|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i różności na wymainkę .....
cos u mnie?
1. Dove - Fresh Touch - odświeżający żel pod prysznic - aromat ogóra i zielonej herbaty - 55 ml - nie używany. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze interesowałby mnie olejek na gorąco ori. Może być jeden
Jeśli się zgadzasz wymiana mogłaby dojść do skutku
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Buciki czerowne na ok 3 - 6 m-cy za drobiazg 2. Pudełeczka na prezent (nie są mi już potrzebne) |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie się zamienię .......
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie
Bielenda-Błoto do włosów z glinką NOWA,jest jeszcze złotko poj.200ml Biosilk Silk Filler jedwabista odżywka bez spłukiwania w sprayu,odlewka lub całość za coś co bardzo mnie zaint poj.350ml Biosilk-jedwab 15ml nowy Gliss Kur odżywka regener. z olejkami pielęgnacyjnymi z 200ml 40% L'Oreal, Studio Line, Hot Liss (Krem wygładzający na gorąco) Italian Beuaty-cień granatowy prasowany,jasna zieleń-limonkowa Isa Dora-cień brązowy,miedziane złoto inglot vertigo-cień kolor ciemny gołębi Paloma-tusz do rzęs black/white dw.03.09 nowy,nieotwierany Paloma-cienie do powiek potrójne biały/2 odcienie szarego-nowe nieotwierane dw.07.2008 Maybelline wonder finish(sand)90% dla mnie teraz za jasny Max Factor podkład LP nr.105 (jaśniejszy beż)tylko testowany,za jasny dla mnie La roche posay LIPICAR SYNDET 15ML żel do mycia ZAPACHY odpowiednik DAVIDOFF COOL WATER-Federico Mahora-60% ISSEY MIYAKE-L'EAU D'ISSEY 1,2ml w atomizerze nowy ! Dove balsam rozświetlający=nowy |
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie:
Dove - Fresh Touch - odświeżający żel pod prysznic Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi |
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka Na 1 Stronie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo czy masz zdjęcie tych cieni : inglot vertigo-cień kolor ciemny gołębi pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Oriflame - nawilżająca maseczka do twarzy - Creamy Toffee o słoskim zapachu toffi - 50 ml - nie używana - uwaga - na nakrętce ślady ząbków mojego pieska (niestety leżała w widocznym miejscu) ale maseczka nie naruszona (defekt widoczny na zdjęciu) Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 % |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
tak,zdjęcie w poście drugim
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=239921&page=5 mam też nowe cienie paloma bialo-srebrne, ważne do 07.2008,wszystko z nimi ok |
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wymiary: długość całkowita 106 cm długość od kroku 84 cm szerokość 36 cm 10. www.wirtu@lnypsycholog.pl, powieść dla zapracowanych, Ewa Klepacka - Gryz |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Książkę mogę oddać ale spodnie nie bardzo
![]() Może coś innego wypatrzysz? |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
hej, to napisz mi raz jeszcze za które kosmetyki się wymieniamy, żebym się nie pomyliła :P
pozdrawiam |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ok moge wymienic 1. Dove - Fresh Touch - odświeżający żel pod prysznic - aromat ogóra i zielonej herbaty - 55 ml - nie używany. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany za Buciki czerowne na ok 3 - 6 m-cyza drobiazg 2. Pudełeczka na prezent (nie są mi już potrzebne) znalazłabys co jeszcze u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1171209744 ?
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
to olejek do wlosow??
6. Oriflame - olejek na gorąco z mleczkiem kokosowym - 15 ml - 4 sztuki - nie używane 11. Oriflame - krem do rąk aqua vibes - nawilżający - 100ml - nie używany 14. ANASTACIA RESURECTION - kwiatowo-orientalny, owocowy, zmyslowy - 2 opakowania - nie używane jak narazie tylko to a masz kolczyki na zapinanych biglach? dkny u mnie juz nieaktualny |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nr.1. już nie ma Dove - Fresh Touch, ale Oriflame - krem do rąk jak najbardziej jeszcze do wymianki ![]() a tego zestawu niestety już nie mam : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1171209744
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w tym momencie nie mam kolczyków na wymiankę - dodam za jakiś czas jak uporządkuje mój zbiór :P |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
13. Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 %
14. Avon - Nawilżający krem na noc "witalność natury " - 50 ml - zostało ok. 90 % 15. Sunsilk - jedwabiście gładkie włosy - wygłądza włosy, nadaje blask - 200ml - nie używany 16. CHRISTINA AGUILERA - owocowy, kwiatowy, glamour - zostało 95% odp u mnie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się bardzo:
1. NOWE czarne satynowe bolerko,obszyte koronką. Nie oddam łatwo i 2. NOWA Śliczna biała bluzeczka wiązana na szyji. Nie oddam łatwo
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podobają mi się : 1) Miniaturka Kenzo Jungle, 5 ml (rezerwacja) ) Lakier beżowy, Inglot, raz użyty, niedawno kupiłam 2) Lakier Carlo di Roma, kremowy, 2 razy użyty 2) Tabletka musująca truskawkowa do wanny, Sephora |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
za davidoffa:
3. Oriflame - antyperspiracyjny krem do stóp - 50 ml - zostało ok. 50%. 8. Oriflame - płyn do higieny intymnej - 250 ml - zostało ok. 50 - 60 %. 12. Avon - serum na zniszczone końcówki - 30 ml - zostało ok. 25-30 %. 13. Oriflame - Divine - Perfumy do włosów w sparyu. - 50 ml - użyte 2 razy - zostało ok. 85-90 %- slyszlam niepochlebne opinie- czy czuc go na wlosach? |
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
toya2006 niestety zrezygnuję ... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.