![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
yhm, to skup sie
![]() poczekaj na efekty, może niedługo zadziała ![]() oj to tylko wejdziesz i wyjdziesz ![]() aż mi sie przypomniała moja historia z facetem na drabinie ![]() ![]() zaraz wracam, bo tymczasowo musze być weterynarzem bo kot chory ![]()
![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
Taaa, otworze drzwi, wystawie swoje zabąblone ucho, powiem dzieńdobry i się schowam
![]() ![]() a co jest kotu(/kotowi?)? pewnie pojadł balak kebabów ![]()
![]() |
#3123 | |||
Zakorzenienie
|
A co to ja? Niech sie sam broni.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Albo hula-gołąbków Asi. ![]() ![]()
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Gołąbki już hulają w garze
![]() ![]()
#3125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to nie były balak kebaby ![]() a kotowi sie z oczek leje i musialam mu przemyć rumiankiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ale zaczynam sie Ciebie obawiać ![]() przynależność do hula zobowiązuje ![]() do gołąbków sie nie dobrał, więc to mogło być malibu ![]() Cytat:
![]() ![]() ja do kota żeby mu ulżyć w cierpieniu a ten mi zwiał za drugim razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wyszłam w końcu. Ale zamiast przystojnego robotnika zastałam ogromnego, starego pana z wiertarą w ręce i maską na twarzy, na którego widok wzdrygnęłam się tak, że aż sąsiad wylazł zobaczyć co się kroi (pewnie myślał, że się coś gwałci na klatce). Taka biedna, przerażona poszłam do sklepu, a tam w kasie mój boski robol ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie, co to Kujawiaki? ![]() najlepiej taką ruską, jak ten chłopak co śpiewał piosenke o Podolskim z Twojego linka ![]() Nie masz w ogóle podejścia! Jak ten Heikki to znosi ![]() Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie Kasia go sobie przywłaszczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" sie coś gwałci na klatce" ![]() no i widzisz, schował Ci sie a i tak go znalazłaś ![]() własnie ją miałam na myśli ![]() jak to nie mam podejścia! właśnie że mam, a Heikki nie narzeka wogóle ![]() ale masz racje ![]() ![]() ![]() pazerna jest okropnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super bym wyglądała ![]() Zaraz nam kasia nastucat w buben (w wolnym tłumaczeniu obije ryj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie tak, a teraz siedzisz spokojnie ![]() ![]() a miałyśmy sie jak damy zachowywać ![]() ![]() ![]() zabiore jej wszystkie pokebole i sie skończy rumakowanie ![]() EDIT: no ja zmykam ![]() ![]() ![]() wiesz, nie chce tez żeby mnie widział w jakim stanie wróce więc tak jutro koło 13 go zabiore spowrotem, oks ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() damy? phi ![]() Oks, to będzie ciężka noc, dwóch Finów w jednym łóżku ![]() Ja obiecuję być grzeczna, ale Kimi to nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zadomowienie
|
omg, mam tydzień luzu
![]() tzn tak troche, bo sie musze jeścio mnogo ucitsja ![]() ej ja tez chce byc w takiej czapeczce a nie umiem sie wkleic ![]() ![]() ziewszęta, mam pytanie ;> oglądała któraś z was oth ? potrzebuję recenzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
W koooncu moj brat laskawie puscil mnie do kompa, ah jakiz on jest "cudowny"...
A tak w ogole to zaczyna mi sie pogarszac nastroj... Juz mam tego dosc. Dobra, juz koncze z narzekaniem, bo pewnie macie mnie juz dosc :P Plot czapka jest swietna ![]() Angel a coz to jest to oth? Bo ja jestem jakas nie kumata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziouchy co by zaspokoić Waszą ciekawość Kujawiak to najlepsze piwo na świecie.Jeżeli będziecie miały okazję gdzieś spróbować to polecam
![]()
#3134 |
Wtajemniczenie
|
pRosHeee
![]() ![]() chociaż nie dało się inaczej boś czarno biała ![]() a co do oth to wiem że chyba Kasia jest maniaczką, ja to tak średnio ![]() najlepsze piwo na świecie to Lech! (bez skojarzeń..). mówię wam, co jak co, ale Lechem nigdy nie pogardzę (tak jak i wszystkim innym co alkoholowe ![]()
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że tak długo nie pisałam, ale w ogóle nie miałam czasu nawet usiąść na tyłku. No i nieciekawie to się skończyło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U, to masz maly problem... Ale chyba z tego powodu nie powinni Cie wykreslac z listy, tak mi sie przynajmniej wydaje. Ale tylko do jednej chcialas zlozyc? Nie martw sie, bedzie dobrze ![]() A co do piwa to nie lubie, a fee... : P Wole moja kochana Finlandie ![]() ![]() Eh, w ogole to sie dzis troche zmartwilam, bo moja przyjaciolka najprawdopodobniej bedzie z tym chlopakiem o ktorym kiedys pisalam... Niby powinnam sie cieszyc z jej szczescia, ale jak tu sie cieszyc skoro ja jestem sama... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ej dziewczyny, ja tam piwa nie znosze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Moja mama z bojową miną powiedziała, że wszystko załatwi ![]() PS. Skąd macie takie ładne avatarki? ![]() ![]() Na pocieszenie wstawiam obrazek: KLIK Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-06-28 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak można piwa nie lubić ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie zjadłam hula-jogurt-z-musli. