|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
No mówili wczoraj w Polsacie po meczu, że "w tym roku Rosja trzecia" itd.
I mówili też, że Rosja ma szczęście, że nie ma meczu o 3 miejsce.
|
#5402 |
|
Wtajemniczenie
|
może to sie wybiera jakos na podstawie zdobytych i straconych bramek?
|
|
#5403 |
|
Zakorzenienie
|
to jest najbardziej prawdopodobne.
|
|
#5404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie to mnie to obojętne, czy są mecze o trzecie miejsce, czy nie. Nie lubie takich meczy 'o nic' ;]
|
|
|
|
|
#5405 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym sobie chętnie obejrzała bo to w końcu dodatkowe spotkanie
|
|
|
|
#5406 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor. Widze fantazja niektorych dziewczyn nei zna granic
. Tak, tak a wy myslicie ze moze jeszcze dostaje wielokrotnych orgazmow podczas czytania waszych wypocin![]() . Nie schlebiajcie sobie za bardzo, bo wiele jest dziewczyn w internecie . Fajnei ze ogaldacie mecze, a nie toczycie wojne o pilota: , Raczej nie mecze tylko patrzycie na urdoe pilkarzy, jak wygladaja ich zony na trybunach albo liczycie na to, ze akurat ochroniarz przysnie i wpusic na boisko jakiegos szalonego golasa Przesadne sie interesowanie sportem u dziewczyn nie jest kobiece . To tak jakby facet wymiatal w najnowszych nowinkach mody, kosmetykach czy tuszach do rzes Troche nie chce mi sie z wami droczyc bo sie na zartach nie znacie i zaraz obrazacie![]() Meczu o 3 miejsce nie ma bo nigdy nie bylo na me. Wydaje mi sie ze rosja i turcja razem maja 3 miejsce i chyba nawet daja im za to brazowe medale, ZOstaje tylko niedzielny final. Dobranoc |
|
|
|
#5407 |
|
Zakorzenienie
|
Mylisz się. Jeszcze w 1980 był taki mecz. ![]() Więc nie "nigdy".
|
#5408 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, żałuj, że nie możesz doświadczyć takich emocji jak kobiety podczas meczu. Nie dość, że delektujemy się grą i emocjonujemy się to jeszcze spoglądamy na podobających się nam piłkarzy. Przyjemne z pożytecznym, można by powiedzieć. Nie wiem czemu nam tak dokuczasz, lepiej przypatrz się trybunom w tych migawkach pokazywanych w tv, co najmniej połowa kibiców to kobiety.
Dziewczyny, jeżeli dotrwamy do Euro 2012 to ci wszyscy seksowni i utalentowani piłkarze będą u nas(no i na Ukrainie )
|
|
|
|
#5409 |
|
Zakorzenienie
|
czemu właśnie nie ma meczu o 3 miejsce ??
bez sensu, powinien być
|
|
|
|
#5410 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu nie ma. Już od ponad 20 lat. Tak sobie ktoś kiedyś wymyślił.
![]() Aha, podobno jednak dwie drużyny dostają brązowe medale. Tak twierdzi moja mama, ale to nie na 100%.
|
#5411 |
|
Zakorzenienie
|
uła... jakie pusteczki ;p
i ja wczoraj nei miałam czasu wpaść na kompa. jest zamiar przeniesienia bloga na inny serwer... ale oczywiscie zostaniecie poinformowane ewentualnie poczytałam...a wiele do nadrobienia nie miałam i zmykam i na oslodę troche foteczek <3
|
|
#5412 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będziemy już Freddiego podziwiać w drużynie narodowej. Chlip, chlip.
![]() http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...en/7478912.stm Chociaż podczas tego Euro w ogóle się nie popisał.
|
#5413 |
|
Zakorzenienie
|
za zamieszanie przepraszam we własnym imieniu...
blog został przeniesiony na : http://football-art.blog.pl/
poprzedni serwer blogowy doprowadzał mnie do maksymalnej irytacji... blog istnial zaledwie dwa dni...i przez te dwa dni zdarzyly sie juz dwie sytuacjie, w ktorych nie mozna bylo sie na niego dostac... dla mnie przegięcie. mam nadzieje, ze to nie bedzie mialo miejsca na nowym blogu ![]() zapraszamy serdecznie tych, którzy się wpisali i pozostalych zostawcie początkowy ślad obiecuję, że jeszcze dziś pojawią się avki ![]()
|
|
#5414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przesadne zainteresowanie sportem nie jest kobiece? A co to ma do rzeczy , że ktoś lubi oglądać mecze? Wiesz, ja gram w koszykówkę, interesuję się piłką nożną i do tego oglądam wszelkie sporty walki w TV, a jednak czuję się kobietą i jakoś zainteresowanie sportem nie przeszkadza mi w życiu kobiety. Cytat:
