|  2008-06-24, 20:43 | #61 | |
| Raczkowanie | 

Dot.: Różności...

Cytat: 
  (ach...avatar z okladki jednej z moich ulubionych ksiazek  ) interesuja mnie u Ciebie pedzle L'oreal i Dermacol- zawsze chcialam wyprobowac ten podklad, ale nie mialam okazji...   Edytowane przez ~nana~ Czas edycji: 2008-06-24 o 20:44 Powód: literowka:) | |
|     |   | 
|  2008-06-24, 20:50 | #63 | 
| Rozeznanie | 

4 dezodoranty (=140ml) 34 saszetki Normadermu (=51ml) 10 saszetak Normateint (=15ml) 5 olejków (=250ml) 3 saszetki balsamu do wlosow (=30ml) po namysle zrezygnowalabym z balsamu do wlosow i podkladu na rzecz dezodorantow (lub/i olejkow) nie gniewasz sie chyba wiec napewno wezme 34saszetki normaderm i teraz zaproponuj ile dezodorantow i olejkow   | 
|     |   | 
|  2008-06-24, 20:51 | #64 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2008-06-24, 20:56 | #65 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  zaden problem- tyle tylko, ze w takim razie bede mogla Ci odpisac dopiero jutro- nie jestem w domku i nie wiem ile mam dezodorantow i olejkow-4 dezod. i 5 olejkow to na pewno- ale ile wiecej to nie pamietam (dezodorancikow mam sporo, olejkow mniej  ) jutro bede w domu, wszystko policze i wysune nowa oferte  ok? | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2008-06-24, 21:25 | #68 | 
| Rozeznanie | 

6 dezodoranty (=210ml) 34 saszetki Normadermu (=51ml) 10 saszetak Normateint (=15ml) 4 olejków (=200ml) a moglaby zostac tak? sprawdz tylko czy bedziesz miala tyle deo? i juz wiecej nie mieszam slowo harcerza   | 
|     |   | 
|  2008-06-24, 21:45 | #69 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 na 99% mam 6 deo, takze taka wymianke uda sie sfinalizowac na bank harcerzu  napisze jeszcze jutro z ostatecznym potwierdzeniem i sle paczuszke    | |
|     |   | 
|  2008-06-25, 11:16 | #70 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  (a to trafiłam w gusta  ...). Jeśli chodzi o Dermacol to mogę zaproponować połowę tubki (połowę chcę zostawić sobie, ta ilość i tak jest wystarczająca na długie lata  – dosłownie  . Jak zapewne wiesz, Dermacol jest niezwykle wydajny). Zaproponuj proszę co byłabyś skłonna oddać za wymienione powyżej. Pozdrawiam   | ||
|     |   | 
|  2008-06-25, 19:12 | #72 | 
| Raczkowanie | 

napisz mi levante na ile wyceniasz pedzle?  i jaki masz odcien tego dermacolu (bardzo jasny i/lub bardzo rozowy)? | 
|     |   | 
|  2008-06-25, 21:42 | #73 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej,  Czy nasza wymiana jeszcze aktualna?  Bo byłabym zainteresowana, ale ostatnio przez sesję i choróbsko nie było mnie za wizażu   
				__________________ KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 | 
|     |   | 
|  2008-06-26, 16:34 | #74 | |
| Raczkowanie | 

hej Gargamelowa! rozumiem... nie szkodzi  Cytat: 
  , ale skoro obiecalam to moge dorzucic Ci jakis inny gratisik  moze mini deo lub mini pianke lub jakies probeczki Vichy? | |
|     |   | 
|  2008-06-26, 17:53 | #75 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2008-06-26, 23:29 | #77 | 
| Raczkowanie | 

Witaj Irja  podobaja mi sie u Ciebie: -czarna bluzka z dl.rekawami (ta z klamerkami) -czarny welniany bezrekawnik golf jak bardzo popsuta jest ta klamerka? uniemozliwia zapiecie? rozpina sie? jesli mozesz to napisz mi prosze dokladne wymiary tych 2-och rzeczy... pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 00:01 | #78 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj  Wymiary napisałam na fotkach  Obie rzeczy się rozciągają. Klamerka jest po prostu troszkę porysowana, z zapięciem i rozpięciem nie ma problemu  Mnie się jedna czasami rozpinała, ale może dlatego, że mam za mały biust  Zresztą niewiele miałam ją na sobie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 12:06 | #79 | 
| Raczkowanie | 

