|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Dobrze, że ja nie kupuje prezentów ;p tylko TŻ
w niedzielę wracam do PL i 21 chce jeszcze na święta do TŻ ![]() ![]() A słuchajcie co do prezentu dla mojego TZ. Zamówiłam mu preorder płyty ulubionego wykonawcy i dzwoni kurier. Nie ma mnie w domu, bo jestem w Holandii więc mieli odebrać rodzice no ale wyszło jak wyszło nie na nikogo, więc poprosiłam go żeby wrzucił do skrzynki, bo mamy otwierane. Wiecie co on zrobił ? Zostawił w skrzynce na ulotki, która jest na dworze, przed klatka !!! No i ktoś to ukradł...myślicie, że powinnam złożyć skarge ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam kiedys zostawil w drzwiach od klatki awizo! Nie wiem jak w ogole dojrzalam ze to do nas. A klatka i blok wielki, mogło spaść poleciec cokokwiek. A na dodatek bylismy w domu a paczka byla duza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2703 |
|
luckygirl
|
Hadise jasne, ze tak. Co za kretyn.
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra Hadise :/ ale bym się wściekła. Może jakiś sąsiad wziął w dobrej wierze, właśnie żeby nie ukradli i odda. Macie kogoś zaprzyjaźnionego w klatce?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w poprzedniej ciąży miałam krew kulszową. KOSZMAR
teraz na szczęście póki co cisza ❤️
|
|
|
|
#2707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi włosy dalej się przetłuszczają, muszę myć co dwa dni jak przed ciążą. Ale wydaje mi się, że mniej wypadają. Posprzątałam całą górę, chwilę odpocznę i biorę się za dół. Macie pomysł na prezent dla 2-latka? Za około 100-130zł??
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Hadise on moze się tłumaczyć że kazalas wrzucić do skrzynki...no ale w sumie nie miał prawa zostawiać paczki bez podpisu więc pewnie podpis podrobil...ja mam miekkie serce i nie robilabym chlopakowi problemu ale jednak sie kurde nie popisał no jak mógł wrzucic do tej skrzynki? To tak jakby na schodach zostawil...no gdzie myslenie.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 |
|
luckygirl
|
Mi ostatnio kurier pocztexu zostawił przesyłkę kurierska w skrzynce pocztowej! Taki leniwy, ze nie chciało mu sie wejść a raczej wjechać na drugie piętro, a skrzynki i tak są juz na klatce, za drzwiami... napisałam maila do firmy, która nadala przesyłkę, zeby moze jakos zareagowali. Gdybym tam miała cos cennego to niepodarowalbym.
Kiedyś tez znalazłam list polecony w skrzynce. To było przegięcie pały, bo w środku była pamięć przenośna przesłana od naszego DJa ze slubu - tak sie z nim umówiliśmy - z naszymi zdjęciami. Zadzwoniłam na pocztę, ze w ogole co to ma znaczyć, ze przesyłki polecone są w skrzynce, a ja cały dzień byłam w domu wtedy i nikt nie zadzwonił. A ona do mnie, ze moze zostawilam taka dyspozycje na poczcie, ja mówię, ze absolutnie nie. Sprawdziła faktycznie nie. Miałam na drugi dzień dzwonic do kierownika urzędu, ale stwierdziłam, e kij w oko temu listonoszowi kretynowi i tej całej placówce koło mnie. |
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
- Lego Duplo
-hulajnoga z decathlonu jest fajna dla 2latkow jesli nie ma - organki z mikrofonem - kolejka drewniania - pierwsze puzzle ( są takie od 2 lat) - lalka interaktywna co siusia mówi itp - jakiś ciuch Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LEGO Duplo też kocha Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
Na samo słowo poczta albo listonosz dostaje gęsiej skórki i prawie palpitacji serca. Bardzo, ale to bardzo nie lubię sytuacji, gdzie, na przykładzie poczty, jest określony czas w jakim poczta zapewnia, że przesyłka dotrze do odbiorcy (4 dni robocze na priorytet polecony), człowiek dopłaca, żeby ta przesyłka w tym terminie była, a jej nie ma. Mieszkam pod tym adresem już 1,5 roku i ani razu przesyłka nie przyszła na czas (w ciągu tych 4 dni roboczych). Dlatego wszystko co tylko mogę zamawiam kurierem (jak pracowałam, to do pracy) albo do paczkomatu. Niestety nie zawsze jest taka możliwość i czekam jak ten głupek na przesyłkę. I najgorsze jest to, że ja nie mogę osobiście złożyć na to reklamacji. Reklamacje składa nadawca, albo ja po uzyskaniu od nadawcy upoważnienia 🤦☠♀️ Cyrk na kółkach. A teraz właśnie czekam na 3! przesyłki. Prędzej korzenie puszczę niż one dojdą o czasie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
