GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 10:31   #931
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ala ja nie jestem w ciązy ale mam taki brzuch wielki ze przy dodatkowym wsparciu wzdęć to ja na conajmiej 6 miesiąc wygladam to mój najwiekszy problem a ciągłe chodzenie ze wciągnitym to masakra!!
Ale ja jak mam wzdęcia to nawet nie ma mowy o wciągnięciu brzucha a jak próbuje to mnie później w dole brzucha coś strasznie kuje

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
aj teraz żałuję że rano nie zrobiłam
A no trzeba było robić.A ja jak wstałam to od razu sobie pomyslałam, że wejdę i zobaczę jak tam ewccikowi teścik wyszedł a ty mnie moja droga w konia zrobiłaś

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 10:40   #932
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
a no trzeba było robić.a ja jak wstałam to od razu sobie pomyslałam, że wejdę i zobaczę jak tam ewccikowi teścik wyszedł a ty mnie moja droga w konia zrobiłaś
oj ja nikogo w konia nie zrobiłam tylko sama chcę jeszcze pożyć nadzieją
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 10:58   #933
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Nic nie piszecie?? Ja zaraz jadę do mamy z piesem trochę poplotkować.A co będę sama w domu siedzieć....małżonek w pracy do 19 conajmniejnarazie dziewczynki

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 11:27   #934
domi7ks
Zakorzenienie

Ja byłam w ARiMR- nic mi nie przygotowali jeszcze mam przyjśc w piatek, a czas ucieka, musze złozyc indeks do dziekanatu
Ide dzis z Tz ma mi kupic buty do sukienki. Już sobie ładne sandałki obczaiłam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 11:48   #935
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dzien dobry Kochane

Madziwnia a Ty juz po kacorze?
Oj wczoraj to do wieczora miałam wilczy apetyt i głowa bolała a dzis jeszcze ból nóg odczyuwam po tancach
Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Hihi to ja jestem wielka :cmok :
KATARZYNA CARYCA WIELKA
Cytat:
Ja byłam w ARiMR- nic mi nie przygotowali jeszcze mam przyjśc w piatek, a czas ucieka, musze złozyc indeks do dziekanatu
Ide dzis z Tz ma mi kupic buty do sukienki. Już sobie ładne sandałki obczaiłam
dOMI KOCHANIE A WIESZ ŻE JEST TAKI PRZESĄD ŻE NIE WOLNO!!!! NIE WOLNO KUPOWAC BUTÓW DRUGIEJ UKOCHANEJ OSOBIE!!! BO SIE ROZSRTANIECIE

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 11:50   #936
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wczoraj to do wieczora miałam wilczy apetyt i głowa bolała a dzis jeszcze ból nóg odczyuwam po tancach

KATARZYNA CARYCA WIELKA

dOMI KOCHANIE A WIESZ ŻE JEST TAKI PRZESĄD ŻE NIE WOLNO!!!! NIE WOLNO KUPOWAC BUTÓW DRUGIEJ UKOCHANEJ OSOBIE!!! BO SIE ROZSRTANIECIE

No ale to nie jest jakiś prezent po prostu ja nie mam kasy a butów też nie mam, wiec kto mi kui jak nie on?oej to mnie zmartwiłas;(
A jak powiem, że buty mi niby mama kupuje a Tz jutro na lekarza daje to bedzie ok?

Ja juz napisalam do Tż, że jutro daje mi kase na lekarza a mama na buty, choć mialo byc odwrotnie

Stary 2008-07-14, 12:00   #937
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to nie jest jakiś prezent po prostu ja nie mam kasy a butów też nie mam, wiec kto mi kui jak nie on?oej to mnie zmartwiłas;(
A jak powiem, że buty mi niby mama kupuje a Tz jutro na lekarza daje to bedzie ok?