mnie interesuje: Nivea Hair Care diamond gloss Lakier do włosów diamentowy blask mini produkt 50ml, nowy Inglot Soft PRECISION konturowka do ust (62) 11cm - jaki to kolor??? Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) zostala na pewno ponad polowa L'oreal blyszczyk Glam Shine Sorbet (28 peach crystal) zostalo ponad 3/4 -Vichy Normateint- podklad do skory z niedoskonalosciami (25 NUDE) próbka 1,5ml, nowy jaką wg Ciebie miej więcej ma to wartość? tak żebym wiedziała za co się wymienić  koło 50 zł? Jeżeli tak o proponuję mleczko l oreal i coś jeszcze do dobrania - co Ty na to? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 13:44 | #80 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  pomierze cos swojego w tych samych miejscach i odpisze Ci wieczorkiem, bo teraz jade do pracy:/ ble... ale zdaje mi sie, ze beda ok  ja mam miseczke C- moze mi sie klamerka nie bedzie rozpinac    | |
|     |   | 
|  2008-06-27, 14:01 | #81 | 
| Zakorzenienie | 

Ok, to będę czekała   Ja mam mniejszy biust, więc myślę, że Tobie nie powinna się rozpinać   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-27, 22:59 | #82 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  ja gruba nie jestem, ale Ty chyba jestes bardzo szczupla  ja nosze standardowa "m", a te rzeczy sa chyba na typowe "s"  ech... a tak mi sie podobaja   | |
|     |   | 
|  2008-06-27, 23:22 | #83 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  no tak raczej co najmniej dwa razy tyle  ze 100zl to na pewno- za sam puder Max Factora zaplacilam 50zl, a ten sephory kosztowal chyba 42zl  obydwa sa prawie cale... blyszczyk kosztuje ze 30zl, kredka 15zl. Wiadomo, ze nie jest to nowe i nie wszystko jest pelne... (tego lakieru i probki Vichy to w ogole nie liczac) wychodzi duzo wiecej niz 50zl   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-27, 23:54 | #84 | 
| Zakorzenienie | 

Zrobiłam fotki na sobie abyś mogła zobaczyć jak te rzeczy wyglądają na mnie    Każda z nich się sporo rozciąga i myślę, że na M również będą dobre, ale decyzje pozostawiam oczywiście Tobie  A co do klamerek to zwróciłam teraz uwagę, że żadna się nie rozpięła i nawet nie zamierzała   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 12:31 | #85 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  ale wydaje mi sie, ze jednak nie beda dobre  straaaaasznie mi glupio, bo tak juz sie nastawilysmy obie i te wszystkie zdjecia... super z Ciebie targowiczanka!  w zw. z tym, ze wlasnie tak mi niezrecznie w zw. z nasza nieudana wymianka przejzalam Twoje watki jeszcze raz i jestem jak najbardziej zainteresowana podkladem True Match (nawet kiedys uzywalam- dokladnie tego samego odcienia  ) to moze jakos tu sie choc troche uda nam dogadac? chyba, ze podklad juz poszedl... jeszcze raz Cie straaaaasznie przepraszam! buzka!   | |
|     |   | 
|  2008-06-29, 13:26 | #87 | 
| Zakorzenienie | 

~nana~  nic nie szkodzi, ja się nie gniewam  Podkład chyba będzie wymieniony, także może po prostu innym razem uda nam się wymienić  Pozdrawiam Cię serdecznie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 16:57 | #89 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za: -Bourjois Effet Lumiere Trio D'ombres cienie do powiek (les bruns cuivres 41) i/lub -La Roche- Posay podklad Toleriane (13.sand beige) zostalo 3/4 pozdrawiam  | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 22:57 | #90 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  u Ciebie interesuje mnie sporo  po pierwsze odzywka Biosilka, ...jedwab Farouk'a tez ewentualnie  i te cienie (odcienie zieleni-chyba nr 6) a takze: bialy topik ze srebrna nitka i zielona bluzeczka Marwin fascynuje mnie tez bluzko-sukienko cos tam  napisz, ktorych z tych rzeczy najchetniej bys sie pozbyla   Edytowane przez ~nana~ Czas edycji: 2008-06-29 o 22:58 Powód: literowka:) | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

, to z checia wkleje zdjecia)
, to z checia wkleje zdjecia)