|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
Cytat:
Hula, wyjęłaś mi to z klawiatury
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, to nie to chodzi, że dziewczyny nie lubią, jak Ty się cieszysz.
Bo ja na przykład odnoszę wrażenie, że się nie cieszysz tak dogłębnie, tylko próbujesz się utwierdzić w przekonaniu, że się cieszysz. Tzn. chcesz uwierzyć w to, że się cieszysz. To nie jest nic złego, tylko nie każdy lubi o tym cały czas słyszeć i w ogóle. Jedynie jest martwiące, że uważasz, że masz receptę na wszystko, ale w życiu naprawdę różnie bywa.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko, że wszyscy(niech będzie nie wszyscy tylko spora część bo nie chce uogólniać) uważają inaczej... edit. a nie mówiłam ;] |
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
ok to jesli sie nie uwazasz to postaraj sie to udowadniac i nie sprawiac takiego wrazenia.. z reszta nie wiem moze ja tez jakies dziwne wrazenie sprawiam...
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Ciesz się dziewczyno! Na zdrowie!
Tylko wiesz, co za dużo to niezdrowo. Bo jeśli się cieszysz, nie emanujesz szaleńczą dziką radością, to z ośmiu stron to opisujesz w 15 postach. I jeszcze piszesz że możemy tego nie czytać... To po co pisac?
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fuckt.. chcialabym miec Cytat:
bo ja nie sadze moja mama niby taka silna, pewna siebie..ze niby zadziera nosa ![]() a tak wcale nie jest.. tylko sprawia takie wrazenie a ja ja znam bardzo dobrze i wiem ze nie jest.. wiem ![]() i Wy tez tylko sobie czytacie... co tak sobie skrobie tu.. bezmyslnie ale fuckt, zatrulam to forum swoja osoba... wiem wiem ; ) znaczy ze caly zcas o sobie i moj swiat postaram sie to zmienic ![]() od poneidzialku jak wroce a Wy bedziecie obserwowac postepy ![]() Ancesia, nie wiem po co pisac nie zastanawialam sie nigdy na tym ejj no.. ja chce wiedziec czy jak obiecam mocne postanowienie poprawy to czy to cos zmieni
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehehe przyjedz do mnie to zaprowadze Cie do takiej Pani co pracuje na rpzeciwko mnie.. jak mnie wkurzy jakis babsztyl to ide do niej, nie zdaze dkonczyc zdania i juz jest okej
![]() Cytat:
Cytat:
zostac toc tu serial a ja Ciebie tak kocham ![]() Inde nie, nie.. ja dzis nie mam bojowego ani ironicznego tonu, bo glowa mnie boli. a z tym, z e kochany chodzilo mi o to, ze to mile musialo byc, ze nie wierzyl.. nie jest dla mnei glupota to wszystko, bo mozna utrzymywac przyjacielskie stosunkiz bylym, jednak nie liczac po wielu meisiacach an jeszcze.. choc jak sama mowisz on Ci daje ewidentnie znaki. no ale to odrebny temat i nie moja sprawa.. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest najmądrzejsza rzecz jaką można było napisać ![]() bo zrozum, że czasami to jest denerwujące, że ciągle piszesz jaka jesteś szcześliwa i masz super życie, a jak mają się czuć osoby które nie mają tak fajnie i maja problemy... |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
lele, wlasnie.. ja tak na ogol to tez tego nie wyrazam...
zwykle w rozmowie z kims.. to ktos pisze a ja " " " " "?" po prostu dziwnie traktuje to forum.. zapisywalam tu swoja nauke gdy cale moje zycie to byla nauka ![]() i tak.. zostalo... Hula, ale ja rozumiem! naprawde i nie jestem zla! i w ogole to naprawde nie jestem taka glupia na jaka wygladam ![]() ale dziekuje naprawde ![]() bo nikt przeciez w zyciu by mi teog nie powiedzial ![]() a takie rzeczy nalezy mowic ![]() i naprawde baardzo cenie osoby ktore to mowia trzeba bylo nawet wczesniej ; ) spokojniej by bylo
|
#790 |
|
Adwokat diabła
|
Lelusia, ja Ciebie mocnoo też
![]() chciałam coś napisać, ale znowu skleroze mam..
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
I jesli moge cos dodac...
Do ogółu: sluchajcie, ja wiem, ze to tylko forum, ale staram sie traktowac je powaznie. Nie raz i nie dwa rozmawialysmy o problemach i wspolnie staralysmy sie je rozwiazac. Jestesmy taka grupa znajomych, duzo o sobie wiemy, zwierzamy sie sobie. I teraz gdy ktos pisze, ze jego posty sa "bezmyslne" i tak naprawde pisane "na odwal sie" (czyli niezgodne ze stanem faktycznym) to wszystko sie wali... Bo jezeli ktos komus ufa i jest w stanie mu opowiedziec o jakichs tajemnicach, to nie robmy tu smietnika nieposkladanych, bezsensownych mysli
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
no i teraz pora na slonce
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na to cierpię
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami kłótnia lub też ostrzejsza wymiana zdań służy oczyszczeniu atmosfery i mam nadzieję, że tak własnie będzie mam czasami wrażenie, że nie interesuje Cię tak naprawdę to tutaj piszą inni o swoim życiu, według mnie ważne jest dla Ciebie żeby pisac jak najwięcej o sobie... może się mylę ale tak to odbieram... bo dla mnie np. Independent albo lele które nie piszą tak wiele o swoim życiu prywatnym, tylko więcej jakiś swoich przemyśleń wydają mi się o wiele ciekawszymi osobami własnie dlatego, że nie wiem o nich wszystkiego, a chciałabym się dowiedzieć! o Tobie wiemy wszystko, bo nam to "podajesz na tacy pod nos"... nie mamy wyjścia, chcąc nie chcac czytamy to... Inde, lele mam nadzieje, że się nie obrazicie za to, że o Was piszę
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
I mamy happy end.
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze o sobie radosnie i nie skladnie jak szesciolatka ale to co juz pisze bezposrednio do kogos na pewno nie ![]() ja juz napisalam ze zaprzestajhe takich "praktyk" i przestaje was zameczac, i zaczne pisac z powrotem pamietnik ![]() Hula, na pewno nie wiecie wszystkiego ; ) bo to przeciez tez tylko jakas czesc prawdy ... prawda? ![]() ale ja juz obiecalam poprawe ; ) i slowa dotrzymam :tak: i nie pisze z mysla by jak najwiecej o sobie... Wy tez mnie interesujecie chce zebyscie sie dostaly na studia, byly szczesliwe ; ) przeciez jestescie.. takie "moje" troszke ; )
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#798 |
|
Adwokat diabła
|
Wen, za dużo goloneczki
![]() Hula, mądra kobieto dobrze mówisz.. Shirr, też..
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam, kiedy golonkę jadłam [kalambur mi wyszedł
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Twoim przypadku pamiętnik to całkiem dobre wyjście jestem świadoma tego, że eni wiemy wszystkiego ale ja czuję się bombardowana informacjami na Twój temat btw. TŻ sie odezwał
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, chłopy zawsze muszą sobie przetrawić temat i sie odzywają, widzisz..
to nie są takie skomplikowane istoty
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
no cos Ty!
![]() kurczę, dzięki temu co napisałaś poczułam się pociągająca i tajemnicza ![]() mamy sytuacje wyjaśnioną! powiedziałyśmy Vill co nam leży na sercu i zobaczymy co z tego wyniknie!
|
#803 |
|
Adwokat diabła
|
hmm czyli Houston we have a problem
Hula, i co teraz?
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, papier to przyjmie na spokojnie i na pewno bombardowany sie czul nie bedzie ; )
oo i dobrze.. fajnie ze mi to wszystko powiedzialyscie, naprawde ![]() Hula [2 ] sie odezwal i co ![]() a on w ogole zna Twoja decyzje? ze z nim do Krk?
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc to spodziewałam się, że się odezwie tylko czekałam ile wytrzyma ![]() z tego wszystkiego to nawet nie wiem czy się dostał na AGH czy nie;/ |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Blackangel, to znaczy: bloody hell- daft me!
Chyba idę pożreć książkę, ale przydałyby się orzeszki. No ja muszę coś żreć przy czytaniu.
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
to spytaj szybko!
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, Vill, nie wygłupiaj się. Chcemy - chcę - żebyś nadal pisała, w końcu jesteś sympatyczną dziewczyną, ale niektóre twoje posty męczą. Co nie znaczy, że chcemy, żebyś przestała tu pisać.
Ja bym chciała, żebyś po prostu... Cholera, nie wiem, jak to napisać. Zawsze wiedziałam, że moje słownictwo jest ubogie :P Żeby nadal twoje posty były optymistyczne, ale żebyś ograniczyła hurra-optymizm. Chociaż naprawdę trudno jest zmienić człowieka, więc jeżeli nadal hurra-optymizm będzie panował, ok, ja już miałam znajome z hurra-optymizmem i mi przeszkadzały jak cholera. Więc twój hurra-optymizm to pikuś, słonko ![]() Właściwie to na ile jedziesz do Wrocławia? Coś związane z uczelnią czy inne sprawy. Bo na początku pomyślałam, że przeprowadzasz się już do akademika. Potem mi się przypomniało, że dopiero pierwsza połowa lipca |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Hula no wiesz.. mozemy isc na randke jak Black pozwoli.. no i Pretty tez.. hehehehe moge IC opowiedziec moja ksiazke, ale kurcze, bedize niskladna, bo choc nie lubie golonki to czasem zapominam..
no w ogole za szybko piszecie! i nei moge spokojnie prezentu dla mamy ogladac na allegro |
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, że się spotkamy jak juz wylądujemy w mieście Kraka ![]() Cytat:
nie mam zamiaru sie już dłużej na niego obrażać, miał wystarczającą nauczkę i terapię szokową![]() nie wie co postanowiłam... potrzymam go jeszcze w niepewności
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.