Ja juz napisalam do Tż, że jutro daje mi kase na lekarza a mama na buty, choć mialo byc odwrotnie
tak jest lepiej m, chodx ja w przesądy nie wierze ale czasami sie łapie że jednak nie kusic losu, i lepiej dmuchac na zimne!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-07-14, 12:03   #938
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
tak jest lepiej m, chodx ja w przesądy nie wierze ale czasami sie łapie że jednak nie kusic losu, i lepiej dmuchac na zimne!!
Dzieki, że mi to napisałas. I mi sie od razu przypomniało, że koleżanka mi to juz też mówiła. Tez dostała buty od chłopaka, tylko, ze niespodziewanie, bo u nas to raczej normalne zakupy:P
Dokladnie, lepiej dmuchac na zimne i nie wywoływać wilka z lasu

Stary 2008-07-14, 12:24   #939
tola3804
Zakorzenienie

Dziewczyny! Błagam Was! Tylko nie przesądy! Mam już dosyć słuchania przesądów! Kurde, jakbyśmy wierzyły w te wszystkie brednie, to z domu byśmy nie wychodziły.

Nie szukać daleko, przykład z wczoraj: "Mam nadzieję, że nic nie kupiłaś jeszcze dla dziecka!", "Tylko pamiętaj, jak się przestraszysz, to nie łap się za uszy, bo dziecko będzie głuche, za nos, bo coś tam, za brzuch bo coś tam"

No ludzie, paranoja!
Stary 2008-07-14, 12:29   #940
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Alkamor, Domi, dziekuje za pamiec to prawda w weekend nie mam na razie kompa u mnie ok @ sie prawie konczy wiec do dziela no nie?
Stary 2008-07-14, 12:39   #941
asia_stan
Raczkowanie

Cytat:
...

Gdybym powiedziała że na kazdego przyjdzie pora to byłoby smieszne bo 12 lat to dośc długi okres wyczekiwania na dziecko, ale może Ten na Górze ma jakies plany wobec nas, wobec ciebie a jeszcze o tym nie wiesz, cierplowości życzyć tez nie na miejscu, ale przyjmij mój usmiech i głasiu
Dziękuję bardzo się przyda i uśmiech i głasiu.
Stary 2008-07-14, 12:47   #942
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Błagam Was! Tylko nie przesądy! Mam już dosyć słuchania przesądów! Kurde, jakbyśmy wierzyły w te wszystkie brednie, to z domu byśmy nie wychodziły.

Nie szukać daleko, przykład z wczoraj: "Mam nadzieję, że nic nie kupiłaś jeszcze dla dziecka!", "Tylko pamiętaj, jak się przestraszysz, to nie łap się za uszy, bo dziecko będzie głuche, za nos, bo coś tam, za brzuch bo coś tam"

No ludzie, paranoja!
tola ja z przymróżeniem oka to napisałam... kochana uwielbiam piatek 13-tego zawsze cos szczęsliwego sie zdarza mi, a jesli chodzi o slub mój w październiku.. hmm wszyscy nam mówili ze to żle tamto zle bo przsaądy a my z TŻ wszyskto ma przekór robilismy wbrez przesądom!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-07-14, 12:49   #943
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

No ludzie, paranoja!
Hehe przesady so suuuper
Zwlaszcza te w ciazy hihihi ja nienawidze przesadow nienawidze po prostu w nie nie wierze

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Alkamor, Domi, dziekuje za pamiec to prawda w weekend nie mam na razie kompa u mnie ok @ sie prawie konczy wiec do dziela no nie?
No pewnie ze do dziela nie wiedomo kiedy owu bedzie wiec trzeba si eregularnie starac
Ja walcze ze stertami ciuchow ktore juz sie na moja rodzine nie nadaja pewnie wywale je na ebay to takie niemieckie allegro hihi bo nie mam komu oddac a do czerwonego krzyza niem dotrze to turasy rozbiora a tak grosik wpadnie na fryzjera hihih

