![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#482 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze chciałam się wypowiedzieć na temat moich wrażeń po obejrzeniu papierowego K12 otóż:
woda toaletowa Vitality by Liiv ![]() Naturalsy seria Drzewo Herbaciane i Ogórek pachnie dla mnie miętą (?!) ![]() Naturals Morela i Słonecznik dość mdły owocowy zapach, bardziej mi suszoną morelą to pachnie Senses reflection (fioletowe) pachną dla mnie jak skrzyżowanie my moment i romantic kiss, wyrażnie wyczuwam te nutu z romantic kiss ale są trochę "zmydlone" ogólnie taki mydlany zapach |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te landrynki nie brzmią zachęcająco... A czy w Make Me Wonder wyczuwasz orchideę? Jest w opisie. A o jakim smaku jest ta guma do żucia, którą czujesz w balsamie arbuzowym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o Make Me Wonder niestety nie umiem powiedzieć bo zapach był dla mnie ostry i "pieprzny" ze szybko odstawiłam go od nosa, ja tam wyczuwałam jedynie przyprawy ale byćmoże na skórze rozwija się inaczej więc nie chcę wprowadzać w błąd, trzeba spróbować na sobie co do balsamu arbuzowego to skojarzył mi się z gumą zdaje się hubba-bubba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
Ashiva, z Twoich opisów mnie najbardziej zainteresował właśnie Make Me Wonder
![]() ![]()
#486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() zapomniałam jeszcze napisać o szkatułce tej która będzie dostępna w logo, muszę przyznać ze ładnie wygląda, jest dość duża więc zmieści więcej świecidełek niż ta dostępna w katalogu i o ile po zobaczeniu jej w ulotce byłam pewna ze jej nie kupię teraz zaczynam rozważać jednak opcję zakupu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
ja sobie zamówiłam Make me Smile
![]() ![]() ![]()
#488 |
Zakorzenienie
|
U mnie mimo wakacji wyjątkowo dobrze-powyżej 500zł i może jeszcze będzie coś na dalsze terminy. Potwierdzam brak biżuterii Petal ze strony wyprzedażowej. Poza tym w brakach mam miniaturkę kremu Anew z netto i perfumetki Today też z netto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To mnie zasmuciłaś tą wiadomością - bo liczyłam, że to będzie coś ładnego i delikatnego. Ten Cedr mnie tak zaintrygował - no cóż - poczekam i sama ocenię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
Cześć, mam do was pytanie dotyczące nowych kredek do makijażu 3w1. Czy któraś z was testowała może? Nie są zbyt miękkie jak na powieki? (skoro można ich też używać do ust...) Zastanawiam się czy nie będą się rozmazywać i zbierać w załamaniu powiek. Mam ochotę na różową - to jest raczej delikatny czy intensywny róż?
I ponawiam prośbę o zdjęcia satynowych cieni do powiek. Jeśli któraś z was ma możliwość je zrobić będę wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim! Mam prośbę, czy możecie napisać w kolejności od najjaśniejszego do najciemniejszego kolorku podkładów w avonie. Wydaje mi się, że najjaśniejszy jest odcień IVORY, potem NUDE, ALMOND, CREAM i na końcu WARMEST BEIGE. Ale chcę się jeszcze upewnić, jak Wy to widzicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
A moze ktoś widział te nowe pudry z Anew, chciałam sobie kupić w demo a nie wiem który,w domu mam -natural beige-. pozdrawiam Ewa
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Doncia
|
Cytat:
przeglądając zapowiedzi do kolejnych katalogów z avon gb, zauważyłam nową serię naturals - śliwka + nektarynka, niestety kartka nie była zapachowa wiec nie moge powiedziec jak będą pachnieć te nowe naturalsy. z innych nowości to sezonowe kremy do stóp - tym razem będą z imbirem i jak co roku będzie to krem rozgrzewający i scrub wąchałam kartke zapachową nowej wody U by Ungaro - zapach mogłabym zaliczyć do LBD podobnych, nie słodki, nie zaciężki, kwiatowy, taki bardziej klasyczny, o wiele ładniejszy niż tej Cynti jakieś tam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
Zarówno Naturals jak i Foot Works brzmi świetnie!!!! Moim zdaniem na 90% do Pl też dotra te serie
![]() ![]()
#496 |
Zakorzenienie
|
imbir
![]() ![]() ![]()
#497 |
Konto usunięte
|
hej mam pytanko czy ktos mial ta mgielke LBD [bo jest w netto] i czy jest trwala jak perfumy czy nie za bardzo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Konto usunięte
|
A ja chciałam tylko zapytać, czy ten błyszczyk jest jeszcze w ofercie katalogu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Doncia
|
Cytat:
.... moja mama latem zawsze używa mgiełek bo są lżejsze, a co za tym idzie są mniej trwałe, dlatego tez z tego co pamiętam jest ich 75 ml za o wiele niższą cenę niż EDP |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie. Zapomnialam zlozyc zamowienie z katalogu, ale w tygodniu bede w COKu. Czy moge kupic tam wszystkie produkty, ktore mialam zamowic? Nie chce skladac zamowienia na odbior w COKu, tylko kupic wszystko na miejscu? Czy sa tam dostepne pakiety katalogów?
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast produkty z oferty netto często są niedostępne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Rozeznanie
|
wszystko powinnas dostac, co jest dostepne w aktualnie obowiazujacym katalogu, czasem zdarzaja sie jakies braki, ale dosc rzadko. Pakiety katalogow sa jak najbardziej dostepne, mi czasem pracownicy COKu szli na reke i jak zabraklo mi kat ktore wlasnie obowiazywaly, kupowalam pakiet mieszany, np 2 katalogi obowiazujace i 8 nowych
![]() ![]() widze ze sie spoznilam z odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. A powiedzcie mi jeszcze na ile minimum musze zlozyc zamowienie? I jaki bede miala opust? Bo rozumiem, ze za wszystko musze zaplacic na miejscu
![]() |
#504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Co do mgiełek - miałam kiedyś mgiełkę Pur Blanca i była jakaś... tłusta. Zostawiała tłustą warstwę na skórze i plamy na ubraniu. Dopiero jak rozcieńczyłam ją wodą, można było jej bez problemu używać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Hej!
Mam pytanie czy jeżeli teraz nie awansuje na kolejny stopień Tpsa, to przy następnym katalogu już nei zgarnę nagrody, jeżeli przekroczę ten próg, ale nie teraz? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie przekroczysz wymaganego progu to przerywasz TPS i w ramach niego już nic nie dostaniesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Doncia
|
Cytat:
... niestety z mgiełkami trzeba postępować ostrożnie, bo możne to grozić przymusowym przebieraniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() teraz to sama nie wiem czy kupowac ja ![]() ale jest tansza niz pefrumy i to chyba skusi mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.