rok temu kupiliśmy mu rowerek biegowy, może tym razem hulajnoga, kolejka też fajny pomysł :mysli: to jest chrześniak męża, mieszka 500km od nas więc nie wiemy co ma a czego nie, prezent wyślemy pocztą. Ale dowiemy się
|
||
|
|
|
#2716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te tory wszystkie pasują do siebie ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Hadise, masakra z kurierami! Niektórzy są z nich beznadziejni.
Petit dostałaś już paczkę z DOZ? Coś tam było taniej niż na Gemini? Ja dokupiłam z 10 par śpioszków, bo nie miałam w sumie poza 2-3szt nie ma jak paczkomaty!Zadzwonili do mnie z mojej poradni endo czy chce wziąć udział w jakimś programie co robią u ciężarnych. Chodzi o badania krwi i usg zgodziłam się, bo w sumie człowiek płaci podatki to czemu mam nie skorzystać, zobaczymy w poniedziałek
|
|
|
|
#2719 |
|
luckygirl
|
Klaudetka czekam na nią wciąż... miała byc 10-14 kurier ma jeszcze chwile, ale zaczyna mnie wkurzać.
A taniej był termometr, większe opakowanie olejku ze słodkich migdałów i sól fizjologiczna, to stamtąd wzielam
|
|
|
|
#2720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W zeszlym roku zamawialam prezenty przez internet i podczas zakupow faktycznie bylo wygodnie, ale potem jak zaczely przychodzic paczki to masakra. I ten ciagly strach o to czy nie przyjda uszkodzone rzeczy... Co do kurierow to juz drugi dzien zamowienie z gemini jest u mnie w miescie i nikt mi tego nie dostarcza... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2722 | |
|
luckygirl
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
Ten ![]() Link mi czaszkuje, wiec wstawiam fotkę IMG_1512738087.639414.jpg
Edytowane przez Petit_Papillon Czas edycji: 2017-12-08 o 14:01 |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
W lidlu od poniedziałku ma być jakiś termometr za 50 zł, ale nie patrzyłam dokładnie
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Mój siostrzeniec ponad 2 latka Duplo, i polecam garnki dziecięce z ikea , do tego drewniane owoce/warzywa na rzep, które można kroić (najlepsza zabawa!) oprócz tego drewniany garaż lub parking
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Miałam ten termometr , oddałam po tygodniu , robił mega błędy pomiarów. Może ja trafiłam na taki egzemplarz, ale drugi raz bym nie zaryzykowała ...
|
|
|
|
|
#2727 |
|
luckygirl
|
Affairz czytałam różne opinie na jego temat - jedne negatywne, drugie pozytywne. Większość użytkowników była zadowolona, wiec postanowiłam sprawdzić. Jak nie sprawdzę sama to sie nigdy nie dowiem
miałam juz tak z paroma rzeczami i zawsze na tym dobrze wychodziłam
|
|
|
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasne, podałam tylko swój przykład
|
|
|
|
|
#2729 |
|
luckygirl
|
Wiem, wiem
każda opinia sie liczy mam nadzieje, ze nam bedzie dobrze służył jak juz w końcu ten dziad z DHL przyjedzie.... bo jego czas skończył sie 44 minuty temu.... a po 16 wychodze z domu i bedzie mnie mogl w |
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniliśmy dziś przychodnię całą rodziną i dorwała mnie położna (swoją drogą przesympatyczna babka) i będzie mnie odwiedzać przed porodem jeszcze i później po. W ogóle nie wiedziałam, że przysługują mi takie wizyty, bo w starej przychodni położna się nie interesowała. Po porodzie z synem przyszła raz i tyle ją widziałam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

w niedzielę wracam do PL i 21 chce jeszcze na święta do TŻ 

teraz na szczęście póki co cisza ❤️

05.07.2008