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 12:50   #944
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
tola ja z przymróżeniem oka to napisałam... kochana uwielbiam piatek 13-tego zawsze cos szczęsliwego sie zdarza mi, a jesli chodzi o slub mój w październiku.. hmm wszyscy nam mówili ze to żle tamto zle bo przsaądy a my z TŻ wszyskto ma przekór robilismy wbrez przesądom!!!
No i bardzo dobrze. To się nazywa zdrowe podejście! Ale normalnie nie mogę z ludźmi, którzy święcie wierzą w takie bzdety. To po co oni do kościoła chodzą?
Stary 2008-07-14, 13:57   #945
Kathi75
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Z moim TZ to istny zawrot glowy on chyba ma jakas fase przekwitania albo dojzewania
Jak mu przez telefon wygarnelam ze nie musi milego udawac to on do mnie ze ja sie wczoraj do niego czepilam ech zywot ja nadskakuje mila jestem a ten cos sobie na tym malym mozdzku u...ebie i ciagnie to oswiecilam go jak dzien wygladal ,oswiadczylam ze jestem obrazona z nie zamierzam go do niczego zmuszac i czesc
W d...mam jego milenie sie niech chlopak na uczucie zalsluzy
Uslyszal ze ludzie po 10 latach malzenstwa sa dla siebie czulsi niz on do mnie i ze juz nic na niego nie dziala wiec ja juz nie zamierzam reki wyciagac

Temperaturka u mnie sliczna od trzech dni 36,8 i mam nadzieje ze juz tam zostanie
wywalilo mi syfy na calej twarzy ech fajnie wygladam zajefajnie ma ktos jakis sposob na to??

Acha co wy na to zebym sobie wlosy na krotko sciela ???

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 14:24   #946
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Hej dziewczynki
Z moim TZ to istny zawrot glowy on chyba ma jakas fase przekwitania albo dojzewania
Jak mu przez telefon wygarnelam ze nie musi milego udawac to on do mnie ze ja sie wczoraj do niego czepilam ech zywot ja nadskakuje mila jestem a ten cos sobie na tym malym mozdzku u...ebie i ciagnie to oswiecilam go jak dzien wygladal ,oswiadczylam ze jestem obrazona z nie zamierzam go do niczego zmuszac i czesc
W d...mam jego milenie sie niech chlopak na uczucie zalsluzy
Uslyszal ze ludzie po 10 latach malzenstwa sa dla siebie czulsi niz on do mnie i ze juz nic na niego nie dziala wiec ja juz nie zamierzam reki wyciagac

Temperaturka u mnie sliczna od trzech dni 36,8 i mam nadzieje ze juz tam zostanie
wywalilo mi syfy na calej twarzy ech fajnie wygladam zajefajnie ma ktos jakis sposob na to??

Acha co wy na to zebym sobie wlosy na krotko sciela ???
Faceta odstaw no chyba ze jednak potrzebujesz do ciazy hihihihi

A wloskow nie scinaj ja sama mam dlugie wiem ile to pracy ale bardzo bardzo kobieca jestes w takich loczkach
Stary 2008-07-14, 14:41   #947
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Faceta odstaw no chyba ze jednak potrzebujesz do ciazy hihihihi

A wloskow nie scinaj ja sama mam dlugie wiem ile to pracy ale bardzo bardzo kobieca jestes w takich loczkach
Hehe juz go nie potrzebuje przez nastepne 3 tygodnie hihi jak zrobic mial to juz zrobil mi dzidzi teraz tylko na efekty czekac bede Kurcze wlosy to dla mnie masakroza mala nie wiem co z nimi zrobic ale przyjdzie fryzjerka niech doradzi
Masz racje nie zetne bo czym bym kusila caly narod meski

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-14, 14:57   #948
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Hehe juz go nie potrzebuje przez nastepne 3 tygodnie hihi jak zrobic mial to juz zrobil mi dzidzi teraz tylko na efekty czekac bede Kurcze wlosy to dla mnie masakroza mala nie wiem co z nimi zrobic ale przyjdzie fryzjerka niech doradzi
Masz racje nie zetne bo czym bym kusila caly narod meski
I tak trzymac nie majak dlugie wloski to zawsze dziala na facetow Oczywiscie te co maja krotkie wloski musza czym innym kusic..... Ja mam tylko dlugie wlosy do kuszenia nic wiecej (((
Stary 2008-07-14, 15:15   #949
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Hej Kochane

ja juz po weselu bylo ciekawie Burza szla gzies wiec w kosciele nie bylo pradu, zeb bylo ciekawiej, to zgasl, kiedy mlody skladal przysiege i doszedl do wiernosci Pozniej cala msze nie bylo pradu, nagle zapalilo sie swiatlo jak mloda podpisywala w ksiedze a zgaslo jak podpisywal mlody

