraźnie ofotografowane – zapraszam do bejrzenia
![]() quote] sorry, od tego powinnam zacząć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
![]() ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania JABORANDI – połysk, miękkość, witalność, wzmocnienie łamliwych włosów. ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania NUTR ALOE – super nawilżenie. ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania SHEA BUTTER – masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożeni, odżywia skórę głowy. ***** Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) Herbatka ekologiczna [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów (skuteczna, omawiana w wątkach o wypadaniu włosów), użyłam 1 raz ****** Olej z krokosza barwierskiego (w walce z niechcianymi włoskami - depilacja) – odlewka wątek o krokoszu ****** Nowe Colour personal match Avon – komplet korektorów yellow/ fair ****** Colour personal match Avon – komplet korektorów green/ medium, zużycie – patrz zdjęcia (green użyty raz, medium została ok. 1/3) to mi się podoba ![]() ![]() a ja odnalazłam jeszcze jednego tonizującego faberlica do nóg, więc mam dwa ii cień odnaleziony ![]() o faberlicu jest napisane na KWC, o cieniu nie mogę nic znaleźć, moge ozdjęciować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) L’Oréal Paris + piękne, czarne, zamszowe etui
-olej kokosowy zimnotłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów, wypadaniu; znakomity jako nawilżacz do ciała itp ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). ****** Olej z krokosza barwierskiego (w walce z niechcianymi włoskami - depilacja) cos u mnie?
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesują mnie w kolejności: 3.Avon,Far Away EDP 50ml 28.Kuleczki opalizujace gosh uzyte raz 13.Nowość luksusowy system modelujący okolice oczu AVON ANEW nowe 1.Avon, True Glow Nightfall EDP 50ML Co byłabyś skłonna wymienić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Lady of Harley-Davidson
|
mi przede wszystkim podobaja sie kuleczki
![]() poza tym potrzebuje korektora, widzialam ze masz kilka w watku, wolalabym nowy [z oczywistych wzgledow] wiec albo Colour personal match Avon – komplet korektorów yellow/ fair lub Color Trend, Perfect and Hide Concealer Avon (Korektor 'Perfekcjonista') 4,2g. ktory z nich jest, ze tak powiem, w stanie stalym? ![]() napisz prosze co i jak i jak to widzisz ![]()
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
narazie nie znalazłam nic dla siebie. pozdrawiam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253800 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Zapraszam również do mojego drugiego kramu na tarowisku ciuszkowym - do wymiany od dzisiaj:
***** nowa i nienoszona torebka Libby Bag. Link w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za wszsytkie próbki albo przynajmniej sporo kremów przeciwzmarszczkowych i innych antiage ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodobał mi się zestaw - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1212702218 Nie wiem czy taka wymiana byłaby dla nas satysfakcjunjąca...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chcesz, to ja jestem w sumie chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
to moze blyszczyk z prawej lub lewej za bransoletkę?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1213090295 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz na myśli ten do ust czy do oczu /cień- błyszczyk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
uff... przebrnelam przez caly Twoj watek i to nie tylko po obrazkach
![]() wybralam te rzeczy napisz mi ktore jestes gotowa oddac ze moje bransoletki ![]() tam gdzie jest ![]() ![]() ****** Avon korektor w sztyfcie, fair 1,7g ; pozostał 1cm ![]() ****** Colour personal match Avon – komplet korektorów green/ medium, zużycie – patrz zdjęcia (green użyty raz, medium została ok. 1/3) ![]() ***** Dermacol make-up cover 214, mogę podzielić się częścią tego świeżutkiego, ‘kultowego’ ![]() ![]() ****** Szminka chocolate w sztyfcie Avon, pozostał ponad 1cm, oddam jako gratis; patrz zdjęcia. ****** Nowy Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss, błyszczyk, Avon Shining Rose, 6ml, wypróbowany kolor KWC ***** Bell pomadka classic, nadaje piękną barwę i zabezpiecza usta efektywnym kompleksem pielęgnacyjnym nr 125 połyskliwy wrzos, patrz zdjęcia ****** Nowy Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss, błyszczyk, Avon Pink A Glow, 6ml, wypróbowany kolor KWC ****** Spray Loreal Studio Line Hot Curl Termo Ochrona Do Loków ze 150 ml została ˝ (może odrobinę więcej). Studio Line to połączenie innowacyjnych technologii i najnowszych trendów w stylizacji włosów. Wykorzystaj możliwość stworzenia własnego stylu. Spray do loków Termo-Ochrona został opracowany specjalnie do pracy z prostownicą lub suszarką do włosów. Technologia Termo-Ochrona chroni włosy i ułatwia ich wygładzanie. ![]() ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania NUTR ALOE – super nawilżenie. ![]() ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). AA OCEANIC: *****AA PRESTIGE DERMOBOTOX Smoothing day cream 30 - krem wygładzający SPF 6 na dzień, korekta zmarszczek mimicznych, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2ml *****AA cera naczynkowa, problem pękających naczynek, krem przeciwzmarszczkowy na dzień SPF 6, skuteczność potwierdzona na osobach z cerą naczynkową, metylochalkon hesperydyny, koenzym Q10, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2ml Garnier: *****UltraLift eye/ yeux krem pod oczy, przeciwzmarszczkowo - ujędrniający, z wygładzającym skórę imbirem i wyciągiem z wiśni LIERAC: *****LIERAC PARIS ARKESKIN – Creme fluide visage, fluid cream for face 5ml ![]() Lirene: *****Lirene DERMOPROGRAM FOLACYNA ADVANCED TM, przeciwzmarszczkowy krem liftingujący SPF 10 na dzień; wygładzenie, elastyczność 2ml DAX: *****LIPOFILLING EFECT krem – koncentrat liftingujący pionowe i poziome zmarszczki na dzień z SPF8, wypełniacz tkankowy PULP- n2 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.