|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Jakby ktoś nie widział to ta kreska tam jest, ale jaka ;(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Mialavi, cos tam widac. Idz na bete kochana, nie sikaj juz na te testy 😘 szwagierce z mlodszym synem testy nie chcialy wychodzic, dopiero jak po alkoholu ja wzielo na wymioty i troche juz jednak jej sie @ spozniala to poszla na bete i wyszla ciaza. A testy kompletnie nic nie pokazywaly.
|
|
|
#153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymamy kciuki ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7910157 1]Ewcia my tu do poniedziałku zaczekamy maluchu!
Wyciągać już czipsiki? 😂 Invi trzymaj się ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No lepiej zeby zaczekala. Szykuj zapas na poniedziałek, licze na wsparcie bo pewnie bede zdychac po tej kroplowce i przeklinac, ze jakim cudem ja sie swiadomie na to pisałam drugi raz? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Jadę dziewczyny dopiero po pracy. Tylko do tego czasu to chyba tu zwariuje potem czekanie na wyniki 😏Cały dzień znów będę myślała.
Dzięki za pocieszenie, moze rzeczywiście taki mi się trafił egzemplarz, że od małego łobuzuje i się ukrywa 😓 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#156 |
|
Moderator
|
Dzień dobry
![]() 5 godzin snu to dla mnie stanowczo za mało... Mialavi- koleżance testy zaczęły wychodzić przy becie powyżej 1000 także ten ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Mialavi nie sikaj juz na te testy tylko zrob druga bete i zobaczysz jak pieknie przyrasta
![]() Invi zaciskaj nogi do poniedzialku, niech Ewcia zadnych numerow nie wywija Asia ciezka noc za Toba, jedz teraz do domu i odpoczywaj Dzien dobry!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam, że ja znów tu panikuje. Wszystko przed ten spadek temperatury, skoczyłam z łóżka jak poparzona, żeby zrobić test i upewnić się, że te kreski jeszcze tam są. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Chyba przestanę ja mierzyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie mnie tak okresowo krzyz i brzuch pobolewa. Zobaczymy kiedy przyjada z tym ktg i czy cos sie w ogóle zapisze choc minimalnie. Co ma byc to bedzie. Jak bedzie mialo sie zacząć to sie zacznie i guzik z naszych planów o poniedzialku. Z drugiej strony jak sie samo zaczyna to zawsze zdrowiej, bez popedzania oksy itp. Bede Wam teraz tu utrzymywać dreszczyk emocji przez weekend, bo pewnie to tak falami bedzie straszylo
juz widze jak sie cieszcie na te emocje. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Mialavi żebyś widziala jakie ja mialam spadki temp... W dniu testu bodajze również zaliczylam spadek temp...
Invi
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 testów zużyłam pomiędzy betami i też się nakręciłam przez spadającą temperaturę ![]() Co do testów to w sobotę wyszedł mocniejszy niż w piątek, a w niedzielę bledszy niż w sobotę. Okazało się, że to inne czułości ![]() Później testy z jednego rodzaju, jednej serii robiły psikusa dzień po dniu. Nie wiem od czego to zależy. Beta jest najwiarygodniejsza Temperatura jak mocno spadła? Poniżej kreski? Cytat:
![]() Nie wiem za co trzymać kciuki bardziej czy za to żeby poczekała czy żeby Ci oksy oszczędziła...chyba za jedno i drugie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
Na allegro skorzystałam z darmowej dostawy i wczoraj sobie kupiłam skarpety złuszczające i zapas testów ciążowych jeszcze mam dzisiejszy dzień do zastanowienia co mi potrzeba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Mialavi tylko beta prawdę powie... Obejrzyj moj zalacznik
![]()
|
#166 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Przekonywalam meza pol nocy do wyjazdu na galerie i w koncu jade z bratem
a tak serio, pojade z bratem kolo 13-14 a moj maz dojedzie do nas jak skonczy prace i sie ogarnie bo musi sobie garnitur kupic. Upatrzylismy fajne i niedrogie w c&a, nawet mierzyl i wygladal bosko tylko nie bylo idealnego rozmiaru, a dzis jest - 20% wiec zamierzamy skorzystac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moja... ![]() Jak z nią gdzieś idę to mi proponuje takiej paskudztwa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Malavi widać cień. Czekamy na wyniki bety ✊ szkoda że do wieczora.
