|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
ta mgielka wg mnie jest jakas dziwna, nie wiem jak to opisac, moja twarz sie po niej kleila, no i nie przepadam za zapachem MM ;-)
|
|
|
|
#632 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zobaczymy co ciekawego w 13
|
|
|
|
|
#633 |
|
Konto usunięte
|
dzieki za katalog
ja zaciekawilam sie jedynie tym nowym plynem do kapieli malina i szamponami dla facetow
|
|
|
|
#634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W katalogu 12 tak jakoś czerwonawo wyglądał :P Ale w ogole bezsens - w 11-stym wygląda na brąz plus smietanka..... Eh, z tymi katalogami
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
A ja aż jestem zdziwiona jak bardzo się spodobał klientkom katalog 10
Zamówienie na ponad 500zł na I termin i dzisiaj składałam na II termin-prawie 150zł. Aż dziw. O dziwo też szminka pro-to-go ma wzięcie. Już sprzedałam 2(co i tak dla mnie dużo jak na szminki) i jeszcze 2-3 osoby rozważają. Trochę osób też zakupiło rzeczy z Senses-pewnie dlatego, że nowe opakowania i strony zapachowe na samym początku katalogu do tego zachęcają.
|
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
sory za post pod postem, ale uparłam się i sprawdziłam
teal appeal nawet na fotach wydaje mi się wpadający w taką butelkową zieleń. TEAL to cyraneczka - zielona kaczka ![]() (wiem, jestem upierdliwa ) Jeden z pigmentów MAC ma nazwę Teal i jest butelkowo szarozielony......Czyli jednak coś z tą zielenią jest
|
|
|
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
byłąm dziś poogladać nowości z k11
i są naprawdę fffaaaajneee!!przede wszystkim byłam ciekawa eyelinera i jest ok : ładny,czarny nasycony kolor, jest dosyć mokry,wiec flamaster szybko nie zaschnie.robi dosyć grube kreski (choć to pewenie kwestia wprawy) balsamy do ust : wszystkie cztery pachną owocowo-cukierkowo,ale to ich zdecydowany atut! nie wiem na który sie zdecyduję ,ale chyba ananas jest najbardziej wyrazisty. szybciutko obwąchałam jeszcze nowe zapachy Make Me... i wszystkie są słodkie,ale Make Me Wonder najbardziej mi się spodobał!Ale póki co to chyba kupię sobie mgiełkę jeżyna-wanilia na pocieszenie (nie odczuwam aż takiej potrzeby takiego zapachu),ale próbki zamówiłam...
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Czy ktoś coś wie na temat tej kredki 3w1? :P Oj ale mnie kusi katalog 11 hihi
|
|
#640 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#641 |
|
Konto usunięte
|
no wlasnie pianka tez jest ciekawa, pewnie pachnie jak reszta produktow z SSS
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za tyle albo i mniej to sobie można kupić porządne perfumy a nie coś made in Avon.
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a też myślałam że nikt tego nie kupi A zaczęło się od tego że mąż jej kupił w prezencie
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
mi sie nic oprocz zestawu pur blanca za 49zl nie spodobalo i plyn do kapieli malinowy
|
|
|
|
#647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kredka fajna przy czym ja używam kredek z avonu do ust juz jakiś czas jako baza pod szminkę bo wtedy mi się dłużej utrzymuje szminka bo sama kredka lekko tak jakby wysuszała usta ale daje fajny efekt i sama się długo urzymuje i co jest dla mnie ogromnym plusem nie zjadam jej na powieki jeszcze nie próbowałam
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to jest z promocja szminki nabłyszczającej w kat.12? Czy jak kupie coś z wymienionych stron to mogę tylko 1 szminke kupic za 9,90zł czy więcej?
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanawiam się, którą wziąć szminkę coral glabes czy champain glow. Nie wiem czy ta champaign nie za jasna (jak oglądałam zdjęcia). Jestem brunetką, ale nie mam ciemnej karnacji, taką średnią Nie lubie istnych czerwieni i różowego mocnego. Może poradzicie?
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zalezy też od naturalnego odcienia warg.
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
champain glow ladnie wyglada na ustach wydaje mi sie ze wielu osobom bedzie pasowac
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8263321]champain glow ladnie wyglada na ustach wydaje mi sie ze wielu osobom bedzie pasowac [/quote]U mnie nie wygladała dobrze ta szminka - podobnie jak błyszczyk Sand, wyglądała jak kupa... POza tym jakoś tak "mdło" wygladałam: ciemniejsza troszkę karnacja, brązowe włosy, brazowe oczy i ta "kupa"
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ta szminka diamentowa ze strony wyprzedażowej 12 katalogu, to jest szminka nabłyszczająca o diamentowym połysku, czy jakaś inna?
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taka jasna kupa chyba komuś oddam... Poza tym jest nie przyjemna na ustach jakaś klejąca się i warzy się blee
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy weszłam do strefy konsulantki na stronce AVON-u i w historii zamówień mam wpis że 9 lipca robiłam zakupy w sklepie
co nie było faktem. Odrazu wyskrobałam do nich maila z zapytaniem jak to możliwe i kto się posłużył moim kontem to mi odp że tylko okręgowy i lider znają mój numer personalny albo jakaś konsultanka się pomyliła i podała mój ale i tak przecież to nie obciąża mnie kosztami.No i co z tego że nie obciąża?Wkurzyłam się bo to MOJE konto i BEZ MOJEJ ZGODY ktoś wpełzł na mój teren,pewnie moja okręgowa,jak tak można |
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo u mnie zawsze najpierw podaje się swój numer personalny,a zaraz po tym nazwisko,bo sprawdzają czy się posługuje swoim numerem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

ja zaciekawilam sie jedynie tym nowym plynem do kapieli malina i szamponami dla facetow
(nie odczuwam aż takiej potrzeby takiego zapachu),ale próbki zamówiłam...

Za tyle albo i mniej to sobie można kupić porządne perfumy a nie coś made in Avon.
- podobnie jak błyszczyk Sand, wyglądała jak kupa... POza tym jakoś tak "mdło" wygladałam: ciemniejsza troszkę karnacja, brązowe włosy, brazowe oczy i ta "kupa"
taka jasna kupa
co nie było faktem. Odrazu wyskrobałam do nich maila z zapytaniem jak to możliwe i kto się posłużył moim kontem to mi odp że tylko okręgowy i lider znają mój numer personalny albo jakaś konsultanka się pomyliła i podała mój ale i tak przecież to nie obciąża mnie kosztami.No i co z tego że nie obciąża?Wkurzyłam się bo to MOJE konto i BEZ MOJEJ ZGODY ktoś wpełzł na mój teren,pewnie moja okręgowa,jak tak można