|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9
Dzisiaj kolejna, jutro nastepna ma cc.
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak to tak przed czasem ? Z zaskoczenia je wzięło ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no część tam miala terminy na koniec marca, ta copogoda jutro ma cc chyba ma tp na 04.04
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Nat ale mi smaka narobiłas tym blokiem, nie bede jednak teraz robić, na świeta na pewno teściowa zrobi a wychodzi jej pyszny Mialam isc poprasowac czy cokolwiek porobić ale odpuszczam. Od wczoraj mam bole w podbrzuszu, nie stale ale co raz zakłuje, do tego ucisk na bożene wiec korzystam że sybek u dziadkow i ide piczytac ksiazke. Dołaczam do grona ze złym humorem. Ostatnio hormony dają mi popalic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Dziewczyny nie macie kogos.w.media markt czy w czyms podobnym ,z kupnem.internetowym? Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aa ok rozumiem Przeraża mnie to wszystko ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu pojechałam ze zwolnieniem do pracy, teraz czekam na męża pod jego pracą i dopiero do domu jedziemy
![]() Zresztą od poniedziałku niewiele się zmieniło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gin jakaś zakręcona wagowo - mam 2,5 kg na plusie i ciagle każe dietę trzymać
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,wreszcie nadrobilam
![]() Ciesze sie z udanych wizyt ![]() magdalenka no az nie dowiary ze mozna miec takiego pecha z meblami domii Jasiu moj mistrz ![]() Co do palaczy mam to szczescie ze w moim otoczeniu pala moj tesc,jedna siostra tz i mąż drugiej siostry tz,a szczescie takie ze sporadycznie sie widzimy i nigdy nie pala przy nas,choc i tak zawsze czuc z mojej strony nikt nie pali![]() Bylam dzis na malych zakupach,kupilam 2 plyny do plukania lovella,wzielam tez ten odplamiacz na probe ciekawe jak przy plamach z kupek sie sprawdzi kupilam tez 2 paki pampersow jedynek w biedronie bo mialam tylko te male dady i te z rossmanna gratisowe,wiec jednak chyba za malo zakupilam zwykly stanik do karmienia,bialy za 17zl,zastanawiam sie czy brac ten rozek do szpitala no nie wiem,mam jeden taki cienki to moze wezme choc przy corce nie mialam i bylo ok
|
|
|
|
#1032 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też. Szczególnie mojej gdzie listonosz przychodzi chyba raz na 2 tygodnie...
Dziś dostałam potwierdzenie odbioru moich 2 zwolnień z pracy. Dwa wysyłane co 3 tygodnie Podobno ocet fajnie działa. Do tego kropla jakiegoś ulubionego olejku. Moja kumpela tak robi ale nie próbowałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję że uda się zapanować na tą egzemą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Współczuję Wam z tymi palaczami, moja mama całe życie paliła a ostatni rok bez papierosa ale z ciężką chorobą. Niestety zły to nałóg i strasznie śmierdzący. W tej chwili w mojej najbliższej rodzinie nikt nie pali, ani moje rodzeństwo, ani męża, ani teście. Także chwalić Pana za to, że nie wącham tego smrodu bo sobie tego nie wyobrażam.
Umyłam tylko dwa okna w salonie i założyłam firanki i wstawiłam pranie z pościelą i tyle do nadrobienia. Moje dziecko teraz do mnie podeszło obniuchała mnie i tekst: "pachniesz jak moje stare skarpetki"... |
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serio mam stresa ☹️ Z jednej strony może i dobrze by było być na kwietniowkach bo bym się jakos psychicznie zdążyła nastawić - przynajmniej trochę tych porodów byłoby przede mną ... ale z drugiej strony jak one takie nie-ruchawe ze na 3 wątku się rozpakowuja to ja bym tam z nudów umarła ... No i nie poznałabym Was a to już nic fajnego ... Tylko ta presja ze ja otwieram ten worek jest dla mnie stresująca bardzo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszczcze chwila i bedziesz tulila swoją niunie, a my bedziemy zazdroscily ze Ty ja juz masz, a my jeszcze sie bujamy z tymi brzuchami ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Noo albo tak jak Kinia pisze, ze moze któras cie wyprzedzi ale na mnie nie licz nie dam sie tak latwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo - najgorsze dla mnie byłoby wywoływanie chyba nie lubię kroplówkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Na moim wątku 3 tygodnie przed terminem urodziła dziewczyna z pierwszej połowy października, a ja miałam termin na 01 (byłam chyba 3 na liście), a urodziłam 12...
