|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: szukam przyjaciółki -- niestety warunki wygladowe
Cytat:
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
o matko... Ok, każdy popełnia gafy. Może ten temat był gafą. A może nigdy nie miaął przyjaciółki, same wiecie że tutaj trzeba mieć coś więcej niż ten sam typ cery czy rozmiar stanika.
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to jestem w małym szoku... moim skromnym zdaniem
nie można znaleść przyjaciołki przez internet. A po drugie kto do cholery szuka idealnej przyjaciolki... takie anonse to można juz bardziej o facecie dać. Ja mam kolezanki i chude i grube[znaczy przy kosci] i bez cycków i z wielkimi i jakoś mi nie przeszkadza jak wyglądają a napewno nie wpływa to na to czy je lubię czy nie... to chyba charakter gra tu głowną rolę?
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Szok
Człowieka trochę na wizażu nie ma a tu takie cudowne wątki się pojawiają Szkoda, że się nie nadaję. Mimo wszystko postaram się zawojować świat. Jeszcze nie wiem jak, ale to zrobię![]() PS. Ten wątek nastroił mnie na chwilę refleksji: OMG muszę zmienić obie moje przyjaciółki bo nam się rozmiary piersi nie zgadzają Spodziewajcie się niedługo kolejnego takiego wątku, jak ja będę robiła "casting na przyjaciółkę"
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dawno sie tak nie usmialam
![]() ![]()
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wyvbaczcie, ale nie rozumiem Waszego najazdu
Nasi rodzice pisali listy do przyjaciól z Rosji ![]() jak miałam z 10 lat mniej i nie była neta to sie pisało listy do przyjaciól np z 5-10-15, wymieniało wycinki z gazet np z ogłoszeń z fana ![]() Co to były za czasy
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
było minęło... to sie nie nazywa przyjaciele, tylko znajomi
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na Sosje to się mowiło przyjaciele
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze widze, ze ten wątek nadal istnieje!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
No a jak
. Chyba raz na jakiś czas można się pośmiać ![]() Ale masz rację - nie powinniśmy się tak naśmiewać się z tej dziewczyny .
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za stary... No i nie baba, i nie szukam faceta Ale ze wszystkich wizażanek to i tak ja mam najmniejsze cycki |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Poległam, uwielbiam Twoje teksty Piotruś ![]() Kiedys mi się szczeglnie jednej sposodbał,że sa kobiety, ktore się nie potrafia..... bez faceta ![]() pzdr. |
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
no wiesz, ja znam takich facetow ktorzy maja wieksze cycki niz kobiety czasami ;>
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5074954]no wiesz, ja znam takich facetow ktorzy maja wieksze cycki niz kobiety czasami ;>[/QUOTE]
hehe ja tyz znam
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich!! jestem pierwszy raz na forum ale mam nadzieje ze jakoś sobie tu poradzę. To co tu dziś czytałam
bardo mnie poruszyło nie rozumie jak można szukać przyjaciółki po wyglądzie przecież ludzie sie zmieniają ja np mam troszkę więcej jak 150(boże ) jeszcze niedawno byłam szczupła i miałam ładne sportowe piersi a dziś zupełnie coś innego. A tak na marginesie znam kilka osób grubszych i każda z nich jest bardzo wesoła osoba
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszamy do tych wątków
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89361 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257616
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja również.. oh, ale mamy kiepsko
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
och nie ;p a ja 1,5 warunku spełniam
![]() to dobrze, czy źle? ;> xd ale moim zdaniem powinnas poszukać przyjaciólki z którą będziesz się zgrywać duszą, a nie ciałem
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam Agucha - sukces poszukiwań i podboju osiągnięty?