Dzień dobry Już dojechałam na miejsce. Mieszkam 40 km od Insbrucka, a choć kończy się już Euro tam dalej sprzedają czapeczki, koszulki i inne 'gadżety' a wieczorem w niektórych barach toczy się wielka fiesta 'ku czci' Austriaków ( ale to chyba taki pretekst, żeby się napić )
|
|
|
#5415 |
|
Zakorzenienie
|
magda, a w tej podstronie z komentarzami będziesz zmieniać grafikę czy te kocie(?) oczy to już tak specjalnie?
![]() btw. blog zapowiada się ciekawie, grafika b.ładna |
|
|
|
#5416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko cos czuje , ze lipa bedzie z biletami jak zrobią losowanie. bo ja szczescia w takich rzeczach nie mam :/ ale jak sie nie uda to pod stadinem bede czatowac ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#5417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 - Ciekawe, czy Fabio dotrwa do Euro, ale pewnie tak, chociaż boję się, że ogsłosi koniec kariery już po MŚ. Oby nie
|
|
|
#5418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie mnie sie tez podoba ![]() lay wymiata
|
|
#5419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale myślę, że jeszcze trochę pociągnie, mimo wszystko, techniki gry się nie zapomina
|
|
|
#5421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 - http://pl.youtube.com/watch?v=bansNc4TS0I 2 - http://pl.youtube.com/watch?v=t6DX-PD1vFM
|
|
|
#5422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze powiedział o kibicowskiej mentalności : "If you play well they cheer. If you play poorly , they might boo you'' . No cholerna prawda ![]() Hehe, smieszny ten wywiad, a zwłaszcza pytanie o różnice MŚ w 2006 od innych Ale tu pusto. Gdzie się podziały czasy, kiedy się klepało paręnaście stron dziennie?Tak myślałam, że jak już się Euro zacznie kończyć to nikt tu nie będzie zaglądać.
|
|
|
#5423 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja dziewczynki
Sorki, że tak zamilkłam, ale troszkę imprezowałam I całowałam namiętne, soczyste czarne usta mrauu Dobra mniejsza![]() Magdo_aparatko i Mesarko jak się troszkę ogarnę to jeszcze dziś podrzucę Wam fotki Edwina I z góry dzięki![]() A ja tam się nie cieszę na 2012 Nie będzie Edwina
|
#5424 |
|
Zadomowienie
|
Pusto, trzeba się przenieść na bardziej ogólny wątek o piłce nożnej, jak zacznie się champions league to może się znowu rozkręci
ja tam będę przez płoty skakać w 2012 żeby zobaczyć trenujących piłkarzy w tych ich bazach
|
|
|
|
#5425 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież my i tak tutaj nie gadamy cały czas o Euro tylko ogólnie o piłce nożnej, więc nie ma co zaśmiecać wizażu
|
|
#5426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to na pewno będzie można zgłosić się jako wolontariusz - wszystkie stanowiska obejmą wizażanki
|
|
|
|
|
#5427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mądre rzeczy mówi. a najbardziem mi sie podobało jak w wywiadzie dali mu statuetke MŚ i on z takią nadzieją mówi: "moge wziąść jeszcze raz do domu" ![]() i jak pokazywali jego akcje co stoi napastnik a on wspiera sie na jego plecy zeby odbic piłke glowa, przelatuje nad nim, odbija, spada a kolo nie wie co sie dzieje. i, że go nie przwrócił bo karny by był. koleś ma nieziemskie umiejętności. od pewnego czasu te nasze rozmowy troche stopniały.. szkoda. ale po EURO przesiesiemy sie na Mudial 2006 ![]()
|
|
|
#5428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli jest tak naprawdę, jak on mówi, to rzeczywiście niegłupi z niego facet Myślę, że gdyby założycielka wątku zmieniła po Euro jego nazwę to nie trzeba by było nigdzie się przenosić, bo nie ma sensu
|
|
|
#5430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz chce to euro w Polsce...musze na jakis mecz pójść no ale narazie jeszcze 2008 sie nie skonczylo już jutro Hiszpania )a z tym 3 miejscem to rzeczywiscie jest tak, ze obie drużyny dostają brązowe medale.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

W sumie to mnie to obojętne, czy są mecze o trzecie miejsce, czy nie. Nie lubie takich meczy 'o nic' ;]
. Tak, tak a wy myslicie ze moze jeszcze dostaje wielokrotnych orgazmow podczas czytania waszych wypocin

) 

)

Gdzie się podziały czasy, kiedy się klepało paręnaście stron dziennie?
mądre rzeczy mówi. a najbardziem mi sie podobało jak w wywiadzie dali mu statuetke MŚ i on z takią nadzieją mówi: "moge wziąść jeszcze raz do domu"