![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Ava80 wpisywałam na wrzuta.pl hasło walc wiedeński w audio i wyszukało sporo piosenek, zatem może w ten sposób poszukaj
#2162 |
Rozeznanie
|
ozłoce Cie kobieto!!!!
i zapraszam na naszą sesję 14 wrzesnia - info w linku www.panny-mlode.pl ![]()
![]() |
#2163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
ava, już mail pędzi do Ciebie
![]() ![]() Na sesję się nie załapię, bo akurat będę w ferworze ostatecznych przygotowań do ślubu ![]()
#2165 |
Wtajemniczenie
|
muszę się troszkę pochwalić
![]() ![]() a jutro jadę na przymiarkę kiecy ![]() ![]() dobranoc Misiaki-Pysiaki ![]()
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj odebrałam już wszystkie zaproszenia, jutro wypisywanie, wysyłanie, a potem rozwożenie po rodzince TŻ-ta, bo moja już zaproszenia dostała
![]() |
#2167 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też się żegnam moje Kochane ![]() jakaś chandra mnie dopada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Lilus jak coś zgłoszę się na masażyk
![]() Oj ta chandra to chyba zaraźliwa, ja mam od wczoraj, do tego dzisiaj znowu miałam poważną rozmowę z moim kochaniem ,bo zaczyna mnie stresik przedślubny łapać a do tego całe przygotowania na mojej głowie. Bo mój skarbek nawet jak coś planuje, to nie raczy mi o tym powiedzieć nawet zapytany. Pierwsze co to słyszę "nie wiem", dopiero jak powiercę dziurę w brzuchu to coś wydobędę. A ja chodzę cała w nerwach. Do tego zbyt często ostatnio wyłącza myślenie i robi głupoty. Ehhh, mam już serdecznie dość, nie mogę się doczekać sierpnia już, jedziemy sobie na tydzień na kaszuby i w końcu odpocznę od tej biganiny i nerwówki
#2169 |
Rozeznanie
|
Jestem! to jak z tą imprezką?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Milibiliuśmiałam się z tej 300 kg maciory ![]() m.a.r.t.a ![]() czekoladka79 niezła historia z tym księdzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na dodatek była dzisiaj u mnie B. bratowa i niy wiem, że ona koloryzuje i celowo nagaduje mi różne dziwne rzeczy na temat teściowej, a jakoś dziwine jestem zdołowana tym co mówi i potem myślę o tym i denerwuję się. Moja Teściowa fakt wylewna nie jest, czasem jak coś palnie to mi ciśnienie skacze, ale myślę ,że chyba mnie już zaakceptowala-tak myślę do momentu przyjścia bratowej. Po jej wyjściu obrót o 180 stopni. a masażyk jasne, że zrobię ![]() ![]() Cytat:
![]() trzeba przełożyć na jutro a właściwie na dzisiaj ![]() ![]() tylko wróć o przyzwoitej porze Słonko ![]() ![]() łakomczuch z tego Twojego Czworonoga mój Riki Martin śpi smacznie w moim łóżeczku na mojej podusi i czasem machnie ogonkiem ![]() miłych snów Dziewczynki Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-15 o 23:56 Powód: bo monai napisała o psiaczku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Wtajemniczenie
|
się dołączę na dobry sen
![]() ![]() ![]() jejku nie mogę się wylogowac, a już od godziny powinnam spać ![]() oglądałyście seks w wielkim mieście-film? jutro będę oglądać ![]() buziaki i papatki Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-16 o 00:02 Powód: post pod postem-m.a.r.t.a nie bij:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Ava80- jak juz wspominalam, pisze sie na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka moje
![]() Jak tam nastroje dzisiaj? ![]()
#2176 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kwiaty = kupa kasy. Swoje kwiaty na ślub zamawiałam w trzech kwiaciarniach, zwyczajnie po to, żeby było taniej ![]() Uważam, że winietki to super wynalazek. Panuje porządek i żadna ciocia nie siada na samym środku twierdząc, że sie nie przesunie bo jej tu dobrze ![]() Cytat:
![]() A głupie to nie tylko paniusie, ale też większość firm, produkujących staniki w tak zwanych "standardowych" rozmiarach. Cytat:
![]() W każdym razie u mnie była taka zabawa. Dwa kółeczka, w jednym pan młody z facetami w drugim panna młoda z kobietami i wszyscy musieli powtarzac za panną młodą lub panem młodym (w zależności od kółeczka). My tańczyłysmy kankana i kręciłyśmy bioderkami ale suma sumarum faceci wygrali bo...porozbierali się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Jejku Agunia, co to za pobodka o tak nieprzyzwoitej porze...
