|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
hej koszów nie ma z cenami na dowidzenia,ale sa takie okienka zielone na półkach przy cenie
trzeba dobrze sie rozgladac i miec sokoli wzrok ![]()
|
|
|
|
#1022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
jesli nie chca u was zrealizowac zeli proscie o poszukanie gazetki i powiedzcie ze NA PEWNO taka promocja jest
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Czelsi witamy w Warszawie, tu się zaden rosmann chyba nie zaraził CND
A w którym kupowałaś? u mnie dzisiaj była cena 6 zł, a jeszcze niedawno 3 zł.
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba, że w SunOzonie jest jakaś bezpieczna odmiana? ![]() Ja już chcę do Rossmana Nie jak w jastrzębskim (pożal się Boże) Rossmannie, gdzie błyszczyka Wibo na promocji nie można było kupić, bo nie dotarły Dziewczyny, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5613 jest w Rossmannku? Bo dziś widziałam go w Shleckerze, ale nie wiedziałam czy kupować (tam z reguły wszystko droższe, nie wiem skąd oni te ceny biorą) czy poszukać w Ross...
|
|
|
#1026 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śliczna fryzurka
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno CND są w Rossmannie na Kondratowicza. W Wola Parku też kiedyś były.
|
|
#1028 |
|
Optymistka
|
Przyłączam się do Rossmannomaniaczek
Rossmanna mam bardzo blisko, z 10 min drogi i wchodze prawie codziennie Dzisiaj zakupiłam serum Eveline i peeling St.Ives ![]() Chciałam te zele z promocji Timotei, wzielam dwa, pani przy kasie nabiła mi cene 11 zł Zapytalam sie o promocje a ta oczywiscie nic nei wiedziala. Poszla na zaplecze. przyszła jakas kierowniczka chyba i powiedziala ze oni nie maja potwierdzenia jeszcze na ta promocje I żebym jutro przyszła.. No to zrezygnowałam i przyjde po nie jutro..
|
|
|
|
#1029 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za info
W najgorszym wypadku kupie w Schleckerze ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Ja bym się chyba bała, że kiedyś tam przyjdę lunatykując A ja te żele lubię, szczególnie winogronowy (ten bordowy) Witamy
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nieładnie tak robić przykrość koleżance, której nie było dane kupić żelu o tym zapachu
|
#1032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 15 minut autobusem - samochodem to z 20 większe korki wiec czesto nie jezdże...( mam blisko babcie tam jednak, wiec jak u niej jestem to i w rossmanie
)Ale jak tam jestem to robię duze zakupy, heh. Tyle, ze jak w Rossmanie widzę ilośc tego wszystkiego, to mnie to tak przeraża że dużo cześciej robię zakupy w drogerii NIE samoobslugowej - wydaję mniej pieniędzy :P Ej , a widziałyście w rossmanie ten zel z Lirene z dodatkiem oliwki ? Na SU je rozdawali? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html mi on bardzo spasował, pien się dobrze, ma fajny zpaach i fajnie nawilża skórę...
|
#1034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() strach pomyśleć ile bym tam wydawała kasiory ![]() do rossmana (jak mam po drodze ) to lubie sobie czasem nawet chodzić żeby pooglądać co maja ![]() do listy zakupów dopisałam jeszcze zmywacz do paznokci Isany o zapachu migdałów (oczywiście po przeczytaniu recenzji na KWC
|
|
#1035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam jeszcze dodać, że nie był taki rewelacyjny w sumie..... ![]() ![]() opowiedz nam, opowiedz
|
|
|
#1036 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczam
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja, jak na zlosc, mam rossmanna niecale 10 minut pieszo od domku, na dodatek codziennie [od pon do pt] go mijam 2 razy - w drodze na i z zajec
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w ross i chciałam kupić sobie fitelle
i co? 3 rodzaje i z kazdego nie było ani jednej. PF. Dobrze ze mam ross pod szkołą to jutro pojde albo pod domem też mam (5min drogi) także może jeszcze dorwe. Dziewczyny, a jak tam samoopalacz sunozon? Dla laika w samoopalaczach się nada?