Także Domima proszę sobie nie generować dodatkowych stresów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie chciałabym wywolywania, najchętniej na majówkę chcialabym mieć już małą w domu, także od 17 kwietnia czas na wyganianie.
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę się doczekać aż zaczniemy rodzić <3 oczywiście każda w swoim czasie, żeby maluchy się nie spieszyły, ale już bym chciała zobaczyć nasze kruszynki
|
|
|
|
#1042 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
amarela tyle dobrze, że na strachu się skończyło. Dbaj o siebie i trzymam kciuki żeby udało się opanować te objawy
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Z cyklu "teksty mojego syna"
I od razu podkreslam ze u nas w domu sie rzadko uzywa brzydkich slow i nie przy nim oczywiscie. Teksty zaslyszane na ulicy, od kolegow, z przedszkola lub od syna szwagierki ktory klnie jak szewc. Moje dziecko wylapuje i idealnie wie gdzie to "magiczne slowo" wlozyc... Pod przedszkolem spotkalam sie z moim tata, odebralismy razem mlodego i pojechalismy do moich rodzicow. Tata stwierdzil ze stesknil sie za wnukiem wiec niech zostanie do jutra u nich i tata go rano do przedszkola zawiezie. Moj brat zaproponowal ze skoro mlody zostaje to pojdzie z nim do sklepu, tak w formie spaceru... Ubieram mlodego, klecze przy nim, gimnastykuje sie, w koncu pytam "rekawiczki Ci ubrac czy wlozyc Ci do kieszeni?" na co moj mlody patrzac na mnie lekko z gory odpalil "no chyba Cie poje*alo" padlam. Oczywiscie przy nim zachowalam powage i wytlumaczylam ze to jest brzydkie slowo i zapytalam skad je zna a jak tylko drzwi sie za nim zamknely to zwijalysmy sie z moja mama ze smiechu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ochrzanu nie było
|
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- To teraz relacja z wizyty: Wyniki w normie oprócz mocno podwyższonych leukocytów - ginekolog powiedziała żeby się nie przejmować, ale zrobię sobie jeszcze morfo dodatkowo za dwa tygodnie szyjka długa, zamknięta, sprężysta ale okien mam nie myć na święta pH ok, posłuchałam serduszka.Następna wizyta za miesiąc i będę miała pobrany GBS, a kolejna 2 tygodnie później także już zagęszczamy kalendarz
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie przez to przy nim sie nie smieje i tlumacze ze tak nie powinien mowic, pytam gdzie to slyszal i czy wie co to znaczy skoro uzywa takich slow...
duzo z nim rozmawiam na ten temat ale niestety calemu swiatu nie zabronie uzywac takich slow zeby moje dziecko nie slyszalo nie mam wplywu na to w jaki sposob rozmawiaja jego koledzy w przedszkolu ani nie unikne tego zeby nie slyszal rozmow mlodych osob na ulicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1049 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy do kina! Maz sie chyba chce podlizac po ostatnich wybrykach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

z mojej strony nikt nie pali

️
jeszczcze chwila i bedziesz tulila swoją niunie, a my bedziemy zazdroscily ze Ty ja juz masz, a my jeszcze sie bujamy z tymi brzuchami 
ale na mnie nie licz nie dam sie tak latwo