Dojechalismy na wesele i sie okazalo ze nei dosc, ze nie ma pradu i nie bedzie przez najblizsze 3 godziny, to jeszcze jeden z muzykantow pojechal po swiatla jakies bo im wywalio jak piorun strzelil i zabral niechacy wszystkie instrumenty, wiec siezelismy jak glupki w samochodzie Jak dojechal i orkiestra juz mogla powitac mlodych, to zaczeli mytslec o tym pradzie. Znalazl sie agregat (chyba) i po jakims czasie prad sie pokazal. POzniej znow 15 minut przerwy technicznej bo wlaczyli jzu prad i trzeba bylo przelaczyc Takze dosytc zabawnie... Ale nie obylo sie bez kupy stresu

Zdjeciami sie pochwale na pewno, bo moj brat jest fotogrfem i robil zdjecia na slubie itd, jest ok 700, ale musi je jakos tam obrobic czy cos, bo poki co sie nie da nawet obejrzec, ale o co codzi to nie wiem

Macie moze jakies namiary na miejsca pracy w wawie?? Szukam pracy, bo wybieramy sie juz w niedziee do wawy...

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 15:17   #950
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
I tak trzymac nie majak dlugie wloski to zawsze dziala na facetow Oczywiscie te co maja krotkie wloski musza czym innym kusic..... Ja mam tylko dlugie wlosy do kuszenia nic wiecej (((
No wiesz cofajna laseczk ajestes sliczna i wogole a ty tylko wloski wloski masz sczne a resza tez niczego sobie nie jestesmy wieszaki na ciuchy tylko kobiece kobietki

Zmykam mama idzie a o 18 fryzjerka
jak mi sie uda dzis focie wkleje jak nie jutro
buzile

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-14, 15:19   #951
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Hej Kochane

ja juz po weselu bylo ciekawie Burza szla gzies wiec w kosciele nie bylo pradu, zeb bylo ciekawiej, to zgasl, kiedy mlody skladal przysiege i doszedl do wiernosci Pozniej cala msze nie bylo pradu, nagle zapalilo sie swiatlo jak mloda podpisywala w ksiedze a zgaslo jak podpisywal mlody

Dojechalismy na wesele i sie okazalo ze nei dosc, ze nie ma pradu i nie bedzie przez najblizsze 3 godziny, to jeszcze jeden z muzykantow pojechal po swiatla jakies bo im wywalio jak piorun strzelil i zabral niechacy wszystkie instrumenty, wiec siezelismy jak glupki w samochodzie Jak dojechal i orkiestra juz mogla powitac mlodych, to zaczeli mytslec o tym pradzie. Znalazl sie agregat (chyba) i po jakims czasie prad sie pokazal. POzniej znow 15 minut przerwy technicznej bo wlaczyli jzu prad i trzeba bylo przelaczyc Takze dosytc zabawnie... Ale nie obylo sie bez kupy stresu

Zdjeciami sie pochwale na pewno, bo moj brat jest fotogrfem i robil zdjecia na slubie itd, jest ok 700, ale musi je jakos tam obrobic czy cos, bo poki co sie nie da nawet obejrzec, ale o co codzi to nie wiem

Macie moze jakies namiary na miejsca pracy w wawie?? Szukam pracy, bo wybieramy sie juz w niedziee do wawy...

No suuuper ten mlody to cos ciemny typ jak tak prad mu wysiadal

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-14, 15:20   #952
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

zapomnialam sie pochwalic :

ZLAPALAM WELON

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 15:23   #953
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
zapomnialam sie pochwalic :

ZLAPALAM WELON
No no to juz wiemy wszystko...