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() OMFG, miałam Wam opowiedzieć. Wyszłam wczoraj z koleżanką i oczywiście spóźniłyśmy się na busa. No to idziemy na przystanek i czekamy na następny, a było do niego troche czasu. Siadamy na przystankowej ławce i sobie gadamy i siada na tej ławce (ona długa jest) taki dziadek. Siadł trochę dalej od nas, my sobie dalej gadamy, śmiejemy sie i takie tam. W końcu zauważam, że facet się coraz bardziej przysuwa, gdzieś tak o połowę tej odległości w której usiadł na początku, mówie koleżance, ale dalej siedzimy i gadamy. Ja siedziałam do niego tak bardziej tyłem skierowana do koleżanki, więc go nie widziałam. I w końcu koleżanka mówi "Acha, to jest zboczeniec ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak łatwo ich nie oddam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [Ja tam najbardziej lubię Heinekena i Doga. ![]() Cytat:
![]() Zanieś teraz to świadectwo, chyba jeszcze nie wprowadzili do systemu. Zresztą teraz będą do szkoł chodzić Ci co chcą jednak coś pozmieniać, albo się załapać do jakiejś klasy, więc jeszcze masz spore szanse. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z mistera Painta. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Oplułam monitor kawą, hula-plebs wymiata
![]() A generalnie chyba będzie padało ale na nas wrażenia to nie robi i griil się odbędzie. Tylko muszę coś zarzucić innego niż moja spódniczka kapuściana ![]()
#3142 | ||
Zadomowienie
|
a ja hula czereśnie z bambusa
![]() Cytat:
![]() byłoby miło jakbyś jakąś recenzją rzuciła ![]() ![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Nikogo nie demoralizuję a w szczególności nieletnich, tzn. nieletnie. Same zaczęłyście o jakiś Malibu, likierach, Finlandiach. I i tak wszystko przez Waszą ciekawość co to Kujawiak. Ale Wam pokażę za to naszą hula-balię działkową jak jej dziś fotę strzelę
#3144 |
Zadomowienie
|
o, przypomniałam sobie
![]() spieprzaj - проваливай,вали отсюда,вон, рви когти - prowalibaj, bali otsjuda, rwi kogti kobieta lekkich obyczajów - шалава, шлюха, сволоч,путана - szalawa, szljucha, swoloc, putana chlać -бухать, жрать водяру, квасить, вмазывать - bychat, żrat, wodjaru, kwasit, wmazywat tanie wino - бырло, чернило - byrlo, ćernilo lekki kac - cушняк - susznjak ( ![]() kipnąć -приказать долго жить, склеить ласты, отбросить коньки, дать дуба - prikazat dołgo żit, skleit lasty, otbrosit konki, dat duba ( nie wiem co to po polsku kipnąć ![]() stul pysk- заткнись,закрой пасть, - zatknis, zakroj past (podoba mi się to drugie ![]() pieprzyć farmazony -мозги компостировать - mozgi kompostirowat pedal - пидор,гомик, голубец,жопотрах - pidor, gomik, golubec, żopotrach kasa - бабки,бабло,лавэ, - babki (?), bablo, pawz obić ryj - настучать в бубен - nastućat w buben ( hyh ![]() wkurzyć - заколебать - zakolebat spasiba za wnimanije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3146 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie przejmuj się, ja też jestem łamaga, mój tato mówi do mnie eŚO - Sierota Obrzygana.. ![]() A kcesz takiego? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja teraz hula-parówke ![]() Cytat:
![]() Ale ja Ci powiem, że sama tego chciałaś, sama prowokujesz hula-kwiatkiem! ![]() A chcesz znowu sprowokować jakiegoś zboczeńca? ![]() Zrobie Ci, zrobie ![]() Cytat:
Ja to chyba w ogóle hula-gołota ![]() Cytat:
![]() A ja se jadę dziś na hula-wieś zobaczyć jak rosną moje hula-drzewka owocowe ![]() No i oczywiście przywieźć se truskawki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||||
Zakorzenienie
|
Pożyczę.
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja podejrzewam, że on jest współpracownikiem Angel w NASA. A ja się rzadko mylę. ![]() Ja właśnie hula-barszcz. Nie lubię, ale muszę jeść przez tego anemiaka głupiego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Boszz.. ![]() Cytat:
![]() Ty sie śmiejesz kurna, a wiesz co to był za widok? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No nie, jeśli współpracuje z Angel, to mogę sobie o nim pomarzyć. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I biedny, jak on musi sie teraz czuć!! Wyobraź sobie, że podrywasz jakiegoś mena na hula-rozpięty-rozporek, tak strasznie się gimnastykujesz, a on ucieka! To takie przykre, jak mogłaś ![]() Ale oby nie było kolejnego razu ![]() A Ty się nie śmiejesz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej, a może ten jej syn jest jakiś fajny? Może to taki hula-gość? Nie przekreślaj go od razu, tylko dlatego, że jego mama sprzedaje taniej Twojej mamie truskawki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Raczkowanie
|
Mamoo, dziewczyny, kto Wam robił te mistrzowskie avatary?!
![]() Leję z nich ![]()
#3150 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ej weście, pewnie teraz będziecie się śmiać, ale obejrzałam całą pierwszą serię Lostów, ale reszty już nie mogłam bo się za bardzo bałam ![]() ![]() dobrze wiedzieć ![]() znowu mnie demoralizujecie plebskim słownictwem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie domyśliłyście sie, że Ci robotnicy w klatce Plot nie są bez powodu ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a też macie coś takiego, że jak widzą was koleżanki mamy to od razu ' o jejku jak to szybko wyrosła, jaka ładna dziewczynka, a jaka podobna do mamusi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.