![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Hej hej!
Ja rano ruszyłam na podbój stolycy, pojechałam w odwiedziny do koleżanki. Z racji tego, że nie mam samochodu pojechałam komunikacją publiczną. Sto lat nie jechałam tak do Warszawy ![]() ![]() ![]() CZarodziejka ściskam Cię mocno mocno! Ale będzie wszystko w porządku, no inaczej być nie może!! ![]() Ja na usg III zapisałam się na 11.01, będzie to 34 tydzień ale tak sobie zażyczyła moja gin ![]() ![]() Sylwestra też spędzimy w domu, być może z ciężarnymi znajomymi. Dwa lata z rzędu chodziliśmy na duże imprezy, w tym roku bardzo chętnie spędzimy go w domu ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() e: Właśnie widzę że jednak dzisiaj wychodzisz - no i lepiej niż kisnąć do wtorku aż łaskawie zrobią ten rezonans ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2017-12-15 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() ![]() ![]() Mecassie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Przyszla moja sukienka ciazowa- lepiej wyglada niz na zdjeciach wiec juz mam stroj na wigilie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny orientujecie się może czy w ciąży na ból gardła można stosować Doppelherz na gardło? Było w kategorii dla mam i kobiet w ciąży więc zamówiłam, a jak przyszło to się okazuje że w składzie tymianek...
Oczywiście w ulotce nie ma ani słowa o stosowaniu w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Weekend
![]() Doczekałam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
Lelowa, super, ze na wizycie wszystko dobrze
![]() Robinsonka, ja tak nie mam. Ale pewnie w takiej sytuacji spanikowalabym i leciała to sprawdzić. Dolly, jakie ciasteczka robisz? Ja mam w planach zrobic dla jednych i drugich rodziców i dziadków tzta kruche z czekolada. Moja mama powiedziała, ze absolutnie poradzi sobie z wigilia, a głupio mi z pustymi rękoma jechać; druga rodzina to same łasuchy i zjedzą ciastka z chęcią. Torrence, oj Torrence <kręci głową>. Ładnie to tak komunikacja?! ![]() ![]() Asiula, mój tez tyle nie spi albo ma gwałtowne ruchy przez sen. I mój maz ma nowa zabawę (wczoraj sobie wymyślił) - podchodzi do mnie jak leżę, tryc tryc w brzuch i odchodzi. A pozniej sie śmieje jak mnie Dzieć kopiec i juz kilka razy syknelam, bo tak trafił, ze bolało. Chwal sie sukienka! ![]() Byłam w galerii i mam depresje ![]() ![]() Sukienka co Mecassie kupiła bardzo ładna tylko nie w moim kolorze ![]() Bede malować paznokcie na pocieszenie. A mój chłop miał byc wczesniej w domu dzis, bo poszedł na 7, ale pisze, ze nie wyjdzie przed 16, bo ma zaraz spotkanie. Tiulowy ten dzien Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Asiula chwal sie sukienka
![]() Lunak - ta sukienka co ma Mecassie ma sporo różnych kolorów, może coś sobie wybierzesz, widziałam szare w paski, bordowe, czerwone, granatowe i zielone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż ostatnio położnej pytałam czy dziecko może być zbyt ruchliwe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam czerwona i czarna jeszcze. Czerwona z boku ma przeszycia jak paski na dresie, a czarna ma białą wszywke po bokach. Najlepsza ta ciemno zielona tylko ja zgnile wyglądam w takim kolorze :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Na gardło płukanie woda z soda, Isla lub tamtum Verde. To wiem że mozna.
Mecassie dzięki za cynk z sukienką ![]() ![]() Czarodziejka bidulo. Nie ma czegoś takiego że ciężarne poza kolejnością jak u nas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sukienka sie pochwale jak ja zaloze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Pokażcie ta sukienkę bo nie mogę nigdzie linka znaleźć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj ja taki wielorybi nastrój miałam ostatnio ![]() ![]() ![]() Aj szczególnie w piątek nie lubię jak mojemu się zasiedzi w pracy ![]()
![]() |
#948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tę od Mecassie? https://www.stradivarius.com/pl/kobi...ml?colorId=150 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
O widzę że sukienka robi szał, super bo naprawde dobra cena materiał taki na dłużej a nie że się zmechaci.
Lunak zamów sobie przez neta inny kolor może ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja ją chciałam na dziś wieczor ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Mam wyniki
Glukoza na czczo 82,0mg/dl 70,00-99,00 N Glukoza po 1 godz.188,0mg/dl Glukoza po 2 godz.130,0mg/dl Czyli dobrze czy źle? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _Selina_ Czas edycji: 2017-12-15 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lelowa musi się wypowiedzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Ojoanna hahaha
![]() Faktycznie po godzinie troche za duzo, prosze tu normy: 1513356396128.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#955 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trochę Was poczytałam. Sylwestra chyba w znakomitej większości spędzimy razem 😁 bo ja nie zamierzam nigdzie wychodzić. Nie mam też weny, a przede mną dwa referaty do napisania i maaaasa pracy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie pizza wlazla do pieca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
ostatnio jak byłam w stradku, to w tym kolorze mi się ta sukienka spodobała
![]() taka bardziej biurowa, ale materiał trochę przyjemniejszy szkoda, że nie wiedziałam o darmowej wysyłce, bo nie chce mi się znowu do galerii jechać |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam Was jak moge (w przerwach między pracą i pakowaniem) ale jeszcze sporo mi brakuje. Odpowiem tylko szybko Lunak - na razie odpuscilismy to mieszkanie. Goście coś kręcą, ale dalej go nie sprzedali. Wystawili za taką samą cene jak ostatnio na kilku nowych portalach. Napisali że zostaje całe wyposażenie mieszkania (a nam mowili ze zabieraja pralke, lodowke, caly salon i kuchnie). Zadzwonilam do nich z innego numeru podpytac i przez telefon juz powiedzieli ze jednak zostaje tylko łazienka i kuchnia. Dodatkowo przez telefon dostałam infirmacje ze po świętach można byłoby zwozic swoje rzeczy do mieszkania a nam mowili ze najwcześniej marzec... Mamy jeszcze jedno na oku ale dopiero na początku stycznia będzie można obejrzeć bo na razie sa tak jeszcze wtnajmujacy
![]() ![]() Zdrowka i buziaki! Jak sie ogarnę będę bywac tutaj częściej! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro chyba odwiedzę Stradiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.