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 15:32   #954
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
No wiesz cofajna laseczk ajestes sliczna i wogole a ty tylko wloski wloski masz sczne a resza tez niczego sobie nie jestesmy wieszaki na ciuchy tylko kobiece kobietki

Zmykam mama idzie a o 18 fryzjerka
jak mi sie uda dzis focie wkleje jak nie jutro
buzile
No bo ja tylko wloski u siebie lubie i to tylko czasami ))) A foci koniecznie wklej...
Stary 2008-07-14, 16:17   #955
domi7ks
Zakorzenienie

Fruzienka o matko to TY miałaś atrakcje na weselu Nie zdziwie sie jak to jakiś znak z góry, że młody cos ściemnia albo ukrywa....Mam nadzieje, że sie fajnie bawiłaś Kochana nono to na kolejnym weselu będziemy się bawic, jak złapałas welon

Kathi ani sie WAŻ ścinać włosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Stary 2008-07-14, 16:25   #956
Aliszcze
Zakorzenienie

apel do Kathi: NIE ŚCINAJ WŁOSÓW!!

dziewczyny, padam na twarz, więc zmykam z kompa. Dziś pierwszy dzień w pracy, dziewczyny w pracy nawet fajne, choć czas pokaże ale na razie się dogaduję. Siedziałam 8 godzin przed kompem rozgryzając program symfonia, więc mam dość już patrzenia na monitor trochę się martwię, czy podołam, czy dam sobie radę nauczeniu się tych wszystkich kadrowo-płacowych rzeczy, no ale pożyjemy zobaczymy na razie wrażenia pozytywne

zmykam dziewczyny, życzę miłego wieczoru!!

I ponawiam apel do Kasi- nie ścinaj włosów, ślicznie w nich wyglądasz!!

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:45   #957
gabriellao0
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Ala fajnie, że praca fajna i nic nie bój za rok powiesz "małpę by posadził to samo by robiła"!!!

Kasia jak zetniesz włosy to dam po łapach!!! Absolutnie ja osobiście Ciebie w krótkich włosach nie widzę a nawet tak z 5-10 cm mogą być dłuższe
A takie czekoladowe pasemka myślę, że spokojnie mogłabyś sobie zrobić Byłaby fajna mieszanka

Mischoko a dlaczego to ja Ciebie na nkl jeszcze nie widziałam i nie wiem jak wyglądasz? hmmmmmmmm, trzeba coś temu zaradzić

vodkę piłam wczoraj, ale była impra, koleżanka chce się do faceta wprowadzać co go 3-4 tygodnie zna!!! nawet o ślubie marudzi coś (ale na zakochaną nie wygląda, raczej to tak z rozsądku będzie jak co ślub) a on mojego A. podpytuje "Ty a co to za laska?..............wiesz ja nie wiem jak się z nią bzykam czy mogę tak do końca czy nie i narazie na brzuszek ląduje"
a pozanaliśmy go 3 godz. wcześniej

katastrofa- ale jej tego nie powiem
ps. widzę Madzia że Ty kaca masz jak ja, konia z kopytami bym zjadła wtedy

Edytowane przez gabriellao0
Czas edycji: 2008-07-14 o 18:27
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 05:07   #958
Kathi75
Zakorzenienie

Hej laseczki ja juz nie spie Wloski scielam ale niewiele pasemka tez sa ogolnie jest oki mniej wlosow lzejsza glowa focie wkleje jak uloze po swojemu bo nie nawidze efektu prostownicy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-15, 06:16   #959
olivka_7
Zakorzenienie

Cześć ja tak tylko wpadłam się przywitać
Dziś drugi dzień szkolenia w pracy mam i nie bardzo kiedy pisać jest. Wczoraj czułam się po nim jak po praniu mózgu- dziś powtórka
W ogóle przez tą pogodę to strasznie senna jestem.
No to miłego dnia

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 06:43   #960
Kathi75
Zakorzenienie

Kaweczka chce ktos??
Ewcik jak tescik??
Moj TZ mi w cztery litery wchodzi
Przeprowadzlam rozmowe powiedzialm co mam do powiedzenia i zobaczymy co bedzie
On myslal ze jak juz sobie pogadalam to juz wszystko jest oki a tu muka niema pieszczot i sexu poszlam spac soobie slodko niech wie ze ze mna nie tak latwo
Sam stwierdzil ze ma jakies dziwne bicia hihi

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości