|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
![]() O ile bikini rośnie tak jak rosło to nogi po 2 tygodniach niegolenia (niestety właśnie mi się zdarzyło... ) mam praktycznie gładkie |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawniej na jakieś balety to tal, teraz jakoś nie lubię tak na codzień.Co do budowy domu. My kupilismy w tamtym roku działkę, w sumie to niedaleko , bo 15 km od centrum miasta. No ale z drugiej strony teraz mieszkamy w samym centrum i jest to naprawdę wygodne. Więc albo sprzedamy działkę i kupimy bliżej, albo kupimy większe mieszkanie. Ogólnie sprawy budowy czy przeprowadzki to u nas jeszcze trochę odległy temat. Chcemy jak najmniejszy kredyt, wiec póki co zbieramy na większy wkład własny. No i mieliśmy już wybrany projekt, wiadomo z małymi zmianami z naszej strony, ale po tych wakacjach zmieniła nam się totalnie koncepcja, bo mieszkaliśmy w domku o podobnym rozmieszczeniu (chodzi o antresole) i totalnie nam to nie odpowiada :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam wrażenie że włosy mi duzo wolniej rosna w ciazy. I tyczy sie to wszystkich czesci ciala
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#95 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza kosztami, z rachunkami nas wychodzilo (wlasnosciowe mieszkanie) ponad 1000zl... Sam czynsz prawie 700. Wiec udalo nam sie dobrze je sprzedac i za to mamy teraz dom zanim dojdzie wymiana dachu czy czegos innego to minie troche czasu. A wlasny ogrod nie zamienilabym na nic innego kawka na tarasie, obok basenik dla dzieci, hustawka i malutki ogrodek z wlasnymi warzywkami co prawda go nie mam jeszzcze, ale wiosna tuz tuz a ze sie wychowalam w domu to mi tego brakowalo. Autobus pod nosem, auta mamy wiec dobra organizacja i wszystko pasuje
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Męża z powrotem
Może poleci jutro wieczorem albo we wtorek rano i będą przesuwać spotkanie z klientem. Przy normalnych liniach np. Tak jak wracał z NY to one mają między sobą umowy i można kombinować inne połączenie i inną linię ale na takie dystanse to firma zawsze bierze Ryanaira który takich umów nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze wam włosy rosną wolniej a ja nie zauważyłam żadnej zmiany. A na głowie to wręcz rosną jak szalone, muszę częściej podcinać.
A co do mojej energii to nie jest tak że żadnych nieprzyjemności ciążowych nie mam najbardziej dokucza mi kręgosłup, jak nie wiele robię to boli, jak dużo się nachodze albo np. pół dnia robię pierniczki to też boli a najgorzej jest przekręcić się w łóżku na drugi bok, muszę się męża trzymać. No i zgaga, której nigdy wcześniej nie miałam :/ ale też po białym pieczywie którego przed ciążą nie jadłam ![]() Ale dla mnie najważniejsze że nie jestem senna, to mi jednak najbardziej dokuczalo i mam nadzieję że nie wróci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mecassie super ta sukienka, chyba w tygodniu skoczę poprzymierzać Obym miała siłę, bo wczoraj jak zrobiliśmy rundkę (Leroy, Casto, Ikea itp) to stwierdziłam, że to już nie na mój brzuch takie wycieczki
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, proszę o brawa dla mnie...
Zamówiłam sukienkę, pochwaliłam się tutaj, że będzie super - idealna na święta i sylwestra, w pięknym czerwonym kolorze I co? Ja i mój kalafior zamówiliśmy... czarną
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula jak przyjdzie sms jutro że zamówienie jest do odbioru to będzie mógł odebrać
nie potrzebuje apki żeby odebrać, tylko nazwisko i kod z smsa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie smieje, ze zgage mam tylko w ciazy. W poprzedniej i tej to samo mnie spotkalo. Spie prawie na siedzaco z 3 poduchami pod glowa.
Ostatnio zrobilam sobie metamorfoze i obcielam wlosy do ramion. Mialam dlugie, stracilam z 30cm. Teraz sie powoli przyzwyczajam ale czuje sie lepiej. Kasia brawa ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Z dużym opóźnieniem zaczynam sezon świąteczny 😊 dzisiaj mam samotne popołudnie, bo mąż w pracy...poza tym się poklocilismy20171210_155838.jpg
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko znowu czekaj aż oni to dostaną spowrotem, zanim odeślą... Pomijając już to, że muszę zapłacić za odsyłkę, a PP ostatnio szaleje z cenami ![]() napisałam do nich, czekam na info
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
i ja witam się w nowej części ![]() mam już pierniczki mam już nalepione pierogi ze śliwką suszoną...bardzo jestem ich ciekawa, bardzo... i niestety mam też zgagę :/ a wczoraj na imprezie była moja ukochana sałatka, więc sie obżarłam za siebie i za małego a to nie pomaga ...o nie |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z warsztatów i nie mam siły, po drodze wzięliśmy McD, czuję się jak prosiaczek
była też pierwsza pomoc, ogólnie jestem zadowolona, chociaż zapowiadała się tragedia
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Kurtka dla męża kupiona.
Obiad zjedzony. Mala trochę marudzila Dziś mam huśtawki nastroju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mecessie sukienka jest super! Kolor świetny! Ja też się muszę po coś wybrać. Mam bon na 60 dych z punktów lojalnościowych z Orsay, może mają jakieś namioty...
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Mecassie super ta sukienka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam brzuch jak balon
czuję się jak w dziewiątym miesiącumoże to od dużej aktywności w ostatnich dniach, wczoraj wieczorem i w nocy maluch był też strasznie aktywny przez to totalnie nic mi się nie chce... |
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki któraś z Was już dawno dawno podesłała mi tutaj link do takiego obrazka na ścianę, była na nim królicza rodzinka w takich pastelowych kolorach. Ogólnie na tej stronie było mnóstwo pięknych obrazków. Byłam pewna że wrzuciłam ją do zakładek ale nie mam
I ni kuta nie mogę tego teraz odszukać
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była dopiero 2 edycja, nawet nie wiem jak się nazywają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

mąż pewnie wydał wczoraj na alko tyle co kosztowała sukienka także jeszcze bardziej cieszy mnie ten zakup mimo że nie mamy kasy
A Teściowa mówiła żebym za nic nie kupowała oliwki Johnssona bo Męża po niej wypryszczyło 
mi się kiedyś marzył dom, ale jeszcze jak patrzyłam na to z perspektywy dalekiej przyszłości. Teraz nie chciałabym mieszkać w domu
). I wizja czasu jaki trzeba poświęcić (i pieniędzy) na to, żeby wokoło domu jakoś wyglądało
Jestem za leniwa po prostu
13.03.2008

dzisiaj mam samotne popołudnie, bo mąż w pracy...poza tym się poklocilismy
czuję się jak w dziewiątym miesiącu
I ni kuta nie mogę tego teraz odszukać