Invi emocji nam napewno dużo dostarczysz teraz 😀 Ja się nie wybieram na wyprzedaże. Siedze grzecznie w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#171 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja grzecznie w domku siedzę, tylko powinnam chyba kartę dać mężowi żeby mnie nie kusiło. Już wykombinowałam, że potrzebuję płaskich botków, bo nie mam żadnych olaboga jak ja będę chodzić na obcasach teraz Moja teściowa ma gust "cyrkowy" czekam z niecierpliwością jak zacznie brokaty i tiule kupować dla gałganicy
|
|||
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Invi, trzymam kciuki przez cały weekend aż do poniedziałku
![]() Mialavi, kciuki za betę, jakieś dziwne te testy kupujesz, stresujące Dzisiaj gniję w łóżku, konto puste, ale może to i dobrze bo z nudów bym nazamawiała głupot
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7910347 1]Wariatki
Ja grzecznie w domku siedzę, tylko powinnam chyba kartę dać mężowi żeby mnie nie kusiło. Już wykombinowałam, że potrzebuję płaskich botków, bo nie mam żadnych olaboga jak ja będę chodzić na obcasach teraz Moja teściowa ma gust "cyrkowy" czekam z niecierpliwością jak zacznie brokaty i tiule kupować dla gałganicy [/QUOTE]Oj to jak kartę będziesz miała przy sobie to sądzę, że zniknie Ci z niej dobrych kilka złotych 😁 No to będziesz miała cyrkowa Gałganice 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Mialavi - kochana, nie panikuj, nie testuj już tylko zrób następną betę
Tylko spokojnie, zobaczysz wieczorem, jak pięknie przyrosła ![]() Invi Nie wiem już sama, czy trzymać kciuki, żeby Ewcia wyszła naturalnie, bez wspomagania, czy żeby zaczekała do poniedziałku... jak byś wolała? Najważniejsze, żeby poszło szybko, sprawnie ![]() Ja się jeszcze zastanawiam, czy jechać do galerii
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ☺ Przed chwilą się obudzilam
Jeszcze leżę z kocurami. Może kupię cos na allegro, żeby wykorzystać te darmowe dostawę Cytat:
Teraz już trzeba być przygotowanym na wszystkoCytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7910347 1]Wariatki Ja grzecznie w domku siedzę, tylko powinnam chyba kartę dać mężowi żeby mnie nie kusiło. Już wykombinowałam, że potrzebuję płaskich botków, bo nie mam żadnych olaboga jak ja będę chodzić na obcasach teraz Moja teściowa ma gust "cyrkowy" czekam z niecierpliwością jak zacznie brokaty i tiule kupować dla gałganicy [/QUOTE] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio kupilam przez neta za maly sweterek i jej dałam, bo ona niższa. Ale się cieszyła i zachwalała, że tak jej się podoba ona czasem też mi coś kupuje, ale nie trafia nigdy z rozmiarem - zawsze a duże.A z okazji black friday nie idę do galerii co najwyżej pozamawiam sobie jakieś maski w płachcie z korei online i starczy mi.
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze w tym czasie jak bede odpoczywac to i to rozwarcie dalej pójdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że nie robią u ciebie problemu z zzo. Podpytywalam na wizycie swoją gin o szpitale i mówiła że no szczerze powie, że u nas przeciagają jak mogą by nie dać zzo. Zależy na kogo się trafi przy porodzie ale często jest problem. |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Hej😘 średnio się wyspałam przez te bóle i chyba odzwyczailam się spania u rodziców. I dziś spotkanie z koleżankami😁
MALVI chcesz bacika?wszystko będzie dobrze😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dziś 9 miesięcy do ślubu😝
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

nie znam się na tym jak ta temp.powinna wyglądać, ale wątpię, że powinna spadać. 

Cały dzień znów będę myślała. 

juz widze jak sie cieszcie na te emocje. 

Ech maz mi juz nie uwierzy, ze z tymi drzwiami to bylo przypadkowo 😖 szykuje mu na jutro jedzenie do pracy i wyciagnelam zamiast oleju plyn do naczyn a on akurat wszedl spytac czy cos pomoc
haha
jeszcze mam dzisiejszy dzień do zastanowienia co mi potrzeba

Mała rośnie - ma już prawie 30dkg ❤️ . Wyrównała się z terminem z om wiec lekarz mnie pochwalił ze tak ładnie trzymam dietę cukrzycowa ... 
Tylko spokojnie, zobaczysz wieczorem, jak pięknie przyrosła
Jeszcze leżę z kocurami. Może kupię cos na allegro, żeby wykorzystać te darmowe dostawę