![]() A tak na powaznie, dziewczyny maja rację co do przyjazni. W moim przypadku to sie tak rozklada - ja -75 kg, 174 cm wzrostu, długie dredy, styl rasta-hippie-orient, kobieta. Przyjaciel - 52kg, 169cm, ogolony na zapałkę, styl rockowy, mężczyzna. Świetnie się dogadujemy. Ja schudnę, on przytyje, ja kiedys zetne dredy (w bardzo odleglej przyszlosci), on zapusci wlosy .. ale przyjaciolmi zostaniemy
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nic nie mam do autorki wątku...
wiadomo,że bardziej nas ciągnie do podobnych osób ![]() ![]() Moja byla przyjaciolka wygladala jak moja blizniaczka identyczna waga, wzrost, biust tez;p, oczy, wlosy i charatker![]() teraz moja najukochansza kolezanka...ten sam wzrost, waga, biust, dlugosc wlosow...jednak inny kolor...ale i tak nas myla ze soba ![]() (tylko to troche dziwne ze o jej charakterze nic nie wspomnialas )
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
bez sensu twoj watek..
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wcale się nie dziwię, że ta dziewczyna natrafiała na same drwiące osoby, zapytuje się jak można nie drwić z kogoś kto poszukuje przyjaciółki i nawet nie interesuję ją charakter tej drugiej osoby? Co z tego że będą tak samo wyglądać skoro ni w ząb nie będą mogły się dogadać ![]() Podsumowując jak można się przyjaźnić z osobą która tylko zrwaca uwagę na wygląd? Mnie wcale nie dziwi, że nie może znaleazc przyjaciółki ![]() Cytat:
![]() PS. Po pierwsze na szczęscie wcale, a wcale nie pasuję do rysopisu, bo mam 166 cm, jestem szczupła, ale nie chuda i mam mega cycki ( no dobra przesadziłam z tymi mega cyckami A po drugię mam extra przyjaciółki, a najwspanialsze z tego wszystkiego jest to, że każda z nas jest inna
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
Edytowane przez goska87 Czas edycji: 2008-10-02 o 23:05 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
ha ha ha powiem ci że mam dwie przyjaciółki i jedna jest dokładnie taka jak opisałas tyle że 22lata ja jestem niższa grubsza a trzecia jest średnia i troszke ma więcej cialka niż ja a rozumiemy sie bez słów każda ma kompleksy i narzeka a dwie pozostale pocieszaja
i o to chodzi bo jakbysmy byly identyczne to nie mogłybysmy mowić: co ty gadasz przecież wyglondasz fantastycznie popatrz na mnie jestem za chuda za gruba za niska itp.... innośc górą
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
moja przyjaciółka jest moim totalnym przeciwieństwem, mało tego jest ode mnie 100 razy piękniejsza, a nie zamieniłabym jej na żadną inną.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
No nie wiem,chcesz porównać?
.Albo nie bo popadne w jeszcze większą depresje Ines z góry przepraszam złą wypowiedż zacytowałam:P
Edytowane przez women101 Czas edycji: 2008-11-23 o 23:28 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
ej a co z Flipem i Flapem, Bolkiem i Lolkiem, Grzybkiem i Muchomorkiem, Shrekiem i Ogrem
oh nie to była tylko taka podpucha ?? ![]() Mikołaj nieistnieje i przyjaźń między grubym a chudym też nie. Mama cały czas kłamała
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem,jak można szukać przyjaciółki pod względem wyglądu.przeciez to się najmniej liczy.
przyjaźń to podobne zainteresowania,lojalność i otwartość. można miec kumpelę do zabawy-ładną,dzięki ktorej można podrwać jakiegoś faceta.ale przyjaciólkę?NIE. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

nie można znaleść przyjaciołki przez internet. A po drugie kto do cholery szuka idealnej przyjaciolki... takie anonse to można juz bardziej o facecie dać. Ja mam kolezanki i chude i grube[znaczy przy kosci] i bez cycków i z wielkimi i jakoś mi nie przeszkadza jak wyglądają a napewno nie wpływa to na to czy je lubię czy nie... to chyba charakter gra tu głowną rolę?
Człowieka trochę na wizażu nie ma a tu takie cudowne wątki się pojawiają
Mimo wszystko postaram się zawojować świat. Jeszcze nie wiem jak, ale to zrobię

) jeszcze niedawno byłam szczupła i miałam ładne sportowe piersi a dziś zupełnie coś innego. A tak na marginesie znam kilka osób grubszych i każda z nich jest bardzo wesoła osoba

ja również.. 

.Albo nie bo popadne w jeszcze większą depresje