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez dzis bylam w Rossmannie, wzielam serum do biustu Bielendy, 2 malutkie pianki Isany do golenia (dopiero sie skapnelam, ze to pianka, a nie zel
no ale mini zeli nie ma) i szarpnelam sie na kremik Lirene matujacy mus (ten Design Your Style z Bachleda-Curus) - kasy malo, a on przeciez nie w promocji, a mnie cos pociagnelo do polki, oj niedobrze Nawet nie wiem czy dobry, bo to nowosc i na KWC nie ma opinii... ale bedzie kiszka jesli mi nie podpasuje Poza tym reszte z listy sobie odpuscilam, bo jak zobaczylam ile mi tego wyszlo to rany boskie!!!
|
|
|
|
#1041 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam dzisiaj w rossmannie i kupiłam tusz VF Rimmela oraz małą oliwkę babydream, chciałam kupić serum Eveline ale zastałam tylko puste półki
więc wzięłam serum Kolastyny, które było w tej samej cenie i mam nadzieje że będzie dobre. Aako jeśli chodzi o ten balsam to ja go mam i moim zdaniem nadaje się dla laika samoopalaczowego, jeszcze nigdy nie miałam po nim żadnych smug, takż e ja go polecam
|
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
Aako, ja go dzisiaj kupiłam i też jest laikiem - kilka lat temu wysmarowalam się takimw sprayu i... O BOŹE.Minęły wlasnie 3 godziny, skóra nabrała zlotawy odcień, ale jeszcze nie taki bardzo złotawy jaki chciałam - wiec jutro go użyje 2 raz.Smug nie ma, ani plamm mimo ze po wysmarowaniu sie ubralam odrazu ubrania.
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1045 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Winogrona Bordeaux i Płatki róży, ale niestety wydaje mi sie ze w ogóle w rossmanie niedostępny, bo w ofercie jest napisane ze jest tylko 6 rodzajów żeli do wyboru, a powinno byc 10![]() Ja wzięłam właśnie ten fioletowy-dla mnie fajny zapach Ale ja nie moge narzekać na obsługę w moim rossmanku pani przy kasie od razu mnie poinformowała ze ten drugi jest za grosik!I zapytam ją też o fitelle(bo na pólkach pusto)i powiedziała że w piątek będzie i nie miała mi wydać grosika to dała 5![]() Cytat:
![]() U mnie było jeszcze sporo tych SunOzon 30 i jutro sie pewnie po nie wybiorę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pisałam juz dziś...na pewno 18.49 ale jesteście nie czytacie moich postów pisałam Umbrze bo ona jakoś już dawno sie pytała o ta serię żeby dawać znać jak sie pojawi i sie pojawiała
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że spodobały się nam zapachy na odwrót: Tobie lawendowy - mi on nie, mi pomarańczowy - Tobie ten nie
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
jeju, ale kusicie tymi zelami
, ale nieeee będe twarda i się nie dam |
|
|
|
#1048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi "jakieś jabłko" pycha na lato musi być ![]() Cytat:
Dzięki Pytam, bo w Schleckerze chyba dziś widziałam taniej, ale jak widać mam kiepską pamięć do cen (i liczb w ogóle), więc nic nie mówię
|
|
|
#1049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mowiac wiem, ze ktos o nim pisal (teraz wiem, ze Ty, a niestety pytania Umbry nie przyuwazylam - tak duzo piszecie, ze nie daje rady czytac wszystkiego, jak wracam do domu, to tu juz tyyyyle postow, ze glowa mala), bo ja sama nie wiedzialam, ze jest taka seria i dlatego go dzis dorwalam, jak jeszcze sobie doczytalam w necie o co biega ale nie sprawdzalam w gaszczu postow kto, bo chcialam szybko odpisac Kiedys chcialam kupic cos Erisu z serii Sin Skin (reklamowana przez Weronike Rosati), ale okazala sie za droga.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

o co tu chodzi, co to za dziwna polityka? Robić promocję bez żadnych oznaczeń? W "tajemnicy" przed klientkami? Przecież to strasznie dziwne.

A w którym kupowałaś? u mnie dzisiaj była cena 6 zł, a jeszcze niedawno 3 zł.
Chyba, że w SunOzonie jest jakaś bezpieczna odmiana? 
Nie jak w jastrzębskim (pożal się Boże) Rossmannie, gdzie błyszczyka Wibo na promocji nie można było kupić, bo nie dotarły 

I żebym jutro przyszła.. No to zrezygnowałam i przyjde po nie jutro..