![]() Widze, ze imprezka sie nie odbyla hihihi... I wcale nie powiem, ze sie ciesze z tego powodu ![]() Widze, ze gosia tez spac nie moze Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-16 o 06:58 Powód: bo Gosia wstala |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
kawka! to jest to...też właśnie sączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() dołączam do klubu porannych kawoszy ![]() kolejny dzionek bez Słoneczka-jakja już tęsknię. na dodatek nieliczni Goście dali odpowiedź czy będą więc czeka mnie weekendna telefonie ![]() a humorek lepszy-dzięki Wam ![]() w piątek idędo kwiaciarni wybrać i może już zamówić kwiaty. buziaki i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak pozatym to we francji rzuca sie bukietem i ta co spalie to bukiet zatrzymuje ,( tragedia) moja tesciowa sie pytala czy welon to zwracaja przynajmniej, co coz chyba tak ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie prosze
![]() chodzi o to ze mama chcialaby zaprosic na slub i wesele swoja chrzestna z mezem.. ja nie mam nic przeciwko, znam ja,sama mowie ze to moja ciocia i wujek, jak sie bylo dzieckiem to duzo u nich przebywalam. tylko sprawa jest taka ze ciocia jest po wylewie, prawie nie chodzi itp. no i z jednej strony chcialabym ich zaprosic a z drugiej strony czuje sie tak niezrecznie wiedzac jaka jest sytuacja ![]() i tu tez te 20 osob nadprogramowo nie robi mi roznicy ale bawic sie w proszenie dalszej rodziny...juz sama nie wiem
#2183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a do kwiaciarni gnaj co sil... Ja wczoraj z kwiaciarka gadalam z dobre 45 minut. ale najwazniejsze ze problem juz z glowy. ![]() ![]() Senetka uwazam, ze w zaproszeniu ich nie ma nic zlego, wystarczy wyjasnic, ze chcielibyscie aby byli tego dnia z Wami i zaszczycili was swoja obecnoscia. A co do reszty... ???? Nikt nie ma obowiazku zapraszania i wywiazywania sie z tego, ze kiedys byl gosciem na weselu. Mojego Skarba mama w zeszlym roku byla na weselu syna swojej psiapsiolki, ja zesmy zaprosili ale syna juz nie, bo niby dlaczego... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-16 o 08:24 Powód: bo senetka napisala |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie myszki moje!!!
![]() Choć nadal pochmurno na zewnątrz, to w serduszku gdzieś tam słoneczko wychodzi... ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście zabawy z tym było co nie miara! Ale rozdaliśmy już kilka zaproszeń... i wszystkim się podobały... Więc chyba warto było ![]() Nie martw się!!! Będzie dobrze!!! ![]() Do dzieła! ![]() Cytat:
I będzie dobrze!! ![]() Buziak ![]() Cytat:
![]() Już znamy swoje zdanie na ten temat ![]() I gdzieś tam w połowie drogi się zgadzamy ![]() Buziak za to że mnie nie linczujesz ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wzięłaś ze sobą aparat, bo jak nie to zrobimy Ci trzepanie futra! ![]() Ja Ci tu zaraz dam chandrę!!! ![]()
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki takie teksty od rana, to człowiekowi od razu się humor poprawia ![]() ja już kawkę wciągnęłam ![]() ![]() buziaki i miłego dnia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Wtajemniczenie
|
Hmm mi też jest smutno. Nie chcę o tym gadać bo to moje egoistyczne pobudki tym kierują i wiem że sama siebie muszę poukładać. Ze ktoś potrzebuje mojego Kamila pomocy, rozmowyz nim, jego czasu... a ja patrzę na siebie, na to że mam obronę, że wszystko związane ze ślubem jest na mojej głowie i też chcę jego czasu jego rozmowy jego obecności.
Idę na spacer, długi spacer żeby to wszystko przemyśleć. Wiem to po części moja wina bo gram twardzielkę, nienawidzę pozy bezbronnej kobietki, która potrzebuje silnego męskiego ramienia. Miłego dnia dziewczynki
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero co mi przeszło to teraz moje słonka tu się smucą!!! Nie pozwalam!!! ![]() Ja mam dla Ciebie czas, rozmawiam z Tobą i jestem wirtualnie obecna! Może być?? ![]() Ewentualnie jakbyś się rozpędziła na tym spacerze i doszła do trzebnicy to wpadaj do mnie! ![]()
![]() |
#2189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
Skończyłam czytanie na 39 stronie, oj czeka mnie trochę roboty, więc zaczynam
![]() Izazusia mój mąż też lubi to winko, Carlo Rossi mmmm ![]() My się poznaliśmy przez grę internetową ![]() ![]() „Witam. Oczywiście, tak jak deklarowałem mogę zająć sie organizacją zloty w Wawie, oczywiście liczę na pomoc kogoś sympatycznego, dużo słyszałem ciepłych słów na temat Biri na przykład ![]() ![]() Odpisałam oczywiście, potem zaczęliśmy gadać na gg. Jeszcze w grudniu próbowałam go swatać z koleżanka a potem on na święta wyjechał do Przasnysza i tak strasznie tęskniliśmy za sobą, za nocnym graniem na kurniku w kanastę w którą nie umieliśmy grać. Po świętach moi rodzice jak zwykle wyjechali na narty a ja siedziałam sama w domu, raz upiłam się piwem, bo było mi tak smutno i źle (9 miesięcy wcześniej rozstałam się z chłopakiem po 2 latach) a parę dni później już wrócił do Wawy i przyjechał do mnie. Pojechał dopiero o 8 rano, bo nie mogliśmy się rozstać, gadaliśmy i śmialiśmy się. A potem był wspólny Sylwester i tak zostaliśmy parą a niecałe 1,5 roku później mężem i żoną ![]() My starania o dzidziusia mamy zaplanowane od przyszłych wakacji a ja sama marzę o tym, żeby dzidziuś urodził się w czerwcu. W czerwcu się zaręczyliśmy, braliśmy ślub i tak fajnie by było ![]() Niuniuniau – piękna suknia i fryzurka ![]() Madziczek my wódkę kupiliśmy w Leclercu – Wyborową za niecałe 19zł za 0,5l. Fajne są promocje wódki z sokiem czy z Colą, u nas by się to niestety nie sprawdziło, bo nie mogliśmy wnieść własnych napoi ![]() U mnie to sama nie wiem kto tęskni bardziej. Ja jak każda babeczka mam czasem takie dni, że tęsknię strasznie chociaż nie ma go dopiero 15 minut a czasem nawet się cieszę, że będzie trochę później, bo mogę posiedzieć sobie na necie:P Też miałam rajstopki Gatty i też nie puściły do mnie nawet jednego oczka ![]() Jestem trochę zła, złożyłam wniosek o wymianę dowodu 24 czerwca, ma być gotowy 24 lipca i zadzwoniłam tam wczoraj, żeby spytać czy może jest już czy będzie do piątku, bo mam wtedy wolne i bym po niego pojechała, bo strasznie się już doczekać nie mogę a baba mi mówi, że jest w produkcji i że tam chodzi o zmianę nazwiska i mają opóźnienia. Ja na to czy chce mi pani powiedzieć, że na 24 lipca nie będzie gotowy??!! Ona że mają 2tygodniowe opóźnienie... i żebym się dowiadywała... szok, brak słów po prostu... U Nas to ja jestem ta bardziej wylewna. Mój mąż dużo o uczuciach nie mówi, ale okazuje je w codziennym zachowaniu ![]() Monai ja byłam na wycieczce w Dubrowniku, jest prześlicznie jak zresztą cała Chorwacja i jeziora Plitwickie ![]() W Chorwacji są kamieniste plaże, piasku tam raczej nie uświadczysz, ale to też ma swój urok. Do wody trzeba wchodzi w specjalnych butach, bo są jeżowce w wodzie i kolec się może wbić. Ja takich butów nie miałam, wchodziłam do wody i pływałam w płetwach ![]() LilStar też uważam jak dziewczyny, że babeczki powinny umówić się przez biuro i dopiero wpaść w odwiedziny a nie odwrotnie. Bardzo dobrze, że nie otworzyłaś im drzwi. Lila ja o prawie wszystkim pamiętałam a o grosiku do buta zapomniałam ![]() Katey ja też chudziutka nie jestem, mam kuperek i dla mnie zbawieniem była sukienka z gorsetem, miałam super talie i wszystko wyglądało bardzo proporcjonalnie. Cycuszki można powiększyć push upem ![]() ![]() Kejti85 my mieliśmy „Magiczne słowa (wszystko to co mam) Zyio i jestem super zadowolona z tego wyboru. Agunia o wy też będziecie mieli tę piosenkę! ![]() Madziczku popieram Monai. Mój TŻ też w kiepskich chwilach swojego życia, jak go rzuciła była z dnia na dzień po ponad 6 latach to jeździł do Dominikanów i rozmawiał z jednym Ojcem. Nawet pożyczył od niego książkę. I my na spowiedź przedślubną pojechaliśmy właśnie do Dominikanów. Łukasz przed kościołem powiedział mi jak nazywał się ten Ojciec z którym rozmawiał 2 lata temu. Po spowiedzi spytał się mnie czy pamiętam jak się nazywał, ja pokiwałam głową a on pokazał mi kartkę od spowiedzi i było tam właśnie Jego nazwisko... To piękne, wrażenie takie jakby Ten Ojciec cały czas nad nim czuwał, i w tych złych i najpiękniejszych momentach. Gosiunia22 kurcze gratulacje mamusiu!! Dbaj o siebie i fasolkę!! ![]() Ja sobie nie wyobrażam Wesele bez piosenki Żono moja i takie co leci tak: Hej wesle, hej wesele tańcowało, grało i śpiewało ile sił Dla tego weseliska było ziemi mało i nawet nieba mało było mu... ![]() Toverku gratulacje wielkie dla rodziców! Gosiu piękna relacja, mój mąż też pomylił obrączki. Świetny pomysł Twojego męża z tymi różami ![]() Integra i Taska piękne relacje, cieszę się że wszystko odbyło się po waszej myśli. Mój też jest bardziej praktyczny niż romantyczny, ale zdarza mu się mnie mile zaskoczyć ![]() Kinia pięknie wyglądasz w swojej sukni ![]() Hahaha Izazusia ja też mam takie ramionka i mąż czasem mówi do mnie mój Ty Pudzianku hahaha Iza gratuluję obrony!! Agata świetny pomysł z prezentem dla rodziców, na pewno będą wzruszeni i szczęśliwi. Jejciu dziewczynki skończyłam czytać na 56 stronie i lecę się szykować do pracy. Błagam nie piszcie tak dużo! ![]() Czytam Was mimo że rzadko komentuje. Pozdrawiam Was wszystkie, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.